Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

«Παίζει» και του Νιόπλια!!

Το όνομα του Σάκη Τσιώλη δεν είναι το μοναδικό που ακούγεται για τον πάγκο του Παναιτωλικού μετά την απομάκρυνση του Πόντες, καθώς ψηλά στη λίστα είναι κι ο Νίκος Νιόπλιας. Υπάρχουν και εναλλακτικές.

«Παίζει» και του Νιόπλια
Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο για τον διάδοχο του Λιονέλ Πόντες στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού.

Φαινόταν ότι έχει προβάδισμα ο Σάκης Τσιώλης, αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά από τους Αγρινιώτες και όλες είναι από την εγχώρια αγορά.

Οι διοικούντες έχουν έρθει σε επαφή με τον 56χρονο προπονητή που αποχώρησε από την Κέρκυρα μετά τον υποβιβασμό λόγω της εικονικής μεταβίβασης μετοχών. Έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αλλά σύμφωνα με τη «SportDay» «παίζει» δυνατά και η περίπτωση του Νίκου Νιόπλια που καθοδήγησε τον Ατρόμητο στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν.

Επιπλέον, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Μάκης Χάβος, ο οποίος δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τα «καναρίνια», καθώς δεν οδήγησαν πουθενά οι συζητήσεις την περασμένη Άνοιξη.

Στα υπόψιν βρίσκεται και ο Γιάννης Χριστόπουλος, που έχει μείνει χωρίς δουλειά από τον περασμένο Μάρτιο, όταν και έφυγε από τον Πλατανιά.

Ωστόσο, στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανιώνιο για την έκτη αγωνιστική της Super League θα είναι στον πάγκο κατά πάσα πιθανότητα ο προπονητής της Κ-20, Γιάννης Νταλακούρας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

1 σχόλιο:

BLOGGER EXPERT είπε...

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ WIDGETS ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ THE BEST WIDGETS FOR BLOGS