Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

«Ασφαλές είναι το γήπεδο του… Άρη (!)», λέει η Ντόρτμουντ στους οπαδούς της!!

Αναλυτικές οδηγίες για τις κινήσεις των οπαδών της πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου site δίνει η Ντόρτμουντ, που μεταξύ άλλων προτείνει την κυκλοφορία τους κοντά στο γήπεδο του Άρη.

«Ασφαλές είναι το γήπεδο του…  Άρη (!)», λέει η Ντόρτμουντ στους οπαδούς της!
Συναγερμός έχει σημάνει στη διοίκηση της Ντόρτμουντ για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη και ο λόγος είναι η αποφυγή επεισοδίων λόγω των περσινών γεγονότων στην Αγία Πετρούπολη, αλλά κυρίως λόγω του ότι μερίδα οπαδών των Γερμανών έχει «αδελφοποιηθεί» με αυτούς του Άρη.

Ο γερμανικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία παρέχει σαφείς και αναλυτικές οδηγίες στους οπαδούς της που έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για το πώς θα πρέπει να κινηθούν κατά την παραμονή τους στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων στη μακροσκελέστατη ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου αναφέρεται ότι οι φίλοι της ομάδας θα ήταν καλό να κινούνται κοντά στο γήπεδο του Άρη, ξεκαθαρίζεται ότι μόνο λίγοι οπαδοί της Ντόρτμουντ έχουν «αδελφοποιηθεί» με τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης και να μην μείνουν σε ξενοδοχεία κοντά στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, στον «οδηγό» που δημοσιεύει η Ντόρτμουντ και αφού αναφέρεται στην κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Άρη και το πώς έφτασαν οι «κιτρινόμαυροι» στη Γ’ εθνική, τονίζεται ότι αν και πολλοί οπαδοί του «Δικεφάλου» βλέπουν εκείνους της Ντόρτμουντ ως «αδελφοποιημένους» με του Άρη λόγω χρωμάτων, μόνο μερικοί εκατοντάδες έχουν πραγματικές επαφές.

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ προτείνει στους οπαδούς της:

- Να μην φορούν κιτρινόμαυρα, αλλά ουδέτερα ρούχα, ειδάλλως οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορεί να επιτεθούν σε φίλους της Ντόρτμουντ.

- Να μην κλείσουν δωμάτια σε ξενοδοχεία κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

- Να μείνουν κοντά στο σημείο συνάντησης που είναι ο Λευκός Πύργος, σύμφωνα με το πλάνο της Αστυνομίας.

- Να κινούνται κοντά στο γήπεδο του Άρη που θα είναι ένα σημείο πολύ πιο ασφαλές για τους φίλους της ομάδας, από οποιοδήποτε άλλο μέρος στην πόλη, ειδικότερα ένα βράδυ πριν από τον αγώνα.


Παράλληλα, αναφέρονται οι απαιτήσεις που έπρεπε να ικανοποιηθούν από Ντόρτμουντ, ΠΑΟΚ και την Αστυνομία:

- Σημείο συνάντησης ορίστηκε για τους οπαδούς της Ντόρτμουντ να είναι ο Λευκός Πύργος.

- Απαγορεύεται να έχουν μαζί τους οι φίλοι της Ντόρτμουντ σημαίες, φανέλες ή κασκόλ του Άρη, καθώς η ασφάλεια του γηπέδου θα τα κατασχέσουν και θα τα δώσουν μόνο μετά το τέλος του αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: