Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ζανέτι: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά»!!

Ζανέτι: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά»!
Η Ίντερ δεν έχει κάποιο πλάνο για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, όπως παραδέχθηκε ο Χαβιέ Ζανέτι στο «Sky Sport Italia». Η απογοητευτική χρονιά για τους «νερατζούρι» συνεχίστηκε και χθες το βράδυ, αφού ηττήθηκαν με σκορ 2-0 στην έδρα της Γιουβέντους. Αυτή η ήττα έφερε την ομάδα του Μιλάνου στην όγδοη θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος, δέκα βαθμούς μακριά από την προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

«Χρειάζεται να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Είναι ανώφελο να κάμουμε υπολογισμούς. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Ήταν μία άσχημη σεζόν για εμάς και δεν έχει νόημα να προσπαθήσουμε να την κρύψουμε», δήλωσε ο αρχηγός της ιταλικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Η Ίντερ, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, έκανε ένα καλό παιχνίδι και το κάναμε στην έδρα της Γιουβέντους, η οποία είναι αήττητη. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να προκαλέσουμε προβλήματα, αλλά δεν τα καταφέρουμε να πάρουμε το προβάδισμα. Ξεκινήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο καλά, αλλά μετά το πρώτο γκολ που πέτυχαν ανέβηκε η ψυχολογία τους».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: