Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Φουλ επίθεση από τους Αγγελόπουλους σε Παναθηναϊκό!!

Επίθεση κατά μέτωπο από τους αδελφούς Αγγελόπουλους στον Παναθηναϊκό. Καταγγελία για ξαφνική παραίτηση δύο αθλητικών δικαστών του ΕΣΑΚΕ μετά από πιέσεις που δέχθηκαν από τον κ.Μπαλτάκο.

Φουλ επίθεση από τους Αγγελόπουλους σε Παναθηναϊκό
Η κόντρα καλά κρατεί... Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι επιτέθηκαν στον Παναθηναϊκό και τα στελέχη του στη Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι ιδιοκτήτες των ερυθρολεύκων έκαναν λόγο για ξαφνική παραίτηση δύο αθλητικών δικαστών του ΕΣΑΚΕ αφήνοντας να εννοηθεί ότι έγινε μετά από πιέσεις του κου. Μπαλτάκου.

«Ακολούθησε η Γενική Συνέλευση όπου ο κ. Μπαλτάκος έκανε επίθεση στους δικαστές. Δεν νομίζω ότι αυτά δείχνουν σεβασμό ή κάποια μεταμέλεια. Λίγες ημέρες μετά παραιτήθηκαν, ενώ η θητεία τους έληγε σε ένα χρόνο. Όποιος αθλητικός δικαστής έρθει έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις όπως το που θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


Αναλυτικά οι δηλώσεις των αδελφών Αγγελόπουλων στη Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

-για την πρόταση της FIBA για νέα διοργάνωση:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος "Ήμουν στην παρουσίαση ήταν όντως μία σοβαρή παρουσίαση. Ίσως να μην είναι έτοιμη να το εφαρμόσει, όμως με αφορμή αυτό η Ευρωλίγκα αρχίζει να δίνει περισσότερα έσοδα. Το να παίρνει ο πρωταθλητης 250 χιλιάδες ευρώ είναι μία αστειότητα. Τι θα γίνει για του χρόνου δεν το ξέρουμε, όμως γίνονται ζυμώσεις"

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει συσταθεί μία επιτροπή που θα εξετάσει όλα αυτά τα θέματα.

-για το νέο ελληνικό πρωτάθλημα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Φέτος περιμένουμε πιο δυνατό πρωτάθλημα, όμως ότι ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο όπως στην Ευρωλίγκα είναι και θέμα οικονομικής κρίσης".

-για την κόντρα ΚΕΔ – ΟΔΚΕ
Γιώργος Αγγελόπουλος: Υπάρχει μία αντιδικία, όμως το θέμα είναι γενικότερο. Δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε η ελληνική διαιτησία. Ξέρουμε ότι βγήκε ένας κύριος και μπήκε ο κουμπάρος του, όμως ο Ολυμπιακός έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν τη θητεία και πόσο θα μένει ένας άνθρωπος".
"Δεν είναι μόνο θέμα ΟΔΚΕ και ΕΟΚ. Η ευχή μας είναι να μην υπάρχουν SMS προέδρων προς διαιτητές σε ώρα αγώνα όπως έγινε στον τρίτο τελικό πέρσι".

Παναγιώτης Αγγελόπουλος "Έχουμε προτείνει ότι ο ΕΣΑΚΕ να έχει λόγο που διοργανώνει το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα το κάνει ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ είναι απούσα από όλο αυτό"

-για τη δήλωση του κ.Τριαντόπουλου:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Απ' ότι φαίνεται λες γιατί ζητάς συγγνώμη αλλά το λες και κατά πρόσωπο. Τα είπα αυτά και στον κύριο Παπαδόπουλο. Όπως είπα και στη δήλωση μου εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν. Η συγγνώμη δεν έγινε συγκεκριμένη. Δεν γνώριζα ότι την ημέρα της κλήρωσης έχουν παραιτηθεί και οι δύο αθλητικοί δικαστές του ΕΣΑΚΕ όπου είχαν μειώσει την ποινή του κύριο Γιαννακόπουλου από 82 μήνες σε 52. Εμείς γι αυτό δεν είχαμε ενημερωθεί. Ο κύριος Χαλβατζάκης δεν αντέχει τις πιέσεις"

Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλοι μιλάμε για ισονομία, όμως ξεκίνησε μία προσπάθεια αποδόμησης με πρωτοσέλιδο της "Πράσινης" που τους στοχοποίησε. Ακολούθησε η Γενική Συνέλευση όπου ο κ. Μπαλτάκος έκανε επίθεση στους δικαστές. Δεν νομίζω ότι αυτά δείχνουν σεβασμό ή κάποια μεταμέλεια. Λίγες ημέρες μετά παραιτήθηκαν, ενώ η θητεία τους έληγε σε ένα χρόνο. Όποιος αθλητικός δικαστής έρθει έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις όπως το που θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός. Έχουμε θέματα παλιότερα που εκκρεμούν. Εγώ δεν έχω καταλάβει από ποιους και γιατί από όλα ζητάει συγγνώμη. Αυτή η συγγνώμη νομίζω ότι δεν είναι ειλικρινής. Είναι ένα βήμα από τα πολλά που πρέπει να γίνουν. Είναι σαν να μην έγινε. Δεν υπάρχει καμία συγνώμη"

-εάν είναι αισιόδοξοι ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στο θέμα των δικαστικών:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η παρουσία του κ. Κοντονή είναι θετική. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρη θέση για τα όσα πρέπει να υπάρξουν στο αθλητικό νομοσχέδιο. Έχουμε πει ότι δεν γίνεται πρόεδροι, παίκτες και προπονητές να παίζουν στοίχημα. Αυτά δεν περιλαμβάνονται. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν μπει αυτά τα θέματα όπως δεν έχουν μπει τα θέματα της εφορίας και πολλά άλλα που δεν έχουν συμπεριληφθεί. Είναι στη σωστή κατεύθυνση το νομοσχέδιο, όμως απέχει από το ιδεατό

-για τα ΜΜΕ που φέρεται να ελέγχει ο κ.Γιαννακόπουλος
Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτές οι ιστοσελίδες οι πολύ πετυχημένες είχαν φιλοξενήσει δημοσιεύματα κατά εμού και της οικογένειας μας για φοροδιαφυγή για σχέσεις με Ναζί και πολλά άλλα. Μετά από αυτά τα δημοσιεύματα έγινε ανώνυμη καταγγελία εναντίον της οικογένειας μας. Αυτά αρχειοθετήθηκαν και δεν έγινε τίποτα και σας το λέω να το ξέρετε".

-εάν υπάρχει τρομοκρατική οργάνωση στο μπάσκετ:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Όσα χρόνια μόνο εμείς μιλούσαμε, όμως δεν θα ασχοληθούμε με ό,τι λένε οι άλλοι. Δεν έχω διαβάσει όλη την ανακοίνωση, όμως προφανώς υπάρχει ένα παρασκήνιο. Δεν είναι κακό στο μπάσκετ να λάβουν πόστα και άνθρωποι που έχουν υπάρξει στον Ολυμπιακό ή κάποιος δημοσιογράφος που σχετίζεται με τον Ολυμπιακό. Ο κ. Σχινάς επεξεργάζεται τον καινούριο αθλητικό νόμο είναι φανατικός Παναθηναϊκός και είναι πολύ καλός φίλος του Μπαλτάκου. Ίσως είναι θέμα αυτό που πρέπει να δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: