Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ροντρίγκες: «Μπορούμε με την Ντόρτμουντ»

Το εμπόδιο είναι υψηλό, αλλά ο Ροντρίγκες το πιστεύει. «Μπορούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας», σχολίασε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ για το ματς με τη γερμανική ομάδα.

Ροντρίγκες: «Μπορούμε με την Ντόρτμουντ»
Με ανεβασμένη ψυχολογία, όπως είναι λογικό, εμφανίστηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP της 4ης αγωνιστικής της Super League. «Αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός και καλύτερος», ανέφερε ο παίκτης του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε με την απόδοση του στο ματς με την ΑΕΚ (2-1), στο οποίο σημείωσε το πρώτο τέρμα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Ντόρτμουντ για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.
Αναλυτικά:

«Αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός και καλύτερος. Το σημαντικό είναι όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση και πρόσθεσε επί προσωπικού:
«Μου αρέσει να παίζω αριστερά, έπαιζα σε αυτή τη θέση και στις άλλες ομάδες που ήμουν. Μπορώ να αγωνιστώ και δεξιά, έχω την δυνατότητα να παίξω και στα δύο ακρα. Η αλήθεια είναι ότι θα βοηθήσω όπου με χρειάζεται ο προπονητής».

Επιπλέον, του ζητήθηκε να μιλήσει για το προσεχές ευρωπαϊκό παιχνίδι και σχολίασε: «Εμείς πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, το παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, δεν μετράνε τα μπάτζετ. Γνωρίζουμε ότι η Ντόρτμουντ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: