Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τελάντερ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός έχει όλα όσα χρειάζεται για να διεκδικήσει στα ίσα το πρωτάθλημα και αποφασισμένος να καθιερωθεί δήλωσε στον Τύπο της Δανίας ο Ράσμους Τελάντερ.

Τελάντερ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

«Είναι μεγάλη η απογοήτευση σε όλους για τον αποκλεισμό στο Europa League. Ήταν ένας στόχος του συλλόγου η πρόκριση στους ομίλους, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και επικεντρωνόμαστε στους υπόλοιπους στόχους μας. Θέλουμε να παλέψουμε με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως έχουμε την ομάδα για να το κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και θεωρώ πως έχουμε ένα δυνατό σύνολο με πολλούς σημαντικούς παίκτες με ποιότητα. Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με εμπειρία από την Premier League και άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Πιστεύω πως κι εγώ θα βελτιωθώ παίζοντας σε μια πιο δυνατή ομάδα. Έχω μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου και θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα», ανέφερε ο Δανός αμυντικός.

Παράλληλα, σχολίασε τη δική του παρουσία στην ομάδα μετά τις δυο συνεχείς καλές εμφανίσεις που έκανε ως βασικός, με Λεβαδειακό και Πλατανιά. «Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον εαυτό μου. Η ομάδα πιστεύει σε μένα εξ αρχής. Απλώς είχα κάποιες ατυχίες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά σιγά-σιγά κατάφερα να βρω τη φόρμα μου δουλεύοντας έξτρα. Περίμενα την ευκαιρία μου και ήρθε σε αυτά τα δύο παιχνίδια, στα οποία πιστεύω πως πήγα καλά. Κερδίσαμε και στα δύο, ενώ κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Στο πρώτο ματς κυριαρχήσαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ενώ στο δεύτερο έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο», τόνισε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: