Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Έξαλλος με Σισέ ο Φερνάντες!!

Έξαλλος με Σισέ ο Φερνάντες!
Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Τόνι Φερνάντες μετά την αποβολή του Τζιμπρίλ Σισέ στην αναμέτρηση της ΚΠΡ με τη Σάντερλαντ και την ήττα των Ρέιντζερς με σκορ 3-1! Ο ιδιοκτήτης του λονδρέζικου συλλόγου ξέσπασε μέσω twitter, τονίζοντας πως «κάνουμε τα πράγματα δύσκολα από μόνοι μας»!

Ο Γάλλος επιθετικός της ΚΠΡ θεωρείται από τις σημαντικότερες μονάδες της ομάδας στην προσπάθεια παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, το Σάββατο στην αναμέτρηση με τις «μαυρόγατες» αποβλήθηκε για δεύτερο φορά και θα απουσιάσει εκ νέου για τρεις αγωνιστικές!

Το αριθμητικό μειονέκτημα έφερε και την ήττα για τους Ρέιντζερς που υποχώρησαν στην επικίνδυνη ζώνη της κορυφαίας κατηγορίας, γεγονός για το οποίο ο Τόνι Φερνάντες ξέσπασε!

«Είμαι απίστευτα εκνευρισμένος! Πόσο δύσκολο είναι να παραμείνουμε 11 μέσα στο γήπεδο; Κάνουμε τα πράγματα δύσκολα από μόνοι μας! Έχουμε οχτώ ματς μέχρι το φινάλε και τα τέσσερα που έχουμε στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίσουμε πάση θυσία! Όλα εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον αν συνεχίσουν έτσι και αποβάλλονται συνέχεια» έγταψε το αφεντικό της ΚΠΡ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter!

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: