Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Στην Αθήνα ο Σούστερ!!

Το απόγευμα θα γίνει η καθοριστική συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη με τον Μπερντ Σούστερ και το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.

Στην Αθήνα ο Σούστερ
Εντός της ημέρας θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής. Ο 55χρονος τεχνικός θα βρίσκεται στην Αθήνα το απόγευμα και στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον Γιώργο Γκιρτζίκη θα ακούσει την πρόταση της ομοσπονδίας και εκτός απροόπτου θα συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Γεγονός που επιβεβαιώνει το προ ημερών ρεπορτάζ μας για το ραντεβού της ΕΠΟ με τον Μπερντ Σούστερ.

Η οικονομική πρόταση της ομοσπονδίας είναι για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ συν 500.000 ευρώ πριμ πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018. Για να δεχθεί να έρθει στην Αθήνα ο ίδιος ο Μπερντ Σούστερ προφανώς δείχνει διάθεση να δουλέψει στην Εθνική με δεδομένο μάλιστα ότι δεν έχει προτάσεις το τελευταίο διάστημα από κάποια ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις διαπραγματεύσεις με τον πρώην τεχνικό της Μάλαγα παρουσιάστηκαν αρκετοί μάνατζερ που συστήθηκαν ως εκπρόσωποι του Μπέρντ Σούστερ με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να «ναυαγήσει» η διαφαινόμενη συμφωνία λόγω των υψηλών απαιτήσεων. Τελικά, του ζητήθηκε να έρθει αυτοπροσώπως στην Αθήνα χωρίς την παρουσία μάνατζερ προκειμένου να «κλείσει» το θέμα και να αναλάβει τις τύχες της «γαλανόλευκης».

Και αν όλα κυλήσουν χωρίς απρόοπτα, στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την Τετάρτη θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Μπέρντ Σούστερ, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: