Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Ακόμα καλύτερη χρονιά απ’ την περσινή»

Στους υψηλούς στόχους που έχει ο Ολυμπιακός φέτος αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην Media Day των «ερυθρόλευκων». «Θα είναι πιο δύσκολη χρονιά, όλοι θέλουν να ανταγωνιστούν τους πρώτους», τόνισε.

Σφαιρόπουλος: «Ακόμα καλύτερη χρονιά απ’ την περσινή»
Στο επίπεδο δυσκολίας, που ανεβαίνει για τον Ολυμπιακό λόγω της περσινής πετυχημένης σεζόν στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην Media Day των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας πως οι στόχους είναι μια ανάλογα πετυχημένη σεζόν κι ακόμα καλύτερη.

Αναλυτικά:
«Είναι μια καινούρια χρονιά που ξεκινάει επίσημα σήμερα. Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη για εμάς, σε σχέση με την περσινή. Είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας και φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Όλοι θέλουν να ανταγωνιστούν τους πρώτους. Γι’ αυτό και έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε.

Έχουμε υψηλού επιπέδου ρόστερ, ευχαριστώ την διοίκηση γι’ αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε, να βρεθούμε στο γήπεδο, γιατί έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα και πολλούς διεθνείς. Η ομάδα πρέπει να λειτουργεί ως ομάδα, έχοντας όλο το δυναμικό της. Καλή χρονιά σε όλους, υγεία στους παίκτες, στην διοίκηση, στους φιλάθλους. Να έχουμε μια χρονιά σαν την περσινή κι ακόμα καλύτερη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: