Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Γουέμπερ: Η πολ ποζίσιον ανήκει στην ομάδα

Απόλυτα ευτυχής για την πολ ποζίσιον που πήρε στα σημερινά δοκιμαστικά του Γκραν Πρι της Βαρκελώνης δήλωσε ο πιλότος της Reb Bull, Μαρκ Γουέμπερ. Όσον αφορά στον ομόσταυλό του, Σεμπάστιαν Φέτελ έπλεξε το εγκώμιό του. Μαρκ Γουέμπερ: «Οι μάχες μου με τον Σεμπάστιαν κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες. Είχε ένα σερί τελευταία αλλά σήμερα ήταν η σειρά μου. Το μονοθέσιο μας αποδίδει πολύ καλά αλλά δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Ξέρουμε ότι οι McLaren και Ferrari είναι ισχυροί αντίπαλοι και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι ακόμα νωρίς στο πρωτάθληγμα αλλά πολλά μπορούν να συμβούν όταν έχουμε δύο συνεχόμενους αγώνες. Είμαι χαρούμενος γιατί βάλαμε τα θεμέλια για την εκμετάλλευση της σκληρής δουλειάς όλων στο εργοστάσιο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Αυτή η πολ ποζίσιον ανήκει στην ομάδα».

Σεμπάστιαν Φέτελ: «Συγχαρητήρια στον Μαρκ, που ήταν άπιαστος σήμερα. Ήταν μεγάλη η μάχη. Έκανα καλούς γύρους στις κατατακτήριες δοκιμές, ειδικά στο τέλος αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Η διαφορά ενός δεκάτου του δευτερολέπτου δεν είναι μεγάλη αλλά ήταν αρκετή για να μείνω στη δεύτερη θέση. Ήταν πάντως καλά δοκιμαστικά για εμάς και είναι άκρως θετικό ότι θα βρισκόμαστε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης. Προς το παρόν τα πράγματα δείχνουν εύκολα αλλά ξέρουμε πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν άρα πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Μπορεί να βρέξει. Η ομάδα έκανε σκληρή προσπάθεια για να έχουμε εδώ τις αναβαθμίσεις του μονοθεσίου. Όλοι στο εργοστάσιο δούλευαν τέρμα γκάζι τις τελευταίες εβδομάδες άρα συγχαρητήρια και σε εκείνους».

Κριστιάν Χόρνερ (αγωνιστικός διευθυντής): «Είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα για την ομάδα. Ο Μαρκ έκανε έναν εξαιρετικό γύρο ενώ οι οδηγοί μας ήταν πολύ κοντά σε επιδόσεις όλο το τριήμερο. Μόνο μερικά εκατοστά του δευτερολέπτου τους χώριζαν. Η Red Bull επέδειξε την κυριαρχία της, πράγμα που επιβεβαιώνει τη σκληρή δουλειά όλων στην ομάδα. Ήταν απίστευτη η προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι για να έχουμε εδώ τα νέα εξαρτήματα, με τα μέλη της ομάδας μας να στερούνται χρόνο με τις οικογένειες τους. Σε αυτούς ανήκει η σημερινή μας εμφάνιση».

«Φουριόζικη» επανεκκίνηση

Η Βουλιαγμένη «κλείδωσε» μια θέση στα πλέι οφ μετά το 11-3 επί του Ποσειδώνα για την 21η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, φαβορί Π.Φάληρο και Παναθηναϊκός, μετά το μεταξύ τους 7-7. Πλούσια σε θέαμα και γκολ ήταν η αγωνιστική, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος 40 μέρες μετά, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε όλες σχεδόν τις αναμετρήσεις σημειώθηκαν μεγάλα σκορ, με τα φαβορί να επικρατούν.

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, η Βουλιαγμένη δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του υποβιβασμένου Ποσειδώνα στα Ιλίσια με 11-3 και να σφραγίσει το εισιτήριο των πλέι-οφ, χωρίς παρόλα αυτά να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την 4η θέση που θα της δώσει το πλεονέκτημα της έδρας στην πρώτη φάση. Οι μπέμπηδες υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική το Π.Φάληρο και χρειάζονται ένα βαθμό για να πετύχουν το στόχο τους.

Από την άλλη, στο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας, Φάληρο και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 7-7, ένα αποτέλεσμα που βοηθάει και τους δύο στην προσπάθειά τους να μείνουν στην εξάδα.

Έπειτα από μια κάκιστη πρώτη περίοδο, ο Ολυμπιακός έδειξε τις δυνατότητές του στη Λάρισα και συνέχισε το αήττητο σερί του, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 17-3. Δύσκολη αποστολή είχαν εκ των προτέρων οι Θεσσαλοί που ακόμη συνεχίζουν να ελπίζουν για την 6άδα, αν τους χαμογελάσει η τύχη την τελευταία αγωνιστική και ηττηθεί ο Παναθηναϊκός από τον (αδιάφορο) ΠΑΟΚ, ενώ οι ίδιοι θα έχουν επικρατήσει των Χανιών.

Εύκολο απόγευμα είχε στην Πάτρα ο Πανιώνιος, ο οποίος πέρασε από την έδρα του ΝΟΠ, επικρατώντας με 16-8, ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο ΠΑΟΚ, που με τη σειρά του σημείωσε ευρεία νίκη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο κόντρα στην έτερη ομάδα της Πάτρας, εξασφαλίζοντας δύο ακόμη βαθμούς, μετά το 17-9 επί της ΝΕΠ.

Τέλος, στη Χίο, η τοπική ομάδα νίκησε με 11-7 τα Χανιά, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, αφού οι ακρίτες βρίσκονται εκτός πλέι οφ, ενώ οι Κρητικοί έχουν υποβιβαστεί στην Α2.

Τα αποτελέσματα

Ποσειδών Ιλισίων-Βουλιαγμένη 3-11
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 2-1, 0-5
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛ: Μπελέρι 1, Μουρίκης 1, Στεργιόπουλος 1.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Καρούντζος 4, Κουλιεράκης 3, Γούνας 2, Χατζηγούλας 1, Μπέιλι 1.

Λάρισα-Ολυμπιακός 3-17
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-5, 1-6, 0-5
ΛΑΡΙΣΑ: Αλιχανίδης 1, Σάριτς 1, Χατζηδάκης 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντόσκας 4, Χρ.Αφρουδάκης 3, Φουντούλης 3, Γ.Αφρουδάκης 3, Βλοντάκης 2, Μυλωνάκης 1, Κομάντινα 1.

ΝΟ Πατρών-Πανιώνιος 8-16
Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-3, 4-3, 2-5
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ: Δουδέσης 4, Κολόμβος 2, Γριντέλας, Αντίοχος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάζης 3, Μιράλης 2, Θωμάκος 2, Παπαδόγκωνας 2, Μουρίκης 2, Κατσαούνης 2, Καπότσης 1, Χατς 1, Κοκκινάκης 1.

ΠΑΟΚ-ΝΕ Πατρών 17-9
Τα οκτάλεπτα: 7-2, 4-1, 4-1, 2-5
ΠΑΟΚ: Χατζηκυριακάκης 4, Κατσουλάκης 3, Σαρησάββας 2, Προσιμικλής 1, Παυλίδης 1, Παπαγιαννάκης 1, Γκέργκελι 1, Κατρουζανάκης 1, Ντούλος 1, Παπαθεοδώρου 1, Παπαποστόλου 1.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ: Μπιτσάκος 4, Μουσάτ 2, Τουλγαρίνης 2, Χριστοφής 1.

Π.Φάληρο-Παναθηναϊκός 7-7
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 2-2, 2-3
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Κόχειλας 2, Κόλιανιν 1, Μητρόπουλος 1, Δικαίος 1, Παπαδόπουλος 1, Λι Γιουν 1.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βουλγαράκης 4, Βράνιες 1, Δερμιτζάκης 1, Καφετζόπουλος 1.

Χίος-Χανιά 11-7
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 4-2, 3-1
ΧΙΟΣ: Φουντούλης 4, Αντρέι-Ντίνα 4, Πισσιάς 1, Γαβαλάς 1, Καπότσης 1.
ΧΑΝΙΑ: Αυγουστιανάκης 2, Σούτι 2, Βιζυράκης 1, Σολανάκης 1, Παπαδέας 1.

Η τελευταία αγωνιστική (22η)
Ολυμπιακός-Ποσειδώνας Ιλισίων
Βουλιαγμένη-Παλαιό Φάληρο
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
ΝΕ Πατρών-ΝΟ Πατρών
Πανιώνιος-Χίος
Χανιά-Λάρισα

Η Βαθμολογία (σε 21 αγώνες)
1. Ολυμπιακός (251-94) 42
2. Πανιώνιος (213-145) 36
3. ΠΑΟΚ (180-171) 26
4. Βουλιαγμένη (168-138) 23
5. Παλαιό Φάληρο (168-150) 21
6. Παναθηναϊκός 187-183 (20)
...
7. Λάρισα (153-190) 19
8. ΝΟ Πατρών (164-180) 18
9. Χίος (150-181) 17
10. ΝΕ Πατρών (154-210) 12
...
11. Ποσειδώνας Ιλ. (118-209) 10
12. Χανιά (139-194) 8

Χωρίς Ίβιτς και Εντίνιο κόντρα στον Ολυμπιακό

Και οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής πραγματικά την τελευταία στιγμή, για διαφορετικούς όμως λόγους. Ο Εντίνιο «κόπηκε» λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ ο Σέρβος μέσος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση, η οποία τον ταλαιπωρούσε από την Παρασκευή.


Όσον αφορά στους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν στην αποστολή, αυτοί θα είναι οι Αραμπατζής και Παπάζογλου, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός για το ματς της Τούμπας που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει την περασμένη Τετάρτη. Οσον αφορά τα πλάνα του Σάντος για την ενδεκάδα, την θέση του Ιβιτς αναμένεται να καλύψει ο Σορλέν ενώ είναι πιθανό στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής να παίξει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Αναλυτικά η αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Αραμπατζής, Παπάζογλου, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Κοντρέρας: Όλα θα κριθούν με τον Ολυμπιακό

Στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα κριθεί η πρωτιά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με τον Πάμπλο Κοντρέρας.«Οι πιθανότητες μας να βγούμε πρώτοι είναι πολλές. Οι δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό θα κρίνουν τα πάντα. Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας, αν θέλουμε να πάμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

Αναφορικά με τη κλήση του στην Εθνική ομάδα εν όψει του Μουντιάλ επισήμανε πως «το αν θα είμαι στην Εθνική εξαρτάται καθαρά από τον προπονητή μας. Εγώ είμαι σε καλή κατάσταση», ενώ ρωτήθηκε και για γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα, σχολιάζοντας:
«Τα όσα συνέβησαν ήταν ένα στενάχωρο γεγονός, με αποτέλεσμα οι αγώνες να ολοκληρωθούν τελικά στις 19 Μαΐου».

Σεντόνι για Βέρντερ

Η Βέρντερ Βρέμης ήταν τελικά η ομάδα που διασφάλισε την παρουσία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε και τυπικά σήμερα το 22ο της πρωτάθλημα στην Μπουντεσλίγκα.

Απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βγαίνουν η Μπάγερν και η 2η Σάλκε ενώ η 3η Βέρντερ Βρέμης θα παίξει στα προκριματικά του εν λόγω θεσμού. Η Βέρντερ Βρέμης αν και σήμερα ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Αμβούργο θα λάβει μέρος στα προκριματικά καθότι στραβοπάτησε και η Λεβερκούζεν, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ θα αγωνιστούν Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη

Από εκεί και πέρα συνεπέστατη στο σημερινό της... ραντεβού ήταν η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου. Νίκησε επάξια με σκορ 3-1 την Χέρτα Βερολίνου και πήρε και επίσημα πλέον τον φετινό τίτλο. Αυτό είναι το 22ο της πρωτάθλημα.

Η Μπόχουμ ήταν εκείνη ακολούθησε τη Χέρτα Βερολίνου στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος μετά τη σημερινή εντός έδρας ήττα από το Ανόβερο με 3-0 και τη νίκη της Νυρεμβέργης με 1-0 επί της Κολονίας. Στους αγώνες της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής για την Μπουντεσλίγκα, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Νυρεμβέργη-Κολονία 1-0

(88' Ότλ)

Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1

(56' Μπρούερς / 34' Χέλμες)

Μάιντς-Σάλκε 0-0

Χέρτα Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου 1-3

(60' Ράμος / 20' Όλιτς, 74', 87' Ρόμπεν)

Χοφενχάιμ-Στουτγκάρδη 1-1

(44' Βούκσεβιτς / 20' Κακάου)

Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 3-1

(60' Ιντρίσου, 70', 90' Σισέ / 47' Μπάριος)

Μπόχουμ-Ανόβερο 0-3

(9' Μπρούκινγκ, 24' Χάνκε, 45' Πίντο)

Βόλφσμπουργκ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 3-1

(21' Μισίμοβιτς, 31' Ρίτερ, 34' Ντζέκο / 86' Άλτιντοπ)

Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο 1-1

(58' Πιζάρο / 82' Φαν Νίστελροϊ)

Αντσελότι: «Θα είναι τραγωδία...»

Η Τσέλσι κρατά το πρωτάθλημα στα χέρια της καθώς σε περίπτωση νίκης επί της αδιάφορης Γουίγκαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επιστρέφει στον θρόνου του αγγλικού πρωταθλήματος, όμως μία πιθανή απώλεια απέναντι στους «λάτικς» θα είναι τραγωδία όπως τόνισε ο Αντσελότι.«Δεν θέλω να πω ότι είναι το πεπρωμένο μας να κερδίσουμε τον τίτλο. Αλλά θα είναι τραγωδία αν πετάξουμε όλη την δουλειά που κάναμε στην σεζόν και χάσουμε στο τέλος τον τίτλο. Δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια επομένως δεν έχουμε περιθώριο για κανένα λάθος. Είχαμε διάρκεια και πήραμε όλα τα ντέρμπι. Νομίζω ότι αξίζουμε πέρα ως πέρα τον τίτλο», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Τσέλσι.

Φήμες για επιστροφή Ζλάταν

Σενάρια που θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να αφήνει την Μπαρτσελόνα και να επιστρέφει στη Γιουβέντους, έχουν κυκλοφορήσει την Ιταλία, κάτι που αν γίνει πραγματικότητα θα προκαλέσει αντιδράσεις στο Τορίνο. Σύμφωνα με την «Tuttosport» ο Σουηδός άσος δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου», καθώς δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, η ισπανική ομάδα δεν θα έλεγε όχι στο να απεμπλακεί από τα 10 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία αμείβεται το χρόνο ο Ιμπραϊμοβιτς.

Παρόλα αυτά μια τέτοια κίνηση από τους ανθρώπους της Γιουβέντους θα προκαλούσε τις αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας, αφού δεν είχαν δει με καλό μάτι την μετακίνηση του Ζλάταν το καλοκαίρι του 2006 στην Ίντερ, μετά το σκάνδαλο Calciopoli που είχε ρίξει τη «γηραιά κυρία» στην β΄ κατηγορία.

Αλλά ακόμα και ο ίδιος ο 29χρονος παίκτης δύσκολα θα έπαιρνε την απόφαση να επιστρέψει στο Τορίνο τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς η Γιουβέντους δεν πληροί τις φιλοδοξίες του, έπειτα από την αποτυχία της να κερδίσει μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Νέο συμβόλαιο σε Μουρίνιο

Τέλος στις φήμες περί μετακόμισης του Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να βάλει η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» πρόσφεραν νέο συμβόλαιο στον Πορτογάλο τεχνικό μέχρι το 2013 με γενναία αύξηση στις αποδοχές του. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ εάν τελικά ο Μουρίνιο καταφέρει και κάνει το Treble (Πρωτάθλημα-Κύπελλο-Τσάμπιονς Λιγκ) τότε η Ίντερ θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο που θα αποτελέσει ρεκόρ στα χρονικά. Ο 47χρονος τεχνικός επέκτεινε μόλις το περασμένο καλοκαίρι την συνεργασία του, αλλά η Ίντερ θέλει να τον κρατήσει μέχρι το 2013 αυξάνοντας κατά πολύ τις αποδοχές του.

Το πιο σημαντικό θέμα για τους υποψήφιους πρωταθλητές Ευρώπης είναι να δημιουργήσουν ένα νέο κίνητρο στον Πορτογάλο, αφού κερδίζοντας τα πάντα την ίδια σεζόν πλέον θα ψάξει για νέο κίνητρο, αφού θα έχει κερδίσει τα πάντα στην Ιταλία.

Για το λόγο αυτό η Ίντερ ετοιμάζεται να του θέσει ένα νέο στόχο, να ισοφαρίσει το ρεκόρ του συλλόγου με τις δύο συνεχόμενες κατακτήσεις του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1964 και το 1965.

Με Νασούτι αλλά χωρίς Κόκε στο ΟΑΚΑ

Με Νασούτι αλλά χωρίς Κόκε στο ΟΑΚΑ

Οριστικά χωρίς τον Σέρχιο Κόκε θα ταξιδέψει ο Άρης στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ (16:45) στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των play-off. Ο Ισπανός αναμένεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την ώρα που ο Κριστιάν Νασούτι ξεπέρασε το πρόβλημα του και τέθηκε στην διάθεση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο τεχνικός του Άρη συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Νασούτι, Ρονάλντο, Αράνο, Γκαρσία, Φερνάντεζ, Χαβίτο, Πρίττας, Ντέιλι, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Κάμπορα, Ναφτί, Κάλβο. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Λαμπριάκος, όπως και ο τραυματίας Κρίστι Βαγγέλη.

Στοιχημα-Redoto_BET

http://www.sport24.gr/ast/cov/ch/chelsea_2010_5_7_10_23_49_b.jpg
γεια σας αδερφια......παμε να δουμε τις επιλογες που κρατησαμε για σημερα σαββατο......
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ=1....η βιγιαρεαλ παιζει κομπλε και χρειαζεται οπωσδηποτε την νικη απο την γειτονισα και φιλη βαλενθια.η νυχτεριδα ειναι αδιαφορη και πεταει αετο!ειναι εκτος οι Αλέξις, Μπρούνο, Ντεαλμπέρτ. Ο Έμερι θα αφησει εξω ειπε τους Μάτα, Βίγια και Σίλβα.οποτε ασσος εποχιακος σε αποδ 1,72
ΧΙΧΟΝ -ΑΤΛΕΤΙΚΟ=1.....η χιχον με νικη σωζεται.παιζει κομπλε σε γεματο γηπεδο.η ατλετικο εχει το μυαλο στον τελικο της.και δεν ειναι ζωα αυτοι που θα παιξουν να βαλουν τα ποδια τους στη φωτια.Ο Κίκε Φλόρες που άφησε εκτός αποστολής τους βασικότατους, Αγουέρο, Φορλάν, Σιμάο, Ραούλ Γκαρσία, Ασουνσάο και Περέα.ασσος σε αποδ. 1,60
ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΑΛΜΕΡΙΑ=1...η τενεριφη θελει νικη για να σωθει παιζοντας τα ρεστα της μετα μεσα στην αδιαφορη βαλενθια.γεματο το γηπεδο και οι παικτες εδωσαν ορκο νικης.η αλμερια απο οτι δειχνει πηγε για να πεταξει αετο!ασσος σε αποδ 1,60
ΛΙΛ-ΜΑΡΣΕΙΓ=1.....η λιλ με νικη κραταει την τυχη στα χερια της για τους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ.η μαργειγ ειναι ακομα μεθυσμενη.δεν εχει κανενα κινητρο και το κινητρο παιζει μεγαλο ρολο.η λιλ ειναι καλη ομαδα και εκτιμω θα κερδισει...ασσος σε αποδ. 1,60
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ=ΟΒΕΡ...αδιαφορο βαθμολογικα και τελευταια αγωνιστικη δεν γινεται να μην εχουμε χαρα και θεαμα.περιμενω πολλα γκολ,ισως και πανω απο 3,5....το οβερ 2,5 σε αποδ 1,50
ΧΕΡΤΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ=2...η χερτα επεσε.η μπαγερν παιζει με ολους τους βασικους γιατι θελει ο φαν χααλ να εχει ρυθμο η ομαδα.στο 1,80 το διπλο ειναι μπερεκετακι!!!
ΜΑΝΤΟΒΑ-ΜΟΝΤΕΝΑ=1...η μαντοβα καιγεται ο πατος της!θελει μονο νικη.θα γεμισει το γηπεδο.η μοντενα εχει σχεδον σωθει και εχει και καβατζα το τελευατιο ματς εντος με γκαλιπολη αν κατι δεν παει καλα.εχουν πολυ φιλικες σχεσεις οι δυο ομαδες και την αναγκη την εχει η μαντοβα σημερα.οποτε ασσος σε αποδ 1,70
ΜΠΡΕΣΙΑ-ΑΝΚΟΝΑ=1...αδιαφορη η ανκονα.η μπρεσια θελει νικη για να παραμεινει δευτερη.χαμηλος ασσος αλλα παρα πολυ πιθανος σε αποδ 1,25
Υ.Γ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ;;;;
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΟΒΕΡ,ΜΠΑΓΕΡΝ-2,ΜΠΡΕΣΙΑ-1,ΜΑΝΤΟΒΑ-1 ΤΟ ΕΝΑ!!

ΛΙΛ-1,ΧΙΧΟΝ-1,ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-1,ΤΕΝΕΡΙΦΗ-1 ΤΟ ΑΛΛΟ!!!

salute magkes!!!!

Ιμπραΐμοβιτς: "Έλα σπίτι να σου δείξω αν είμαι γκέι"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ισπανίδα ρεπόρτερ ρώτησε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αν είναι γκέι και ο Σουηδός της έδωσε απάντηση που μάλλον έπρεπε να περιμένει.

"Έλα σπίτι μου να σου δείξω αν είμαι γκέι. Και φέρε και την αδελφή σου μαζί", απάντησε χαρακτηριστικά ο Ιμπραΐμοβιτς.

Η ρεπόρτερ είναι η Laura Lago από την εκπομπή "Sálvame" και έκανε την ερώτηση φυσικά με μικρόφωνο και κάμερα στον Ζλάταν, την ώρα που αυτός ήταν στο αυτοκίνητό του και υπέγραφε αυτόγραφα σε φιλάθλους μετά την προπόνηση.

Κατέβασε το παράθυρο του συνοδηγού, της έκανε νόημα να πλησιάσει και φανερά ενοχλημένος της έδωσε την παραπάνω απάντηση.

Επίθεση Ματεράτσι σε Σένσι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Βέλη κατά της Ρόμα και της Ροζέλα Σένσι εξαπέλυσε ο Μάρκο Ματεράτσι, με αφορμή όλα όσα συνέβησαν στον τελικό κυπέλλου με την Ίντερ, ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο έμπειρος αμυντικός εξαπέλυσε επίθεση στην πρόεδρο των «τζιαλορόσι», μετά από αυτά που δήλωσε για το περιβόητο ματς της Λάτσιο με την Ίντερ, στο οποίο η ομάδα της Ρώμης είχε χάσει με κατεβασμένα χέρια προκειμένου η Ρόμα να χάσει το φετινό πρωτάθλημα.

«Η πρόεδρος της Ρόμα θα έπρεπε να ντρέπεται. Μας κατηγόρησε για αλαζονεία, αλλά θα έπρεπε να ντρέπεται για την συμπεριφορά της ομάδας της μέσα στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ματεράτσι, εννοώντας το επεισόδιο του με τον Φιλίπ Μεξές, αλλά και την αντιαθλητική κλωτσιά του Φραντσέσκο Τότι στον Μάριο Μπαλοτέλι.

Μετίν: «Θα μιλήσω με τον πρόεδρο»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Τούρκος άσος της Λάρισας, Τουμέρ Μετίν μίλησε στο κανάλι «TV 2» της πατρίδας του για το τι μέλει γενέσθαι με την συνέχεια της καριέρας του στους «βυσσινί». «Θα παίξω μερικά ακόμα χρόνια ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό μου με τη Λάρισα λήγει σε λίγες μέρες», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η ομάδα θα παίξει σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και θέλουν να με δουν να αγωνίζομαι σε αυτό. Θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο και ίσως βρούμε κάποια λύση που θα συμφέρει τις δύο πλευρές. Το πρωτάθλημα της Ελλάδας είναι πιο εύκολο από της Τουρκίας.

Είμαι υπερήφανος για τις εμφανίσεις που έκανα τη φετινή σεζόν, σε αυτή την ηλικία. Φέτος παίξαμε 34 αγώνες και αγωνίστηκα σε 29 ματς. Αυτή είναι η καλύτερη σεζόν μου. Το 1990 είχα 23 εμφανίσεις από όσο μπορώ να θυμηθώ. Αυτό είναι καλό για εμένα. Από ό,τι φαίνεται μπορώ να παίξω 1-2 χρόνια ακόμα».

Νέα αλλαγή στο πρόγραμμα των πλέι οφ;


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η Σούπερ Λίγκα να ορίσει μια μέρα νωρίτερα την προτελευταία και την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, προκειμένου να διευκολύνει την Εθνική Ελλάδας ενόψει της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύντομα η διοργανώτρια αρχή θα αποφανθεί αν θα προχωρήσει η παραπάνω σκέψη, η οποία θέλει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να γίνονται πολύ κοντά. Συγκεκριμένα, η προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα γίνει το Σάββατο 15 Μαΐου (αντί Κυριακής) και η τελευταία αγωνιστική την Τρίτη 18 Μαΐου (αντί Τετάρτης).

Εκείνο που ανακοίνωσε χθες η Λίγκα ήταν το εξής: «Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play off ΟΠΑΠ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους την 5η Μαΐου».

Προς Τουρκία ο Γκούτι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στην γειτονική μας, Τουρκία και συγκεκριμένα στην Γαλατάσαράι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκούτι όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ισπανική, Marca.

Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Φρανκ Ράικαρντ έχει συστήσει στους διοικούντες την ομάδα να κάνουν ό,τι μπορούν για την απόκτηση του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ράικαρντ φέρεται να ποντάρει πολλά για τη νέα σεζόν στον Γκούτι ο οποίος έχει μιλήσει με άτομα της διοίκησης της Γαλατάσαράι για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η πρόταση του Πανόπουλου στον Έλινγκτον


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ζήτησε από τον Νέιθαν Έλινγκτον να καταβάλει προσπάθεια να μείνει ελεύθερος από την Γουόρτφορντ - στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του - και στη συνέχεια να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο στη Skoda Ξάνθη. Ο 29χρονος επιθετικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την αγγλική ομάδα και τον ερχόμενο Δεκέμβριο λήγει η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο πρόεδρος της ακριτικής ομάδας επιθυμεί να κρατήσει τον Άγγλο ρόστερ της, λύνοντας ταυτόχρονο το πρόγραμμα στη γραμμή κρούσης. Ο Έλινγκτον εμφανίστηκε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, αφού αισθάνεται πολύ καλά στην Ξάνθη, όμως χρειάζεται να γίνουν γνωστές οι προθέσεις της Γουόρτφορντ.

Εν τω μεταξύ, ο Ιβάν Μίτεφ φέρεται να είναι ο εκλεκτός του κ. Πανόπουλου να αναλάβει το πόστο του σκάουτερ στη Skoda Ξάνθη, αφού φαίνεται ότι πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

Tenorio-Στοίχημα...Δύο Αγγλικά καί τρία Ισπανικά...

Επιμέλεια-Tenorio.


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.

Δεν κάναμε κάτι καλό στην μεσοβδόμαδη ενασχόληση μας δυστηχώς δεν είχαμε καλές προσεγγίσεις με επακόλουθο να χάσουμε.Δεν μασάμε όμως με τίποτα ,συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα μας πίστη καί ελπίδα γιά καλύτερες καταστάσεις.

Aν καί είναι μεγάλο το πρόγραμμα εν τούτοις έχει πολλά αδιάφορα παιχνίδια, όσο αφορά βέβαια τα δικά μου τα γούστα καί κατ΄ επέκταση της στήλης από θέμα αποδόσεων.


Παμε ευθύς αμέσως στα σημερινά.



Wicombe - Gillingham (2)

Στην Αγγλία δεν υπάρχει ούτε κατά διάνεια ομάδα αγωνιστικά αδιάφορη, βαθμολογικά ίσως ναί, αλλά αγωνιστικά με τίποτα.Πεσμένη ήδη είναι η Wycombe η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 42 βαθμούς.

Η Gillingham είναι ίσως η μοναδική ομάδα στο νησί πού δεν έχει νίκη εκτός έδρας .Αν δεν με απατά η μνήμη μου σίγουρα μία είναι η Gillingham, καί η άλλη είναι η Hul στην PremierLeague.Bαθμολογικά οί φιλοξενούμενοι κινδινεύουν με υποβιβασμό αφού βρίσκονται μόλις 2 πόντους από την ομάδα πού πέφτει.Γιά να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία χρειάζονται από 1 εώς 3 βαθμούς, στην ουσία παίζουν γιά δύο αποτελέσματα.Ακόμη καί αν τις είναι αρκετός ο βαθμός θεωρώ πως θα μπεί δυνατά στο παιχνίδι ώστε να καθαρίσει την μπουγάδα.Κίνητρο εκτός τού βαθμολογικού, επιτέλους μία νίκη εκτός έδρας, σε συνδιασμό με την σωτηρία.


Διπλό η Gillingham σε απόδοση (2.20)



Barnet - Rochdale (1)

Την απευθείας άνοδο στην επόμενη κατηγορία έχει ήδη εξασφαλίσει η Rochdale ,η οποία πάντως στο τέλος τού πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ κακή μιάς καί στα τελευταία 6 παιχνίδια μετρά 5 ήττες.

Η Barnet πραγματικά είναι γιά κλωτσιές ,σφαλίαρες καί μπουνιές, ο λόγος ότι μετρά 6 σερί ήττες καί γενικά βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.Τελικός επιβίωσης το παιχνίδι γιά τούς γηπεδούχους πού κερδίζουν καί σώvωνται.Θα μού πεί κάποιος, μπορεί ? Ε ,αν δεν μπορεί ας πάει να πνιγεί.Προς θεού ούτε γιά πλάκα δεν πρόκειτε να αδιαφορήσει η Rochdale , απλά το κίνητρο είναι αυτό πού διαλέγουμε.


Θα ρισκάρω στον άσο επιβίωσης της Barnet σε απόδοση (2.35)



Recreativo Huelva - Levante (2)

Bαθμολογικά άνετη στην παρούσα φάση η Recreativo χωρίς ιδιαίτερους στόχους ως το τέλος του πρωταθλήματος.Δείχνει πως δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

Πολύ καλή εμφάνιση καί νίκη επί της Hercules την περασμένη αγωνιστική γιά το Levante πού διατηρείτε γιά τα καλά στο κόλπου της ανόδου.Πλώρη γιά τα μεγάλα σαλόνια έχουν βάλει οί φιλοξενούμενοι η οποίοι μετρούν 11 νίκες σε 18 αγώνες, ώντας η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.Πενήντα τέρματα ενεργητικό με 15 διαφορετικούς σκόρερ.

Μού αρέσει η τιμή τού διπλού γιά την πιθανή νίκη τού Levante. Θα το ρισκάρω σε απόδοση (3.00)



De La Coruna - Mallorca (2)

Σε πολύ κακή κάτασταση η La Coruña με την έναρξη τού δεύτερου μισού τού πρωταθλήματος, απόδειξη ότι σε 17 παιχνίδια έχει υποστεί 11 ήττες !! Εντός έδρας έχει να κάνει νίκη σχεδόν 1,5 μήνα.Πρόερχεται από 3 σερί ήττες καί γενικά αν δεί κάποιος τα πινακάκια της φόρμας της πραγματικά θα κοκινίσει το μάτι του.Βαθμολογικά αδιάφορη αφού δεν διεκδικεί απολύτως τίποτα.

Σε τροχιά εξόδου στο Champion League η Mallorca η οποία έχασε μέσα στη έδρα της την περασμένη αγωνιστική με σκόρ 1-4 από την Real Madrid.Πάντως αυτή η ήττα ήταν η δεύτερη μόλις σε σύνολο 8 αγώνων.Τραγικοί στα εκτός έδρας ήταν πριν λίγες αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι πού πάντως εσχάτως δείχνουν βελτιωμένοι μιάς καί παραμένουν 4 σερί παιχνίδια αήττοι μακριά από το σπίτι τους.

Επιλογή το διπλό της Mallorca σε απόσοση (2.00)



Xerez - Zaragoza (2)

Τελείωσε το πανυγήρι γιά την Xerez πού μας κούνησε μαντήλι γιά την Segunda Division.

Mιά ισοπαλιούλα θέλει η Zaragoza γιά να κλειδώσει την παραμονή.Αν καί νομιζω με την νίκη της την περασμένη αγωνιστική αυτό το έχει καταφέρει.

Απογοητευμένοι οι γηπεδούχοι θα παίξουν γιά την τιμή των όπλων.Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Zaragoza η οποία ξύπνησε θα έλεγε κανείς στο καταλληλότερο σημείο τού πρωταθλήματος.Με καλή ψυχολογία η Zaragoza πιστεύω πως μπορεί να περάσει με νίκη.


Ρισκάρω στο διπλό της Zaragoza σε απόδοση (2.40)


Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα...


Gillingham - Barnet - Levante - Mallorca - Zaragoza.




Καλά να περνάτε, καλή σας ημέρα, τα σέβη μου..

Τέλειωσαν τα ψέματα

Τέλειωσαν τα ψέματα

Χωρίς άλλη αναβολή το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αυτό που ως τώρα δυο φορές μετατέθηκε, θα γίνει οριστικά αύριο το απόγευμα στην φλογισμένη Τούμπα, στις κερκίδες της οποίας θα στενάξουν 30.000 φίλαθλοι.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία του αγώνα, στην αντίστροφη μέτρηση για την κορωνίδα των ντέρμπι, απέναντι στον Ολυμπιακό, τον οποίο και προ λίγων μηνών είχε νικήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Με τον αέρα εκείνης της επικράτησης και της ισχύος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο «Δικέφαλος» περιμένει αύριο το απόγευμα τους ερυθρόλευκους, αισιοδοξώντας πως με την αγωνιστική σοβαρότητα και την αγωνιστική πληρότητα, θα τον καταστήσει «θήραμα» στην 90λεπτη διαδικασία του παιχνιδιού.
Τέλειωσαν λοιπόν τα ψέματα και μετά τις δυο αναβολές, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι αύριο το απόγευμα οι δυο τους απέναντι ο ένας στον άλλο.
Με τον ΠΑΟΚ να αποζητά όσο τίποτα το τρίποντο της νίκης, που είναι η μόνη κατεύθυνση για την κορυφή της μίνι βαθμολογίας των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Έτοιμος ο Σνάουτσνερ

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι, με την τελευταία απογευματινή προπόνηση, που θα είναι χαλαρών ρυθμών και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, στις 17.30. Στο χθεσινό πρόγραμμα το θετικό νέο ήταν η παρουσία του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που μπήκε σε πλήρεις ρυθμούς και έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα. Ο Πολωνός αμυντικός έχει θέσει με την χθεσινή του παρουσία, τον εαυτό του στην διάθεση της ομάδας του, αλλά δεν είναι βέβαιο αν ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον πάρει και στην αποστολή. Για την ενδεκάδα φυσικά δεν γίνεται λόγος, αφού ακόμα ο πλάγιος αμυντικός της ομάδας δεν έχει αποκτήσει την πλήρη φυσική κατάσταση η οποία απαιτείται για να πάρει μέρος σε παιχνίδι αυτής της σπουδαιότητας.
Έτσι με πληρότητα 100% ο ΠΑΟΚ και με τον Πάμπλο Γκαρσία στη μεσαία γραμμή, περιμένει τον αντίπαλό του για να τον περιορίσει με μια νίκη στην δεύτερη θέση της μίνι βαθμολογίας των πλέι-οφ.

Το σχήμα

Ίδιο σχήμα θα επιλέξει και στο αυριανό παιχνίδι ο Φερνάντο Σάντος για την ομάδα του. Οι δυο καλές παρουσίες στα αντίστοιχα πρώτα παιχνίδια, οριοθετούν και το στίγμα των προθέσεων του. Έτσι πάλι στην άμυνα οι Τσιρίλο- Σαβίνι στο κέντρο της και πάλι δεξιά ο Πάμπλο Κοντρέρας. Γνωστοί και οι υπόλοιποι οκτώ της αρχικής ομάδας με τους Χαλκιά, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς. Μετά την τελευταία σημερινή απογευματινή προπόνηση θα επιλεγούν και οι 18 της αποστολής στην οποία αν μπει ο Σνάουτσνερ, τότε θα χάσει την θέση του ο Μουν, με μικρές όμως πιθανότητες κάτι τέτοιο. Αγωνιστικά «όπλα» για τον ΠΑΟΚ του αυριανού αγώνα, η συνοχή της ομάδας και το καλό κλίμα εντός αυτής. Η φόρμα των Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Σορλέν, Ίβιτς στον μεσοεπιθετικό άξονα, η συμπαγής αμυντική γραμμή και συνολική ανασταλτική λειτουργία της, αλλά και η ανάκτηση των απαραίτητων δυνάμεων, μετά τις δυο αναβολές της εβδομάδας αυτής.Πηγη Μετροσπορ

Το οικονομικό εμπόδιο για Κόουλ και Τότεναμ

http://www.contra.gr/images/m/cole_m.jpgΗ πρόκριση της Τότεναμ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ανοίξει την... όρεξη των Λονδρέζων για μεγάλες μεταγραφές, που θα ενισχύσουν την ομάδα στην ευρωπαϊκή της πορεία.Ένα απο τα πρώτα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι και αυτό του Τζο Κόουλ. Το συμβόλαιο του 28χρονου μέσου με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι και απο τους “μπλε” δεν υπάρχει διάθεση για να ανανεωθεί, με αποτέλεσμα ήδη να έχουν κάνει την εμφάνισή τους προτάσεις από ενδιαφερόμενες συλλόγους. Εκτός απο την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ, στο παιχνίδι για την απόκτησή του έχουν μπει και τα "σπιρούνια".

Η παρουσία του Χάρι Ρέντναπ στο πάγκο της ομάδας, αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον Κόουλ, καθώς ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει τον παίκτη απο την ηλικία των 14 ετών όταν και τον είχε στην Γουέστ Χαμ. Αυτό όμως που εμποδίζει τη συμφωνία των δύο πλευρών μέχρι στιγμής, είναι το οικονομικό... Ο Άγγλος διεθνής επιθυμεί οι εβδομαδιαίες αποδοχές του να φτάνουν τις 110.000 ευρώ, την ώρα που η Τότεναμ δεν δίνει πάνω απο 65.000.

Αν τελικά ξεπεραστεί αυτός ο... σκόπελος, τότε ο Τζο Κόουλ θα ενισχύσει την προσπάθεια της Τότεναμ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αυτός όμως που θα το κάνει σίγουρα είναιο ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ιρλανδός αριστερός μπακ ανανέωσε τη συνεργασία του με τα “σπιρούνια” για τα επόμενα 4 χρόνια.

Φωτο Ημέρας

http://www.sport.gr/files/news/2010-04-28/1272490386_479839.jpgΣτο Βικελίδης δεν... παίζεται ο Αρης

Νεκρός παίκτης από σφαίρες στο Μεξικό.

http://www.sport24.gr/ast/cov/gu/gun_2010_5_7_22_50_3_b.jpgΣε πένθος έχει βυθιστεί το ποδόσφαιρο στη χώρα του Μεξικού, μετά την είδηση της δολοφονίας με μαφιόζικο χτύπημα παίκτη της δεύτερης κατηγορίας. Το θύμα ήταν ο 21άχρονος Γκιγιέρμο Αντεμίρ Μέτσα Μορένο, παίκτης της Πούμας Μορέλος, ο οποίος οδηγούσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής όταν δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς μέσα από ένα ταξί που τον πλησίασε.

Ο θάνατος του παίκτης ήταν ακαριαίος καθώς πυροβολήκε στο κεφάλι ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη από την τοπική αστυνομία.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η τρίτη επίθεση το τελευταίο διάστημα σε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Μεξικό, μετά από τις περιπτώσεις των Σαλβαδόρ Καμπάνιας και του Χουάν Κάρλος Σίλβα, οι οποίοι ευτυχώς διέφυγαν τον κίνδυνο.

Όλοι με τη Ρόμα και την Καρολίνα!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_iMWfaDnapf.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4369.jpgΗ Καρολίνα είναι 32 ετών, γεννημένη στις 14 Απριλίου του 1978 στο Καράκας της Βενεζουέλας. Ο πατέρας της είναι Ιταλός διπλωμάτης και η μητέρα της από τη Βενεζουέλα, ενώ έχει ...έξι αδέρφια!

Στην Ιταλία μετακόμισε στα 17 της χρόνια και γρήγορα άχισε να ξεχωρίζει χάρη στα φυσικά της προσόντα. Πήρε μέρος στο ιταλικό Big Brother και έκτοτε άρχισε η ανέλιξή της στο χώρο της ιταλικής showbiz. Πλέον, εργάζεται ως μοντέλο, ηθοποιός και σόου γούμαν στην ιταλική τηλεόραση, ενώ τα κουτσομπολίστικα έντυπα υποστηρίζουν πως έχει σχέση με τον Ιταλό πλαστικό χειρουργό, Μάρκο Μοράτσι.

Πώς "κολλάει" με τον αθλητισμό;
α) Τής αρέσει το σερφ και το σνόουμπορντ.
β) Παλιότερα τής είχε αποδοθεί σύντομο ειδύλλιο με τον Κριστιάν Βιέρι.
γ) Επίσης παλιότερα δήλωνε οπαδός της Γιουβέντους, ωστόσο πριν λίγες μέρες,δήλωσε πως θα κάνει (γυμνή;) μπάνιο στη Φοντάνα ντι Τρέβι αν πάρει η Ρόμα το πρωτάθλημα, ώστε να την χειροκροτήσουν οι οπαδοί των Τζιαλορόσι!

Πουλάνε για να αγοράσουν

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/6137a5d087a1dcc82cd46e76090546e2_L.jpg?943912800?943912800?943912800Το μπάτζετ της ΑΕΚ θα είναι περιορισμένο, και οι κινήσεις της Ένωσης στο μεταγραφικό παζάρι θα χαρακτηρίζονται από λιτότητα. Όλα βέβαια, θα εξαρτηθούν και με τις πωλήσεις που θα υπάρξουν και το ρευστό που θα εισρεύσει στα ταμεία. Στην ομάδα έχουν πάρει την απόφαση να ανοίξουν την πόρτα σε υποψήφιους μνηστήρες, εφόσον παρουσιαστούν τέτοιοι για τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Κάτι που σημαίνει πως κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα που θα προσφέρει τα χρήματα που απαιτούνται μπορεί να αποκτήσει κάθε παίκτη από το ρόστερ της Ενωσης.

Τέτοιοι παίκτες είναι οι Σκόκο, Τζιμπούρ, Μαϊστόροβιτς, Μπλάνκο και δεν αποκλείεται εάν έρθει ικανοποιητική πρόταση να παραχωρηθούν

«Άρωμα» Άρη στο Μουντιάλ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8606976a9a8dc38fdc7f1b7f7a2eebfe_L.jpg?943912800?943912800?943912800Μπορεί ο Αρης να δίνει τα δική του «μάχη» στα πλέι οφ για την κατάκτηση του πολυθπόθητου εισιτηρίου που θα οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο υπάρχει και το Μουντιάλ το οποίο θα απασχολήσει δύο παίκτες της ομάδας. Στη λίστα του Μπράντλει για τις ΗΠΑ, οι Αντού και Τζόνσον. Τα νέα που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι πολύ ευχάριστα και συνάμα θετικά για το «δίδυμο» των Αμερικανών του Άρη. Συγκεκριμένα, οι Φρέντι Αντού και Έντι Τζόνσον όπως όλα δείχνουν υπολογίζονται στα πλάνα του τεχνικού των ΗΠΑ, Μπόμπ Μπράντλει για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής που θα διεξαχθεί σε έναν μήνα από τώρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ηνωμένων Πολιτειών μέχρι τη προσεχή Τρίτη θα έχει ανακονώσει τη τελική λίστα με τους παίκτες που υπολογίζονται για το τουρνουά στην αφρικανική ήπειρο. Εκτός απροόπτου εντός αυτής θα είναι και οι δύο παίκτες του Άρη.

Τους καλεί στο φιλικό

Τα δημοσιεύματα από την χώρα αναφέρουν ότι αμφότεροι θα κληθούν στο φιλικό της ομάδας με την Τσεχία στις 25 Μαίου ματς στο οποίο και ουσιαστικά θα «κριθούν» και θα αξιολογηθούν από τον Μπράντλει για το αν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες του προπονητή τους.

Σε κάθε περίπτωση από μόνο του και μόνο το εν λόγω γεγονός αποτελεί κίνητρο για τους δύο παίκτες των Θεσσαλονικέων προκειμενου να φουλάρουν στα πλέι οφ που λαμβάνουν χώρα εδώ και 12 ημέρες.

Στην προεπιλογή της Γκάνας ο Κουμορτζί


Εναν τίτλο με τον Πανιώνιο θέλει ο Κουμορτζί Ο Μπερνάρ Κουμορτζί του Πανιωνίου βρίσκεται μεταξύ των 30 παικτών που αποτελούν την προεπιλογή της εθνικής Γκάνας για τα τελικά του Μουντιάλ 2010. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αφρικανικής ομάδας, Μίλοβαν Ράγεβατς, ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, με τον Μίκαελ Εσιέν να βρίσκεται ανάμεσά τους κι όλα δείχνουν ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος (ο άσος της Τσέλσι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού).

ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ: Ντάνιελ Αγκιέι (Λίμπερτι), Στίβεν Ανταμς (Αντουάνα Σταρς), Στίβεν Αχολου (Χαρτ οφ Λάιονς), Ρίτσαρντ Κίνγκσον (Γουίγκαν).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ερικ Αντο (Ρόντα), Λι Αντι (Μπέχεμ Τσέλσι), Ραχίμ Αγιέο (Ζάμαλεκ), Σάμουελ Ινκουμ (Βασιλεία), Τζον Μενσά (Σάντερλαντ), Τζόναθαν Μενσά (Ουντινέζε), Τζον Πάιντσιλ (Φούλαμ), Χανς Σαρπέι (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Ισαακ Βορσά (Χοφενχάιμ).
ΜΕΣΟΙ: Εμμάνουελ Αγιεμανγκ-Μπάντου (Ουντινέζε), Αντονι Ανάν (Ρόζενμποργκ), Στίβεν Απια (Μπολόνια), Ασαμόα (Ουντινέζε), Ντέντε Αγιέο (Αρλες Αβινιόν), Κέβιν Πρινς-Μποάτενγκ (Πόρτσμουθ), Χαμινου Ντραμανί (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μίκαελ Εσιέν (Τσέλσι), Λαριέα Κίνγκστον (Χαρτς οφ Μιντλόθιαν), Μπερνάρ Κουμορτζί (Πανιώνιος), Σουλέι Αλί Μουντάρι (Ιντερ), Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε (Αλ Σαντ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντομινίκ Αντιγιά (Μίλαν), Μάθιου Αμόα (Μπρέντα), Ντέρεκ Μποάτενγκ (χετάφε), Ασαμόα Γκιάν (Ρεν), Πρινς Ταγκόε (Χοφενχάιμ).

Ντου σε Μποντιρόγκα!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9bc894c8360839dcd66bf698efb543a7_L.jpg?1273260464?1273260464?1273260464ι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα εντός του Bercy, αλλά τα χάλασαν έξω, προπυλακίζοντας τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα! Ο πρώην αστέρας του Παναθηναϊκού, καθώς αποχωρούσε από το κλειστό μαζί με τη σύζυγό του, έγινε αντιληπτός από μερίδα φιλάθλων των «ερυθρολεύκων». Αμέσως τον πλησίασαν κι άρχισαν να τον φτύνουν από κοντινή απόσταση!

Για καλή του τύχη, κοντά του υπήρχαν άτομα της ασφαλείας του Bercy, αλλά κι ένα εκδοτήριο, στο οποίο τον έβαλαν μέσα για να τον προστατεύσουν. Λίγο αργότερα κατέφθασε η γαλλική αστυνομία και τον φυγάδευσε, δίχως περαιτέρω φασαρίες...

Πρόταση του Πανιωνίου για την ασφάλεια


εταιρεία σεκιούριτι Η ΠΑΕ Πανιώνιος έδωσε στην δημοσιότητα την Παρασκευή την πρόταση που έχει καταθέσει στην Σούπερ Λιγκ για μία και ενιαία εταιρεία σεκιούριτι, προκειμένου να μπορέσει έτσι να υπάρξει καλύτερη ασφάλεια στους αγώνες του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου και να αποδίδονται ευθύνες.

Αναλυτικά: "Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ κατέθεσε προ ημερών την πρόταση του για το θέμα της φύλαξης των αγώνων της Super League από ιδιωτικές εταιρίες security. Είναι προφανές ότι το πρόβλημα της βίας αφορά όλους μας. Τυχόν επεισόδια σε ένα γήπεδο έχουν πλέον άμεσο αντίκτυπο και σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις σε όλες τις ομάδες, όπως φάνηκε και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των ΟΠΑΠ και ΣΚΑΪ.

Συνεπώς, δε νοείται η αστυνόμευση να γίνεται από τον κάθε μία ομάδα χωριστά, γιατί αν ένας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του στο θέμα της ασφάλειας, οι συνέπειες δεν αφορούν πια μόνο τον έναν, αλλά επισκιάζουν όλες τις ομάδες και όλο το Πρωτάθλημα.

Με βάση όλα αυτά, προτείνεται η Super League να προχωρήσει σε σύμβαση με εταιρεία security για τη συνολική αστυνόμευση του πρωταθλήματος, προφανώς μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό. Επειδή η σύμβαση θα είναι σημαντικού ύψους, η εταιρεία security δε θα δεσμεύεται στις κινήσεις της από τη σχέση της με συγκεκριμένη διοίκηση, αλλά ούτε κι από οπαδικές ευαισθησίες Κι έτσι θα μπορεί να επέμβει δραστικά (αλλά και προληπτικά) στο θέμα της βίας. Προτείνεται μάλιστα, όρος του μειοδοτικού διαγωνισμού να είναι ότι η αμοιβή της εταιρείας security θα συνδέεται με τον αριθμό και τη βαρύτητα των επεισοδίων που θα σημειωθούν (σύμφωνα και με το δείκτη βίας που συντάσσει ο κ. Μαχαίρας) αλλά και με τυχόν οικονομικές απώλειες της Super League".

Στο μεταξύ, η διοίκηση με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι δόθηκε παράταση στην αγορά διαρκείας: "Παρατείνεται για άλλη μία εβδομάδα, μέχρι και την Παρασκευή 14 Μαΐου 2010, η προθεσμία των κατόχων διαρκείας να ανανεώσουν τις περσινές θέσεις τους. Μετά την έλευση αυτής της ημερομηνίας, οι θέσεις αυτές θα διατεθούν προς πώληση σε νέους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της επομένης αγωνιστικής σεζόν (2010-11).

Στον αγωνιστικό τομέα, το Σάββατο οι Νεοσμυρνιώτες θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στην Νέα Σμύρνη τον Λεβαδειακό. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 μ.μ.

Ο Μίτσελ θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν


Ο Μίτσελ είναι ο νέος τεχνικός της Χετάφε Την παραμονή του στον πάγκο της Χετάφε και την επόμενη σεζόν προανήγγειλε ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Μιγκέλ Γνονζάλες Μαρτίν, πιο γνωστός ως Μίτσελ. Ο πρώην διεθνής άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Εχω συμβόλαιο και θέλω να μείνω, είμαι ενθουσιασμένος με τις συνθήκες εργασίας που υπάρχουν στο σύλλογο". Και κατέληξε: "Είμαστε στην 6η θέση του πρωταθλήματος κι έχουμε ακόμη κάποιες ελπίδες για να βγούμε στην Ευρώπη. Οπότε γιατί να θέλω να φύγω;".

Το συμβόλαιο του Μίτσελ με την ομάδα της Μαδρίτης τελειώνει τον Ιούνιο του 2011, ωστόσο, κυκλοφορούν φήμες ότι μπορεί να το "σπάσει" με την προϋπόθεση να αναλάβει έναν μεγαλύτερο σύλλογο, πιθανόν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα βρήκαν και... χώρισαν Δόξα και Καρατζιοβαλής


Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής Τα βρήκαν τελικά η Δόξα Δράμας και ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής και έλυσαν τη συνεργασία τους. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε σύγκρουση ωστόσο έφτασαν σε συμφωνία και πλέον ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ εξεδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ" ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καρατζιοβαλή, σήμερα 7/5/2010. Μεταξύ της Π.Α.Ε. και του ποδοσφαιριστή δεν υφίσταται οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη διαφορά.

Η Π.Α.Ε. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ" ευχαριστεί τον κ. Καρατζιοβαλή για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Στα αγωνιστικά, από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μαρκόφσκι, Τσιμπλίδης, Μπαξεβανίδης, Πακάλτσης, Τσουκαλάς και ο Παπαθανασίου λόγω τραυματισμού

Με μαύρα περιβραχιόνια στα πλέι οφ


Ενός λεπτού σιγή στα παχνίδια Με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για τις 4 ζωές που χάθηκαν στα πρόσφατα επεισόδια της Αθήνας, θα αγωνιστούν την Κυριακή οι 4 ομάδες της Σούπερ Λιγκ που αγωνίζονται στα πλέι οφ, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η διοργανώτρια αρχή. Παράλληλα θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή.

Η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας: "Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play off ΟΠΑΠ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους την 5η Μαΐου".

FIFA: "Υποχρεωτική η αποδέσμευση στις 17 Μαΐου"


Το λογότυπο της Παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Το πρόβλημα που έχει προκύψει σε κάποιες εθνικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, σχετικά με την καταληκτική ημερομηνία της αγωνιστικής περιόδου, γίνεται εντονότερο μετά τη σημερινή επίσημη ανακοίνωση της FIFA. Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, επαναλαμβάνει ότι η 17η Μαΐου είναι η ημέρα στην οποία οι παίκτες αποδεσμεύονται από τους συλλόγους τους και εντάσσονται στις εθνικές τους ομάδες, για την προετοιμασία ενόψει του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Μάλιστα, η φράση "υποχρεωτική αποδέσμευση" που χρησιμοποιεί η FIFA στην ανακοίνωση που εξέδωσε, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφιβολιών σχετικά με το πλαίσιο το οποίο ισχύει.

Η ΕΠΟ καλείται να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, μαζί βέβαια με τη Σούπερ Λίγκα, διοργανώτρια των πλέι οφ του πρωταθλήματος, καθώς θα πρέπει οι υπόλοιπες τέσσερις αγωνιστικές να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 16 Μαΐου. Συνεπώς, όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες δεν έχουν απολύτως κανένα "πάτημα" στη FIFA, για να ζητήσουν παράταση της προθεσμίας. Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι Ισπανοί, καθώς έχουν προγραμματίσει τον τελικό κυπέλλου Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλη στις 19 Μαΐου.

Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση που έδωσε σήμερα η FIFA στη δημοσιότητα:

1) Εως τα μεσάνυχτα (ώρα κεντρικής Ευρώπης) της 11ης Μαΐου, οι 32 φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πρέπει να έχουν αποστείλει την προεπιλογή των διεθνών, η οποία θα περιλαμβάνει μάξιμουμ 30 ποδοσφαιριστές. Οι λίστες θα δημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA το μεσημέρι της 13ης Μαΐου.

2) Η αποδέσμευση των διεθνών έως τις 17 Μαΐου, είναι υποχρεωτική.

3) Η καταληκτική ημερομηνία ανακοίνωσης των 23 ποδοσφαιριστών που θα συγκροτούν την αποστολή για το Μουντιάλ 2010, είναι η 1η Ιουνίου (μεσάνυχτα).

4) Ολοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προέρχονται από τις λίστες προεπιλογής, όπως αυτές κατατέθηκαν στις 11 Μαΐου.

5) Σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού, αντικατάσταση ποδοσφαιριστή θα μπορεί να γίνει έως και 24 ώρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας στην οποία ανήκει, στη Νότια Αφρική.

6) Οι αντικαταστάτες δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται στις λίστες προεπιλογής.

7) Η FIFA θα ανακοινώσει τα ρόστερ των 32 φιναλίστ του Μουντιάλ, το μεσημέρι της 4ης Ιουνίου.

Ενα χρόνο αποκλεισμό στον Χριστοφιδέλη


Ο Χριστοφιδέλης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Με αποκλεισμό ενός έτους από κάθε αθλητική δραστηριότητα και πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης, του οποίου το δείγμα στον αγώνα της 23ης Μαρτίου με τον ΠΑΟΚ βρέθηκε «θετικό» στην ορμόνη χοριακή γοναδοτροπίνη. Σύμφωνα με την απόφαση του αθλητικού δικαστή της ΕΟΠΕ, στον άσο του Παναθηναϊκού επιβάλλεται:

1) η πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού του για ένα έτος (1) από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ (3.000),

2) ανακαλεί για ίσο χρονικό διάστημα το δελτίο του αθλητή και μεταβολών πετοσφαίρισης, αφού αυτός είναι επαγγελματίας αθλητής,

3) τη στέρηση κάθε είδους παροχών και ευεργετημάτων της Πολιτείας και των αθλητικών ομοσπονδιών και των τυχόν φορολογικών απαλλαγών, καθώς επίσης και διακοπή τυχόν υποτροφίας που έχει χορηγηθεί,

4) την επιστροφή κάθε οικονομικής παροχής που τυχόν του δόθηκε από την ημέρα της τέλεσης της παράβασης και

5) την έκπτωσή του ή αποκλεισμό από τη συμμετοχή σε διοίκηση, όργανο ή επιτροπή οποιουδήποτε αθλητικού φορέα ή σωματείου αθλητών.

Σωτήρας Τσίλντρες, στον τελικό ο Ολυμπιακός


Με αυτό το καλάθι ο Τσίλντρες έστειλε το ματς στην παράταση... Ο Τζος Τσίλντρες έδωσε... πνοή στον Ολυμπιακό και τους 5.500 φιλάθλους του που κατέκλυσαν το Παρίσι και το "Μπερσί". Ο Αμερικάνος έστειλε το ματς στην παράταση ισοφαρίζοντας δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου (67-67) και στον πρόσθετο χρόνο οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλύτεροι και προκρίθηκαν στον τελικό της Ευρωλίγκας (83-80).

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε σερί 5-0 στα τελευταία 40" της κανονικής περιόδου και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 67-65. Ο Τζος Τσίλντρες όμως ήταν εκεί για να στείλει το ματς στην παράταση, όπου εν τέλει ο Ολυμπιακός τα κατάφερε...

Η Παρτιζάν ξεκίνησε πολύ καλά την ώρα που οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν στο παρκέ εμφανώς αγχωμένοι. Η ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς προηγήθηκε στο 5' με 10-2, κάτι που ανάγκασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη να καλέσει σε τάιμ άουτ. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού ήταν στην επίθεση, μιας και έμεινε για ένα ολόκληρο πεντάλεπτο μόλις με ένα καλάθι. Παρ' όλα αυτά, με την πάροδο του χρόνου οι Πειραώτες βρήκαν λύσεις και έκλεισαν την πρώτη περίοδο υπολειπόμενοι στο σκορ δύο πόντους (17-15). Ο Μίλος Τεόντοσιτς το πήρε προσωπικά κι έτσι ο Ολυμπιακός μείωσε.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ανέλαβε δράση στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλός και βοήθησε την ομάδα να βρει ρυθμό. Αρχικά ισοφάρισε σε 22-22 στο 15' και προσπέρασε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 16' με 25-25. Εκτοτε ο Ολυμπιακός πήρε και μία μικρή διαφορά πέντε πόντων μέχρι το ημίχρονο (33-28). Για την Παρτιζάν στο πρώτο μέρος ο Μπο ΜακΚάλεμπ πέτυχε οκτώ πόντους και ο Αλεξ Μάριτς έξι. Από οκτώ είχαν για τον Ολυμπιακό οι Παπαλουκάς και Τεόντοσιτς.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν καλός, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει διαφορά. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν ιδιαίτερα άστοχοι στις βολές, ενώ δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τους Ντούσαν Κέτσμαν και Αλεξ Μάριτς. Η Παρτιζάν κρατούσε τη διαφορά κάτω από τους έξι πόντους και με επί μέρους σκορ 5-1 στο τελευταίο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει σε 52-52 έπειτα από 13 ολόκληρα λεπτά.

Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου η Παρτιζάν προηγήθηκε με 55-52 χάρη σε γκολ φάουλ του Αλεξ Μάριτς. Οι Σέρβοι ήταν κυρίαρχοι στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου και επέβαλαν το δικό τους παιχνίδι. Η Παρτιζάν προηγήθηκε με 60-54 στο 34' με τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν συνεχόμενα λάθη στην επίθεσή τους και να έχουν πολύ κακές επιστροφές στην άμυνα. Συνέπεια αυτού ήταν να δέχονται εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό ή πόντους από βολές από φάουλ που έγιναν στον αιφνιδιασμό. Ο Ολυμπιακός με ένα σερί 5-0 μείωσε στον ένα (60-59) πέντε λεπτά πριν από το φινάλε.

Δραματικό ήταν το τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Ο Ολυμπιακός με υπερπροσπάθεια στην άμυνα και καλάθια του Τσίλντρες προηγήθηκε με 63-62 περίπου δύο λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα. Δύο ακόμα εξαιρετικές άμυνες και δύο βολές του Τεόντοσιτς έφεραν τη διαφορά στους τρεις (65-62) για τον Ολυμπιακό. Ο Κέτσμαν με τριποντο ισοφάρισε 34" πριν το τέλος. Ο Λόρενς πήρε το ριμπάουντ μετά το χαμένο σουτ του Τεόντοσιτς και ο Μπο ΜακΚάλεμπ στον αιφνιδιασμό έφερε την Παρτιζάν μπροστά στο σκορ (67-65) μόλις επτά δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Ο Τζος Τσίλντρες σαν από μηχανής θεός πήρε το ριμπάουντ (σαν άλεϊ ουτ) από το χαμένο τρίποντο του Μίλος Τεόντοσιτς και ισοφάρισε δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Ο ΜακΚάλεμπ έχασε το τελευταίο τρίποντο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Στην παράταση οι Ράσιτς και Κέτσμαν έκαναν το πέμπτο τους φάουλ και αποχώρησαν ένα τρίλεπτο πριν από το τέλος του πρόσθετου χρόνου. Ο Ολυμπιακός ήταν εύστοχος στις βολές και δεν γινόταν να χάσει...