Σάββατο 8 Μαΐου 2010

«Άρωμα» Άρη στο Μουντιάλ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8606976a9a8dc38fdc7f1b7f7a2eebfe_L.jpg?943912800?943912800?943912800Μπορεί ο Αρης να δίνει τα δική του «μάχη» στα πλέι οφ για την κατάκτηση του πολυθπόθητου εισιτηρίου που θα οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο υπάρχει και το Μουντιάλ το οποίο θα απασχολήσει δύο παίκτες της ομάδας. Στη λίστα του Μπράντλει για τις ΗΠΑ, οι Αντού και Τζόνσον. Τα νέα που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι πολύ ευχάριστα και συνάμα θετικά για το «δίδυμο» των Αμερικανών του Άρη. Συγκεκριμένα, οι Φρέντι Αντού και Έντι Τζόνσον όπως όλα δείχνουν υπολογίζονται στα πλάνα του τεχνικού των ΗΠΑ, Μπόμπ Μπράντλει για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής που θα διεξαχθεί σε έναν μήνα από τώρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ηνωμένων Πολιτειών μέχρι τη προσεχή Τρίτη θα έχει ανακονώσει τη τελική λίστα με τους παίκτες που υπολογίζονται για το τουρνουά στην αφρικανική ήπειρο. Εκτός απροόπτου εντός αυτής θα είναι και οι δύο παίκτες του Άρη.

Τους καλεί στο φιλικό

Τα δημοσιεύματα από την χώρα αναφέρουν ότι αμφότεροι θα κληθούν στο φιλικό της ομάδας με την Τσεχία στις 25 Μαίου ματς στο οποίο και ουσιαστικά θα «κριθούν» και θα αξιολογηθούν από τον Μπράντλει για το αν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες του προπονητή τους.

Σε κάθε περίπτωση από μόνο του και μόνο το εν λόγω γεγονός αποτελεί κίνητρο για τους δύο παίκτες των Θεσσαλονικέων προκειμενου να φουλάρουν στα πλέι οφ που λαμβάνουν χώρα εδώ και 12 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: