Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Το προσπάθησαν οι νέοι του Ολυμπιακού!!

Την ήττα 3-2 από την Άρσεναλ γνώρισε ο Ολυμπιακός για την 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Youth League.

Το προσπάθησαν οι νέοι του Ολυμπιακού
Έπεσαν μαχόμενοι οι νέοι του Ολυμπιακού απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Άρσεναλ. Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα 3-2 στο ματς για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του UEFA Youth League και πλέον ισοβαθμούν με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη δεύτερη θέση.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος ήταν για τους «κανονιέρηδες». Άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Μανθάτη αλλά οι άγγλοι αντέδρασαν και πέρασαν μπροστά με δύο τέρματα. Στο 14ο λεπτό με τον Πλεγουεζουέλο και στη συνέχεια στο 49ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Σιφ.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 51ο λεπτό με τον Ανδρούτσο να ισοφαρίζει σε 2-2 μετά από όμορφη ατομική ενέργεια. Τελικά όμως οι παίκτες της Άρσεναλ πήραν τη νίκη στο 62ο λεπτό με τον Πλεγουεζουέλο στέλνει την μπάλα στα ερυθρόλευκα δίχτυα μετά από κόρνερ του Σιφ.

*Η Βαθμολογία: 1. Άρσεναλ (5-2) 6, 2. Ολυμπιακός (3-3) 3, 3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-3) 3, 4. Μπάγερν Μονάχου (1-3) 0. Η επόμενη αγωνιστική (3η, 20/10): Άρσεναλ-Μπάγερν, Ντιναμό-Ολυμπιακός.

Μετά το τέλος του αγώνας ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας τόνισε...

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Σίγουρα με την απόδοση που είχαμε μας άξιζε τουλάχιστον η ισοπαλία. Στο ποδόσφαιρο ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται τα ατομικά σου λάθη και κερδίζει. Αυτό έκανε σήμερα και η Άρσεναλ. Έχουμε πει από την αρχή ότι κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο και θα δίνουμε μάχες. Η εικόνα μας ήταν καλή αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Είδαμε τα λάθη μας και θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά. Τώρα κοιτάζουμε το ελληνικό πρωτάθλημα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: