Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η ζωή χωρίς Μέσι και η επιστροφή του Μουρίνιο!!

Βραδιά Champions League απόψε, με δύο ματς να ξεχωρίζουν. Η Μπαρτσελόνα χωρίς τον λαβωμένο Μέσι φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν, ενώ η Πόρτο κάνει γενέθλια υποδεχόμενη τον παλιόφιλο Μουρίνιο και την Τσέλσι.

Η ζωή χωρίς Μέσι και η επιστροφή του Μουρίνιο
Ε’ Όμιλος
Μπαρτσελόνα-Λεβερκούζεν
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Ρόμα


Η Μπαρτσελόνα καλείται να αρχίσει τη ζωή της χωρίς τον Μέσι με ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι Καταλανοί υποδέχονται τη Λεβερκούζεν χωρίς τον ηγέτη τους, που θα μείνει εκτός δράσης για 1,5-2 μήνες λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ο Λουίς Ενρίκε, που έχει χαρακτηρίσει τον «Λέο» αναντικατάστατο, δεν υπολογίζει και στους Ραφίνια, Μπράβο, Αντριάνο και Βερμάελεν, αλλά επανέρχεται ο Άλμπα. Η Λεβερκούζεν, που άρχισε τους ομίλους με νίκη επί της ΜΠΑΤΕ, θα παίξει χωρίς Τοπράκ, Αρανγκίθ και Γεβντάι, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αναμένεται βασικός. Στη Λευκορωσία η ΜΠΑΤΕ χωρίς τον Ροντιόνοφ αναμετράται με τη Ρόμα, που ταξίδεψε εκεί χωρίς Τότι, Τζέκο και Κεϊτά.

Βαθμολογία: 1. Λεβερκούζεν 3, 2. Μπαρτσελόνα 1, 3. Ρόμα 1, 4. ΜΠΑΤΕ.

Στ’ Όμιλος
Μπάγερν Μονάχου-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Άρσεναλ-Ολυμπιακός


Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα δοκιμάζεται στο Emirates από την Άρσεναλ, η Μπάγερν θα φιλοξενεί τη Ντιναμό. Ριμπερί, Ρόμπεν και Μπενατιά παραμένουν εκτός μάχης για τους Βαυαρούς, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Βιδάλ και Ρόντε για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που συνεχίζει το απόλυτο σε πρωτάθλημα και Champions League. Οι Κροάτες μετά το θρίαμβο επί της Άρσεναλ θα παίξουν χωρίς άγχος, αλλά και τον τραυματία Σίλντενφελντ στην «Αλιάντς Αρένα».

Βαθμολογία: 1. Μπάγερν 3, 2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3, 3. Άρσεναλ 0, 4. Ολυμπιακός 0.

Ζ’ Όμιλος
Πόρτο-Τσέλσι
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ντιναμό Κιέβου


Σημαδιακό παιχνίδι στο «Ντραγκάο», καθώς η Πόρτο ανήμερα των 122ων γενεθλίων της υποδέχεται τον Ζοσέ Μουρίνιο, που το 2004 την οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League, και την Τσέλσι. Ο Αντρέ Σίλβα είναι εκτός μάχης για τους «δράκους», που έχουν μόνο νίκες φέτος στην έδρα τους, ενώ ο τραυματίας Κουρτουά θα λείψει από τους «μπλε» που συνεχίζουν να προβληματίζουν στην Αγγλία, με τελευταίο σοκ την ήττα από τη Νιούκαστλ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το συναπάντημα των Κασίγιας-Μουρίνιο μετά την περιπετειώδη συνεργασία τους στη Ρεάλ. Στο λιγότερο ενδιαφέρον ματς του ομίλου, η Μακάμπι παίζει εντός έδρας στο Champions League μετά από έντεκα χρόνια και συναντά μετά από τέσσερα χρόνια και τις δύο ισοπαλίες τους στο Europa League τη Ντιναμό Κιέβου. Οι Ουκρανοί ταξίδεψαν με μεγάλο απόντα τον Μπελχαντά.

Βαθμολογία: 1. Τσέλσι 3, 2. Πόρτο 1, 3. Ντιναμό Κιέβου 1, 4. Μακάμπι Τελ Αβίβ 0.

Η’ Όμιλος
Λιόν-Βαλένθια
Ζενίτ-Γάνδη


Λιόν και Βαλένθια ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στους ομίλους. Οι «λιονέ» έχουν πολλές απουσίες, μιας κι εκτός μάχης είναι οι Φεκίρ, Κονέ, Μπεντιμό, Γκρενιέ, Ράφαελ και Γιανγκά-Εμπίουα. Οι «νυχτερίδες» μετά το σοκ της πρεμιέρας από τη Ζενίτ θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Αντρέ Γκόμες, Ντιέγκο Άλβες και Γκαγιά. Στο άλλο παιχνίδι, η Ζενίτ θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στην αήττητη σε δώδεκα επίσημα ματς φέτος Γάνδη, με αμφίβολο τον Χουλκ και νοκ άουτ τον Φαϊζούλιν.

Βαθμολογία: 1. Ζενίτ 3, 2. Λιόν 1, 3. Γάνδη 1, 4. Βαλένθια 0. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: