Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

«Μέτωπο» ΑΕΚ και ΟΠΑΠ κατά ΕΕΑ!!

Σύσσωμη η πλευρά της ΑΕΚ, αλλά και ο ΟΠΑΠ τάχθηκαν κατά της ΕΕΑ για την απόφασή της για τη μη συμμετοχή της ομάδας στο κουπόνι του στοιχήματος.

«Μέτωπο» ΑΕΚ και ΟΠΑΠ κατά ΕΕΑ
Το Συμβούλιο της Επικρατείας εξέτασε την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΚ, των ιθυνόντων της, αλλά και του ΟΠΑΠ κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που απαγορεύει τη συμμετοχή της ομάδας στο κουπόνι του στοιχήματος, καθώς κρίνει πως υπάρχει άμεση σύνδεση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θεωρεί πως ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ.

Κατά της ΕΕΑ δεν τάχθηκε μόνο η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο ΟΠΑΠ, αλλά και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου ξεχωριστά ως φυσικά πρόσωπα, καθώς τόνισαν ότι θεωρώντας η ΕΕΑ πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασκεί διοίκηση, θίγεται η δική τους θεσμική ιδιότητα.

Επικαλέστηκαν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν την απόφαση της ΕΕΑ παράνομη, αβάσιμη και αντισυνταγματική, ενώ στους αντίδικους δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 13 Οκτωβρίου για να καταθέσουν υπομνήματα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τους νομικούς Σωτήρη Μπρέγιαννο και Χάρη Γρηγορίου, ο ΟΠΑΠ από τον δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω Γιώργο Γεραπετρίτη και η ΕΕΑ από νομικό εκπρόσωπο του Υφυπουργείου Αθλητισμού, στο οποίο ανήκει διοικητικά. Στους αντίδικους δόθηκε προθεσμία έως τις 13 Οκτωβρίου να καταθέσουν υπομνήματα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: