Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Δύο Αγγλικά καί τρία Ισπανικά...

Επιμέλεια-Tenorio.


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.

Δεν κάναμε κάτι καλό στην μεσοβδόμαδη ενασχόληση μας δυστηχώς δεν είχαμε καλές προσεγγίσεις με επακόλουθο να χάσουμε.Δεν μασάμε όμως με τίποτα ,συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα μας πίστη καί ελπίδα γιά καλύτερες καταστάσεις.

Aν καί είναι μεγάλο το πρόγραμμα εν τούτοις έχει πολλά αδιάφορα παιχνίδια, όσο αφορά βέβαια τα δικά μου τα γούστα καί κατ΄ επέκταση της στήλης από θέμα αποδόσεων.


Παμε ευθύς αμέσως στα σημερινά.



Wicombe - Gillingham (2)

Στην Αγγλία δεν υπάρχει ούτε κατά διάνεια ομάδα αγωνιστικά αδιάφορη, βαθμολογικά ίσως ναί, αλλά αγωνιστικά με τίποτα.Πεσμένη ήδη είναι η Wycombe η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 42 βαθμούς.

Η Gillingham είναι ίσως η μοναδική ομάδα στο νησί πού δεν έχει νίκη εκτός έδρας .Αν δεν με απατά η μνήμη μου σίγουρα μία είναι η Gillingham, καί η άλλη είναι η Hul στην PremierLeague.Bαθμολογικά οί φιλοξενούμενοι κινδινεύουν με υποβιβασμό αφού βρίσκονται μόλις 2 πόντους από την ομάδα πού πέφτει.Γιά να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία χρειάζονται από 1 εώς 3 βαθμούς, στην ουσία παίζουν γιά δύο αποτελέσματα.Ακόμη καί αν τις είναι αρκετός ο βαθμός θεωρώ πως θα μπεί δυνατά στο παιχνίδι ώστε να καθαρίσει την μπουγάδα.Κίνητρο εκτός τού βαθμολογικού, επιτέλους μία νίκη εκτός έδρας, σε συνδιασμό με την σωτηρία.


Διπλό η Gillingham σε απόδοση (2.20)



Barnet - Rochdale (1)

Την απευθείας άνοδο στην επόμενη κατηγορία έχει ήδη εξασφαλίσει η Rochdale ,η οποία πάντως στο τέλος τού πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ κακή μιάς καί στα τελευταία 6 παιχνίδια μετρά 5 ήττες.

Η Barnet πραγματικά είναι γιά κλωτσιές ,σφαλίαρες καί μπουνιές, ο λόγος ότι μετρά 6 σερί ήττες καί γενικά βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.Τελικός επιβίωσης το παιχνίδι γιά τούς γηπεδούχους πού κερδίζουν καί σώvωνται.Θα μού πεί κάποιος, μπορεί ? Ε ,αν δεν μπορεί ας πάει να πνιγεί.Προς θεού ούτε γιά πλάκα δεν πρόκειτε να αδιαφορήσει η Rochdale , απλά το κίνητρο είναι αυτό πού διαλέγουμε.


Θα ρισκάρω στον άσο επιβίωσης της Barnet σε απόδοση (2.35)



Recreativo Huelva - Levante (2)

Bαθμολογικά άνετη στην παρούσα φάση η Recreativo χωρίς ιδιαίτερους στόχους ως το τέλος του πρωταθλήματος.Δείχνει πως δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

Πολύ καλή εμφάνιση καί νίκη επί της Hercules την περασμένη αγωνιστική γιά το Levante πού διατηρείτε γιά τα καλά στο κόλπου της ανόδου.Πλώρη γιά τα μεγάλα σαλόνια έχουν βάλει οί φιλοξενούμενοι η οποίοι μετρούν 11 νίκες σε 18 αγώνες, ώντας η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.Πενήντα τέρματα ενεργητικό με 15 διαφορετικούς σκόρερ.

Μού αρέσει η τιμή τού διπλού γιά την πιθανή νίκη τού Levante. Θα το ρισκάρω σε απόδοση (3.00)



De La Coruna - Mallorca (2)

Σε πολύ κακή κάτασταση η La Coruña με την έναρξη τού δεύτερου μισού τού πρωταθλήματος, απόδειξη ότι σε 17 παιχνίδια έχει υποστεί 11 ήττες !! Εντός έδρας έχει να κάνει νίκη σχεδόν 1,5 μήνα.Πρόερχεται από 3 σερί ήττες καί γενικά αν δεί κάποιος τα πινακάκια της φόρμας της πραγματικά θα κοκινίσει το μάτι του.Βαθμολογικά αδιάφορη αφού δεν διεκδικεί απολύτως τίποτα.

Σε τροχιά εξόδου στο Champion League η Mallorca η οποία έχασε μέσα στη έδρα της την περασμένη αγωνιστική με σκόρ 1-4 από την Real Madrid.Πάντως αυτή η ήττα ήταν η δεύτερη μόλις σε σύνολο 8 αγώνων.Τραγικοί στα εκτός έδρας ήταν πριν λίγες αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι πού πάντως εσχάτως δείχνουν βελτιωμένοι μιάς καί παραμένουν 4 σερί παιχνίδια αήττοι μακριά από το σπίτι τους.

Επιλογή το διπλό της Mallorca σε απόσοση (2.00)



Xerez - Zaragoza (2)

Τελείωσε το πανυγήρι γιά την Xerez πού μας κούνησε μαντήλι γιά την Segunda Division.

Mιά ισοπαλιούλα θέλει η Zaragoza γιά να κλειδώσει την παραμονή.Αν καί νομιζω με την νίκη της την περασμένη αγωνιστική αυτό το έχει καταφέρει.

Απογοητευμένοι οι γηπεδούχοι θα παίξουν γιά την τιμή των όπλων.Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Zaragoza η οποία ξύπνησε θα έλεγε κανείς στο καταλληλότερο σημείο τού πρωταθλήματος.Με καλή ψυχολογία η Zaragoza πιστεύω πως μπορεί να περάσει με νίκη.


Ρισκάρω στο διπλό της Zaragoza σε απόδοση (2.40)


Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα...


Gillingham - Barnet - Levante - Mallorca - Zaragoza.




Καλά να περνάτε, καλή σας ημέρα, τα σέβη μου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: