Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Αποθέωσε αλλά και διέψευσε Φέργκιουσον ο Ρούνεϊ!!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ στο ντοκιμαντέρ «Wayne Rooney – The Man Behind The Goals», που γυρίστηκε προς τιμήν του, αποθέωσε αλλά και διεύψευσε τον Φεργκιουσον, ενώ αποδοκίμασε τον Καπέλο.

Αποθέωσε αλλά και διέψευσε Φέργκιουσον ο Ρούνεϊ

Στο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί μέσω του BBC One την επόμενη Τρίτη (06/10) αποκάλυψε ότι ήθελε να παέι στην Γιουνάιτεντ για να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργιουσον τον οποίο αποθέωσε:

«Ήταν ο λόγος που ήθελa να μεταγραφώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα μάτια μου, είναι ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών. Για μένα, το γεγονός πως εξέφρασε ενδιαφέρον για μένα ήταν τιμητικό. Γι' αυτό δεν μπορούσα να πάω πουθενά αλλού».

Στην συνέχεια όμως ο διεθνής στράικερ δεν δίστασε να διαψεύσει τον Σκοτσέζο πολυνίκη προπονητή λέγοντας πως ουδέποτε ζήτησε να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα όπως είχε ειπωθεί παλιότερα.

«Πήγα να τον συναντήσω και του είπα 'Αν δεν σκοπεύεις να με έχεις στα βασικά πλάνα, τότε είναι καλύτερο να αποχωρήσω'. Τότε, ξαφνικά όλος ο Τύπος έγραψε πως ζήτησα να μεταγραφώ σε άλλη ομάδα. Δεν ξέρω τι συνέβη και γιατί διέρρευσε κάτι τέτοιο».

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Φέργκιουσον, ανέφερε: «Δεν είμαι ο μόνος που έχω σκαμπανεβάσματα στη σχέση μου με τον Φέργκιουσον. Νομίζω πως για αρκετούς ποδοσφαιριστές ισχύει το ίδιο. Κάποιοι έχουν φύγει. Κάποιοι έχουν παραμείνει στην ομάδα».

Παράλληλα ο Ρούνει παραδέχτηκε πως δεν έπρεπε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, καθώς δεν ήταν στην κατάλληλη φυσική και αγωνιστική κατάσταση, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευση του για τον Φάμπιο Καπέλο, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν επιβεβαίωσε ποτε την φήμη του μεγάλου προπονητή.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ:

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: