Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ο νόμος του «Ελ Πάσο»!

Η Καλλιθέα αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 65' και με γκολ του Μπέλη στο 86ο λεπτό, πήρε τη νίκη απέναντι στη Λαμία στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου.

Ο νόμος του «Ελ Πάσο»
Η επιστροφή της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο, συνοδεύτηκε με τρίποντο στον πρώτο αγώνα για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς, η ομάδα του Νίκου Παντέλη προηγήθηκε στο 22' με τον Σμυρλή, ο Καραλής ισοφάρισε στο 34' και ο Μπέλης που είχε περάσει σαν αλλαγή για τους νικητές, σκόραρε στο 86', στην επιστροφή της Καλλιθέας στη φυσική της έδρα, ύστερα από 20 μήνες.

Το ματς

Η Καλλιθέα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατόρθωσε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου με ένα γκολ. Στο 22ο λεπτό, ο Σμυρλής εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Ρίζου σε σουτ του Φράγκου και άνοιξε το σκορ για την γηπεδούχο. Η Κέρκυρα βγήκε άμεσα μπροστά και απείλησε με κεφαλιά του Αλεξίου που μπλόκαρε στη γωνία του ο Μιχελής. Στο 29’ οι φιλοξενούμενη ζήτησαν πέναλτι όταν σε κοντρόλ του Καραλή, φαίνεται να κόβει με το χέρι ο Σταύρου, δίχως η φάση να είναι εντελώς ξεκάθαρη.

Στο 34ο λεπτό, ο Γιάννης Καραλής με κεφαλιά, θα εκμεταλλευτεί την σέντρα του Τζόκιτς από αριστερά, αλλά και την λάθος εκτίμηση του Μιχελή, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια για το 1-1. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Προκς με το κεφάλι έστρωσε στον Μπούζα που σούταρε πάνω από την εστία από καλή θέση.

Στο 49’ ο Καλέργης σουτάρει, αλλά ο Μιχελής είναι σε ετοιμότητα, ενώ στο 61’ ο Μπούζας εκτελεί φάουλ, για να μπλοκάρει ο Ρίζος. Το ματς ήταν ισορροπημένο μέχρι το 65ο λεπτό, οπότε και ο Τζόκιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε κι έτσι η Καλλιθέα, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 72’ ο Φράγκος είχε κεφαλιά, έξω από την εστία. Τελικά στο 86ο λεπτό ο Μπέλης με τη βοήθεια της κόντρας στο σώμα του Λεάντρο, κατέληξε στα δίχτυα για να πάρει τη νίκη η Καλλιθέα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχέλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Μουκτάρης, Κατσικογιάννης (60’ Μπέλης), Τεγούσης, Μπούζας (81’ Ιγνατίδης), Προκς, Φράγκος, Σμυρλής (80' Τσίπρας)

ΛΑΜΙΑ: Ρίζος, Λεάντρο, Ν' Γκουέμ, Αλεξίου, Καλαϊτζίδης (80’ Παπαευθυμίου), Καλλέργης (69’ Τσαμούρης), Καραλής, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Τριανταφυλλάκος (39’ λ. τρ. Νατσιόπουλος), Τσόπελας

Κίτρινες: Ν’ Γκουέμ, Καλέργης

Κόκκινες: Τζόκιτς (2 κίτρινες) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: