Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ντόρτμουντ «θυμίζει» στον ΠΑΟΚ την κακή του παράδοση!!

«Ο ΠΑΟΚ περιμένει μια νίκη απέναντι σε γερμανική ομάδα πάνω από 34 χρόνια», αναφέρει η ιστοσελίδα της Ντόρτμουντ σε αφιέρωμά της στην προϊστορία εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Η Ντόρτμουντ «θυμίζει» στον ΠΑΟΚ την κακή του παράδοση
ΠΑΟΚ και Ντόρτμουντ δεν είχε τύχει να συναντηθούν ποτέ και η αναμέτρηση της Πέμπτης στην Τούμπα θα είναι η… πρώτη τους φορά.

Στην ιστοσελίδα των Βεστφαλών φιλοξενείται αφιέρωμα σε ιστορικά στοιχεία του ζευγαριού και γίνεται λόγος για την κακή παράδοση του «Δικεφάλου του Βορρά» απέναντι σε Γερμανούς.

«Ο ΠΑΟΚ περιμένει μια νίκη απέναντι σε γερμανική ομάδα πάνω από 34 χρόνια», αναφέρεται χαρακτηριστικά. «Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει επτά φορές ομάδες από τη Γερμανία και δεν έχει καλό ρεκόρ: μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός του, ενώ στη Θεσσαλονίκη μετρά μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες. Η μοναδική του επιτυχία ήταν το 2-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον πρώτο γύρο του Κυπελλούχων το 1981. Πλέον μετρά πέντε ματς χωρίς νίκη απέναντι σε γερμανικές ομάδες, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Ντόρτμουντ έχει αντιμετωπίσει ελληνική ομάδα μόνο μια φορά, στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2011/12, όταν είχε χάσει 3-1 στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό και επικράτησε 1-0 στη Γερμανία».

Παράλληλα το αφιέρωμα κάνει λόγο στην παρουσία ενός Έλληνα, του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, στο ρόστερ της Μπορούσια, ενώ γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι Γκουντογκάν και Μακ υπήρξαν συμπαίκτες στη Νυρεμβέργη (2009-2011), όπως και οι Μπερμπάτοφ και Κάστρο στη Λεβερκούζεν (2004-2006).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: