Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η «παντελονάτη» συγγνώμη διαιτητή on air!! (video)

Αυτό κι αν είναι ανήκουστο. Διαιτητής στην Τουρκία μετά από σοβαρό λάθος του διέκοψε στον «αέρα» τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας που αδίκησε για να ζητήσει συγγνώμη.

Η «παντελονάτη» συγγνώμη διαιτητή on air (video)

Ο Ντενίζ Τσομπάν αδίκησε κατάφορα την Κασίμπασα καταλογίζοντας σε βάρος της ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις, με το οποίο η Ρίζεσπορ ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Μετά το φινάλε του αγώνα, είχε το θάρρος να διακόψει τη «ζωντανή» συνέντευξη του προπονητή της αδικημένης ομάδας στην τηλεόραση για να απολογηθεί. «Ζητώ συγγνώμη από σας, την ομάδα σας, τη Ρίζεσπορ, την τουρκική ομοσπονδία και την επιτροπή διαιτησίας. Θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου στη διαιτησία μετά από αυτό», είπε με εμφανή έκφραση ειλικρινούς μεταμέλειας.

Ο προπονητής της Κασίμπασα, Ρίζα Τσαλιμπάι, αποδέχτηκε τη συγγνώμη. «Όλοι κάνουμε λάθη, το γεγονός όμως ότι είχες το θάρρος να έρθεις εδώ και να το παραδεχτείς δείχνει πως έχεις σεβασμό. Μη λες ότι θα εγκαταλείψεις τη διαιτησία, το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη περισσότερους ανθρώπους σαν κι εσένα», του απάντησε δίνοντάς του το χέρι.

Δείτε το απίστευτο σκηνικό: 


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: