Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Χωρίς... χώρο για τους «μεγάλους» η καλύτερη ενδεκάδα του MLS!! (pic)

Απόντες από την καλύτερη ενδεκάδα της κανονικής σεζόν του MLS είναι οι Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ, Αντρέα Πίρλο και Ντιντιέ Ντρογκμπά (για ειδικούς λόγους).
Οι δύο Άγγλοι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να χωρέσουν ανάμεσα στους 11 κορυφαίους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ιταλό «μαέστρο» που αποχώρησε το καλοκαίρι από την Γιουβέντους.
Εκτός έμεινε και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά παρά τις... εξωπραγματικές εμφανίσεις του (δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες ώρες από τα δύο γκολ με τακουνάκι μέσα σε δύο λεπτά), καθώς όσοι απαρτίζουν την ενδεκάδα πρέπει να έχουν παίξει τουλάχιστον την μισή σεζόν στα γήπεδα της άλλης μεριάς του Ατλαντικού.
Οι κορυφαίοι σύμφωνα με το WhoScored:
Μοναδικός από τους παραπάνω που έχει πέρασμα από τα γήπεδα της Αγγλίας είναι ο Κέι Καμάρα, που το 2013 αγωνίστηκε δανεικός στη Νόριτς από την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και στην συνέχεια (2013-14) πήρε μεταγραφή στην Μίντλεσμπρο, για να επιστρέψει στο MLS και να φορέσει την φανέλα της Κολόμπους Κρου.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να έλειπε ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος έχει βρει την... υγειά του στις ΗΠΑ και έχει κάνει πολλούς συλλόγους της Ευρώπης, ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί της Πρέμιερ Λιγκ, να σκέφτονται τον «επαναπατρισμό» του.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: