Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τίμησε τους προπονητές των τίτλων η ΑΕΚ!! (Web TV)

Τους ανθρώπους που την οδήγησαν στους τελευταίους τίτλους της, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Ντράγκαν Σάκοτα, τίμησε η ΑΕΚ πριν το φιλικό με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ.

Τίμησε τους προπονητές των τίτλων η ΑΕΚ (Web TV)
Όποιος δεν σέβεται και δεν τιμά το παρελθόν του, δεν έχει παρόν και μέλλον. Η ΑΕΚ αναγνωρίζει την προσφορά ανθρώπων που την υπηρέτησαν και το απέδειξε περίτρανα βραβεύοντας, πριν το φιλικό με την Αναντολού Εφές, τους δύο προπονητές που της χάρισαν τους τελευταίους της τίτλους: τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που την οδήγησε σε δύο Κύπελλα (2000, 2001) και το Σαπόρτα (2000), αλλά και τον νυν τεχνικό της, Ντράγκαν Σάκοτα, υπό την καθοδήγηση του οποίου πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα (2002).

inner

Τον «Ντούντα» τίμησε ένας πρώην παίκτης του στην «Ένωση», ο Άγγελος Κορωνιός (νυν βοηθός του Σάκοτα), και τον «Σάλε» ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει NBA ο Ζούρος!

Στις προπονήσεις των Ατλάντα Χοκς, Γιούτα Τζαζ και Ντένβερ Νάγκετς θα παρευρεθεί ο Ηλίας Ζούρος, ύστερα από σχετική πρόσκληση των τριών ομάδων του NBA.

Πάει NBA ο Ζούρος
Πολύ σημαντικές εμπειρίες θα αποκομίσει ο Ηλίας Ζούρος το προσεχές διάστημα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιου συλλόγου, έλαβε πρόσκληση από τρεις ομάδες του NBA και έτσι θα παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ατλάντα Χοκς, Γιούτα Τζαζ και Ντένβερ Νάγκετς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ορφανός: «Να φύγει η θολούρα από το ποδόσφαιρο»

Την επιτάχυνση των διαδικασιών της Δικαιοσύνης ώστε να φύγει η θολούρα από το ελληνικό ποδόσφαιρο ζήτησε ο Γιώργος Ορφανός μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Ορφανός: «Να φύγει η θολούρα από το ποδόσφαιρο»
Για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε ο Γιώργος Ορφανός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο και τόνισε πως θα ήθελε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες της Δικαιοσύνης ώστε να καθαρίσει το τοπίο στο χώρο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις ανάλογες διεθνείς εξελίξεις σε FIFA και UEFA και τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται αξιωματούχοι.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» και τον Κυριάκο Θωμαΐδη:

«Οι επόμενοι δεν συνέχισαν την προσπάθεια που είχαμε αρχίσει. Έκαναν πολλές ψηφοθηρικές αλλαγές για να ικανοποιήσουν κάποιος. Ένα νομοθέτημα που φαινόταν πως θα βοηθούσε στο να ελαχιστοποιήσει τη βία, όχι να την εξαλείψει φυσικά, δεν τέλειωσε με ευθύνη αυτών που ακολούθησαν. Άλλαξε η διαδικασία, όσοι έκαναν επεισόδια δεν έμπαιναν μέσα και αρχίσαμε τα ίδια.

Είχα κάνει επαφές στην έδρα της FIFA και της UEFA. Στο Λουξεμβούργο ήμουν εισηγητής για τη Λευκή Βίβλο για το ποδόσφαιρο και είχα κάνει καταγγελίες με επίσημα στοιχεία συνδέοντας τη διαδικασία με όσα συμβαίνουν παγκόσμια. Ο Μπλάτερ τότε μου είπε τι θέλετε να κάνω κύριε υπουργέ, εγώ έχω ψηφοφόρους. Βλέπουμε πως εδώ με το παραμικρό απευθύνονται στη FIFA. Η FIFA υφαρπάζει κομμάτι της εξουσίας από τα ίδια τα κράτη.

Αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο καταλήγουν στα δικαστήρια. Θα ήθελα να επιταχυνθεί η διαδικασία και να φύγει η θολούρα πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διάβαζα σε γαλλική εφημερίδα πως η UEFA πρέπει να πάρει θέση σε όσα συμβαίνουν. Εμάς μας έστελναν κάθε φορά ένα Μαλτέζο να επιβλέπει τις εκλογικές διαδικασίες.

Είδαμε τι έγινε με τον κ. Φλωρίδη που κάτι προσπάθησε να κάνει. Εγώ άντεξα 3,5 χρόνια.

Στο εξωτερικό με αφορμή την εκ νέου εκλογή προέδρου της FIFA υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις που επιδιώκουν να καθαρίσει το σκηνικό. Στην Ελλάδα είναι ελάχιστοι.

Μίλησα μια φορά με τον κ. Κοντονή όταν είχε εκλεγεί. Ελπίζω τώρα που θα έχει περισσότερο χρόνο να τα καταφέρει
».

Ξανά εκτός ο Λουκίνας!

Το «σφίξιμο» που αισθάνεται στο πόδι του ο Γιάννης Λουκίνας δεν υποχώρησε την Τρίτη, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ηρακλή. Δεν ανησυχούν για ΠΑΣ.

Ξανά εκτός ο Λουκίνας
Χωρίς τον Γιάννη Λουκίνα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννινα για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε τον υψηλόσωμο επιθετικό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς και την
Τρίτη συνεχίστηκε το «σφίξιμο» στο πόδι του.

Παράλληλα, την θεραπεία του συνέχισε και ο Μπαρτολίνι, που είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Πλατανιά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έφτασε και… σκόρπισε χαρά ο Παναθηναϊκός!! (pics)

Στο Macau βρίσκεται από την Τρίτη (29/9) ο Παναθηναϊκός, όπου την Τετάρτη (30/9) θα δώσει το τελευταίο του φιλικό επί κινεζικού εδάφους. Σε εκδήλωση της Ευρωλίγκας πήγαν τέσσερις «πράσινοι».

Έφτασε και… σκόρπισε χαρά ο Παναθηναϊκός (pics)
Στον τελευταίο της κινεζικό σταθμό, που είναι το Macau, έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (29/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού. Μία μέρα μετά, οι «πράσινοι» θα δώσουν το δεύτερό τους φιλικό στην ασιατική χώρα κόντρα στους Guangdong Tigers (30/9, 15.00).

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά την άφιξή τους οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νικ Καλάθης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Παπαγιάννης συμμετείχαν σε εκδήλωση του προγράμματος της Ευρωλίγκας «ONE TEAM», όπου σε κλειστό γήπεδο της περιοχής σκόρπισαν χαμόγελα σε μαθητές σχολείου.

Τα… φώτα έπεσαν στον ομογενή γκαρντ, ο οποίος ευστόχησε σε τρίποντο από το κέντρο, ενώ στη συνέχεια τόσο εκείνος, όσο και οι υπόλοιποι τρεις συμπαίκτες του, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και φυσικά υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.

Από ‘κει και πέρα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς –παρά την κούραση του ταξιδιού- δεν τη… χάρισε στους παίκτες του, καθώς πραγματοποιήθηκε κανονικά προπόνηση, ενώ το «τριφύλλι» θα κάνει άλλη μία το πρωί της Τετάρτης (30/9), λίγες ώρες πριν το τζάμπολ με τους Guangdong Tigers.

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαλάτος: «Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει πραγματικά γεγονότα»

Ο διδάκτωρ αθλητικού δικαίου, Ανδρέας Μαλάτος ανέλυσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 το κατηγορητήριο το οποίο έχει συντάξει ο ανακριτής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μαλάτος: «Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει πραγματικά γεγονότα»
Ο Ανδρέας Μαλάτος ανάλυσε το κατηγορητήριο που έχει συντάξει ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o διδάκτωρ αθλητικού δικαίου επεσήμανε ότι το κατηγορητήριο πάντα αποτυπώνει ό,τι η ανάκριση έχει δείξει ως πραγματικά περιστατικά. Ωστόσο υπογράμμισε ότι το πώς θα αξιολογηθούν αυτά από το δικαστήριο είναι ένα άλλο θέμα...

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ανδρέα Μαλάτου, διδάκτωρ αθλητικού δικαίου, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαϊδη:

-για το κατηγορητήριο που έχει συντάξει ο ανακριτής διαφθοράς για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Το κατηγορητήριο αποτυπώνει ό,τι η ανάκριση έδειξε ως πραγματικά περιστατικά και αυτά δεν μπορούν να αμφισβητηθούν... Οι συνομιλίες, οι μαρτυρικές καταθέσεις και άλλα γεγονότα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Είδα όμως ότι το κατηγορητήριο ελέγχει τον κατηγορούμενο για ηθική αυτουργία αλλά δεν έχει τον φυσικό αυτουργό. Εκεί υπάρχει ένα ελάττωμα του κατηγορητηρίου. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει πραγματικά γεγονότα αλλά ο τρόπος που θα αξιολογηθούν αυτά είναι ένα θέμα που θα το κρίνει το δικαστήριο»

-για τις αναφορές που γίνονται στο κατηγορητήριο για το περιουσιακό όφελος που προκύπτει από τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ και τα άλλα έσοδα που προκύπτουν από παράνομο στοιχηματισμό:

«Και εδώ οι διαπιστώσεις δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Αυτό που μένει να αξιολογηθεί είναι εάν τα γεγονότα αυτά συνιστούν την αξιόποινη πράξη. Είναι το πρώτο βήμα ης υπόθεσης. Η συλλογή των στοιχείων και από εκεί και πέρα η αξιολόγηση τους εναπόκειται στον εισαγγελέα. Από πλευράς αθλητικού δικαίου τώρα όλα όσα μας περιγράφει έρχονται κατά του υγιούς επαγγελματικού αθλητισμού. Όλη η κατάσταση που μας περιέγραφε ο ανακριτής είναι μια παραβίαση.

Πράγματι είναι δυσάρεστο να μιλάνε δημοσίως για το άτομό σου με αφορμή τέτοιου είδους καταστάσεις. Πρέπει όμως να γίνεται σαφές ότι ο απλώς ο διάλογος και μόνο δεν είναι αξιόποινη πράξη».

Κάτι τρέχει με Λιχστάινερ…!!

Μυστήριο καλύπτει την κατάσταση της υγείας του Λιχστάινερ που αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα πριν μία εβδομάδα, επέστρεψε στις προπονήσεις και κόπηκε ξανά από τους γιατρούς της Γιουβέντους.

Κάτι τρέχει με Λιχστάινερ…
Αν και επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουβέντους, ο Λιχστάινερ αποκλείστηκε από το ματς του Champions League κόντρα στη Σεβίλλη μετά από απόφαση του ιατρικού επιτελείου που απαιτεί κι άλλες εξετάσεις.

Ο Ελβετός αμυντικός παραπονέθηκε για μια αδιαθεσία και δυσκολίες στην αναπνοή του κατά τη διάρκεια του αγώνα των «μπιανκονέρι» με την Φροζινόνε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες και να αποκλειστεί από την αποστολή της ομάδας στο τελευταίο ματς της Serie απέναντι στη Νάπολι.

Η επιστροφή του 31 ετών ποδοσφαιριστή τη Δευτέρα στις προπονήσεις έκαναν πολλούς να υποθέσουν πως η περιπέτεια της υγείας του ανήκει οριστικά στο παρελθόν, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που του έδιναν και προβάδισμα για μια θέση στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ιταλίας κόντρα στη Σεβίλλη για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αφού το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε –προφανώς βλέποντας την κατάστασή του- πως θα χρειαστούν νέες εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως και θα δώσουν πειστικότερες απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ματαιώθηκαν τα φιλικά της ΑΕΚ με Μπεσίκτας!!

Δεν θα ταξιδέψει, τελικά, η ΑΕΚ στην Πόλη για δύο φιλικά με την Μπεσίκτας. Αιτία τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας.

Ματαιώθηκαν τα φιλικά της ΑΕΚ με Μπεσίκτας
Τελικά η ΑΕΚ δεν θα ταξιδέψει ξανά στην Πόλη πριν την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ για το Eurocup.

Τα φιλικά με την Μπεσίκτας, που ήταν προγραμματισμένα για την 1η και 3η Οκτωβρίου, ματαιώθηκαν μετά από εισήγηση του Ντράγκαν Σάκοτα και αίτημα προς την τουρκική ομάδα, που έγινε δεκτό.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά τους τραυματισμούς των Κάρτερ και Ντ. Σάκοτα, αλλά και με την όπως όλα δείχνουν επικείμενη αποχώρηση του Όρτον, έκρινε πως το ταξίδι και αυτά τα δύο φιλικά δεν θα βοηθούσαν τόσο, όσο θα επιβάρυναν την ομάδα, που σε οκτώ μέρες αντιμετωπίζει τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μάντζαρης: «Δεν είμαστε χθεσινοί»

Στον αέρα που έχει πλέον ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος στάθηκε στην σωστή προετοιμασία που γίνεται ενόψει του ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μάντζαρης: «Δεν είμαστε χθεσινοί»

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε επίσης στην σωστή προετοιμασία που γίνεται ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα δρόμου που κάνει για να επανέλθει στα δικά του στάνταρ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6;
«Είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Δεν μπορούμε ακόμη να μιλάμε για τόσο μακριά (σ.σ το τέλος της σεζόν) ας είμαστε υγιείς και θα δούμε τι πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε.

Είναι δύσκολο να είσαι έτοιμος, είναι κάτι καινούργιο πρέπει, να είμαστε σε εγρήγορση να δίνουμε κάθε μέρα το 100% και να βελτιωνόμαστε μέσα απ’ την προπόνηση. Αυτό είναι που κρατάει την ομάδα ψηλά.

Πιστεύω ότι οι παίκτες που έχουν έρθει μπορούν να καλύψουν τα κενά, είναι βέβαια νωρίς ακόμη.

Όταν έχεις τον τίτλο του πρωταθλητή έχεις άλλον αέρα, αλλά δεν είμαστε και χθεσινοί. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε ιδανικά τη σεζόν».


Για την σχέση του με τον Νίκο Παπά: «Να ευχηθώ καταρχήν περαστικά. Μακάρι να γυρίσει πιο δυνατός, έχω περάσει και εγώ από αυτά. Το έχουμε πει, πως οι αντιπαλότητες υπάρχουν μόνο για 40λεπτά μέσα στο γήπεδο. Το θέμα είναι να μένουν μόνο στις τέσσερις γραμμές και να μην παίρνουν ακραίες διαστάσεις».

Για την κατάστασή του έπειτα από την επιστροφή του από το Ευρωμπάσκετ: «Η κατάστασή μου δεν είναι η καλύτερη. Δεν το λέω σαν παράπονο. Έχουμε μπροστά μας και τον Παναθηναϊκό οπότε για εμένα είναι έξτρα κίνητρο να δουλέψω παραπάνω και να είμαι έτοιμος».

Ανακοίνωσε Γεωργάκη ο Κόροιβος!

Παίκτης του Κοροίβου κι επίσημα είναι ο Γιώργος Γεωργάκης. O 24χρονος σέντερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Ανακοίνωσε Γεωργάκη ο Κόροιβος
ο Κόροιβος ενίσχυσε τη ρακέτα του με τον Γιώργο Γεωργάκη. Ο 24χρονος σέντερ (2,04μ.), που έχει περάει και από τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στον ΚΑΟΔ έχοντας 1,9 πόντους και 1,2 ριμπάουντ σε 6 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Γεωργάκη για έναν χρόνο.

Ο 24χρονος παίκτης είναι γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1991 στο Μαρούσι, έχει ύψος 2,06μ. και καλύπτει τη θέση του σέντερ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη φανέλα του ΚΑΟΔ American Genetics και συνέβαλε στην καλή πορεία της ομάδας του στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Η επαγγελματική του διαδρομή ξεκίνησε από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, απ' όπου πήρε στη συνέχεια μεταγραφή για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Ο Γεωργάκης αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα των Τρικάλων σε 13 αγώνες πρωταθλήματος. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και πήρε μεταγραφή στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Το καλοκαίρι του 2012 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, υπογράφοντας στον Ολυμπιακό και τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε και πάλι στην Α1, με τα Τρίκαλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με τις "μικρές" εθνικές μας ομάδες και το 2008 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική μας ομάδα των εφήβων στον Πύργο, καθώς και το ασημένιο έναν χρόνο αργότερα στο παγκόσμιο
. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απολογήθηκε ο Όρτον!!

Ο Ντάνιελ Όρτον απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα πειθαρχικά του παραπτώματα κι αναμένεται η απόφαση. Δεν παίζει στο φιλικό με Εφές.

Απολογήθηκε ο Όρτον
Εξηγήσεις στη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε έδωσε ο Ντάνιελ Όρτον το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Αμερικανός σέντερ απολογήθηκε για τις πράξεις του κι αναμένεται η απόφαση της διοίκησης για την τύχη του.

Το πιθανότερο είναι πως ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Μάλιστα δεν αναμένεται να αγωνιστεί και στο σημερινό φιλικό με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (19:00). *Πηγή: sport-fm.gr*

Ψάχνει επειγόντως τερματοφύλακα η Τσέλσι!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Αμέλια βρίσκεται η Τσέλσι αφού ο Μουρίνιο ψάχνει εναγωνίως έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά.

Ψάχνει επειγόντως τερματοφύλακα η Τσέλσι
Μια ολόκληρη εβδομάδα πέρασε στο προπονητήριο της Τσέλσι ο Μάρκο Αμέλια, όπως αποκαλύπτουν αγγλικά Μέσα. Μάλιστα, αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνο να υπογράψει ο 33χρονος Ιταλός γκολκίπερ συμβόλαιο διάρκειας μερικών μηνών.

Μετά τον τραυματισμό του Κουρτουά που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα, ο τεχνικός των «μπλε» ψάχτηκε αρκετά προκειμένου να βρεθεί ένας τερματοφύλακας ως αναπληρωματικός του Μπέγκοβιτς, που πλέον είναι ο βασικός της ομάδας.

Αρχική επιλογή του ήταν ο Χέλτον της Πόρτο, ο οποίος όμως μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο. Αντίθετα, ο πρώην γκολκίπερ της Μίλαν –μεταξύ άλλων- είναι άμεσα διαθέσιμος και εφόσον ικανοποίησε αναμένεται να υπογράψει άμεσα.

Πάντως, ο Αμέλια έχει να παίξει σε επαγγελματικό επίσημο ματς σχεδόν ένα χρόνο... *Πηγή: sport-fm.gr*

Φουλ επίθεση από τους Αγγελόπουλους σε Παναθηναϊκό!!

Επίθεση κατά μέτωπο από τους αδελφούς Αγγελόπουλους στον Παναθηναϊκό. Καταγγελία για ξαφνική παραίτηση δύο αθλητικών δικαστών του ΕΣΑΚΕ μετά από πιέσεις που δέχθηκαν από τον κ.Μπαλτάκο.

Φουλ επίθεση από τους Αγγελόπουλους σε Παναθηναϊκό
Η κόντρα καλά κρατεί... Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι επιτέθηκαν στον Παναθηναϊκό και τα στελέχη του στη Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι ιδιοκτήτες των ερυθρολεύκων έκαναν λόγο για ξαφνική παραίτηση δύο αθλητικών δικαστών του ΕΣΑΚΕ αφήνοντας να εννοηθεί ότι έγινε μετά από πιέσεις του κου. Μπαλτάκου.

«Ακολούθησε η Γενική Συνέλευση όπου ο κ. Μπαλτάκος έκανε επίθεση στους δικαστές. Δεν νομίζω ότι αυτά δείχνουν σεβασμό ή κάποια μεταμέλεια. Λίγες ημέρες μετά παραιτήθηκαν, ενώ η θητεία τους έληγε σε ένα χρόνο. Όποιος αθλητικός δικαστής έρθει έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις όπως το που θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


Αναλυτικά οι δηλώσεις των αδελφών Αγγελόπουλων στη Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

-για την πρόταση της FIBA για νέα διοργάνωση:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος "Ήμουν στην παρουσίαση ήταν όντως μία σοβαρή παρουσίαση. Ίσως να μην είναι έτοιμη να το εφαρμόσει, όμως με αφορμή αυτό η Ευρωλίγκα αρχίζει να δίνει περισσότερα έσοδα. Το να παίρνει ο πρωταθλητης 250 χιλιάδες ευρώ είναι μία αστειότητα. Τι θα γίνει για του χρόνου δεν το ξέρουμε, όμως γίνονται ζυμώσεις"

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει συσταθεί μία επιτροπή που θα εξετάσει όλα αυτά τα θέματα.

-για το νέο ελληνικό πρωτάθλημα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Φέτος περιμένουμε πιο δυνατό πρωτάθλημα, όμως ότι ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο όπως στην Ευρωλίγκα είναι και θέμα οικονομικής κρίσης".

-για την κόντρα ΚΕΔ – ΟΔΚΕ
Γιώργος Αγγελόπουλος: Υπάρχει μία αντιδικία, όμως το θέμα είναι γενικότερο. Δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε η ελληνική διαιτησία. Ξέρουμε ότι βγήκε ένας κύριος και μπήκε ο κουμπάρος του, όμως ο Ολυμπιακός έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν τη θητεία και πόσο θα μένει ένας άνθρωπος".
"Δεν είναι μόνο θέμα ΟΔΚΕ και ΕΟΚ. Η ευχή μας είναι να μην υπάρχουν SMS προέδρων προς διαιτητές σε ώρα αγώνα όπως έγινε στον τρίτο τελικό πέρσι".

Παναγιώτης Αγγελόπουλος "Έχουμε προτείνει ότι ο ΕΣΑΚΕ να έχει λόγο που διοργανώνει το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα το κάνει ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ είναι απούσα από όλο αυτό"

-για τη δήλωση του κ.Τριαντόπουλου:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Απ' ότι φαίνεται λες γιατί ζητάς συγγνώμη αλλά το λες και κατά πρόσωπο. Τα είπα αυτά και στον κύριο Παπαδόπουλο. Όπως είπα και στη δήλωση μου εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν. Η συγγνώμη δεν έγινε συγκεκριμένη. Δεν γνώριζα ότι την ημέρα της κλήρωσης έχουν παραιτηθεί και οι δύο αθλητικοί δικαστές του ΕΣΑΚΕ όπου είχαν μειώσει την ποινή του κύριο Γιαννακόπουλου από 82 μήνες σε 52. Εμείς γι αυτό δεν είχαμε ενημερωθεί. Ο κύριος Χαλβατζάκης δεν αντέχει τις πιέσεις"

Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλοι μιλάμε για ισονομία, όμως ξεκίνησε μία προσπάθεια αποδόμησης με πρωτοσέλιδο της "Πράσινης" που τους στοχοποίησε. Ακολούθησε η Γενική Συνέλευση όπου ο κ. Μπαλτάκος έκανε επίθεση στους δικαστές. Δεν νομίζω ότι αυτά δείχνουν σεβασμό ή κάποια μεταμέλεια. Λίγες ημέρες μετά παραιτήθηκαν, ενώ η θητεία τους έληγε σε ένα χρόνο. Όποιος αθλητικός δικαστής έρθει έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις όπως το που θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός. Έχουμε θέματα παλιότερα που εκκρεμούν. Εγώ δεν έχω καταλάβει από ποιους και γιατί από όλα ζητάει συγγνώμη. Αυτή η συγγνώμη νομίζω ότι δεν είναι ειλικρινής. Είναι ένα βήμα από τα πολλά που πρέπει να γίνουν. Είναι σαν να μην έγινε. Δεν υπάρχει καμία συγνώμη"

-εάν είναι αισιόδοξοι ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στο θέμα των δικαστικών:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η παρουσία του κ. Κοντονή είναι θετική. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρη θέση για τα όσα πρέπει να υπάρξουν στο αθλητικό νομοσχέδιο. Έχουμε πει ότι δεν γίνεται πρόεδροι, παίκτες και προπονητές να παίζουν στοίχημα. Αυτά δεν περιλαμβάνονται. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν μπει αυτά τα θέματα όπως δεν έχουν μπει τα θέματα της εφορίας και πολλά άλλα που δεν έχουν συμπεριληφθεί. Είναι στη σωστή κατεύθυνση το νομοσχέδιο, όμως απέχει από το ιδεατό

-για τα ΜΜΕ που φέρεται να ελέγχει ο κ.Γιαννακόπουλος
Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτές οι ιστοσελίδες οι πολύ πετυχημένες είχαν φιλοξενήσει δημοσιεύματα κατά εμού και της οικογένειας μας για φοροδιαφυγή για σχέσεις με Ναζί και πολλά άλλα. Μετά από αυτά τα δημοσιεύματα έγινε ανώνυμη καταγγελία εναντίον της οικογένειας μας. Αυτά αρχειοθετήθηκαν και δεν έγινε τίποτα και σας το λέω να το ξέρετε".

-εάν υπάρχει τρομοκρατική οργάνωση στο μπάσκετ:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Όσα χρόνια μόνο εμείς μιλούσαμε, όμως δεν θα ασχοληθούμε με ό,τι λένε οι άλλοι. Δεν έχω διαβάσει όλη την ανακοίνωση, όμως προφανώς υπάρχει ένα παρασκήνιο. Δεν είναι κακό στο μπάσκετ να λάβουν πόστα και άνθρωποι που έχουν υπάρξει στον Ολυμπιακό ή κάποιος δημοσιογράφος που σχετίζεται με τον Ολυμπιακό. Ο κ. Σχινάς επεξεργάζεται τον καινούριο αθλητικό νόμο είναι φανατικός Παναθηναϊκός και είναι πολύ καλός φίλος του Μπαλτάκου. Ίσως είναι θέμα αυτό που πρέπει να δούμε».

Τι είπε ο Σφαιρόπουλος για Παπανικολάου!!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απάντησε στο «καυτό» θέμα και στις φήμες που υπάρχουν περί επιστροφής του... ελεύθερου Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό. «Ένα απ' τα καλύτερα ρόστερ που είχαμε ποτέ», είπε.

Τι είπε ο Σφαιρόπουλος για Παπανικολάου
«Φρένο» στην έντονη φημολογία περί πιθανής επιστροφής του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό έβαλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας επανέλαβε πως το ρόστερ έχει «κλείσει» και ουσιαστικά δεν τίθεται θέμα προσθήκης…

«Όπως ξέρετε έχω πει ότι το ρόστερ έχει κλείσει. Είπα και πριν ότι πιστεύω στους παίκτες. Από εκεί και πέρα δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Παπανικολάου, κάθε άλλο είναι περιττό», είπε χαρακτηριστικά στο περιθώριο της Media Day, την ώρα βέβαια που τα σενάρια για «Παπ» (που έχει μείνει χωρίς ομάδα)... βουίζουν.

Ερωτηθείς για το ρόστερ: «Όταν πετυχαίνεις κάτι δεν αλλάζεις. Οι παίκτες που ήρθαν αποκτήθηκαν με συγκεκριμένο στόχο που είναι να ταιριάξουν φιλοσοφία της ομάδας που είναι να ξεκινάμε από την άμυνα. Να εκμεταλλευτούμε το ανοικτό γήπεδο και να έχουμε ομαδικότητα στην επίθεση. Με αυτά τα δεδομένα φέραμε τους καλύτερους παίκτες που θα δημιουργήσουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ που είχε ποτέ η ομάδα. Κάποιοι έφυγαν γιατί θέλαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο και κάποιοι άλλοι που προτίμησαν να πάνε αλλού. Νομίζω έγινε καλή δουλειά από όλους και πιστεύω ότι η διοίκηση έκανε ό,τι καλύτερο γινόταν. Όλοι ήταν οι πρώτες μας επιλογές και θα μπουν στο πνεύμα.

Όσον αφορά τα δύο κολλητά ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος αλλά δουλεύουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Η χρονιά είναι μεγάλη και πρέπει να δουλέψουμε με μέθοδο, υπομονή και επιμονή για να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να βλετιωνόμαστε μέρα με την ημέρα».

Τέλος, ξεκαθάρισε για τις φετινές επιλογές: «Για εμένα δεν υπάρχει νεαρός παίκτης αλλά παίκτης μέσα στο γήπεδο. Δεν κοιτάω την ηλικία. Όποιος προσπαθεί στο τέλος τα καταφέρνει. Υπάρχει πίστη στους παίκτες που έχουμε. Αν υπάρχει κάποιος παίκτης που δεν τον πιστεύει δεν τον κρατάω γιατί δεν θέλω να κοροϊδεύω. Έχουμε πάρει φέτος που είναι επιλογές δικές μου. Πιστεύω στο υλικό και δεν πιστεύω ότι υπάρχει ρίσκο».*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Τζαβέλλα ο Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου!!

Ίγκορ Τούντορ και Γιώργος Τζαβέλλας θα εκπροσωπήσουν τον ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ντόρτμουντ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Με Τζαβέλλα ο Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου
Όλα στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ κινούνται σε ρυθμούς… Ντόρτμουντ και στο πλαίσιο αυτό η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το αυριανό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Μεταξύ άλλων, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι την ομάδα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εκτός από τον Ίγκορ Τούντορ, το «παρών» θα δώσει ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με τη Ντόρτμουντ ν’ αποτελεί ένα από τα πιο… βαριά χαρτιά του Europa League, τα φώτα πέφτουν στην Τούμπα όπου θα φιλοξενήσει ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα.

Η αποστολή της γερμανικής ομάδας φτάνει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (30.09) και οι δραστηριότητες εν όψει της αναμέτρησης αρχίζουν στις 15:30 οπότε ο Ίγκορ Τούντορ κι ο Γιώργος Τζαβέλλας θα παραστούν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15’.

Η συνέντευξη Τύπου της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας και στις 19:30 ακολουθεί η προπόνηση των Γερμανών που θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15’»
.

Ήρθε Ελλάδα ο Σούστερ!

Στην χώρα μας βρίσκεται απ’ το μεσημέρι της Τρίτης ο Μπερντ Σούστερ, προκειμένου να μιλήσει με τον Γιώργο Γκιρτζίκη κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ελλάδας.

Ήρθε Ελλάδα ο Σούστερ

Απ' το μεσημέρι της Τρίτης, ο Μπερντ Σούστερ βρίσκεται στην χώρα μας προκειμένου -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να κλείσει η συμφωνία μεταξύ του Γερμανού και της ΕΠΟ.

Ο 55χρονος κόουτς προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον περίμεναν άνθρωποι της ομοσπονδίας και το απόγευμα θα 'χει συνάντηση με τον πρόεδρο αυτής.

Εκεί θα ακούσει την πρόταση και... λογικά θα υπάρξει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον άλλοτε προπονητή της Χετάφε, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπεσίκτας και της Μάλαγα να αντικαθιστά τον Σέρχιο Μαρκαριάν (δεδομένου πως ο Τσάνας ήταν υπηρεσιακός). *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ασφαλές είναι το γήπεδο του… Άρη (!)», λέει η Ντόρτμουντ στους οπαδούς της!!

Αναλυτικές οδηγίες για τις κινήσεις των οπαδών της πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου site δίνει η Ντόρτμουντ, που μεταξύ άλλων προτείνει την κυκλοφορία τους κοντά στο γήπεδο του Άρη.

«Ασφαλές είναι το γήπεδο του…  Άρη (!)», λέει η Ντόρτμουντ στους οπαδούς της!
Συναγερμός έχει σημάνει στη διοίκηση της Ντόρτμουντ για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη και ο λόγος είναι η αποφυγή επεισοδίων λόγω των περσινών γεγονότων στην Αγία Πετρούπολη, αλλά κυρίως λόγω του ότι μερίδα οπαδών των Γερμανών έχει «αδελφοποιηθεί» με αυτούς του Άρη.

Ο γερμανικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία παρέχει σαφείς και αναλυτικές οδηγίες στους οπαδούς της που έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για το πώς θα πρέπει να κινηθούν κατά την παραμονή τους στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων στη μακροσκελέστατη ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου αναφέρεται ότι οι φίλοι της ομάδας θα ήταν καλό να κινούνται κοντά στο γήπεδο του Άρη, ξεκαθαρίζεται ότι μόνο λίγοι οπαδοί της Ντόρτμουντ έχουν «αδελφοποιηθεί» με τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης και να μην μείνουν σε ξενοδοχεία κοντά στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, στον «οδηγό» που δημοσιεύει η Ντόρτμουντ και αφού αναφέρεται στην κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Άρη και το πώς έφτασαν οι «κιτρινόμαυροι» στη Γ’ εθνική, τονίζεται ότι αν και πολλοί οπαδοί του «Δικεφάλου» βλέπουν εκείνους της Ντόρτμουντ ως «αδελφοποιημένους» με του Άρη λόγω χρωμάτων, μόνο μερικοί εκατοντάδες έχουν πραγματικές επαφές.

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ προτείνει στους οπαδούς της:

- Να μην φορούν κιτρινόμαυρα, αλλά ουδέτερα ρούχα, ειδάλλως οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορεί να επιτεθούν σε φίλους της Ντόρτμουντ.

- Να μην κλείσουν δωμάτια σε ξενοδοχεία κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

- Να μείνουν κοντά στο σημείο συνάντησης που είναι ο Λευκός Πύργος, σύμφωνα με το πλάνο της Αστυνομίας.

- Να κινούνται κοντά στο γήπεδο του Άρη που θα είναι ένα σημείο πολύ πιο ασφαλές για τους φίλους της ομάδας, από οποιοδήποτε άλλο μέρος στην πόλη, ειδικότερα ένα βράδυ πριν από τον αγώνα.


Παράλληλα, αναφέρονται οι απαιτήσεις που έπρεπε να ικανοποιηθούν από Ντόρτμουντ, ΠΑΟΚ και την Αστυνομία:

- Σημείο συνάντησης ορίστηκε για τους οπαδούς της Ντόρτμουντ να είναι ο Λευκός Πύργος.

- Απαγορεύεται να έχουν μαζί τους οι φίλοι της Ντόρτμουντ σημαίες, φανέλες ή κασκόλ του Άρη, καθώς η ασφάλεια του γηπέδου θα τα κατασχέσουν και θα τα δώσουν μόνο μετά το τέλος του αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόστιμο στον Βρύζα!

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ζήσης Βρύζας απ΄το Πταισματοδικείο Θεσσαλονίκης καθώς κρίθηκε ένοχος για αυτοδικία τον Αύγουστο του 2014 όταν βρισκόταν στο πόστο του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πρόστιμο στον Βρύζα
Ένοχο για το αδίκημα της αυτοδικίας έκρινε τον Ζήση Βρύζα το Πταισματοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Αυγούστου 2014, έπειτα από μήνυση που του ασκήθηκε.

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Βέροιας, όπως έκρινε το αρμόδιο όργανο, ενώ βρισκόταν στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαγόρευσε αυθαίρετα στους υπαλλήλους της εταιρείας εστίασης που εκμεταλλευόταν τα κυλικεία του γηπέδου της Τούμπας να εισέλθουν σε αγώνες της ομάδας και παρέδωσε την χρήση τους σε άλλη εταιρία.

Το ποσό του που θα κληθεί να καταβάλει αναμένεται να γίνει γνωστό τον ερχόμενο Ιανουάριο, έπειτα από απόφαση του Αρείου Πάγου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σφαιρόπουλος: «Ακόμα καλύτερη χρονιά απ’ την περσινή»

Στους υψηλούς στόχους που έχει ο Ολυμπιακός φέτος αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην Media Day των «ερυθρόλευκων». «Θα είναι πιο δύσκολη χρονιά, όλοι θέλουν να ανταγωνιστούν τους πρώτους», τόνισε.

Σφαιρόπουλος: «Ακόμα καλύτερη χρονιά απ’ την περσινή»
Στο επίπεδο δυσκολίας, που ανεβαίνει για τον Ολυμπιακό λόγω της περσινής πετυχημένης σεζόν στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην Media Day των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας πως οι στόχους είναι μια ανάλογα πετυχημένη σεζόν κι ακόμα καλύτερη.

Αναλυτικά:
«Είναι μια καινούρια χρονιά που ξεκινάει επίσημα σήμερα. Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη για εμάς, σε σχέση με την περσινή. Είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας και φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Όλοι θέλουν να ανταγωνιστούν τους πρώτους. Γι’ αυτό και έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε.

Έχουμε υψηλού επιπέδου ρόστερ, ευχαριστώ την διοίκηση γι’ αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε, να βρεθούμε στο γήπεδο, γιατί έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα και πολλούς διεθνείς. Η ομάδα πρέπει να λειτουργεί ως ομάδα, έχοντας όλο το δυναμικό της. Καλή χρονιά σε όλους, υγεία στους παίκτες, στην διοίκηση, στους φιλάθλους. Να έχουμε μια χρονιά σαν την περσινή κι ακόμα καλύτερη
».

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Κατσουράνης!!!

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον μεγάλο Κώστα Κατσουράνη! Σε ηλικία 36 ετών, ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής κρέμασε τα παπούτσια μιας τεράστιας καριέρας. Το ευχαριστώ του.

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Κατσουράνης!

Λίγη ώρα μετά το -τελευταίο όπως αποδείχθηκε- παιχνίδι του στην Αυστραλία, ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ’ την ενεργό δράση, σε ηλικία 36 ετών και ύστερα από 19 χρόνια στα γήπεδα.

Μια πορεία «κινηματογραφική», με τίτλους, διακρίσεις, μεγάλες ομάδες. Μια σπουδαία καριέρα για τον «Κατσούρ» που ξεκίνησε το 1996 στην Παναχαϊκή, το 2002 πήγε στην ΑΕΚ, για μια τριετία (2006-2009) έκανε το μεγάλο βήμα –κι άκρως πετυχημένο- στο εξωτερικό για λογαριασμό της Μπενφίκα, προτού επαναπατριστεί αρχικά με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στην ινδική FC Pune, σε μια… αλλιώτικη εμπειρία, ενώ επέστρεψε εκ νέου στην χώρα μας, αγωνιζόμενος στον Ατρόμητο.

Σε συλλογικό επίπεδο κατέκτησε ένα Κύπελλο Πορτογαλίας το 2009, το double στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό το 2010, ενώ φυσικά υπήρξε ένα απ’ τα μεγαλύτερα «κεφάλαια» στην ιστορία της Εθνικής, την οποία υπηρέτησε απ’ το 2003, υπήρξε αρχηγός της και φυσικά βρέθηκε στο πάνθεον της δόξας με το ανεπανάληπτο έπος του 2004.

 








*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Μάλμε… μίκρυνε το γήπεδό της για να υποδεχτεί τη Ρεάλ!! (pic)

Κάθε δυνατό κόλπο φαίνεται πως επιστρατεύει Μάλμε, προκειμένου να βάλει δύσκολα στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν… μειωμένο το μέγεθος του γηπέδου της.

Η Μάλμε… μίκρυνε το γήπεδό της για να υποδεχτεί τη Ρεάλ (pic)
Αποφασισμένη να δυσκολέψει όσο περισσότερο γίνεται την Ρεάλ Μαδρίτης, στο ματς για το Champions League στην Σουηδία φαίνεται η Μάλμε. Μόνο που επιστρατεύει και… αμφιλεγόμενα μέσα για να το καταφέρει.

Η πρωταθλήτρια Σουηδίας έχει μειώσει στο μικρότερο δυνατό μέγεθος -βάσει κανονισμών- το γήπεδό της, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, με νέες γραμμές να έχουν ζωγραφιστεί που «κόβουν» περίπου ένα μέτρο και απ’ τις δύο πλευρές.

Προφανώς, πρόκειται για έναν τρόπο να αφήσουν όσο το δυνατό λιγότερο χώρο στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του και να διευκολύνουν την αμυντική τους λειτουργία, με την ελπίδα να αποσπάσουν βαθμούς απ’ το δύσκολο παιχνίδι.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Αγανάκτησαν οι Άγγλοι με τα ματς Άρσεναλ-Ολυμπιακός και προτείνουν εναλλακτικές!!

Πόσες φορές οι φίλοι του Ολυμπιακού αγανάκτησαν με το αποτέλεσμα της κλήρωσης που τον έφεραν για ακόμα μια φορά στον δρόμο της Άρσεναλ; Γι’ αυτό οι Άγγλοι παρουσιάζουν εναλλακτικές λύσεις για απόψε.

Αγανάκτησαν οι Άγγλοι με τα ματς Άρσεναλ-Ολυμπιακός και προτείνουν εναλλακτικές

Το σημερινό ματς αποτελεί το έβδομο μέσα σε έξι χρόνια, γεγονός το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους Άγγλους οι οποίοι αποφάσισαν να σατιρίσουν αυτό το γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, στη βρετανική έκδοση του goal.com ο Άλεξ Γιανγκ τονίζει ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τέταρτη φορά στο «Εμιρέιτς» με τους «κανονιέρηδες» να μετρούν τρεις νίκες στα ισάριθμα ματς που είχαν προηγηθεί.

Βάσει του 3/3 που έχει προηγηθεί, ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει λίγο-πολύ «προβλέψιμο» και για αυτό το λόγο προτείνει δέκα συν μία εναλλακτικές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ένας φίλος της Άρσεναλ την ώρα του αγώνα.

Ο Άλεξ Γιανγκ προτείνει στους φίλους των «κανονιέρηδων»:

1) Γυμναστική
2) Να γίνεις φίλος με τους καλοσυνάτους γείτονες
3) Δες την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Πορτογαλία για να κοντραριστεί με την Πόρτο
4) Δες επιτέλους τη σειρά «Narcos» στο Nerflix
5) Δες σε επανάληψη τη νίκη της Άρσεναλ επί της Λέστερ με 5-2
6) Δες «Rude Tube: 200% Dogs’» σε άλλο κανάλι
7) Γύρνα στη δουλειά σου για να γράψεις αυτό το μυθιστόρημα
8) Δες το γκολ του Παϊτίμ Κασάμι με τη φανέλα της Φούλαμ που βραβεύθηκε το 2013
9) Φτιάξε τη «Fantasy Team» για την Premier League του Σαββατοκύριακου
10) Μάθε ποια είναι η Αριάνα Γκράντε και από κρατάει η… σκούφια της.
11) Αν δεν δουλέψουν όλα τα παραπάνω, μπορείς απλά να πέσεις για ύπνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα της Άρσεναλ!!

Δείτε τους εκλεκτούς που επέλεξε ο Αρσέν Βενγκέρ για την αναμέτρηση της Άρσεναλ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ενδεκάδα της Άρσεναλ
Πριν από λίγα λεπτά έγιναν γνωστοί οι «11» παίκτες της Άρσεναλ στους οποίους έδωσε φανέλα βασικού ο Αρσέν Βενγκέρ για την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Emirates».

O Aλσατός τεχνικός δεν προέβη σε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής και «κατέβασε» τους αναμενόμενους.

Αναλυτικά: Οσπίνα, Μπεγερίν, Κοσιελνί, Γκάμπριελ, Γκιμπς, Καθόρλα, Κοκλέν, Τσάμπερλεϊν, Εζίλ, Αλέξις, Γουόλκοτ

Στον πάγκο: Τσεχ, Μερτεσάκερ, Ντεμπισί, Ράμσεϊ, Μονρεάλ, Τσέιμπερς, Κάμπελ






*Πηγή: sport-fm.gr*

Το προσπάθησαν οι νέοι του Ολυμπιακού!!

Την ήττα 3-2 από την Άρσεναλ γνώρισε ο Ολυμπιακός για την 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Youth League.

Το προσπάθησαν οι νέοι του Ολυμπιακού
Έπεσαν μαχόμενοι οι νέοι του Ολυμπιακού απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Άρσεναλ. Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα 3-2 στο ματς για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του UEFA Youth League και πλέον ισοβαθμούν με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη δεύτερη θέση.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος ήταν για τους «κανονιέρηδες». Άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Μανθάτη αλλά οι άγγλοι αντέδρασαν και πέρασαν μπροστά με δύο τέρματα. Στο 14ο λεπτό με τον Πλεγουεζουέλο και στη συνέχεια στο 49ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Σιφ.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 51ο λεπτό με τον Ανδρούτσο να ισοφαρίζει σε 2-2 μετά από όμορφη ατομική ενέργεια. Τελικά όμως οι παίκτες της Άρσεναλ πήραν τη νίκη στο 62ο λεπτό με τον Πλεγουεζουέλο στέλνει την μπάλα στα ερυθρόλευκα δίχτυα μετά από κόρνερ του Σιφ.

*Η Βαθμολογία: 1. Άρσεναλ (5-2) 6, 2. Ολυμπιακός (3-3) 3, 3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-3) 3, 4. Μπάγερν Μονάχου (1-3) 0. Η επόμενη αγωνιστική (3η, 20/10): Άρσεναλ-Μπάγερν, Ντιναμό-Ολυμπιακός.

Μετά το τέλος του αγώνας ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας τόνισε...

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Σίγουρα με την απόδοση που είχαμε μας άξιζε τουλάχιστον η ισοπαλία. Στο ποδόσφαιρο ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται τα ατομικά σου λάθη και κερδίζει. Αυτό έκανε σήμερα και η Άρσεναλ. Έχουμε πει από την αρχή ότι κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο και θα δίνουμε μάχες. Η εικόνα μας ήταν καλή αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Είδαμε τα λάθη μας και θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά. Τώρα κοιτάζουμε το ελληνικό πρωτάθλημα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Η 11άδα του Ολυμπιακού - Έκπληξη με Μαζουακού!!

Έκπληξη από τον Μάρκο Σίλβα στις επιλογές του για την αρχική 11άδα του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι με την Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πάγκο ο Τσόρι.

Η 11άδα του Ολυμπιακού - Έκπληξη με Μαζουακού

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας οι Μποτία και Σιόβας, ενώ στα άκρα οι Ελαμπνταλαουί και Σαλίνο.

Στη μεσαία γραμμή παραμένουν οι Καμπιάσο και Κασάμι όπως και στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Φορτούνης με τους Σεμπά και Πάρντο στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε.

Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Σιόβας, Μποτία, Σαλινο, Ελαμπντελαουί, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά, Ιντέγε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι μεγάλες στιγμές του «Κατσούρ» (video)

Το sportfm.gr αποχαιρετά τον Κώστα Κατσουράνη, με ένα αφιέρωμα στην πολυετή καριέρα του θυμίζοντας τους σταθμούς και σημαντικές στιγμές της καριέρας του.

Οι μεγάλες στιγμές του «Κατσούρ» (video)
Μετά από 19 χρόνια καριέρας, με πολλές επιτυχίες, δόξα, αναγνώριση και πάνω απ’ όλα με το παράσημο της παρουσίας ως ένας εκ των βασικών συντελεστών στην επιτυχία του EURO 2004, ο Κώστας Κατσουράνης, εγκαταλείπει την ενεργό δράση.

Μια καριέρα που τον βρήκε, να έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ηπείρους, μια καριέρα με 116 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος. Το sport-fm.gr κάνει μια αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της καριέρας του Κώστα Κατσουράνη.

Του Κώστα Μιαούλη

Τα νούμερα εξωφρενικά για Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αν αθροίσει κανείς τους επίσημους αγώνες των ομάδων του με τα φιλικά κι επίσημα ματς της Εθνικής βγάζει ένα άθροισμα 644 αγώνων, στους οποίους ο Κατσουράνης έμεινε στο γήπεδο, περισσότερα από 53.000 αγωνιστικά λεπτά (53087). Τα 43.613 με τους συλλόγους και άλλα 9.474 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αυτά είναι τα χάιλαϊτς της καριέρας του πλέον πολυσύνθετου και πολυθεσίτη, μαζί με τον Τάκη Λουκανίδη, Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αυθεντικό ταλέντο της Αχαϊας

Από τα γήπεδα της ΕΠΣ Αχαϊας, το καλοκαίρι του 1996, ο Κώστας Κατσουράνης μετακομίζει στην Παναχαϊκή. Η εξέλιξη του είναι ραγδαία και με το πέρασμα των ετών, μονιμοποιείται στην βασική ενδεκάδα της Παναχαϊκής. Συνολικά θα παίξει σε 123 παιχνίδια και θα σημειώσει 14 γκολ στα παιχνίδια πρωταθλήματος με τους Πατρινούς. Από το 1998-99 παίρνει τη θέση βασικού στους Πατρινούς και έχει γεμάτες σεζόν (με 30 συμμετοχές και άνω). Μάλιστα θα γίνει διεθνής με την Ελπίδων, θα παίξει στην τελική φάση του τουρνουά της Ελβετίας, κάτω από τις οδηγίες του Ανδρέα Μιχαλόπουλου.




Tελικά κιτρινόμαυρος

Το καλοκαίρι του 2002, ο Κατσουράνης, έχει ήδη γίνει διεθνής με την Ελπίδων και αποτελεί ένα από τα hot ονόματα για το μέλλον, όμως την τολμηρή κίνηση θα την κάνει η ΑΕΚ. Ο Κατσουράνης διαπραγματεύτηκε πρώτα με τον Παναθηναϊκό, στη συνέχεια με τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ τελικά, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της, είναι εκείνη που θα τον εμπιστευτεί και γρήγορα ο Κατσουράνης, θα πάρει θέση βασικού, στη μεσαία γραμμή της «Ένωσης», δίπλα στον Θοδωρή Ζαγοράκη, που σύμφωνα με τον «αστικό μύθο» τον ξεχώρισε άμεσα. Απόδειξη αυτού πως θα παίξει σε όλα τα ματς, στην πορεία της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τις 6 ισοπαλίες. Μάλιστα στην πρώτη του χρονιά, θα σημειώσει και ένα γκολ σε νεκρό χρόνο σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη, ενώ ήταν εκείνος που μείωσε στο «Μπερναμπέου» σε 2-1 κόντρα στη Ρεάλ, πριν ο Βάλτερ Σεντένο κάνει το 2-2 σε εκείνη τη μαγική βραδιά της «Ένωσης».


 



Η σεζόν 2003-04 δεν πήγε καλά ως προς την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, η αρχή της σεζόν εκείνης θα βρει τον Κατσουράνη, να παίρνει το βάπτισμα του πυρός από τον Ότο Ρεχάγκελ στο φιλικό της 20ης Αυγούστου του 2003 στο Νόρκεπινγκ, περνώντας ως αλλαγή στο 60ο λεπτό του νικηφόρου φιλικού αγώνα με την Σουηδία (2-1), στη θέση του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Αυτή θα είναι η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού με την Εθνική Ελλάδος, που τελείωσε ουσιαστικά στα γήπεδα της Βραζιλίας. Για πρώτη φορά θα παίξει βασικός στο φιλικό που έδωσε η Εθνική στο Παγκρήτιο, κόντρα στην Ελβετία. Ο «Κατσούρ» θα αποτελέσει το κρυφό χαρτί του Ότο Ρεχάγκελ στην Πορτογαλία και θα «δέσει» με μοναδικό τρόπο την μεσαία γραμμή της Εθνικής. Θα περάσει αλλαγή στον εναρκτήριο αγώνα με την Πορτογαλία, στη θέση του Γιώργου Καραγκούνη και δεν θα βγει από την ενδεκάδα, σε όλο το υπόλοιπο EURO, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής.

Μαζί με Ντέμη στη νέα εποχή της ΑΕΚ

Στην έναρξη της περιόδου, της προεδρίας του Ντέμη Νικολαϊδη, ο Κώστας Κατσουράνης, μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αποτελούν τους δύο βασικούς πυλώνες στη δύσκολη προσπάθεια της ΑΕΚ να σταθεί στα πόδια της. Μια χρονιά που η «Ένωση» άγγιξε τον τίτλο, με τον Κώστα Κατσουράνη να σηκώνει βάρος και στα επιθετικά καθήκοντα με δέκα τέρματα.Μάλιστα για την παρουσία του, σε αυτή την αγωνιστική περίοδο θα πάρει το βραβείο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς από τον ΠΣΑΠ. Αυτή τη σεζόν, θα σημειώσει και το πρώτο του γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην αναμέτρηση της 17/11/2004 απέναντι στο Καζακστάν. Παρά το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης το καλοκαίρι του 2005, θα μείνει για μία ακόμα σεζόν στην «Ένωση», θα παίξει και το 2005-06 με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, πριν φύγει για τη Λισσαβόνα, το καλοκαίρι του 2006 για να παίξει με την φανέλα της Μπενφίκα.






Από τον «Δικέφαλο» στους «Αετούς» της Λισσαβόνας

Επόμενος μεγάλος σταθμός της καριέρας του «Κατσούρ» θα είναι η Μπενφίκα με την οποία σε μια τριετία, φόρεσε 114 φορές τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 15 γκολ. Κορυφαία στιγμή η κατάκτηση του Κυπέλλου Πορτογαλίας την σεζόν 2008-09. Ο Κατσουράνης, έγινε ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές στην ομάδα των Λουζιτανών. Σε αγώνα της σεζόν 2007-08, κατά τη διάρκεια αγώνα με την Σετούμπαλ, ήρθε σε «κόντρα» με τον Λουιζάο, με τον Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, ν’ αντικαθιστά και τους δύο ποδοσφαιριστές. Το καλοκαίρι του 2008, ήταν βασικός στέλεχος της Εθνικής που αγωνίστηκε στο EURO. Στην διαδρομή μέχρι την τελική φάση είχε σημειώσει μάλιστα δύο τέρματα, το ένα πολύ σημαντικό με τη Νορβηγία.







Επιστροφή με νταμπλ, στα πάτρια εδάφη

Παρά τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην ΑΕΚ, ο Κώστας Κατσουράνης, θ’ αγωνιστεί στην ομάδα την οποία υποστήριζε στα παιδικά του χρόνια. Τον Ιούνιο του 2009, θ’ αποτελέσει μια από τις σπουδαίες μεταγραφές της πολυμετοχικής διοίκησης του «τριφυλλιού» και ειδικά στην έναρξη της περιόδου αυτής, με τα εξαιρετικά κρίσιμα γκολ του, κυρίως στον πρώτο γύρο, θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει κεφάλι στην κούρσα του τίτλου, το 2010. Εκείνο το καλοκαίρι, θα παίξει στην τελική φάση του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, όπου θα αγωνιστεί σαν βασικός και στα τρία παιχνίδια. Θα είναι βασικός και στο EURO του 2012, όταν με την Εθνική θα φτάσει μέχρι την προημιτελική φάση, παίζοντας βασικός και στα 4 παιχνίδια. Θα μείνει στους «πράσινους», μέχρι την εκκίνηση της σεζόν 2012-13. Το ματς της 2ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα, θα είναι το τελευταίο του με την «πράσινη» φανέλα. Θα αποβληθεί στο 52ο λεπτό, αφού εξύβρισε τον Σιδηρόπουλο.




Το πέρασμα από ΠΑΟΚ

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κώστα Κατσουράνη είναι ο ΠΑΟΚ, από τον Ιανουάριο του 2013, μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Ο Έλληνας διεθνής άσος θα αγωνιστεί σε 48 αναμετρήσεις σημειώνοντας 6 γκολ. Ταξίδεψε και στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στην Βραζιλία, όπου έπαιξε βασικός στα δύο πρώτα ματς, όμως στην 2η αναμέτρηση με την Ιαπωνία αποβλήθηκε. Στην αναμέτρηση για τη φάση των «16» με την Κόστα Ρίκα, αγωνίστηκε σαν αλλαγή. Στο φιλικό με την Βολιβία που προηγήθηκε της τελικής φάσης του Μουντιάλ, σημείωσε το τελευταίο του γκολ με την Εθνική Ελλάδος.




Επιτυχημένη θητεία στην Ινδία, φινάλε με Ατρόμητο

Τον Οκτώβριο του 2014 ο Κώστας Κατσουράνης, θα δεχτεί την πρόκληση να παίξει ποδόσφαιρο σε μια άλλη «ήπειρο» και η επιλογή του και από άποψη αγάπης που εισέπραξε από τον κόσμο, αλλά και αναγνώρισης ήταν ιδανική. Με την φανέλα της Πούνε Σίτι θα σημειώσει 4 γκολ και θα γίνει ο ήρωας της ομάδας του στους δύο μήνες που έπαιξε στην Σούπερ Λίγκα της Ινδίας. Δύο από τα γκολ του θα συμπεριληφθούν στο best 5 της ομάδας για το διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε.





Μετά το επιτυχημένο πέρασμα από την Ινδία, ο Κώστας Κατσουράνης, αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 με την φανέλα του Ατρόμητου. Στα πλέι-οφ θα σημειώσει τα δύο τελευταία του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα (στη διαδικασία των πλέι-οφ) στον αγώνα της 7ης Ιουνίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την τελευταία αγωνιστική των αγώνων κατάταξης. Η τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήρθε εννέα μέρες αργότερα στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Πολωνία.

 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Πλατεία «Χάϊμπουρι»!

Με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, το sportfm.gr σας δείχνει πως μετέτρεψε η αγγλική ομάδα τον χώρο του πρώην γηπέδου της.

Πλατεία «Χάϊμπουρι»

Εδώ και 2,5 χρόνια έχει δοθεί σε λειτουργία το συγκρότημα κατοικιών στην πρώην έδρα των κανονιέρηδων . Αποτελείται από 650 διαμερίσματα διαφορετικών διαστάσεων, ενώ ο χώρος που βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος είναι ένας πανέμορφος κήπος. Όλα αυτά, εκεί που έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία της Άρσεναλ ο Ανρί, ο Μπέργκαμπ και οι υπόλοιποι αστέρες του παρελθόντος.



Το επί 93 χρόνια ιστορικό γήπεδο είναι πλέον συγκρότημα κατοικιών και όπως τονίζουν οι άνθρωποι της Άρσεναλ . «Το γήπεδο δεν υπάρχει πια, αλλά το «Highbury sguare» εξασφαλίζει ότι το παλιό μας σπίτι δεν θα ξεχαστεί ποτέ». Άλλωστε σε όλα τα διαμερίσματα είναι έντονο το «άρωμα» της Άρσεναλ… *Πηγή: sport-fm.gr*

Μηχανή που... κόβει λεφτά η οικογένεια Μπέκαμ!!

Ξεπερνά κάθε φαντασία η αμύθητη περιουσία του ζεύγους Μπέκαμ, αφού σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του ξεπερνούν ακόμη και αυτήν τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Μηχανή που... κόβει λεφτά η οικογένεια Μπέκαμ!
Μια ματιά στα στοιχεία της έρευνας του London School of Marketing αποκαλύπτει πως το ζεύγος Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από έναν πρώην ποδοσφαιριστή και μια παλιά τραγουδίστρια που λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων.

Κι επειδή οι αριθμοί έχουν τη συνήθεια να λένε κατά βάση την αλήθεια, το όνομα Μπέκαμ είναι συνυφασμένο με μια μηχανή που… κόβει λεφτά. Σύμφωνα με τη μελέτη, μετά τα δύο τελευταία συμβόλαια που υπογράφηκαν, υπολογίζεται πως η περιουσία της οικογένειας αγγίζει τα 700 εκατομμύρια ευρώ!

Για να μην νομίζετε πως ο Ντέιβιντ είναι ο βασικός… κουβαλητής του σπιτιού, οφείλουμε να πούμε πως η Βικτόρια δεν πάει πίσω αφού κατάφερε να συνάψει συμφωνία για την τελευταία της κολεξιόν που θα συνεισφέρει σχεδόν 55 εκατομμύρια το χρόνο στο οικογενειακό ταμείο…

Πάντως, ακόμη και τα παιδιά τους βάζουν… πλάτη (και λεφτά) καθώς Μπρούκλιν, Ρόμεο, Κρουζ και Χάρπερ αποτελούν και αυτοί κεφάλαια που προσθέτουν αξία στο brand name, το οποίο φαίνεται πια να είναι πιο δυνατό και από εκείνο της βασίλισσας Ελισάβετ, η περιουσία της οποίας δεν ξεπερνά τα 460 ψωροεκατομμύρια.

inner

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ως… προϊόν απέκτησε πολύ μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την προώθηση διαφόρων gadget (αρώματα, είδη ένδυσης και υπόδησης) που φέρουν την υπογραφή του ή εταιριών στις οποίες διαθέτει μετοχές, όπως σε γνωστή μάρκα ουίσκι.

inner

Μιλώντας για τα ευρήματα της έρευνας ο υπεύθυνος του τμήματος του London School of Marketing, Αντον Ντομινίκ, τόνισε πως η οικογένεια Μπέκαμ έχει μάλλον το «άγγιγμα του Μίδα» αφού μετατρέπει σε χρυσάφι ό,τι πιάνει στα χέρια της.

Μια προσέγγιση που μάλλον δεν απέχει πολύ από το μύθο αφού σύμφωνα με υπολογισμούς ακόμη και ο 13χρονος Ρομεο Μπέκαμ προσέφερε τώρα τελευταία τις υπηρεσίες του ως μοντέλο για ένα 8ωρο έναντι 60.000 ευρώ. Δεν το λες και κακό μεροκάματο… *Πηγή: sport-fm.gr*

Για καλό και για κακό, ο Σεροπιάν χαιρέτησε!!

Το κλίμα στον ΟΦΗ προς το πρόσωπο του Μουράτ Σεροπιάν είναι ιδιαίτερα βαρύ, ενώ ο για παν ενδεχόμενο ο Ελληνοαρμένιος τεχνικός «χαιρέτησε» τους παίκτες του στην πρωινή προπόνηση.

Για καλό και για κακό, ο Σεροπιάν χαιρέτησε
Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει το αν ο ΟΦΗ θα συνεχίσει με τον Μουράτ Σεροπιάν στον πάγκο, έπειτα από την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Εθνικό, ωστόσο, ο Ελληνοαρμένιος δείχνει πως έχει πλήρη αντίληψη της κατάστασης.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Κρητικών μετά το τέλος της πρωινής προπόνηση στο «Βαρδινογιάννειο» ουσιαστικά χαιρέτησε τους παίκτες του, τονίζοντάς τους πως από το απόγευμα μπορεί να μην βρίσκεται στην ομάδα: «Μπορεί να μην είμαι μαζί σας από το απόγευμα αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι πιστεύω αρκετά σε εσάς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Σε mood... Μοχάμεντ Άλι ο Ιντέγε!!

Σε διάθεση «μάχης» ο Ιντέγε Μπράουν. Φρόντισε να το εκφράσει μέσω μια φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Σε mood... Μοχάμεντ Άλι ο Ιντέγε!

Ο Νιγηριανός άσος των ερυθρολεύκων ανέβασε μια από τις περισσότερο γνωστές φωτογραφίες του Μοχάμεντ Άλι. Πρόκειται για εκείνη στην οποία ίσως ο μεγαλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών (τότε ονομαζόταν ακόμη Κάσιους Κλέι) ποζάρει σε θέση μάχης κάτω από το νερό.

Ο Ιντέγε δεν έχει σχολιάσει τη φωτογραφία αυτή απλώς έχει βάλει tag τη λέξη mood, υποδηλώνοντας τη διάθεση στην οποία βρίσκεται πριν από την σέντρα του αγώνα.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Brown Ideye MON (@ideyebrown) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντύθηκε Νεϊμάρ και «ρίχνει» γυναίκες!! (video)

Ένας τύπος μεταμφιέστηκε σε Νεϊμάρ κι άρχισε να την πέφτει σε γυναίκες στο κέντρο του Λονδίνου κερδίζοντας πολλά φιλιά.

Ντύθηκε Νεϊμάρ και «ρίχνει» γυναίκες (video)






 
 
 
 
 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Φοροαπάτες και «ξέπλυμα» σε φιλανθρωπικά φιλικά του Μέσι!!

Έρευνα για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος από καρτέλ ναρκωτικών μέσω φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικών που έδωσε ο Λιονέλ Μέσι έχουν αρχίσει οι αμερικανικές αρχές σύμφωνα με την El Mundo Deportivo.

Φοροαπάτες και «ξέπλυμα» σε φιλανθρωπικά φιλικά του Μέσι

Ο λόγος για τα φιλικά που έδωσε ο Λιονέλ Μέσι με διάσημους φίλους του ποδοσφαιριστές στην Κολομβία το 2012 και το 2013 και τα οποία βρίσκονται στο στόχαστρο έρευνας από τις αμερικανικές αρχές για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Τα φιλικά αυτά διοργανώθηκαν από το Ίδρυμα του Λιονέλ Μέσι, το οποίο δημιουργήθηκε από τον πατέρα του, Χόρχε, ο οποίος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις φοροδιαφυγής που έχουν ταλαιπωρήσει τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την El Mundo, που έφερε το θέμα στην επιφάνεια, υπάρχουν ενδείξεις πως οι αγώνες συγχρηματοδοτήθηκαν από καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού, με σκοπό να γίνει ξέπλυμα χρήματος. Πάντως είναι άγνωστο και μένει να αποδειχτεί αν ο Χόρχε Μέσι, πόσω μάλλον ο «Λέο», είχαν γνώση των προεκτάσεων της υπόθεσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σύνθημα πρόκρισης από Κασελάκη!!

Ο Λεωνίδας Κασελάκη τόνισε πως η Κηφισιά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα την Τετάρτη για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Σύνθημα πρόκρισης από Κασελάκη
«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Θα παίξουμε με τον Κόροιβο νωρίς στο πρωτάθλημα, οπότε βγάλαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα μας. Μπορούμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στην οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. Είναι ομάδα επιπέδου Α1, γιατί απαρτίζεται από παίκτες που έχουν παίξει χρόνια στην κατηγορία», ανέφερε ο 26χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να έχουμε διάρκεια για 40 λεπτά, αλλά δεν θα πρέπει να έχουμε νεκρά διαστήματα, γιατί ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ επιθετικοί. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να παρουσιάσουμε αυτά που έχουμε δουλέψει. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον αγώνα».

Ο Λεωνίδας Κασελάκης στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης (29/9) μίλησε για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Προμηθέα Πατρών.
Posted by Kifissia BC on Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015


*Πηγή: sport-fm.gr*