Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!

Οι Αθλητικοί Ψίθυροι θα είναι πάλι κοντά σας την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου λόγω της εθνικής εορτής!

Στο νοσοκομείο ο Κόστα!!

Στο νοσοκομείο με χτύπημα στα πλευρά από το ματς με την Στόουκ για το Capital One Cup, μεταφέρθηκε ο Ντιέγο Κόστα.
Ο Ισπανός στράικερ αντικαταστάθηκε στο 33’ της αναμέτρησης από τον Λοΐκ Ρεμί, ύστερα από σύγκρουσή του με τον Τσάρλι Άνταμ. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του μένει ακόμη να εκτιμηθεί, ωστόσο σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό των Μπλε από τη διοργάνωση και την γενικότερη εικόνα που παρουσιάζουν σε όλες τις διοργανώσεις, μόνο επιπλέον προβλήματα μπορεί να φέρει για τον Ζοσέ Μουρίνιο, που πρέπει να ετοιμάσει τους πρωταθλητές και για το ματς με τη Λίβερπουλ το ερχόμενο Σάββατο (31/10).

*Πηγή: gazzetta.gr*

Βενγκέρ: «Πολλαπλό το κόστος για εμάς»

Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν απογοητευμένος με την εμφάνιση της Άρσεναλ, αλλά πολύ περισσότερο με τους τραυματισμούς των Τσάμπερλεϊν και Γουόλκοτ, η σοβαρότητα των οποίων θα διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες.
«Χάσαμε δύο σημαντικούς παίκτες στο πρώτο μέρος του αγώνα. Έχουμε πρόβλημα τώρα. Είναι πολλαπλό το κόστος για εμάς απόψε, όχι μόνο για το Λιγκ Καπ, αλλά περισσότερο για τις άλλες διοργανώσεις, που είναι σημαντικές για εμάς και χάνουμε παίκτες τέτοιας ποιότητας» δήλωσε απογοητευμένος ο Αλσατός, προσθέτοντας: «Οι τραυματισμοί είναι μυϊκοί. Δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρή είναι ζημιά. Πρέπει να περιμένουμε τις εξετάσεις και 48 ώρες για τα αποτελέσματα. Ήταν μία κακή βραδιά απόψε για εμάς. Χάσαμε δύο παίκτες και έπειτα δεν ήμασταν καλοί».
Όσο για τη διαχείριση του αγώνα, εξήγησε: «Πρέπει να διαχειριστώ το χρόνο συμμετοχής των παικτών και σήμερα ίσως πήρα πολλούς έμπειρους παίκτες μαζί μου. Χάσαμε δύο παίκτες και μετά είχα τον Γκάμπριελ και τον Μονρεάλ στον πάγκο και δεν μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω γιατί δεν μπορούσα να ρισκάρω κι άλλους τραυματισμούς».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Κανονικά το Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ, άνοιξε το «Άνφιλντ»

Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπόρνμουθ την Τετάρτη (28/10) με τον σύλλογο να εκδίδει ανακοίνωση πως λύθηκε το θέμα στο «Άνφιλντ».
Όλη την ημέρα η Αστυνομία έψαχνε έναν άνδρα που εξαφανίστηκε κατά την ξενάγηση γκρουπ στο ιστορικό γήπεδο του Μέρσεϊσαϊντ, το οποίο και εκκενώθηκε.
Μετά από πολλές ώρες και εξέταση του χώρου από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για την ανίχνευση εκρηκτικών, ο σύλλογος ανακοίνωσε πως η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ, με το θέμα να θεωρείται λήξαν.
*Πηγή: England365.gr*

Πήρε το εξ αναβολής η Μίλγουολ!!

Η Μίλγουολ επικράτησε της Ντονκάστερ σε εξ αναβολής ματς.
Το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που απέμενε για να ολοκληρωθεί η 12η αγωνιστική της League One (το άλλο στις 3/11 ανάμεσα σε Μπράντφορντ και Μπλάκπουλ) ανέδειξε νικήτρια την Μίλγουολ.
Η ομάδα του Νιλ Χάρις έφτασε τα 15 παιχνίδια και τους 24 βαθμούς με τα δύο τέρματα του Στιβ Μόρισον στο 5ο και 8ο λεπτό.
*Πηγή: England365.gr*

Θα περιμένει κι άλλο τον Αγουέρο!!

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παραδέχθηκε πως ο Σέρχιο Αγουέρο δεν έχει επιπλοκές στον τραυματισμό του κατά το διάστημα της αποθεραπείας του, ωστόσο τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να περιμένει και άλλο τον Αργεντινό σταρ.
«Ο Σέρχιο κάνει πρόοδο, αλλά πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη για να είναι 100% έτοιμος. Προς το παρόν ο τραυματισμός παραμένει ίδιος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια» ανέφερε ο Χιλιανός και στην συνέχεια προσέθεσε για το Λιγκ Καπ και το ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας:
«Δεν είναι ιδιαίτερο μόνο για μένα, αλλά και για το σύνολό μου. Μιλούσαμε χθες για τις διοργανώσεις των κυπέλλων στην Αγγλία. Όταν βρίσκεσαι σε έναν τελικό αυτών απέναντι σε 90.000 κόσμου, τότε το οποιοδήποτε κύπελλο είναι σημαντικό.
Όταν έχεις μια δυνατή ομάδα είναι καλά και για τους ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν εξαιτίας διαφορετικών συνθηκών. Αλλά ίσως να μην ισχύει το ίδιο και για εμάς στην παρούσα φάση λόγω των πολλών τραυματισμών.
Αλλά είναι σημαντικό για τους παίκτες να παίζουν σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουν για να παραμείνουμε στην διεκδίκησή του».
*Πηγή: England365.gr*

Φωτογραφίες του Κένταλ έξω από το «Γκούντισον Παρκ» (pics)

Δύο ημέρες πριν από την κηδεία του Χάουαρντ Κένταλ, το «Γκούντισον Παρκ» -που άνοιξε τις πόρτες του για το ματς του Λιγκ Καπ ανάμεσα στα «ζαχαρωτά» και τη Νόριτς- «στολίστηκε» εξωτερικά με φωτογραφίες του πιο επιτυχημένου προπονητή της ιστορίας του συλλόγου.
Ο Άγγλος τεχνικός, που απεβίωσε στις 19 του μήνα, κατέκτησε με τα «ζαχαρωτά» το πρωτάθλημα δύο φορές, το Κύπελλο Αγγλίας και το Κύπελλο Κυπελλούχων.
Δείτε φωτογραφίες:

*Πηγή: England365.gr*

Επιμένει για… κούπα ο Κούμαν!!

Την επιθυμία του να φτάσει στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ με την Σαουθάμπτον επανέλαβε ο Ρόναλντ Κούμαν, μία ημέρα πριν το ματς κόντρα στην Άστον Βίλα.
Μετά την πρόκριση με το εμφατικό 6-0 επί της ΜΚ Ντονς, ο Ολλανδός τεχνικός είχε πει πως η κατάκτηση της διοργάνωσης αποτελεί ρεαλιστικό στόχο για την ομάδα του και σήμερα επιβεβαίωσε πως έχει βάλει στο… μάτι την κούπα, τονίζοντας παράλληλα πως θα χρησιμοποιήσει δυνατή ενδεκάδα  κόντρα στους «χωριάτες».
«Θα θέλαμε να κατακτήσουμε κάτι… Στο παιχνίδι αύριο θα χρησιμοποιήσω δυνατή ενδεκάδα. Είναι προτιμότερο από το να σκέφτεσαι πως να ξεκουράσεις παίκτες. Για εμάς ούτως ή άλλως είναι διαφορετικό, διότι φέτος έχουμε ένα πιο δυνατό ρόστερ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής.
*Πηγή: England365.gr*

«Ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους του κόσμου ο Σμόλινγκ»

Τα κολακευτικά σχόλια του Γουέιν Ρούνεϊ άκουσε και ο Κρις Σμόλινγκ.
Μετά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αντονί Μαρσιάλ, σειρά πήρε και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας.
«Είναι εξαιρετικός και για μένα ανήκει στην ελίτ των αμυντικών. Είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους στόπερ στον κόσμο. Νομίζω ότι είναι τόσο καλός.
Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη που προοδεύει και γίνεται ολοένα και περισσότερο ηγέτης στην άμυνα. Μ' αρέσει πολύ που τον βλέπω τόσο στην Γιουνάιτεντ όσο και στην εθνική. Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσει να μας βοηθάει για να έρθουν και οι επιτυχίες» ανέφερε.
*Πηγή: England365.gr*

Ο Μουρίνιο έδωσε δίκαιο στον... Βενγκέρ!!

Δίκαιο στον μεγαλύτερό του αντίπαλο στην Πρέμιερ Λιγκ (όσον αφορά τις προσωπικές κόντρες τους) έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ανάμεσα σε όσα είπε στον Τζον Μος στο παιχνίδι Γουέστ Χαμ-Τσέλσι επικαλέστηκε και τα λεγόμενα του Αρσέν Βενγκέρ πριν από λίγο καιρό!
Ο Πορτογάλος τεχνικός αποβλήθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και παρακολούθησε το υπόλοιπο του ματς (2-1 για τα «σφυριά») από την εξέδρα, καθώς κατά την ανάπαυλα είχε επιτεθεί φραστικά στον «άρχοντα του αγώνα» ενώ μάλιστα ήταν κατηγορηματικά αντίθετος στο να αποχωρήσει (μπροστά) από τα αποδυτήρια των διαιτητών.
Σύμφωνα με την «Daily Mail» ανάμεσα σε αυτά που είπε ο Πορτογάλος ήταν και η φράση «Ο Βενγκέρ είχε δίκαιο, είσαι πολύ μαλακός γ...» (επί λέξη στα αγγλικά: Wenger was right, you're f...ing soft), φράση που αν ισχύει θα μείνει στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ ως η πρώτη φορά που ο τεχνικός της Τσέλσι... παραδέχθηκε τον μεγάλο του αντίπαλο στο Λονδίνο, αλλά και γενικότερα!
*Πηγή: England365.gr*

Χωρίς... χώρο για τους «μεγάλους» η καλύτερη ενδεκάδα του MLS!! (pic)

Απόντες από την καλύτερη ενδεκάδα της κανονικής σεζόν του MLS είναι οι Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ, Αντρέα Πίρλο και Ντιντιέ Ντρογκμπά (για ειδικούς λόγους).
Οι δύο Άγγλοι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να χωρέσουν ανάμεσα στους 11 κορυφαίους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ιταλό «μαέστρο» που αποχώρησε το καλοκαίρι από την Γιουβέντους.
Εκτός έμεινε και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά παρά τις... εξωπραγματικές εμφανίσεις του (δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες ώρες από τα δύο γκολ με τακουνάκι μέσα σε δύο λεπτά), καθώς όσοι απαρτίζουν την ενδεκάδα πρέπει να έχουν παίξει τουλάχιστον την μισή σεζόν στα γήπεδα της άλλης μεριάς του Ατλαντικού.
Οι κορυφαίοι σύμφωνα με το WhoScored:
Μοναδικός από τους παραπάνω που έχει πέρασμα από τα γήπεδα της Αγγλίας είναι ο Κέι Καμάρα, που το 2013 αγωνίστηκε δανεικός στη Νόριτς από την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και στην συνέχεια (2013-14) πήρε μεταγραφή στην Μίντλεσμπρο, για να επιστρέψει στο MLS και να φορέσει την φανέλα της Κολόμπους Κρου.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να έλειπε ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος έχει βρει την... υγειά του στις ΗΠΑ και έχει κάνει πολλούς συλλόγους της Ευρώπης, ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί της Πρέμιερ Λιγκ, να σκέφτονται τον «επαναπατρισμό» του.
*Πηγή: England365.gr*

Μπεντεκέ: «Πρέπει να καθαρίζουμε τα ματς»

Η αδυναμία της Λίβερπουλ να… σκοτώνει τους αντιπάλους της είναι σύμφωνα με τον Κριστιάν Μπεντεκέ η βασική αιτία των σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.
Αδιάκοπη προσπάθεια, ακόμη και όταν οι «κόκκινοι» παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ, και κυρίως όχι εφησυχασμός είναι σύμφωνα με τον Βέλγο επιθετικό το μυστικό που θα περιορίσει τις βαθμολογικές απώλειες της ομάδας του.
«Το ένα γκολ ποτέ δεν είναι αρκετό. Πρέπει να συνεχίζεις μέχρι το τελικό σφύριγμα. Διαφορετικά τους δίνεις την ευκαιρία με μία καλή στιγμή να σκοράρουν και να σου πάρουν αποτέλεσμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:
«Έχουμε δείξει τελευταία ορισμένα καλά στοιχεία, όμως θα πρέπει να καθαρίζουμε τα παιχνίδια όταν μπορούμε. Δεν είμαστε μακριά να το πετύχουμε. Ήρθε η ώρα να μαζέψουμε περισσότερους πόντους».
*Πηγή: England365.gr*

Στη… γωνία για Μουρίνιο η Παρί!!

Η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας στον Ζοσέ Μουρίνιο, αν τελικά αυτός αποχωρήσει από την  Τσέλσι.
Σύμφωνα με σημερινά (27/10) δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Γαλλίας μόνο αδιάφοροι δεν μένουν μπροστά στην προοπτική να συνεργαστούν με τον Πορτογάλο τεχνικό.
Από τη στιγμή μάλιστα που το μέλλον του «Special One» στο Λονδίνο και την Τσέλσι μοιάζει να βρίσκεται στον «αέρα», οι άνθρωποι της Παρί φαίνεται πως ξεκίνησαν να παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις και να ετοιμάζουν την κίνησή τους αν και όταν ο Μουρίνιο βρεθεί στο ταμείο ανεργίας…
*Πηγή: England365.gr*

Ζιρού: «Πιο δυνατοί ψυχικά»

Ο Ολιβιέ Ζιρού δήλωσε πως η Άρσεναλ είναι πολύ πιο δυνατή σε σύγκριση με πέρυσι όσον αφορά τα ψυχικά αποθέματα και πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της θα κάνουν το παν για να φέρουν επιτυχίες στον σύλλογο, όπως η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.
«Δεν θέλω να κοιτάω τόσο μπροστά. Πρέπει να κρατήσουμε το μομέντουμ και να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Είναι μόλις το 10ο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ για φέτος και έχουμε ακόμη 28 να παίξουμε. Οπότε είναι λίγο νωρίς.
Νομίζω πως φέτος είμαστε πολύ πιο δυνατοί ψυχικά. Παλεύουμε όλοι ο ένας για τον άλλο. Έχουμε ενότητα και θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα φέτος. Κοιτάμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση και ξέρουμε πως πρέπει να δώσουμε το 100% σε κάθε ματς» σχολίασε ο Γάλλος επιθετικός.
*Πηγή: England365.gr*

«Βασιλική» βράβευση για Λάμπαρντ! (pics)

Στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ βρέθηκε ο Φρανκ Λάμπαντ, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Πρίγκιπα Γουίλιαμς για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.
Ο 37χρονος άσος της New York City, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι και 106 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, επέστρεψε για λίγο στο Λονδίνο ώστε να παραλάβει το βραβείο της βασιλικής οικογένειας (ΟΒΕ).
«Είναι μια σπουδαία ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου. Μόλις εχθές ήρθαμε από τη Νέα Υόρκη. Είναι ενθουσιασμένος, δεν είχα ξαναβρεθεί ποτέ στο παλάτι» ανέφερε αμέσως μετά την βράβευσή του ο Λάμπαρντ.



*Πηγή: England365.gr*

Βίλας Μπόας καλεί Φαλκάο!!

Λύση στο αγωνιστικό αδιέξοδο του Ραδαμέλ Φαλκάο προτίθεται να δώσει ο Αντρέ Βίλας- Μπόας, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει εισηγηθεί ήδη στη διοίκηση της Ζενίτ την απόκτησή του.  
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ξεχνά την άριστη συνεργασία που είχε τη σεζόν 2010-11 με τον Κολομβιανό επιθετικό στην Πόρτο και, βλέποντας τον να αδυνατεί να στεριώσει στην Τσέλσι, σκοπεύει να τον… πάρει πίσω!
Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, ο διεθνής φορ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ανταμώσει ξανά με τον πρώην προπονητή του, ενώ είναι ανοιχτός να μετακομίσει στη Ρωσία.
*Πηγή: England365.gr*

Μουρίνιο: «Οι παίκτες μου έβγαλαν ηλίθιους τους επικριτές τους»

Σόου του Μουρίνιο μετά τη λήξη του αγώνα στο «Μπριτάνια». Ο Special One επιτέθηκε σε όσους κάνουν κριτική στον ίδιο και τους παίκτες του.

Μουρίνιο: «Οι παίκτες μου έβγαλαν ηλίθιους τους επικριτές τους»
Μετά την εξέλιξη του αγώνα, με την ήττα στα πέναλτι από την Στόουκ, πολλοί περίμεναν το ξέσπασμα του Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου. Κι αυτό ήρθε με τον «Μου» να χρησιμοποιεί οριακά δόκιμους χαρακτηρισμούς σε όσους ασκούν κριτική στον ίδιο και την ομάδα, ειδικά πάνω στο θέμα της (έλλειψης) διάθεσης και του πάθους που δείχνουν στο παιχνίδι τους οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

«Αυτό που έκαναν απόψε οι ποδοσφαιριστές μου, ήταν να δείξουν πως μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν κάποιους που γράφουν και μιλάνε και τους είπαν (σ.σ με την απόδοση τους) " Είστε ηλίθιοι " τόνισε ξεκινώντας ο Πορτογάλος που συνέχισε σε έντονο ύφος: «Κάποιοι άνθρωποι λένε και γράφουν άσχημα πράγματα για τους παίκτες μου. Ίσως πιστεύουν πως οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν αυτά που έκαναν εκείνοι όταν ήταν ποδοσφαιριστές» υπογράμμισε ο Μουρίνιο που με αυτή τη δήλωση φωτογράφισε τους παλιούς παίκτες που πλέον είναι σχολιαστές στον γραπτό και τον ηλεκτρονικό Τύπο της Αγγλίας.

Ο Special One πρόσθεσε: «Πριν από μερικούς μήνες κέρδισα μερικά...παιχνίδια και ήμουν πρωταθλητής. Τότε έλεγαν πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τα αποτελέσματα. Τώρα λένε πως τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτό είναι μια αντίφαση».

Ο Μουρίνιο ενημέρωσε επίσης πως ο Ντιέγκο Κόστα χτύπησε στα πλευρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απτόητη η Γκραν Κανάρια!!

Από εκεί που τέλειωσε πέρυσι, συνεχίζει φέτος στο Euro Cup η Γκραν Κανάρια, η οποία σάρωσε με 103-76 την Μπρίντιζι στην Ισπανία, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων.

Απτόητη η Γκραν Κανάρια
Η Γκραν Κανάρια σάρωσε με 103-76 την Μπρίντιζι εντός έδρας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Euro Cup και έκανε το «3 στα 3» στη φετινή διοργάνωση, συνεχίζοντας το αήττητο που είχε από πέρυσι στους 11 πρώτος αγώνες της σεζόν και δείχνοντας πως είναι ικανή να επαναλάβει την περυσινή της πορεία που την έφερε μέχρι και τον τελικό.

Αντίθετα, οι Ιταλοί έμειναν χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική και δυσκόλεψαν το έργο τους για πρόκριση στους «32» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Οι νικητές πήραν από την αρχή το προβάδισμα, έφτασαν στο +15 στη λήξη του ημιχρόνου και στο +25 στην ολοκλήρωση του τριαντάλεπτου και απλά έκαναν συντήρηση στη συνέχεια.

Κορυφαίοι της Γκραν Κανάρια ήταν οι Σαλίν με 20 και Κούριτς με 18 πόντους, ενώ από την Μπρίντιζι ξεχώρισε ο Σκοτ με 20 πόντους.



1ος Όμιλος
27/10
Όλντενμπουργκ-Μπιλμπάο 60-94
28/10
Ολίμπια Λιουμπλιάνα-Τέλεκομ Μπον
Τρέντο-Ναντέρ

2ος Όμιλος
27/10
Γκραν Κανάρια-Μπρίντιζι 103-76
28/10
Λούντβισμπουργκ-Ρέτζιο Εμίλια
Λε Μαν-Άλμπα Βερολίνου

3ος Όμιλος
27/10
Ουλμ-Βαλένθια 79-82
28/10
Νανσί-Σαραγόσα
Βενέτσια-Σαρλερουά

4ος Όμιλος
28/10
Τραμπζονσπόρ-Μπούντουσνοστ
Ούνιξ Καζάν-Άρης
Στεάουα Βουκουρεστίου-Μπάνβιτ

5ος Όμιλος
28/10
Λιέτουβος Ρίτας-Άβτοντορ
ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας
Σζολνόκι-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

6ος Ομιλος
28/10
ΑΕΚ-Νίζνι Νόβγκοροντ
Γαλατάσαραϊ-Χαποέλ Ιερουσαλήμ
Νεπτούνας-Κράσνι
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πέρασε» από Κορσική η Ρεν!!

H Ρεν ήταν η νικήτρια του πρώτου ματς μεταξύ ομάδων του Championnat,στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του γαλλικού Λιγκ Καπ, επικρατώντας με 1-0 της Μπαστιά στην Κορσική.

«Πέρασε» από Κορσική η Ρεν
Η Ρεν επικράτησε με 1-0 της Μπαστιά στην Κορσική, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του γαλλικού Λιγκ Καπ και προκρίθηκε στον τέταρτο, στον πρώτο αγώνα μεταξύ ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, περιμένοντας τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση, έχοντας ως στόχο στο Championnat την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αφήνοντας τους φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1978 με την προσπάθεια να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις.

Το ματς δε διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας και οι νικητές απλά εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες τους και σκόραραν με τον Ντουκουρέ στο 59’. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα γκέλα για Μουρίνιο: Αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ η Τσέλσι!! (video)

Στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, κρίθηκαν τα τρία από τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια για το Λιγκ Καπ, με την Τσέλσι να μένει εκτός από την Στόουκ. Πρόκριση για Έβερτον και Χαλ.

Νέα γκέλα για Μουρίνιο: Αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ η Τσέλσι (video)

Η Στόουκ πήρε προβάδισμα στο «Μπριτάνια» με ένα έξοχο γκολ του Τζόναθαν Γουόλτερς από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Ζούμα ήταν ο παίκτης που πλησίασε κοντά στο γκολ στο 75’ αλλά η μπάλα στην προσπάθεια του μετά από εκτέλεση φάουλ και δικό του σουτ, κατέληξε στο δοκάρι. Όμως στο 91’ ο Ρεμί έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Μπάρντσλεϊ ν’ αποβάλλεται στο 93’ και την αναμέτρηση να οδηγείται στην παράταση. Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε και στη διαδικασία των πέναλτι μετά από εννέα εύστοχες εκτελέσεις ο Εντέν Αζάρ ήταν εκείνος που στάθηκε λιγότερο ικανός, αφού ο Μπάτλαντ απέκρουσε τη δική του εκτέλεση. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ντιέγκο Κόστα τραυματίστηκε στο 33' στα πλευρά και αντικαταστάθηκε από τον Ρεμί, με τον στράικερ των μπλε να πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Η Έβερτον πήρε δύσκολα την πρόκριση απέναντι στη Νόριτς, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπασόνγκ στο 51’, όμως ο Λέον Όσμαν ισοφάρισε στο 68’. Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε, αλλά στη διαδικασία των πέναλτι, τα «καναρίνια» που εκτελούσαν πρώτα, απώλεσαν δύο με τους Χούλαχαν και Ρέντμοντ.

Δραματική πρόκριση πήρε στα πέναλτι και η Χαλ που απέκλεισε την Λέστερ. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 0-0, ενώ στην παράταση οι «αλεπούδες» πήραν προβάδισμα στο 99’ με τον Μαχρέζ, για να ισοφαρίσει έξι λεπτά αργότερα ο Άμπελ Ερνάντεζ. Στα πέναλτι οι «τίγρεις» ήταν πιο εύστοχες και επικράτησαν με 5-4.

Tα γκολ και η διαδικασία των πέναλτι στο Στόουκ-Τσέλσι εδώ:



Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την 4η φάση του Λιγκ Καπ:

Τρίτη 27/10

Έβερτον - Νόριτς 4-3 στα πέναλτι (καν. αγώνας, παράταση 1-1)
(68' Όσμαν - 51' Μπασόνγκ)

Χαλ - Λέστερ 5-4 στα πέναλτι (0-0 καν. αγώνας, 1-1 παράταση)
(105' Ερνάντεζ -99' Μαχρέζ)

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Άρσεναλ 3-0
(27' Γουάλας, 40' Λούκας, 52' Χάτσινσον)

Στόουκ - Τσέλσι 5-4 στα πέναλτι (1-1 καν. αγώνας, παράταση)
(51' Γουόλτερς - 91' Ρεμί)

Τετάρτη 28/10

Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ

Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας

Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εξάρα από Αϊντχόφεν!!

Ακόμα σκοράρει η Αϊντχοόφεν κόντρα στην Γκενεμούιντεν, της οποίας επικράτησε με 6-0 στο «Φίλιπς Στάντιον», στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του ολλανδικού Κυπέλλου.

Εξάρα από Αϊντχόφεν
Η Αϊντχόφεν σάρωσε με 6-0 στο «Φίλιπς Στάντιον» την Γκενεμούιντεν της δεύτερης κατηγορίας, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του ολλανδικού Κυπέλλου και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τέταρτο, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή, έχοντας ως στόχο και την κατάκτηση του τίτλου στην Eredivisie.

Σκόρερ των πρωταθλητών ήταν οι Ντε Γιονγκ στο 8’, Περέιρο στο 61’, 63’ και 86’, Πρόπερ στο 65’ και Μορένο στο 68’.


Η σύνθεση της PSV: Ράσβιρ, Ισιματ-Μιρίν, Μορένο, Αρίας, Μπρένετ, Πρέπερ (69' Βλετ), Σάαρς, Χέντριξ, Περέιρο, Ντε Γιονγκ (69' Μπέργουιν), Λοκάντια (78' Ντε Βάις)


«Πέρασε» από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ινγκλς η Βίλεμ, η οποία νίκησε με 2-0 την έδρα της αντιπάλου της.

Άνετα επικράτησε με 3-1 η Χέρακλες της Κον στο Αλμελο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιβεβαιώθηκαν τα μαντάτα για Φυτανίδη και «Ούμπι»

Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα στον Ατρόμητο που αφορούν τους τραυματισμούς των Ούμπιντες και Φυτανίδη, με το μόνο ευχάριστο να αποτελεί το γεγονός ότι αναμένονται λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι υπολογιζόταν.

Επιβεβαιώθηκαν τα μαντάτα για Φυτανίδη και «Ούμπι»
Άσχημα τα… μαντάτα και με τη βούλα στον Ατρόμητο για τους τραυματισμούς των Χαβιέρ Ούμπιντες και Σωκράτη Φυτανίδη, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους δύο παίκτες.

Πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Χαβιέρ Ούμπιντες που έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και η αποθεραπεία του θα διαρκέσει τουλάχιστον 4 εβδομάδες ενώ ο Σωκράτης Φυτανίδης θα μείνει εκτός για 3 εβδομάδες με θλάση α’ βαθμού στους προσαγωγούς.

Το... ευχάριστο από τα προβλήματα των δύο είναι ότι τελικά θα επιστρέψουν λίγο νωρίτερα απ' όσο είχε υπολογιστεί αρχικά.

Πλέον, παίκτες όπως ο Μαρσελίνιο και ο Μίλος Στόιτσεφ αναμένεται να πάρουν θέση στην ενδεκάδα ενώ από την άλλη μεριά στη θέση των σέντερ μπακ, ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ θα καλύψει το κενό του αρχηγού των Περιστεριωτών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χάνγκα: «Ο Μπουρούσης είναι ο ηγέτης μας»

Μέλι… έσταζε για τον Γιάννη Μπουρούση ο Άνταμ Χάνγκα, με τον Ούγγρο γκαρντ να χαρακτηρίζει τον Έλληνα σέντερ ως τον ηγέτη της Λαμποράλ Κούτσα.

Χάνγκα: «Ο Μπουρούσης είναι ο ηγέτης μας»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Μπουρούση ο Άνταμ Χάνγκα. Ο Ούγγρος γκαρντ τόνισε πως ο Έλληνας σέντερ είναι ο ηγέτης της Λαμποράλ Κούτσα, ενώ πρόκειται για έναν παίκτη που έχει μεγάλη εμπειρία και καθόλου εγωισμό!

«Θα πρέπει να ξεκινήσω το blog με το παιχνίδι που πήγε στην παράταση κόντρα στον Ολυμπιακό. Και τι παιχνίδι! Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς. Νομίζω πως ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και κοντρολαρισμένα. Παίξαμε με αρκετή αυτοπεποίθηση, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε και ο Ολυμπιακός επέστρεψε. Δεν πρέπει να ποτέ να χαλαρώνεις με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός! Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στην κανονική διάρκεια με το buzzer beater τρίποντο του Τζέιμς, αλλά δεν μέτρησε και όταν είδαμε το βίντεο τότε καταλάβαμε πως ήταν εκτός χρόνου», έγραψε αρχικά στο blog που έχει στην Ευρωλίγκα ο Άνταμ Χάνγκα και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής με βοηθάει πολύ. Μου λέει συνέχεια να παίζω με αυτοπεποίθηση και αυτό το κάνει πιο εύκολο για μένα. Αλλά, με βοηθούν πολύ και οι συμπαίκτες μου. Έχουμε ένα καλό σύνολο παικτών, που οι περισσότεροι ήταν από την περασμένη σεζόν. Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν εκπληκτικός τις τελευταίες εβδομάδες. Ήταν κλειδί η απόκτησή του, γιατί είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Όταν έχουμε πρόβλημα, ξέρουμε πως αν του δώσουμε την μπάλα, κάτι καλό θα κάνει. Έχουμε μία καλή ισορροπία στη ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Ένα από τα καλά του Μπουρούση είναι πως δεν είναι εγωιστής. Δεν κοιτάει μόνο να σκοράρει, μπορεί να πασάρει, έχει αυτοπεποίθηση και εμπειρία, ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε την Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι παίκτης κλειδί για εμάς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρώτη… μάγκισσα η Ίντερ!! (video)


Χαρακτήρα νικητή έβγαλε έπειτα από καιρό η Ίντερ! Παρόλο που έμειναν με δέκα, οι «νερατζούρι» πέρασαν απ’ την Μπολόνια (1-0 με γκολ του Ικάρντι) κι ανέβηκαν έστω και προσωρινά στην κορυφή της Serie A.

Πρώτη… μάγκισσα η Ίντερ! (video)
«Μαγκιά» ομάδας που όντως μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα έδειξε η Ίντερ!

Αφήνοντας πίσω το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των τελευταίων αγώνων, η ομάδα του Μαντσίνι πέρασε 1-0 απ’ την Μπολόνια κι επανήλθε στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στη Serie A.

Συναντώντας δυσκολία στο να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, οι «νερατζούρι» είδαν τα πράγματα να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, όταν αποβλήθηκε ο Φελίπε Μέλο στο 61’.

Όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, όμως, αλλά πριν περάσουν έξι λεπτά βρήκαν το πολυπόθητο γκολ. Έστω κι αν χρειάστηκε να προηγηθεί μια «γκέλα» του Φεράρι, απ’ την οποία επωφελήθηκε ο Λιάγιτς, πριν σερβίρει έτοιμη δουλειά στον Ικάρντι.

Αφού το έβαλε λοιπόν, το μόνο που χρειαζόταν πλέον η Ίντερ ήταν να προστατεύσει το σκορ. Κάτι που κατάφερε (χάρη και σε μια μεγάλη απόκρουση του Χαντάνοβιτς στις καθυστερήσεις), παίρνοντας τελικά το διπλό κι επιστρέφοντας -εν αναμονή και των αυριανών αγώνων- στην κορυφή.




Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Τρίτη, 27/10

Μπολόνια-Ίντερ 0-1
(67’ Ικάρντι)

Τετάρτη, 28/10 (21:45)

Μίλαν-Κιέβο
Αταλάντα-Λάτσιο
Φροζινόνε-Κάρπι
Νάπολι-Παλέρμο
Ρόμα-Ουντινέζε
Σασουόλο-Γιουβέντους
Τορίνο-Τζένοα
Βερόνα-Φιορεντίνα

Πέμπτη, 29/10

Σαμπντόρια-Έμπολι (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο, 31/10

Γιουβέντους-Τορίνο (19:00)
Ίντερ-Ρόμα (21:45)

Κυριακή, 1/11 (16:00)

Φιορεντίνα-Φροζινόνε (13:30)
Μπολόνια-Αταλάντα
Κάρπι-Βερόνα
Τζένοα-Νάπολι
Ουντινέζε-Σασουόλο
Λάτσιο-Μίλαν (21:45)

Δευτέρα, 2/11

Κιέβο-Σαμπντόρια (20:00)
Παλέρμο-Έμπολι (22:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έσπασαν καρδιές» στην Οστάνδη!


Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, η Οστάνδη νίκησε με 3-2 την Γκενκ εντός έδρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Jupiler League και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Έσπασαν καρδιές» στην Οστάνδη
Η Οστάνδη νίκησε με 3-2 την Γκενκ εντός έδρας, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Jupiler League και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνει η Αντερλεχτ την Τετάρτη και ελπίζοντας σε μια «γκέλα» των «αντερλεχτουά», ώστε να διατηρηθούν στη χειρότερη στο +1 από τους «μωβέ».

Αντίθετα, η πρωταθλήτρια του 2002 έμεινε στο -7 από την πρώτη τριάδα και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τη διατήρηση στην πρώτη εξάδα στη συνέχεια της περιόδου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με τον Κανσίν, ισοφάρισαν οι Ουνάλ και Μπουφέλ, όμως στο 80’ ο Σιριάκ έδωσε τη νίκη.
«Κολλιτσίδα» στην Οστάνδη στην κορυφή η Γάνδη, με την πρωταθλήτρια να επικρατεί με 2-1 στην έδρα της Λόκερεν και να απειλεί τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, δείχνοντας ικανή να μπει «σφήνα» για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, αφήνοντας τους γηπεδούχους κοντά στις τελευταίες θέσεις.

Δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο την πρώτη εξάδα η Μουσκρόν, παραχωρώντας 2-2 στην ουραγό Βέστερλο και μένοντας στο -3 προσωρινά από την Κλαμπ Μπριζ, που έχει ένα ματς λιγότερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν «ανάσα».



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


Τρίτη 27/10

Οστάνδη-Γκενκ 3-2
(27', 35' Κανεσίν, 80' Σιριάκ- 46' Ουνές, 52' Μπουφέλ)

Λόκερεν-Γάνδη 1-2
(65' Μίριτς-18' Ραμάν, 58' Νέτο)

Μουσκρόν-Βέστερλο 2-2
(35' Ακσεντίγεβιτς, 64' αυτ. Σούερμανς-15' Βισνάκοφς, 91' Αουάντ)

Τετάρτη 28/10 (21:30)

Κλαμπ Μπριζ-Λέουβεν

Σταντάρ-Μαλίν

Μπέβερεν-Σαρλερουά

Βάρεγκεμ-Σεν Τρούιντεν

Πέμπτη 29/10 (21:30)

Κορτράικ-Αντερλεχτ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φέρτε κι άλλους «λύκους» στην Μπάγερν!! (video)

Η αγαπημένη συνήθειά της είναι να βάζει γκολ στην Βόλφσμπουργκ. Η Μπάγερν μετά την «πεντάρα» στο πρωτάθλημα έριξε άλλα τρία στην έδρα των «λύκων» για το Κύπελλο και πέρασε για… πλάκα (3-1) στους «16».

Φέρτε κι άλλους «λύκους» στην Μπάγερν (video)
Δεν χορταίνει να σκοράρει απέναντι στην Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν. Σχεδόν ένα μήνα μετά το πάρτι στο πρωτάθλημα (5-1), οι Βαυαροί ταπείνωσαν τους «λύκους» και στην έδρα τους για το Κύπελλο (ήταν οι περσινοί κάτοχοι) και πήραν πανεύκολα, 3-1, το εισιτήριο για τη φάση των «16».

Το ματς στην «Volkswagen Arena» ξεκίνησε με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να είναι σεληνιασμένη και να αναγκάζει τον Μπενάλιο να κάνει μεγάλες επεμβάσεις προκειμένου να κρατήσει το «μηδέν». Ο Ελβετός άντεξε μέχρι το 15ο λεπτό, όταν παρά την προσπάθειά του, είδε την μπάλα στο σουτ του Ντάγκλας Κόστα να καταλήγει στο αριστερό του παράθυρο.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Χέκινγκ δεν μπόρεσαν να βρουν λύση στην… κατηφόρα. Η Μπάγερν δεν σταμάτησε λεπτό να πιέζει και βρήκε ακόμη δύο γκολ με τον Τόμας Μίλερ, πρώτα στο 20’ κι εν συνεχεία στο 34’.

Ο ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να ρίχνουν αισθητά την απόδοσή τους, αφού τα πάντα είχαν κριθεί. Από την μεριά τους, οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ μπόρεσαν να «ενοχλήσουν» κάπως τον Νόιερ, όμως είτε δεν σημάδευαν σωστά είτε ο 29χρονος δεν τους έκανε την χάρη να βρουν δίχτυα. Τελικά κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Σίρλε στην... εκπνοή (90').

 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τρίτη 27/10

Άουε- Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-0
(74’ Βενιέρ)

Μάιντς-Μόναχο 1860 1-2
(6’ αυτ. Σίντλερ – 70’ Μουγκόσα, 77’ Οκοτιέ)

Νυρεμβέργη-Ντίσελντορφ 5-1
(10’ Μπεργστάλερ, 17’ Μπέρενς, 42’ Φέλκρουγκ, 43’ Λέιμπολντ, 69’ Μπλουμ – 72’Ντέμιρμπεϊ)

Φρανκφούρτη- Χέρτα Βερολίνου 1-1 (1-2 παράταση)
(47’ Γκόλει – 56’, 99’ Καλού)

Μπόχουμ-Καϊσσερσλάουτερν 1-0
(67’ Λόβε αυτ.)

Ντάρμσταντ-Ανόβερο 2-1
(74’ Σουλού, 79’ Βάγκνερ – 75’ Σόμπιεχ)

Ουντερχάκινγκ-Λειψία 3-0
(5’ Αϊνσίλντερ, 23’ Ρόσενβαϊγκ, 67’ Στάινχερ)

Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 1-3
(90' Σίρλε - 15’ Κόστα, 20΄, 34’ Μίλερ)

Τετάρτη 28/10
Βικτόρια Κολωνίας-Μπάγερ Λεβερκούζεν (20.00)
Σαντχάουσεν-Χεϊντενχάιμ
Ντόρτμουντ-Πάτερμπορν
Καρλ Τσάις Ιένα –Στουργάρδη (21.30)
Ρετλίνγκεν-Μπράουνσβάιγκ
Σάλκε-Γκλάντμπαχ 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Βραδιά-εφιάλτης στο «Χίλσμπορο» για Άρσεναλ!!

Σ’ ένα γήπεδο που δεν έχει κερδίσει εδώ και 19 χρόνια, η Άρσεναλ δέχτηκε βαριά ήττα με 3-0 από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έμεινε εκτός συνέχειας στο Λιγκ Καπ κι έχασε Τσάμπερλαιν και Γουόλκοτ.

Βραδιά-εφιάλτης στο «Χίλσμπορο» για Άρσεναλ (video)
Μια καταστροφή έζησε η ομάδα των «κανονιέρηδων» στο «Χίλσμπορο» με τις «κουκουβάγιες» να είναι ανελέητες και να φορτώνουν με τρία γκολ την Άρσεναλ. Το ακόμα χειρότερο για τους Λονδρέζους, πέρα από τον αποκλεισμό τους από την συνέχεια του Λιγκ Καπ, ήταν ο τραυματισμός των Τσάμπερλαιν στο 5’ και Γουόλκοτ στο 18’.

Στο 27ο λεπτό ο Πούντιλ έκοψε την μπάλα στην περιοχή και ο Ρος Γουάλας με σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Γουάλας έγινε δημιουργός στο 2ο τέρμα της Σέφιλντ αφού έβγαλε την σέντρα για τον Λούκας που με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το 3-0 για τις «κουκουβάγιες» ήρθε από τον Χάτσινσον στο 52’ μετά από ασίστ του Λούβενς.

Η σύνθεση της Άρσεναλ:Τσεχ, Ντεμπισί, Τσέιμπερς, Μερτερσάκερ, Γκίμπς, Φλαμινί, Καμαρά (60' Μπιέλικ), Κάμπελ, Τσάμπερλαιν (5' λ. τρ. Γουόλκοτ) (18' λ.τρ Μπενάσερ), Ιβόμπι, Ζιρού *Πηγή: sport-fm.gr*

Το «κονέ» με Σκίμπε!

Την Πέμπτη θα επικυρωθεί η συμφωνία με τον Μίκαελ Σκίμπε που θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα. Το sport-fm.gr αποκαλύπτει πως έγινε το «κονέ» και αναλύει τα δεδομένα του deal.

Το «κονέ» με Σκίμπε
Το τελευταίο δεκαήμερο προκρίθηκε η λύση του Μίκαελ Σκίμπε για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, με τις περιπτώσεις του Φέλιξ Μάγκατ και του Μάρτιν Γιολ να ατονίζουν αισθητά. Ο 50χρονος προπονητής έλυσε το συμβόλαιο του με την Εσκισεχίρσπορ και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα έχει νέα δουλειά.

Του Σωτήρη Ταμπάκου

Οι συστάσεις του Φάνη Γκέκα για τον Μίκαελ Σκίμπε που έχουν κοινή θητεία στην Εσκισεχίρσπορ, στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Λεβερκούζεν, αλλά και του μάνατζερ, Ανέστη Τσετινέ άνοιξαν την πόρτα των διαπραγματεύσεων με την ηγεσία της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης συμβουλεύτηκε τον 35χρονο στράικερ και τον ατζέντη του προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τον Μίκαελ Σκίμπε. Παράλληλα, ο διεθνής φορ και ο μάνατζερ του μίλησαν και με τον Γερμανό για την προοπτική της Εθνικής ομάδας.

Η πρώτη επαφή έγινε τηλεφωνικά πριν από δέκα ημέρες και στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, οι διαπραγματεύσεις κορυφώθηκαν με το ραντεβού που είχαν οι δύο πλευρές στην Κωνσταντινούπολη και όχι στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Γκιρτζίκης ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, συναντήθηκε με τον Μίκαελ Σκίμπε και συμφώνησαν προφορικά να αναλάβει ο 50χρονος τεχνικός τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Το συμβόλαιο του Σκίμπε θα είναι διετές με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας, θα λάβει πριμ 800.000 ευρώ. Ο συνεργάτης που θα φέρει μαζί του, θα αμείβεται με 70.000 ευρώ. Το δεξί του χέρι την τελευταία εξαετία είναι ο Σεράτ Ουμάρ και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεργαστούν οι δυο τους και στην Εθνική ομάδα.

Ο Μίκαελ Σκίμπε ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και για τον Κώστα Τσάνα, ο οποίος θα είναι εκ των συνεργατών του στον πάγκο της «γαλανόλευκης». Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρώην προπονητής της Εσκισεχίρσπορ δεν είχε καμία αντίρρηση για τον ρόλο που θα έχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Κώστας Τσάνας.

Πλέον, στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης, ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα αναφερθεί αναλυτικά στο θέμα του εκλέκτορα της Εθνικής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Μίκαελ Σκίμπε που θα έρθει στην Αθήνα μάλλον την επόμενη Τρίτη (03/11) και μία μέρα μετά θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του. *Πηγή: sport-fm.gr*

FENTAGIN: «Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς»


Την απόφασή τους να απέχουν επ’ αόριστον από τους αγώνες του Ατρόμητου ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, «FENTAGIN» λόγω των μέτρων, ενώ αφήνουν υπονοούμενα για τη διοίκηση.

FENTAGIN: «Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς»
Τη δική τους θέση για τα νέα μέτρα της πολιτείας που αφορούν το ποδόσφαιρο εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου, «FENTAGIN», τονίζοντας ότι πλέον θα εφαρμοστεί μια απόφαση που είχε παρθεί από τις 23 Οκτώβρη σύμφωνα με την οποία θα απέχουν επ’ αόριστον από τα ματς των «κυανολεύκων».

Παράλληλα, όμως, στα υστερόγραφα της ανακοίνωσης αφήνεται υπονοούμενο για τη στάση της διοίκησης να ζητήσει από την Αστυνομία να εξεταστούν τα βίντεο από τις κάμερες, ώστε να εντοπιστούν όσοι πέταξαν κροτίδες στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Πολλοί είναι αυτοί που θα αναρωτιούνται ποιά είναι η στάση μας απέναντι στην τελευταία ανακοίνωση της π.α.ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ όσον αφορά το ζήτημα με το ΑΙΤΗΜΑ(!) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, με σκοπό να εντοπιστούν οι δράστες της αυθόρμητης αυτής πράξης ,δηλαδή της ρήψης 2 κροτίδων στον αγώνα ενάντια στον ολυμπιακό την Κυριακή που μας πέρασε. Αφού ξεκαθαρίσουμε πως ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ την ευθύνη της πράξης, καθώς τα βεγγαλικά δυστυχώς έπεσαν από το κομμάτι ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΜΑΣ και όπως επίσημα έχουμε δηλώσει διαφωνούμε με την άσκοπη χρηματική τιμωρία της ομάδας μας ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ(όχι μόνο απο τους οπαδούς),θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε αφενώς ορισμένα πράγματα και αφετέρου να διατυπώσουμε κάποιες εύλογες απορίες που απασχολούν λίγοτερο τα δικά μας μυαλά και περισσότερο αυτών που λιγότερη σχέση έχουν ,τόσο με τα εσωτερικά της ομάδας αλλά ακόμα περισσότερο με το οργανωμένο οπαδικό κίνημα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.

Σε όσους δεν γνωρίζετε σας γνωστοποιούμε πως την συγκεκριμένη μέρα σε όλες τις θύρες του γηπέδου(ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ) μοιράστηκε κείμενο όσον αφορά το νέο νόμο και τις παραμέτρους που αφορούν όλους όσους από μας πάμε γήπεδο και υποχρεούμαστε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ να επιδείξουμε έγγραφα(Α.Μ.Κ.Α κτλ) που αφορούν την προσβολή των προσωπικών μας δεδομένων. Επίσης εκτός του ότι στην ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, εμπόδισαν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ και ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να εισέλθει το ανάλογο και μη υβριστικό πανό διαμαρτυρίας, σε κάθε άλλη θύρα άτομα της ασφάλειας "είχαν από κοντά" τα άτομα που μοίραζαν το συγκεκριμένο κείμενο.

Δεν έχουμε αυταπάτες το όλο σκηνικό εχει να κάνει ξεκάθαρα ως προς την στάση μας απέναντι στο νέο νόμο, απέναντι στην κάρτα φιλάθλου, απέναντι στον έλεγχο ,την αστυνομοκρατία και σαφώς απέναντι στην φιλοσοφία που έχουμε για το ποδόσφαιρο η οποία δυστυχώς ή ευτυχώς τελικά, συγκρούεται με αυτήν της εκάστοτε παε/εταιρείας που μας αντιμετωπίζει μόνο σαν ΠΕΛΑΤΕΣ και αυτό γιατί απο το 2009 αποτελούμε πειραματόζωο φίλαθλο κοινό...με πρώτους σε εμάς να εφαρμόζονται κάρτες οπαδών, τουρνικέ, λογοκρισία και αστυνομοκρατία.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ και ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ όλη την ευθύνη να προστατεύσουμε την ομάδα από κάθε τέτοια ενέργεια που την βλάπτει χρηματικά ,ΑΛΛΑ αναλαμβάνουμε επίσης και την ευθύνη να την προστατέψουμε ΗΘΙΚΑ και ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΑ...Κόντρα σε καταστάσεις και πρωτοβουλίες που θα σπείρουν την πόλωση μεταξύ των φιλάθλων της...Κόντρα σε επιπόλαιες πράξεις ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ υπεύθυνων...ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ...ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ!!!Ο αγώνας μας ενάντια στα νέα μέτρα και όπως είχαμε προαναγγείλει δημόσια θα συνεχιστεί όπως ακριβώς είχαμε προαποφασίσει συλλογικά στην ανοιχτή γενική συνέλευση της Παρασκευής(23/10/2015), η οποία αποφάσισε αποχή επ αόριστον απο το κομμάτι που κάθεται ο σύνδεσμος. ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7Γ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΔΕΙΟ!!!!

Τέλος ειλικρινά αναρωτιώμαστε:

-Πως είναι δυνατόν από την στιγμή που η αστυνομική και κατ'επέκταση η εισαγγελική αρχή θεωρείται ανεξάρτητη, μια π.α.ε.(εταιρεία) ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ να γίνουν παρεμβάσεις απο αυτές;Τι συμφέρον αλήθεια μπορεί να έχει κάτι τέτοιο...

-Εντύπωση μας κάνει το ότι η παε περισσότερο ασχολήθηκε αποκλειστικά με τις ενέργειες των φιλάθλων της πάρα με εκείνες του ολυμπιακού...όσο για τις προκλήσεις των παιχτών του ολυμπιακού που πυροδότησαν την κατάσταση;;;; ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ...

-Από πότε ο κόσμος του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ με την κάθε ιδιαιτερότητά που μπορεί να έχει, άρχισε ξαφνικά να καταστέλεται και να κατακρίνεται δημόσια απο την ίδια του την ομάδα ;


ΥΓ1:Ο αγώνας ενάντια στον άδικο και αντισυνταγματικό αθλητικό νόμο συνεχίζεται...καλούμε τόσο τα μέλη μας όσο και τα μέλη άλλων συνδέσμων να εντατικοποιήσουν τις δράσεις τους και πέρα απο τα κοινά πανό να περάσουν σε πιο ριζοσπαστικές πράξεις μέχρι την αποχή!ΗΡΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ...

ΥΓ2:ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΛΕΜΕ...ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ,ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

ΥΓ3:ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ...».

Η «σεξοβόμβα» του Sports Illustrated ποζάρει τόπλες και αναστατώνει!!

Μπορεί να γεννήθηκε σε μικρή κωμόπολη στη Βόρεια Αφρική, ωστόσο, κατάφερε να γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στην ομορφιά της και τις πληθωρικές της καμπύλες

Η «σεξοβόμβα» του Sports Illustrated ποζάρει τόπλες και αναστατώνει

Λίγα χρόνια αργότερα το αντρικό περιοδικό «FHM» την ανακήρυξε ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο και έκτοτε η Genevieve δεν έχει σταματήσει να φωτογραφίζεται και να ποζάρει με σέξι, μικροσκοπικά εσώρουχα και μαγιό, προς ευχαρίστηση των εκατομμυρίων θαυμαστών της ανά τον κόσμο.

Αυτή τη φορά, η 29χρονη φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Galore», ενώ πρόσφατα,«αναστάτωσε» τους άντρες θαυμαστές της, πρωταγωνιστώντας σε διαφήμιση γνωστής αυστραλιανής εταιρείας εσωρούχων.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Πηγή: Protothema.gr

Ο Αντετοκούνμπο ψάχνει για… σουβλάκια στην Ταϊβάν!! (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πάει στην Ταϊβάν με τους Μπακς, στο πλαίσιο της προώθησης καμπάνιας του NBA, όμως κάποια στιγμή πείνασε και άρχισε να ψάχνει... σουβλατζίδικο!

Ο Αντετοκούνμπο ψάχνει για… σουβλάκια στην Ταϊβάν! (video)

Ο Giannis, λοιπόν, είχε πάει στην Ταϊβάν το καλοκαίρι με τους Μπακς, στο πλαίσιο προώθησης μία καμπάνιας του NBA και όπως είναι φυσικό, από το πολύ περπάτημα τον έκοψε… λόρδα!

Ο διεθνής φόργουορντ, όμως, δεν ήθελε να φάει κάτι άλλο, εκτός από σουβλάκια! Έτσι, βγήκε στους δρόμους και ρωτούσε τον κόσμο που θα μπορούσε να βρει την αγαπημένη ελληνική λιχουδιά, όπου στο τέλος μία κοπέλα τον έστειλε να βρει την… Ιθάκη του!

Δείτε το βίντεο:


*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόκριση με άγχος για Ντιναμό Ζάγκρεμπ!!

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κροατίας πήρε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που «γύρισε» στο τελευταίο μισάωρο το ματς στην έδρα της Ζντράλοβι (3-1), που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία.

Πρόκριση με άγχος για Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κροατίας πήρε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League αγχώθηκε αρκετά στην έδρα της Ζντράλοβι, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία, αλλά πήρε την πρόκριση (3-1) με αντεπίθεση στο τελευταίο μισάωρο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Στάρτσεβιτς στο 38ο λεπτό και άντεξαν στην πίεση μέχρι το 62’, όταν ο Χότζιτς έκανε το 1-1 για την ομάδα του Μάμιτς. Στο 70’ ο Ενρίκες άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης, την οποία «σφράγισε» λίγο πριν το φινάλε ο Σουντανί (87’). *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα αποχή της ORIGINAL για την κάρτα φιλάθλου!!

Απτόητη συνεχίζει τις αντιδράσεις για την κάρτα φιλάθλου η ORIGINAL. Σε νέα ένδειξη διαμαρτυρίας «και με βάρος στην καρδιά», όπως αναφέρουν, οι οργανωμένοι της ΑΕΚ θα απέχουν από το ματς στην Ξάνθη.

Νέα αποχή της ORIGINAL για την κάρτα φιλάθλου
Την αντίθεσή της στο μέτρο της κάρτας φιλάθλου θα συνεχίζει να εκφράζει η ORIGINAL.

Μετά τις διαμαρτυρίες στα προηγούμενα παιχνίδια της ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης» σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο και σ’ αυτό του Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Όπως ανακοίνωσαν λοιπόν, θα απέχουν («με βάρος στην καρδιά» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά) από το αυριανό ματς στην ακριτική πόλη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αύριο η ΑΕΚΑΡΑ  μας παίζει στην Ξάνθη. Αύριο τα γεμάτα λεωφορεία θα γέμιζαν την Ξάνθη απ΄ το πρωί. Αύριο θα ανταμώναμε ...
Posted by ΟRIGINAL 21 - 1982- (official page) on Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015


*Πηγή: sport-fm.gr*

Με αλλαγές στη Λεωφόρο!!


Με αλλαγές στην αποστολή θα παραταχθεί στη Λεωφόρο ο Λεβαδειακός κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με αλλαγές στη Λεωφόρο
Ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός κάποιους εκ των βασικών του παικτών, οι οποίοι κρίθηκε πως έχουν καταπονηθεί από τους συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα, παίρνοντας μαζί του ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. \

Έτσι, εκτός έμειναν οι Στάθης, Μιλιάζες, Φαβάλι, Ναβάρο και Γιακουμάκης, όπως και οι Τόπι και Μπελγκαζουανί που δεν υπολογίζονται κα πολύ.

Η προετοιμασία των Βοιωτών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημοτικό Στάδιο και το πρόγραμμα περιελάμβανε επιθετική και αμυντική συμπεριφορά στις στατικές φάσεις.

Η 19μελης αποστολή αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Μοσχονά, Βερέμκο, Τριποτσέρη, Μανωλά, Γιάχιτς, Μάγκα, Ουόν, Μουλόπουλο, Μαχαίρα, Μίνγκα, Καψάσκη, Ρομέου, Μάρκοβιτς, Χατζηλάμπρο, Παππά, Μάντζιο, Θέο και Ντομοβτσίσκι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επίσκεψη-μήνυμα από τον Αλαφούζο!!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή του Παναθηναϊκού και είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασίου.

Επίσκεψη-μήνυμα από τον Αλαφούζο
Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον τρόπο που ήρθε έχει φέρει ξανά… μουρμούρες στον Παναθηναϊκό, που σε ένα ακόμη δύσκολο ματς δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, θέλοντας να στείλει το μήνυμά του ενόψει της συνέχεια, βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή, ενόψει του αυριανού ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ μίλησε και σε κάποια «πηγαδάκια» στο ξενοδοχείο. Ζήτησε νίκες από εδώ και στο εξής, προκειμένου η ομάδα να συνέλθει, γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι αυτό είναι το «φάρμακο», ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που έρχεται.

Μάλιστα, ο κ. Αλαφούζος προτίθεται να κάνει νέα επίσκεψη, αυτή τη φορά πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εκεί αναμένεται να μιλήσει σε όλη την ομάδα και να τους ζητήσει να σηκώσουν κεφάλι, φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Πάρτι» στη Γερμανία για Μπιλμπάο!!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπιλμπάο την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Όλντενμπουργκ, συντρίβοντάς την 94-60, για τη δεύτερη νίκη τους στον πρώτο όμιλο του Eurocup.

«Πάρτι» στη Γερμανία για Μπιλμπάο
Καλά τα πάει στη Γερμανία η Μπιλμπάο! Μετά το «διπλό» στη Βόννη, οι Βάσκοι δεν δυσκολεύτηκαν ούτε στην έδρα της Όλντενμπουργκ, καθώς τη συνέτριψαν 94-60 και έτσι έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους για τον πρώτο όμιλο του Eurocup.

Κορυφαίος για την ομάδα του Σίτο Αλόνσο ήταν ο Μπέρτανς με 17 πόντους, ενώ στους 15 σταμάτησε ο Χάνα. Ο Γιώργος Μπόγρης αγωνίστηκε για 17:20’’ έχοντας 4 πόντους (2/3 δίποντα) και 2 ασίστ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σμέουλντερς με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 29-45, 48-71, 60-94 *Πηγή: sport-fm.gr*