Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

To… ψάχνουν για επιστροφή Κοεντράο!


Την φανέλα της Μπενφίκα ενδέχεται να ξαναφορέσει από τη νέα σεζόν ο Φάμπιο Κοεντράο. Συζητούν τον δανεισμό του με την Ρεάλ οι «αετοί της Λισαβόνας», ωστόσο, υπάρχουν δυσκολίες στο οικονομικό.

To… ψάχνουν για επιστροφή Κοεντράο
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Φάμπιο Κοεντράο στην Μπενφίκα, έπειτα από τρία χρόνια.

Η θέση του 27χρονου αριστερού μπακ στην Ρεάλ Μαδρίτης μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται και οι «αετοί της Λισαβόνας» έχουν κάνει ήδη τις απαραίτητες κινήσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Correio de Manha», οι επαφές των δύο ομάδων είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Η Μπενφίκα επιθυμεί τον μονοετή δανεισμό του παίκτη, ωστόσο υπάρχει πρόβλημα με το συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα οι απολαβές του Κοεντράο ετησίως αγγίζουν τα 2.5 εκατ. ευρώ, ποσό που οι Πορτογάλοι δεν μπορούν να διαθέσουν. Έτσι, πιέζουν την «βασίλισσα» να καλύψει κάποιο μέρος του συμβολαίου ώστε να προχωρήσει το deal.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Προς Κύπρο ο Γκερέιρο!


Κοντά στην απόκτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ρότζερ Γκερέιρο, βρίσκεται ο Άρης Λεμεσού, σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα.

Προς Κύπρο ο Γκερέιρο

Ο σύλλογος της Κύπρου, όπως αναφέρεται στο www.kerkida.net, είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για να «κλείσει» τον 33χρονο μεσοεπιθετικό, που από το 2009 έως το 2013 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Η τελευταία ομάδα του πολιτογραφημένου Πολωνού (γεννημένος στη Βραζιλία) είναι η Ρίο Μπράνκο. Μετά την Ένωση αγωνίστηκε στην Γκουαρατινγκέτα και στην Ριμπεϊράο Πρέτο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δύο ακόμη μεταγραφές για τη Νίκη Βόλου!

Φορτσάρει μεταγραφικά η Νίκη Βόλου ενόψει Γ’ Εθνικής, καθώς το τελευταίο διήμερο πραγματοποίησε (συνολικά) τέσσερις προσθήκες, ανακοινώνοντας σήμερα τους Κανταρτζή-Πασκούλεφ.

Δύο ακόμη μεταγραφές για τη Νίκη Βόλου

Για τον Έλληνα στόπερ αναφέρει: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κανταρτζή. Ο Γιάννης Κανταρτζής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Γεννήθηκε στις 06/08/1993 και έχει ύψος 1,88μ.. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Μαγνησιακό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου από όπου επέστρεψε στον Μαγνησιακό. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, από όπου έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο. Αναμένεται να αποτελέσει τη βάση της αμυντικής γραμμής της ομάδας κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Συλλόγου μας».

Για τον 28χρονο μεσοαμυντικό αναφέρει: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή Atanas Pashkulev (Ατανάς Πασκούλεφ). Ο Ατανάς Πασκούλεφ αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός και μέσος. Γεννήθηκε την 10/07/1987 στη Βουλγαρία. Έχει αγωνιστεί στην Μάρεκ Ντούμπνιτσα, την Τσέρνο Μόρε, την Σεπτέμβρι Σόφια, την Ρακόφσκι και την Μπρέτσνικ, και στην Ελλάδα στον Εθνικό Αστέρα, τη Ζάκυνθο, τον Α.Ο. Κύμης και τον Διαγόρα Ρόδου. Έχει συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Βουλγαρίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Ολοκλήρωσε τις «οντισιόν» η ΑΕΚ!

Αρκετούς ταλαντούχους Έλληνες και ξένους παίκτες τσέκαρε η ΑΕΚ στο τριήμερο προπονήσεων που διοργάνωσε στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ και το οποίο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ολοκλήρωσε τις «οντισιόν» η ΑΕΚ
Με τη συμμετοχή δεκάδων ταλαντούχων Ελλήνων και ξένων παικτών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ το προπονητικό τριήμερο που διοργάνωσε η ΑΕΚ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν αρκετούς αθλητές και το τεχνικό τιμ θα αποφασίσει ποιοι εξ αυτών θα ενταχθούν στις ομάδες της ΑΕΚ (Ανδρών και Νέων).

Από πλευράς διοίκησης της ΑΕΚ, το «παρών» έδωσαν ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και γενικός διευθυντής Σταύρος Δουβής και το μέλος του Δ.Σ., Νίκος Μπαμπανικολός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κοιτούν την επόμενη μέρα στην Κέρκυρα!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο «στρατόπεδο» της Κέρκυρας η απόφαση του Μιχάλη Γρηγορίου να παραιτηθεί λίγες μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Κοιτούν την επόμενη μέρα στην Κέρκυρα

Οι Νησιώτες δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για τις εξελίξεις οι οποίες ήταν απρόσμενες από κάθε πλευρά, αφού δεν περίμεναν ο μέχρι πρότινος προπονητής να αφήσει στη μέση το «χτίσιμο» του νέου ρόστερ, ωστόσο από την άλλη σεβάστηκαν την απόφασή του για αυτή την επαγγελματική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

«Έχω πρόταση από ομάδα που είναι σε υψηλότερη βαθμολογική θέση από την Κέρκυρα», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα του Μιχάλη Γρηγορίου στη διοίκηση, χωρίς να αναφέρει το όνομα της ΠΑΕ, αλλά αποτελεί κοινό μυστικό ότι αυτή η ομάδα είναι ο Ατρόμητος.

Πλέον, οι διοικούντες της Κέρκυρας θα σηκώσουν… μανίκια και καλούνται να βρουν τη διάδοχη λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, ο επόμενος προπονητής θα είναι Έλληνας ενώ οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, ίσως και εντός 24ώρου, καθώς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος των «Φαιάκων».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο εργάτης Ντάρντεν πάει στον Παράδεισο!!


Αρχή της τρίτης περιόδου. Στο παιχνίδι τίποτα δεν έχει κριθεί. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να διευρύνει την μικρή διαφορά των πέντε πόντων με την οποία έκλεισε το πρώτο μισό του αγώνα.
Γράφει ο Μιχάλης Λεάνης
Ο εργάτης Ντάρντεν πάει στον Παράδεισο!
Το σκορ στον φωτεινό πίνακα του ΟΑΚΑ είναι 38-43. Η μπάλα στον Ολυμπιακό. Μετά από μια σύντομη περιήγηση καταλήγει στα χέρια του Ντάρντεν. Ο Αμερικανός στέκεται πίσω από την γραμμή του τριπόντου . Χωρίς δεύτερη σκέψη που δημιουργεί δισταγμούς και αναστολές, σηκώνεται και σουτάρει. Το άγγιγμα από τα ακροδάχτυλα του Τρεμέλ ακολουθεί το αγκάλιασμα από το διχτάκι!!! Τα νούμερα στον πίνακα του γηπέδου αλλάζουν. 38-46!!! Ο Ολυμπιακός στο +8. Η ψαλίδα στο σκορ  θα κλείσει και πάλι. Το οριακό 49-51 υπενθυμίζει στους βιαστικούς και ανυπόμονους κάθε πλευράς ότι η κλεψύδρα έχει ακόμα πολύ άμμο να κατεβάσει.
Από μια γρήγορη επίθεση των ερυθρολεύκων η μπάλα και πάλι στα χέρια του Ντάρντεν. Κι αυτή την  φορά τον βρίσκει πίσω από την γραμμή των 6,75 πλάγια, στα φτερά. Μπορεί και από εκεί; Και βέβαια μπορεί!!! Το διχτάκι υποδέχεται και πάλι την μπάλα από τα χέρια του. 49-54!!!
Ότι χειρότερο για τον Παναθηναϊκό! Το τρίποντο επιτεύχθηκε στην εκπνοή της τρίτης περιόδου υπενθυμίζοντας στους γηπεδούχους με …άγαρμπο τρόπο αυτό που φοβόντουσαν.  Ότι οι λύσεις του αντιπάλου είναι περισσότερες από τις δικές τους.
Είμαι σίγουρος ότι την στιγμή που ο Ντάρντεν ξεκόλαγε από το έδαφος και ύψωνε τα χέρια του για να σουτάρει , ότι οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού χαμήλωναν το βλέμμα γιατί δεν πίστευαν στην ευτυχή κατάληξη αυτής της απόπειρας. Πίστευε όμως ο παίκτης και αυτό είναι που… μετράει!!!

Είναι στιγμές που το μυαλό σου κατρακυλά στο παρελθόν. Κάθε φορά που ο Αμερικανός σημάδευε σωστά κρίνοντας εν πολλοίς την έκβαση του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ  έρχονταν στο μυαλό μου οι κριτικές των «ειδικών» όταν αποκτήθηκε αλλά και κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
«Τι τον πήραμε αυτόν; Δεν έχει σουτ, είναι κοντός για σμολ φοργουορντ, είναι undersize, (γιατί τα λέμε και στα ξένα για να γίνουμε πιο αξιόπιστοι), δεν θα κάνει την διαφορά, είναι πολύ μέτριος»!!!
Όπως είθισται άλλωστε στην χώρα που τα συμπεράσματα υπερτερούν των πράξεων, οι επαίοντες σε ρόλο δήμιου του είχαν περάσει την θηλιά στον λαιμό και περίμεναν τις κακές εμφανίσεις για να κλοτσήσουν το…σκαμνάκι!!!
Ο Ντάρντεν όχι μόνο δεν τους έκανε την χάρη , αλλά έκανε και την διαφορά. Γιατί είναι ο παίκτης από τον οποίο ξεκινάει η άμυνα. Αυτός που αναλαμβάνει από την αρχή της σεζόν όλες τις επικίνδυνες αποστολές. Αυτός εξάλλου είναι ο βασικός λόγος που βρίσκεται πάντα στην αρχική πεντάδα.
Εχει κυνηγήσει όλους τους επικίνδυνους αντιπάλους σε Ευρώπη και Ελλάδα, τους έχει ξεθεώσει , τους έχει περάσει χειροπέδες, έχει αλλάξει το ρόστερ κάθε αντιπάλου.
Σε όλα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό σαν κακό σπυρί κόλλησε πάνω στον Διαμαντίδη αναγκάζοντας τον να μεταμορφωθεί από μπασκεμπολίστας σε μαραθωνοδρόμο για να ξεφύγει από τα χέρια του!!!! Πόση ενέργεια σπατάλησε ο Διαμαντίδης για να γλυτώσει από την καταδίωξη!!!
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο ότι σε ένα ματς εναντίον του Παναθηναϊκού δεν έπαιξε ο Ντάρντεν και αυτό το κέρδισαν οι Πράσινοι!!!
Η εργατική τάξη πάει στον παράδεισο έλεγε στην δεκαετία του 70 (la classe operaia vai in Paradiso) ο Ιταλός σκηνοθέτης  Ελιο Πέτρι και αποτύπωνε σε σελιλόιντ την άποψη του στην ομώνυμη ταινία.
Πάει στον Παράδεισο γιατί δεν συμβιβάζεται και κυρίως γιατί ξέρει ότι την υπεραξία της πάντα κάποιοι άλλοι θα την εκμεταλλευτούν εκτός από την ίδια!!!!
Ότι ακριβώς συμβαίνει με τον Ντάρντεν. Πανταχού παρών, με το κορμί του μπροστά σε όλες τις επαφές, όπως το σύγχρονο μπάσκετ επιβάλλει, πάντα πρώτος στις βοήθειες, στα ριμπάουντ, στα κλεψίματα, στα σκριν, σε άμυνα και επίθεση, με την υπεραξία του να την καρπούται η ομάδα!
Αμίλητος στον πάγκο όταν τα πλάνα αλλάζουν, φλύαρος στο παρκέ όταν οι περιστάσεις τον καλούν.
Ο παίκτης που κερδίζει αναμφισβήτητα το Οσκαρ του δεύτερου αντρικού ρόλου. Αν και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ομολογήσει, πως όσοι κρατούν το μικρό αγαλματάκι στα χέρια τους, θα άξιζαν τουλάχιστον για μια φορά στην καριέρα τους το μεγάλο, αυτό του πρώτου αντρικού ρόλου.
Το πρώτο παιχνίδι φέρει την υπογραφή του Κώστα Σλούκα, το δεύτερο αυτή του Ντάρντεν. Και στις δυο περιπτώσεις νικήτρια η ομάδα!!!
Η υπεραξία που λέγαμε….


Πηγή:superbasket.gr

«Καμπάνα» σε Ερτέλ, πρόστιμο σε Περπέρογλου!!

Με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Τομάς Ερτέλ, για τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο τελικό της Αναντολού Εφές με την Πινάρ Καρσίγιακα. Πρόστιμο σε Περπέρογλου, Κρστιτς και Σάριτς!

«Καμπάνα» σε Ερτέλ, πρόστιμο σε Περπέρογλου!

Επίσης, ποινή αποκλεισμού 45 ημερών επιβλήθηκε στον τζένεραλ μάνατζερ της Εφές, Ενγκίν Οζερούν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αντέχει ο Παντόν!

Ο Χέιντεν Παντόν παραμένει πρωτοπόρος στο Ράλι Σαρδηνίας διατηρώντας τη μικρή διαφορά του από τον Σεμπαστιάν Οζιέ.

Αντέχει ο Παντόν
Στην κορυφή του Ράλι Σαρδηνίας παραμένει ο Χέιντεν Παντόν. Ο Νεοζηλανδός οδηγός της Hyundai όχι απλώς άντεξε στην πίεση του Σεμπαστιάν Οζιέ, αλλά άνοιξε κατά μισό δευτερόλεπτο τη διαφορά του από το Volkswagen Polo του παγκόσμιου πρωταθλητή και πρωτοπόρου του πρωταθλήματος φτάνοντας στα 9,9 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο loop του Σαββάτου.

Ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα (Volkswagen Polo) κέρδισε τρεις από τις πρώτες πέντε ειδικές της ημέρας, ωστόσο ένα πρόβλημα με το ελαστικό του τον κρατά πέμπτο, πίσω από Οτ Τάνακ (Ford Fiesta) και Μαντς Όστμπεργκ (Citroen), οι οποίοι έχουν μεγάλη απόσταση από τη δυάδα της κορυφής.

Απομένουν άλλες τέσσερις ειδικές το Σάββατο και ισάριθμες την Κυριακή για να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Οι νικητές των ειδικών:

SS1: Πρόκοπ
SS2: Παντόν
SS3: Παντόν
SS4: Παντόν
SS5: Οζιέ
SS6: Λάτβαλα
SS7: Τάνακ
SS8: Λάτβαλα
SS9: Οζιέ
SS10: Λάτβαλα
SS11: Οζιέ
SS12: Λάτβαλα
SS13: Όστμπεργκ
SS14: Λάτβαλα
SS15: Λάτβαλα

Αναλυτικά η κατάταξη μετά από 15 ειδικές:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αιχμές Βίλμοτς για Λουκάκου και Μπεντέκε!

Έξαλλος με την απόδοση των παικτών του στην ήττα από την Ουαλία ήταν ο τεχνικός του Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς και πιο συγκεκριμένα με την αγωνιστική συμπεριφορά των Ρομέλου Λουκάκου και Κριστιάν Μπεντέκε.

Αιχμές Βίλμοτς για Λουκάκου και Μπεντέκε
 Ο ομοσπονδιακός των «κόκκινων διαβόλων» δεν στάθηκε στο πράγματι τραγικό λάθος του Ράτζα Ναϊνγκολάν, αλλά στα λάθη όλων των παικτών του και ειδικότερα των δύο επιθετικών του.

«Ο Ναϊνγκολάν υπολόγισε λάθος σε αυτή την περίπτωση, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι στα αλήθεια πολύ εύκολο να τον κατηγορήσεις για όλα», τόνισε ο Βέλγος στο «Sporza» και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα παράπονα που έχει.

«Άλλαξα το σύστημά μου στο ημίχρονο, γιατί ο Μπεντέκε ήταν απομονωμένος. Έβαλα δεύτερο επιθετικό τον Λουκάκου, αλλά χρειαζόμασταν περισσότερες σέντρες. Τους ζήτησα να κάνουν κίνηση στο πρώτο δοκάρι, αλλά αυτοί στέκονταν σαν δύο δοκάρια. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ντάνστον: «Σαν να είμαστε πίσω με 0-2»

Κάθε άλλο παρά «τελειωμένη» θεωρούν στον Ολυμπιακό την κατάκτηση του τίτλου, με τον Μπράιαντ Ντάνστον να τονίζει πως το 3ο ματς με τον Παναθηναϊκό θα το αντιμετωπίσουν σαν να είναι η σειρά στο 0-2!

Ντάνστον: «Σαν να είμαστε πίσω με 0-2»
Όχι ως 2-0, αλλά σαν να είναι στο 0-2 η σειρά θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως είναι λάθος να θεωρούνται «τελειωμένοι» οι τελικοί, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει εκείνον και τους συμπαίκτες του μόνο με τη φωνή και το χειροκρότημά του!

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Μπράιαντ Ντάνστον:

«Καλησπέρα σε όλους!

Μετά από καιρό τα λέμε ξανά και να ξέρετε πως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Βλέπετε, η επικοινωνία μαζί σας λειτουργεί ως αγχολυτικό, ξεφεύγω για λίγη ώρα από τα καθαρά μπασκετικά όταν έρχομαι σε επικοινωνία μαζί σας.

Βρισκόμαστε μπροστά με 2-0 στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστέψτε με, άπαντες στην ομάδα αντιμετωπίζουμε τη σειρά από εδώ και μπρος, αρχής γενομένης από το τρίτο παιχνίδι την Κυριακή, σαν να είμαστε πίσω με 0-2 και όχι σαν να προηγούμαστε 2-0. Ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις τρεις νίκες και δεν έχει κριθεί το παραμικρό.

Το κάθε παιχνίδι σε μια σειρά τελικών είναι εντελώς διαφορετική ιστορία και μπορεί ένα καλό ή ένα κακό ματς αντίστοιχα, να σου αλλάξει εντελώς την ψυχολογία. Οπότε κανείς δεν ξέρει.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά την Κυριακή. Οτιδήποτε λιγότερο θα αποτελέσει καταστροφή. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό και όποιος πιστέψει πως η σειρά έχει τελειώσει, κατά τη γνώμη μου, κάνει φοβερό λάθος.

Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Θέλω μόνο να ζητήσω κάτι από τους φιλάθλους μας. Θέλω την Κυριακή να μας ενισχύουν μόνο με τη φωνή τους και το χειροκρότημα τους. Τίποτα άλλο. Μόνο φωνή και χειροκρότημα. Αυτό είναι που θέλουμε οι παίκτες. Τίποτα άλλο.

Σας χαιρετώ

Μπράιαντ
».

«Πρόταση 2 εκατ. στον Καλάθη από τον Παναθηναϊκό»

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον… αέρα και να κάνει ξανά δικό του τον Νικ Καλάθη φέρεται να είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Τούρκους, με αυτό να αναγκάζει τη Φενέρ να κάνει πίσω!

«Πρόταση 2 εκατ. στον Καλάθη από τον Παναθηναϊκό»

Ο διεθνής γκαρντ έχει θέσει ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «NTV Spor», έχει στα χεριά του πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ ετησίως από το «τριφύλλι», γεγονός που τον κάνει να σκεφτεί ξανά την προοπτική επιστροφής στην Ευρώπη.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε πολύ ψηλά στη λίστα του τον Νικ Καλάθη, όμως τα χρήματα που του προσφέρει είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με αυτά που φέρονται να του δίνουν οι «πράσινοι». Έτσι, η Φενέρ είναι πολύ πιθανό να στραφεί στο Plan Β, το οποίο ακούει στο όνομα Μίλος Τεόντοσιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Για μια θέση στη Γαλλία!!


Τα ματς Ιρλανδία-Σκωτία για τον 4ο όμιλο και Β. Ιρλανδία-Ρουμανία για τον 6ο όμιλο είναι τα αυτά που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Για μια θέση στη Γαλλία!
Η πλέον κρίσιμη αγωνιστική μέρα μέχρι την επόμενη είναι η αποψινή για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016, με τη δράση να επικεντρώνεται σε τρεις ομίλους, μεταξύ των οποίων και σε αυτόν της εθνικής Ελλάδας.

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Στον 4ο όμιλο θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική με την Πολωνία να θέλει να συνεχίσει να προπορεύεται στην κατάταξη έχοντας 11 βαθμούς έναντι 10 της Γερμανίας. Αντίπαλος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και της παρέας του θα είναι η Γεωργία ενώ η οι Γερμανοί δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα κόντρα στο Γιβραλτάρ. Κρίσιμο ματς, όμως, διεξάγεται και στο Δουβλίνο ανάμεσα στην Ιρλανδία και τη Σκωτία, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά στην υπόθεση της 3ης θέσης.

4ος όμιλος

Πολωνία - Γεωργία (19:00, OTESPORT 4)
Ιρλανδία - Σκωτία (19:00, OTESPORT 3)
Γιβραλτάρ – Γερμανία (21:45, OTESPORT 6)

Η βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Πολωνία 11 (16-3) σε 5 ματς
2. Γερμανία 10 (9-4) σε 5 ματς
3. Σκωτία 10 (11-5) σε 5 ματς
4. Ιρλανδία 8 (11-4) σε 5 ματς
5. Γεωργία 3 (4-9) σε 5 ματς
6. Γιβραλτάρ 0 (1-27) σε 5 ματς

Η επόμενη (7η) αγωνιστική (04/09)

Γεωργία - Σκωτία
Γερμανία - Πολωνία
Γιβραλτάρ – Ιρλανδία

6ος όμιλος
Την τελευταία της «ζαριά» για να παραμείνει στο παιχνίδι της 3ης θέσης θα έχει η Ελλάδα κόντρα στα Νησιά Φερόε, καθώς αν δεν νικήσει χάνεται οριστικά κάθε ελπίδα πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016. Ιδιαίτερα κρίσιμος είναι και ο αγώνας ανάμεσα στη Β. Ιρλανδία με τη Ρουμανία που θα κρίνει πολλά για την 1η θέση ενώ στο Ελσίνκι αναμετρούνται Φινλανδία-Ουγγαρία με την Ελλάδα να θέλει νίκη των γηπεδούχων.

6ος όμιλος

Φινλανδία - Ουγγαρία (19:00, OTESPORT 1)
Νησιά Φερόε - Ελλάδα (21:45 ΕΡΤ1, OTESPORT 1)
Βόρειος Ιρλανδία – Ρουμανία (21:45, OTE SPORT 2)

Η βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Ρουμανία 13 (7-1) σε 5 ματς
2. Β. Ιρλανδία 12 (8-4) σε 5 ματς
3. Ουγγαρία 8 (4-3) σε 5 ματς
4. Φινλανδία 4 (5-7) σε 5 ματς
5. Νησιά Φερόε 3 (2-7) σε 5 ματς
6. Ελλάδα 2 (1-5) σε 5 ματς

Η επόμενη (7η) αγωνιστική (04/09)

Ελλάδα-Φινλανδία (21:45)
Νησιά Φερόε-Βόρειος Ιρλανδία (21:45)
Ουγγαρία-Ρουμανία (21:45)

9ος όμιλος
Την ευκαιρία να «καθαρίσουν» με την υπόθεση πρόκριση έχουν τα φαβορί στον 9ο όμιλο, καθώς η Πορτογαλία κοντράρεται με την Αρμενία εκτός έδρας και με νίκη ξεφεύγει στη βαθμολογία ενώ και η Δανία με νίκη κόντρα στη Σερβία, αφήνει εκτός διεκδίκησης τους Βαλκάνιους.
9ος όμιλος

Αρμενία - Πορτογαλία (19:00, OTESPORT 2)
Δανία - Σερβία (21:45, OTESPORT 3

Η βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Πορτογαλία 9 (4-2) σε 4 ματς
2. Δανία 7 (6-4) σε 4 ματς
3. Αλβανία 7 (4-5) σε 4 ματς
4. Σερβία 1 (6-6) σε 4 ματς
5. Αρμενία 1 (3-6) σε 4 ματς

Η επόμενη (7η) αγωνιστική (04/09)

Δανία - Αλβανία
Σερβία - Αρμενία *Πηγή: sport-fm.gr*

Ξανά στον Ολυμπιακό ο Σουλτανόπουλος!!

Στον Ολυμπιακό επέστρεψε ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος ύστερα από πέντε χρόνια, με τον διεθνή κεντρικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα του Πειραιά!

Ξανά στον Ολυμπιακό ο Σουλτανόπουλος!
Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορέσει ξανά ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος! Ο διεθνής κεντρικός επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα του Πειραιά, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

«Νιώθω αρκετά ώριμος έτσι ώστε να μπορέσω να προσφέρω στον Ολυμπιακό περισσότερα από όσα προσέφερα την πρώτη φορά που ήρθα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο. Ο διεθνής κεντρικός που επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο.

Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1981 έχει ύψος 2. 01 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Α.Ο. Κηφισιάς
».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και το σύλλογο για την τιμή που μου έκαναν και για την πρόταση που μου έγινε. Ήρθα σε μια ομάδα η οποία μου πρόσφερε τους πρώτους μου τίτλους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και ευελπιστώ η επιστροφή μου να συνδυαστεί με την επιστροφή του Ολυμπιακού στους τίτλους. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συμβεί αυτό. Πιστεύω ότι είχα μια βελτίωση τα τελευταία χρόνια και είναι μια προσωπική δικαίωση για μένα, με τις χρονιές που έκανα ειδικά τις δυο τελευταίες με την ομάδα της Κηφισιάς. Αυτή τη στιγμή νιώθω αρκετά ώριμος έτσι ώστε να μπορέσω να προσφέρω στον Ολυμπιακό περισσότερα από όσα προσέφερα την πρώτη φορά που ήρθα».

Στους Σπερς ο Κλαβέρ!

Προπονήσεις με τους Σπερς θα κάνει το προσεχές διάστημα ο Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος πρόσφατα τελείωσε τις υποχρεώσεις του με τη Χίμκι, ενώ περιμένει και την κλήση του από την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Στους Σπερς ο Κλαβέρ

Ο Κλαβέρ είχε περάσει μία τριετία στο NBA, αγωνιζόμενος στους Μπλέιζερς (2012-15), ενώ μετακόμισε στη Ρωσία και Χίμκι τον περασμένο Μάρτιο, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και έχοντας κατά μέσο όρο 7,1 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρότεινε τον Αφελάι στη Γαλατά ο Σνάιντερ!!

Ο Ουέσλι Σνάιντερ έκανε μία προσπάθεια να «φτιάξει» το φίλο του Ιμπραΐμ Αφελάι και σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να τον πρότεινε στη διοίκηση της Γαλατασαράι!

Πρότεινε τον Αφελάι στη Γαλατά ο Σνάιντερ!

Έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Turksvoetbal», ο Ουέσλι Σνάιντερ πρότεινε στη διοίκηση του συλλόγου τον φίλο και συμπαίκτη του στην εθνική Ολλανδίας, Ιμπραΐμ Αφελάι.

«Έχω να σας προτείνω τον Αφελάι», φέρεται να είπε ο διεθνής μέσος, με τον Αφελάι να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός του είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως δεν τον υπολογίζει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φινάλε με ρεκόρ κόντρα στην Ελλάδα!

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ανακοίνωσε ο αρχηγός της ομάδας, Φρόντι Μπεντζάμισεν, εν όψει του σημερινού αγώνα με την Ελλάδα.

Φινάλε με ρεκόρ κόντρα στην Ελλάδα
Ένα επιπλέον κίνητρο στους συμπαίκτες του στα Νησιά Φερόε για να επαναλάβουν τον θρίαμβο επί της Εθνικής Ελλάδας που είχαν σημειώσει τον περασμένο Νοέμβριο στην Αθήνα έδωσε ο Φρόντι Μπεντζάμισεν.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος αρχηγός της ομάδας ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, έχοντας περισσότερα από 11 χρόνια στο άθλημα.

Μάλιστα, αν σήμερα αγωνιστεί στο σημερινό ματς με τη «γαλανόλευκη» θα περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή των παικτών των Φερόε με τις περισσότερες συμμετοχές με το εθνόσημο, καθώς θα ξεπεράσει τον Όλι Γιοχάνεσεν κατά μία (83 αγώνες).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποκλείστηκαν οι παλαιστές!

Μια νίκη σε πέντε αγώνες κατάφεραν να πάρουν οι τρεις αθλητές της ελληνορωμαϊκής πάλης στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

Αποκλείστηκαν οι παλαιστές
Τρεις αποκλεισμούς σε ισάριθμες συμμετοχές μέτρησε η ελληνική αποστολή της ελληνορωμαϊκής πάλης στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού.

Ο Απόστολος Μανουλίδης στα 59 κιλά ξεκίνησε με νίκη επί του Πολωνού Γκούσικ (3-1), όμως αποκλείστηκε στα προημιτελικά από Μολδαβό Κιομπάνου (4-0).

Ο Νίκος Βάρκας στα 80 κιλά αποκλείστηκε από τον Λιθουανό Ματουζεβίσιους (3-1) στα προημιτελικά, ενώ ο Λαοκράτης Κεσίδης στα 98 κιλά ηττήθηκε στα προκριματικά απ' τον Ουκρανό Τιμτσένκο με 3-0. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον δεύτερο γύρο του ρεπεσάζ, όπου γνώρισε μια ακόμα ήττα με 3-0 απ' τον Γάλλο Νουμονβί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντουρμάζ: «Ήμουν τυχερός με τον τραυματισμό μου»

Τυχερός στάθηκε με τον τραυματισμό του ο Τζίμι Ντουρμάζ, καθώς όπως δήλωσε στη Σουηδία ο μέσος του Ολυμπιακού θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο σοβαρός.

Ντουρμάζ: «Ήμουν τυχερός με τον τραυματισμό μου»

«Όταν έπαιζα στα τελευταία τρία ματς ένιωθα πολύ καλά και ήταν πολύ σημαντικό για μένα», δήλωσε αρχικά ο Τζίμι Ντουρμάζ στα ΜΜΕ της Σουηδίας και πρόσθεσε αναφορικά με τον τραυματισμό του:

«Ήταν σοβαρός ο τραυματισμός μου, αλλά από την άλλη ήμουν τυχερός γιατί θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο σοβαρός. Οι γιατροί μου είχαν πει πως θα έπρεπε να μείνω εκτός για εννιά εβδομάδες, αλλά κατάφερα να γυρίσω σε πέντε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Μεγάλος… πονοκέφαλος στην Ισπανία με Ιμπάκα!!

Μπροστά στην πρώτη μεγάλη πρόκληση για την εθνική ομάδα της Ισπανίας βρίσκεται ο Σέρτζιο Σκαριόλο, καθώς μετά τον Νίκολα Μίροτιτς και ο Σερζ Ιμπάκα εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ!

Μεγάλος… πονοκέφαλος στην Ισπανία με Ιμπάκα!
Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται στη θέση του Σέρτζιο Σκαριόλο στην Ισπανία αυτή τη στιγμή! Πριν από μερικές μέρες, ο Νίκολα Μίροτιτς είπε το «ναι» στην εθνική ομάδα, ωστόσο τώρα εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ και ο Σερζ Ιμπάκα!

Όπως είναι φυσικό, το δίλημμα είναι μεγάλο για τον ομοσπονδιακό προπονητή των «φούριας ρόχας», καθώς τόσο ο φόργουορντ των Μπουλς όσο και εκείνος της Θάντερ, είναι «νατουραλιζέ» και θα πρέπει ο ένας από τους δύο να «κοπεί»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο «μαραθώνιος» του Κριστιάνο Ρονάλντο!!

Η σεζόν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο ο Πορτογάλος ήδη πρέπει να σκέφτεται τις καλοκαιρινές του διακοπές μετά τη χρονιά που είχε με Ρεάλ Μαδρίτης και Πορτογαλία.

Ο «μαραθώνιος» του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ο λόγος για τον οποίο ο 30χρονος σούπερ-σταρ επιβάλλεται να πάρει ανάσες είναι η εξοντωτική σεζόν που είχε σε δύο μέτωπα και που μάλιστα άρχισε από τις 12 Αυγούστου στο Κάρντιφ.

Συνολικά, όλο αυτό το διάστημα ο Κριστιάνο αγωνίστηκε συνολικά 5.028 λεπτά και σε 59 ματς και εκτός των άλλων πραγματοποίησε 32 ταξίδια για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχασε μόλις πέντε ματς με τους «μερένχες» και άλλα δύο με τη εθνική ομάδα, και μάλιστα σε όσους αγώνες συμμετείχε έπιασε τα γνωστά του υψηλά στάνταρ.

Το τελευταίο ματς της φετινής σεζόν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη με το φιλικό κόντρα στην Ιταλία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα της Εθνικής!!

Φουλ επίθεση με 4-3-3 από τον Μαρκαριάν στην ενδεκάδα της Εθνικής για το ματς με τα Ν. Φερόε (21:45) στα προκριματικά του Euro. Ξεκινά τελικά με Χριστοδουλόπουλο στη μεσαία γραμμή. Δείτε αναλυτικά.

Η ενδεκάδα της Εθνικής
Κατέληξε στην ενδεκάδα της Εθνικής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Ν. Φερόε (21:45: ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr, ΕΡΤ1, OTE Sport 1) ο Σέρχιο Μαρκαριάν επιλέγοντας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ως αριστερό εσωτερικό μέσο. Όπως αναμενόταν παρατάσσει επιθετικό σχήμα σε σχηματισμό 4-3-3:

Με τερματοφύλακα τον Ορέστη Καρνέζη. Δεξί μπακ θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερό ο Κώστας Σταφυλίδης, ενώ οι δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Κώστα Μανωλά.

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Ανδρέα Σάμαρη (αμυντικό χαφ), Παναγιώτη Κονέ (δεξί εσωτερικό χαφ) και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (αριστερό εσωτερικό χαφ).

Σε ρόλο αριστερού εξτρέμ θα ξεκινήσει ο Νίκος Καρέλης, δεξιά στην επίθεση ο Γιάννης Φετφατζίδης και στην κορυφή ο Κώστας Μήτρογλου

Η 11άδα της Εθνικής: Καρνέζης, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Βελλίδης, Καπίνο, Ταυλαρίδης, Μόρας, Τζιόλης, Νίνης, Βύντρα, Τασουλής, Κολοβός, Φούντας, Κατσουράνης, Ταχτσίδης.


Η βαθμολογία

1. Ρουμανία 13 (7-1)
2. Β. Ιρλανδία 12 (8-4)
3. Ουγγαρία 11 (5-3)
4. Φινλανδία 4 (5-8)
5. Νησιά Φερόε 3 (2-7)
6. Ελλάδα 2 (1-5)

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

19:00 Φινλανδία - Ουγγαρία 0-1
(82' Στίμπερ)

21:45 Νησιά Φερόε - Ελλάδα (ΕΡΤ1, OTE Sport 1)
21:45 Βόρειος Ιρλανδία – Ρουμανία (OTE Sport 2)

Η επόμενη αγωνιστική (4/9):

Ελλάδα-Φινλανδία (21:45)
Νησιά Φερόε-Βόρειος Ιρλανδία (21:45)
Ουγγαρία-Ρουμανία (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα «μαγειρέματα» του Μαρτίνο στην Αργεντινή!!(pic)


Το πρώτο της παιχνίδι στο Κόπα Αμέρικα δίνει απόψε η Αργεντινή και ο Τάτα Μαρτίνο φέρεται να προβληματίζεται για τον τρίτο παίκτη που θα βάλει στην επίθεση δίπλα στους Μέσι και Ντι Μαρία.

Τα «μαγειρέματα» του Μαρτίνο στην Αργεντινή (pic)

Ο Τάτα Μαρτίνο φέρεται να έχει αποφασίσει για τους δέκα από τους ένδεκα που θα χρησιμοποιήσει στην αποψινή αναμέτρηση και ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα βάλει δίπλα στον Ντι Μαρία και τον Λιονέλ Μέσι.

Όπως δείχνει εύστοχα και το παρακάτω σκίτσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε» προχωράει σε… μαγειρέματα και σκοπεύει να προβληματίζεται για την επιλογή ενός εκ των Τέβες, Αγουέρο ή Ιγκουαΐν.

Δείτε το σκίτσο

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Λίστα με… ερωτηματικά από τον Ιβάνοβιτς!

Την προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ ανακοίνωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Μέσα οι Μιλόσεβιτς (ΑΕΚ) και Πάσαλιτς (Άρης), ερωτηματικό οι Τελέτοβιτς, Νούρκιτς και Τζέντοβιτς.

Λίστα με… ερωτηματικά από τον Ιβάνοβιτς
Με αρκετά και σημαντικά ερωτηματικά ανακοίνωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς την προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Κανονικά βρίσκονται στη λίστα οι Μίλαν Μιλόσεβιτς της ΑΕΚ και Μουχάμεντ Πάσαλιτς του Άρη.

Από ‘κει και πέρα, άγνωστο αποτελεί το αν θα συμμετέχουν τα βαριά… χαρτιά, Τελέτοβιτς, Νούρκιτς και Τζέντοβιτς, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ έχουν ανακοινωθεί δύο «νατουραλιζέ», οι Ζακ Ράιτ και Άλεξ Ρένφρο, όπου θα πρέπει να «κοπεί» ο ένας.

Αναλυτικά η λίστα:

Γκόρντιτς, Πάσαλιτς (Άρης), Ρένφρο, Κνέζεβιτς, Μούσα, Ζακ Ράιτ, Τζέντοβιτς, Σούταλο, Μιλόσεβιτς (ΑΕΚ), Γιόσιλο, Πέρσιτς, Βράμπατς, Μπούζα, Άτιτς, Χάσαντιτς, Τελέτοβιτς, Τόντιτς, Χαλίλοβιτς, Καράχοτζιτς, Γκλόγκοβατς, Κικάνοβιτς, Στιπάνοβιτς, Νούρκιτς, Αλμπίγιανιτς και Χουϊντούροβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μίλησε με Καρίγιο η Πόρτο!

Με τον πατέρα του Γουίδο Καρίγιο συναντήθηκε την Παρασκευή άνθρωπος της Πόρτο, αφού οι «δράκοι» εξετάζουν τον Αργεντινό επιθετικό ως πιθανό αντικαταστάτη του Τζάκσον Μαρτίνες.

Μίλησε με Καρίγιο η Πόρτο

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Γουίδο Καρίγιο, ο οποίος απασχόλησε έντονα και τον Ολυμπιακό, και χθες άνθρωπος των «δράκων» συναντήθηκε με τον πατέρα του 24χρονου επιθετικού.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Provincia», ο Μαρσέλο Γκαούνα συναντήθηκε με τον πατέρα του Αργεντινού άσου της Εστουδιάντες και συζήτησαν για το ενδεχόμενο ο γιος του να παίξει στην Πορτογαλία.

Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον για τον Καρίγιο έχουν εκδηλώσει επίσης η Μαρσέιγ, η Ίντερ, η Μονακό και η Άντερλεχτ, η οποία έχει ακούσει ήδη μία φορά «όχι» σε πρόταση που είχε καταθέσει στην ομάδα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιβράβευσε τον Χαμζάογλου η Γαλατά!!

Νέο συμβόλαιο με τη Γαλατασαράι υπέγραψε ο Χαμζά Χαμζάογλου, ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το 2018!

Επιβράβευσε τον Χαμζάογλου η Γαλατά!
Στον πάγκο της Γαλατασαράι θα παραμείνει για τουλάχιστον για άλλα τρία χρόνια ο Χαμζά Χαμζάογλου, καθώς όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018.

Ο 45χρονος προπονητής είχε αναλάβει τον πάγκο της «τσιμπόμ» τον περασμένο Νοέμβριο, υπογράφοντας για πέντε μήνες, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τσέζαρε Πραντέλι. Στο τέλος, ο Χαμζάογλου οδήγησε τη Γαλατά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και έτσι η διοίκηση του συλλόγου τον επιβράβευσε επεκτείνοντας τη συνεργασία μαζί του. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ούτε καν πρόταση για Λούκας»

Στην άμεση διάψευση των πληροφοριών από την Ισπανία που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να έχει απαντήσει σε πρόταση 2 εκατ. της Λα Κορούνια για την απόκτηση του Λούκας προχώρησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

«Ούτε καν πρόταση για Λούκας»

Ωστόσο, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προχώρησε σε άμεση διάψευση των δημοσιευμάτων από την Ισπανία και δηλώνουν άγνοια επί του θέματος.

Εκείνο που τονίζεται είναι πως δεν υπάρχει μόνο συμφωνία αλλά ούτε πρόταση έχει φτάσει στους Θεσσαλονικείς που αφορά τον 26χρονο παίκτη, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Συγγνώμη» για τη σβάστικα από την Κροατία!


Απολογητική ανακοίνωση για τη σβάστικα που ήταν χαραγμένη στον αγωνιστικό χώρο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κροατία και την Ιταλία, εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

«Συγγνώμη» για τη σβάστικα από την Κροατία
Θύμα σαμποτάζ και εγκληματικής ενέργειας έπεσε η κροατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε και αφορούσε τη σβάστικα που ήταν χαραγμένη στο χορτάρι, στην αναμέτρηση με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Όπως είναι φυσικό, καταδίκασε το γεγονός και γνωστοποίησε πως οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ζητούμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, τους επισκέπτες από την Ιταλία και τους παίκτες των δύο ομάδων, για το ναζιστικό σύμβολο στο χορτάρι του “Πόλιουντ Στάντιουμ”.

Μιλώντας τεχνικά, ένας χημικός εργαζόταν στον αγωνιστικό χώρο 24 με 48 ώρες πριν τη σέντρα. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο μπορούσαμε ώστε να φύγει αυτό, στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε. Αμέσως ειδοποιήσαμε την UEFA για το περιστατικό.

Όπως είναι προφανές πρόκειται για σαμποτάζ και εγκληματική ενέργεια. Την καταδικάζουμε και ήδη ζητήσαμε από την αστυνομία να ξεκινήσει τη διαδικασία για να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες που έκαναν κάτι που αποτελεί ντροπή όχι μόνο για το ποδόσφαιρο της Κροατίας, αλλά για ολόκληρη τη χώρα.

Για άλλη μία φορά, απολογούμαστε και καταδικάζουμε αυτή την ενέργεια και ζητούμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, επισκέπτες και τους παίκτες των δύο ομάδων
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Να διώξει τα σύννεφα!

Η νέφωση που υπήρχε στα Νησιά Φερόε δυσκόλεψε την Εθνική να φτάσει στο Τόρσχαβν, όπου σήμερα ελπίζει να πετύχει την πρώτη της νίκη και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της με στόχο να φτάσει στο Euro 2016.

Να διώξει τα σύννεφα
Μετά από ταξίδι… Μαραθώνιο κατάφερε τελικά η Εθνική Ελλάδας να φτάσει χθες το απόγευμα στο Τόρσχαβν, όπου σήμερα αντιμετωπίζει τα Νησιά Φερόε για την 6η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2016 (21:45: ΕΡΤ1, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η νίκη για τη «γαλανόλευκη» αποτελεί μονόδρομο, καθώς σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος οι όποιες (μαθηματικές) ελπίδες υπάρχουν να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας θα εκμηδενιστούν.

Αποστολή στα Νησιά Φερόε, Σωτήρης Ταμπάκος

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου, αφού σε πέντε παιχνίδια μετράει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες και τη σημερινή της αντίπαλο να είναι μία θέση πιο πάνω, με τους τρεις βαθμούς που κατάφεραν να πάρουν τον περασμένο Νοέμβριο μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του έχουν κάνει εμπεριστατωμένη ανάλυση των Νήσων Φερόε στους παίκτες όλες αυτές τις ημέρες, δείχνοντας μεγάλη σημασία στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί στο γήπεδο «Τορσβολούρ» με το κλασικό 4-3-3. Την εστία της Εθνικής θα υπερασπιστεί ο Ορέστης Καρνέζης, που έστειλε το δικό του μήνυμα για την αντεπίθεση της Εθνικής στη συνέντευξη Τύπου.

Δεξί μπακ χαφ θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερό ο Κώστας Σταφυλίδης, ενώ οι δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Κώστα Μανωλά. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Ανδρέα Σάμαρη (αμυντικό χαφ), Παναγιώτη Κονέ (δεξί εσωτερικό χαφ) και Παναγιώτη Ταχτσίδη (αριστερό εσωτερικό χαφ).

Σε ρόλο αριστερού εξτρέμ προβάλλει ως φαβορί ο Νίκος Καρέλης με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να είναι το αουτσάιντερ. Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει και τους δύο να συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό σχήμα. Ποιο είναι αυτό; Ο μεσοεπιθετικός της Ελλάς Βερόνα να αγωνιστεί στον άξονα, «εκτοπίζοντας» από την ενδεκάδα τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Δεξιά στην επίθεση δεν τίθεται ζήτημα, θα παίξει ο Γιάννης Φετφατζίδης και στην κορυφή ο Κώστας Μήτρογλου, που δείχνει ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα.

Πώς θα παίξουν τα Νησιά Φερόε

Από την πλευρά του, ο Λαρς Όλσεν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-1-4-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νίλσεν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γ. Ντάβιντσεν, Νοτεσταντ, Γκεργκενσεν και Ν. Ντάβιντσεν. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φαέρο, ενώ ως εσωτερικοί μέσοι θα παίξουν οι Χολστ, Βίτναμαρ και οι Γιάκομπσεν, Όλσεν θα αναλάβουν περισσότερες πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Γιόχαν Εντμουντσον.

Η βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Ρουμανία 13 (7-1)
2. Β. Ιρλανδία 12 (8-4)
3. Ουγγαρία 8 (4-3)
4. Φινλανδία 4 (5-7)
5. Νησιά Φερόε 3 (2-7)
6. Ελλάδα 2 (1-5)

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

19:00: Φινλανδία - Ουγγαρία (OTE Sport 1)
21:45: Νησιά Φερόε - Ελλάδα (ΕΡΤ1, OTE Sport 1)
21:45: Βόρειος Ιρλανδία – Ρουμανία (OTE Sport 2)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική (04/09)

Ελλάδα-Φινλανδία (21:45)
Νησιά Φερόε-Βόρειος Ιρλανδία (21:45)
Ουγγαρία-Ρουμανία (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Έτοιμη η νέα Ευρωλίγκα της… FIBA!!


Από τη θεωρία στην… πράξη η FIBA! Η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ έχει ήδη ετοιμάσει το πλάνο της για τη νέα… Ευρωλίγκα και μάλιστα υπόσχεται πολλά περισσότερα οικονομικά οφέλη στους συμμετέχοντες!

Έτοιμη η νέα Ευρωλίγκα της… FIBA!

Όπως αποκάλυψε η σερβική ιστοσελίδα «Blic», η FIBA παρουσιάζεται αποφασισμένη να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει ήδη έτοιμο το πλάνο για τη νέα… Ευρωλίγκα! Η παγκόσμια ομοσπονδία έχει συμφωνήσει με μία αγγλική εταιρία «κολοσσό» για βασικό χορηγό, που θα αποφέρει πολλά περισσότερα οικονομικά οφέλη στις ομάδες που θα συμμετάσχουν, σε σχέση με αυτά που λαμβάνουν με το παρόν σύστημα.

«Η Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή έχει ένα μπάτζετ μεταξύ 25 και 30 εκατ. ευρώ, ενώ από την άλλη αυτό που ετοιμάζει η FIBA θα έχει πολύ μεγαλύτερο και θα αποδώσει ακόμη περισσότερα στους συμμετέχοντες», δήλωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ζαν-Πιερ Σιουτά.

Στο μεταξύ, η FIBA κατέθεσε μήνυση στην Ευρωλίγκα, καθώς την κατηγορεί πως δεν κατέβαλε ένα πόσο ύψους 400.000 ευρώ που αφορά φόρους του 2012. Από την πλευρά της, η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αρνείται να πληρώσει, κατηγορώντας την παγκόσμια ομοσπονδία για παρέμβαση στο καλεντάρι των ομάδων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η ώρα του Μέσι και του Καβάνι!!

Δύο από τα φαβορί του Κόπα Αμέρικα, Αργεντινή και Ουρουγουάη, κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση για τον Β’ όμιλο, με την ομάδα του Λιονέλ Μέσι να έχει σαφώς δυσκολότερο έργο.

Η ώρα του Μέσι και του Καβάνι

Απείρως ευκολότερο είναι το έργο για την Ουρουγουάη του Έντινσον Καβάνι, η οποία θα αναμετρηθεί με την πλέον αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης, την Τζαμάικα.

Ουρουγουάη-Τζαμάικα (22:00 - ΣΚΑΪ)

Ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, η Ουρουγουάη κάνει πρεμιέρα στο Κόπα Αμέρικα κόντρα στην Τζαμάικα, πραγματοποιώντας παράλληλα και ένα βήμα προς την επόμενη μέρα, καθώς ο Ντιέγκο Φορλάν μετά από πολλά χρόνια συνεισφοράς δεν θα είναι παρών στην αποστολή των «σελέστε», όπως αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τον Λουίς Σουάρες που δεν έχει εκτίσει ακόμα την τιμωρία που του έχει επιβάλλει η FIFA.

Πλην των δύο μεγάλων ονομάτων, εκτός εθνικής είναι και οι βετεράνοι Ντιέγκο Λουγκάνο, Σεμπαστιάν Αμπρέου και γι’ αυτό το λόγο, ο τεχνικός της ομάδας, Όσκαρ Ταμπάρες θέλησε να αποβάλλει λίγη από την πίεση στα πόδια των παικτών του.

«Έχουμε διαμορφώσει μία ομάδα για το Κόπα Αμέρικα. Δεν μιλάμε για φιλοδοξίες σε αυτό το τουρνουά, αφού έχουμε έρθει μόνο να πάρουμε εμπειρίες», τόνισε ο 68χρονος τεχνικός ο οποίος αναφέρθηκε και στην Τζαμάικα.

«Η Τζαμάικα έχει μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν. Έχουν πολλή ένταση, μεγάλη αποφασιστικότητα και ταχύτητα. Είναι μια διοργάνωση μεταξύ εθνικών ομάδων και δεν υπάρχουν πρωταθλητές στην αρχή».

Από την άλλη μεριά, η Τζαμάικα είναι το απόλυτο αουτσάιντερ της διοργάνωσης, καθώς εκτός των άλλων έχει κληρωθεί σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

«Θα έλεγα ότι μπορούμε να νικήσουμε μόνο με τις σέντρες, γιατί έχουμε πολύ ψηλή ομάδα ή επειδή η Ουρουγουάη δεν θα βρεθεί σε καλή μέρα. Αν παίξουμε με πειθαρχία, ταχύτητα και μικρά κενά μεταξύ μας, μπορούμε να έχουμε ελπίδες», τόνισε από την πλευρά του ο τεχνικός των Τζαμαϊκανών, Γουίνφριντ Σέφερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες, 4-4-2): Μουσλέρα - Μ. Περέιρα, Γοδίν, Χιμένες, Α. Περέιρα, Ροντρίγκες, Λοντέιρο, Αρέβαλο, Σάντσες, Καβάνι, Ρολάν

Τζαμάικα (Γουίνφριντ Σέφερ, 4-4-2): Μίλερ, Τέιλορ, Μόργκαν, Μαριάπα, Λόρενς - Γουότσον, Μπαρνς, Όστιν, Μακάναφ - Μάτοκς, Μπράουν

Γήπεδο: Regional de Antofagasta

Αργεντινή-Παραγουάη (00:30 - ΣΚΑΪ)

Το αδιαφιλονίκητο φαβορί της διοργάνωσης είναι δίχως αμφιβολία Αργεντινή που έχει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ σε παγκόσμιο επίπεδο και φυσικά και τον καλύτερο παίκτη, τον Λιονέλ Μέσι.

Οι ελπίδες για το τρόπαιο έχουν στηριχθεί κατά κύριο λόγο πάνω του, όπως και στους Άνχελ Ντι Μαρία και Σέρχιο Αγκουέρο οι οποίοι συνθέτουν ένα καταπληκτικό μείγμα στη μεσοεπιθετική γραμμή.

«Έχουμε έρθει πολύ καλά και πρέπει να έχουμε μια πολύ καλή διοργάνωση. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ούτε με την προετοιμασία, ούτε με την άφιξη των παικτών. Χωρίς τα αποτελέσματα δεν μπορούμε να ζήσουμε, αλλά πρέπει να πω ότι αυτό που με ενδιαφέρει είναι η απόδοση», ανέφερε ο γνωστός προπονητής από τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, Χεράρδο Μαρτίνο ο οποίος αναφέρθηκε και στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας, την Παραγουάη.

«Το ποδόσφαιρο της Παραγουάης διακρίνεται για την κυριαρχία του στον αέρα, αλλά αυτή τη στιγμή έχει πολλά περισσότερα. Τους ξέρω πολύ καλά και ξέρω τι μπορούν να κάνουν. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δυνατότητές τους και να αφοσιωθούμε στις δικές μας».

Όσο για την Παραγουάη που θεωρείται το δυνατό αουτσάιντερ του ομίλου, θέλει να εκμεταλλευθεί τις απουσίες που έχει η Ουρουγουάη, μπαίνοντας «σφήνα» στη δεύτερη θέση.

Όσο για το μόνιμο ζήτημα αντιμετώπισης του Λιονέλ Μέσι, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Νέλσον Βαλντές.

«Το να μαρκάρεις man-to-man τον Μέσι είναι αδύνατο. Είναι ο καλύτερος. Προτιμώ να παίξω τώρα με την Αργεντινή. Ή θα μας νικήσουν και θα καταλάβουμε που είμαστε ή θα τους εκπλήξουμε. Αφού πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, ας είναι στην πρεμιέρα».

Πιθανές ενδεκάδες:

Αργεντινή (Χεράρδο Μαρτίνο, 4-3-3): Ρομέρο - Ρονκάλια, Γκαράι, Οταμέντι, Ρόχο - Μασεράνο, Μπανέγα, Παστόρε - Ντι Μαρία, Αγκουέρο, Μέσι

Παραγουάη (Ραμόν Ντίαζ, 4-5-1): Βιγιάρ - Κάσερες, Ντα Σίλβα, Μπαλμπουενά, Σαμούδιο - Βαλντές, Ορτίθ, Κάσερες, Μπενίτες, Ορτιγκόθα - Σάντα Κρουζ

Γήπεδο: Estadio La Portada

Τα ματς θα μεταδοθούν ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έρευνες για Βραζιλία και Nike!!

Στο στόχαστρο των Αρχών των ΗΠΑ έχει μπει η συμφωνία χορηγίας που έχει συνάψει από το 1996 η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας με γνωστή αθλητική εταιρεία ένδυσης.

Έρευνες για Βραζιλία και Nike

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Wall Street Journal αναφέρει πως ένα από τα περιστατικά που περιλαμβάνονται στο σκάνδαλο που αφορά την Παγκόσμια Ομοσπονδία αφορά και τη «σελεσάο» και τη χορηγική συμφωνία που είχε κλείσει το μακρινό 1996.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως τότε η «Εταιρεία Αθλητικών Ειδών Α» συμφώνησε να καταβάλει 40 εκατ. δολάρια σε «δαπάνες μάρκετινγκ», ένα ποσό που δεν συμπεριλαμβανόταν στην αρχική συμφωνία με τη CBF.

Το συγκεκριμένο ποσό φέρεται να έχει μεταφερθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε στην Ελβετία ένας συνεργάτης της βραζιλιάνικης εταιρείας αθλητικού μάρκετινγκ «Traffic».

Από την πλευρά της, μία εκπρόσωπων των Αρχών των ΗΠΑ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι επί της υπόθεσης, ενώ δεν βρέθηκε κάποιος εκπρόσωπο της Nike να απαντήσει σε αυτές τις πληροφορίες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο τιμ των Πέισερς ο Κατσικάρης!!

Μέλος του τεχνικού επιτελείου των Πέισερς, στο προσεχές Summer League του NBA στο Λας Βέγκας θα είναι ο Φώτης Κατσικάρης, σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ.

Στο τιμ των Πέισερς ο Κατσικάρης
Στο Λας Βέγκας θα βρίσκεται ο Φώτης Κατσικάρης τον Ιούλιο!

Σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας θα συμμετέχει στο προσεχές Summer League του NBA (10-20/7) ως μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ιντιάνα Πέισερς.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Αρέσει ο Ουσέρο, μιλάει με Μακρή!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ηρακλή βρίσκεται ο Φερνάντο Ουσέρο, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν άμεσα συνάντηση με τον Γιώργο Μακρή για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Αρέσει ο Ουσέρο, μιλάει με Μακρή
Αποφασισμένοι να ενισχύσουν αισθητά το ρόστερ της ομάδας εν όψει της επιστροφής της στη Σούπερ Λίγκα είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή.

Για αυτό τον λόγο εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με βάση τον παραπάνω στόχο, και να έχει σημαντικές λύσεις στα χέρια του ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ένας από τους παίκτες που προτάθηκε στον «Γηραιό» είναι και ο Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε με την Αλκορκόν στη Segunda Divison, και στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, το κασέ του 31χρονου χαφ δεν είναι προσιτό και θα υπάρξουν κάποιες διερευνητικές επαφές μαζί του, μήπως ρίξει τις απαιτήσεις του και γίνει η μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ, μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Μακρή, αφού ο 30χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ θα έχει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Σπύρο Παπαθανασάκη.

Παρότι η Κέρκυρα είχε δείξει πρώτη το ενδιαφέρον της για τον έμπειρο χαφ, όμως όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη συμπρωτεύουσα. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Φουλάρει για Κακουτά ο Ολυμπιακός»

Την ώρα που η Σεβίλλη προσπαθεί να πείσει την Τσέλσι να της παραχωρήσει τον Γκαέλ Κακουτά, μία γαλλική ιστοσελίδα παρουσιάζει τον Ολυμπιακό πιο κοντά στον Γάλλο εξτρέμ!

«Φουλάρει για Κακουτά ο Ολυμπιακός»

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Τσέλσι για την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ, ωστόσο εκείνη απέχει πολύ από τις απαιτήσεις των «μπλε» και έτσι δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από ‘κει και πέρα, γίνεται αναφορά και στους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον Κακουτά. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει και εκείνοι από την πλευρά τους μία πρώτη προσφορά στην ομάδα του Λονδίνου, η οποία απορρίφθηκε, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να κάνουν τη ρελάνς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Και Τούρκοι για Γούτα!

Ομάδες από την Τουρκία φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτας, ο οποίος είναι γνωστό πως απασχολεί τον Άγιαξ και τη Βέρντερ Βρέμης. Πόσα χρήματα ζητάει η Ξάνθη.


Και Τούρκοι για Γούτα
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες πως δύο ομάδες από την Τουρκία, ύστερα από το ενδιαφέρον του Άγιαξ και της Βέρντερ Βρέμης, κινούνται για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Goal News», η Γαλατάσαραϊ και η Φενέρμπαχτσέ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Skoda Ξάνθης.

Η «Γαλατά» έχει προπονητή με ρίζες από τη Θράκη και έχει συλλέξει πληροφορίες για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, ενώ στη δεύτερη είναι πλέον ο Βίτορ Περέιρα που εργάστηκε για μισή σεζόν στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά της, η διοίκηση έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει πως θα παραχωρήσει τον Γούτα μόνο αν φτάσει πρόταση που θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, οι Ακρίτες φέρονται να κινούνται για την απόκτηση του Αλέξανδρου Νικολιά, τον 21χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου που φέτος ξεχώρισε με τα «ερυθρόλευκα» και είχε 28 συμμετοχές και 4 γκολ στο ενεργητικό του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει Ευρωμπάσκετ ο Πάου Γκασόλ!!

Πιο πιθανή φέρεται η συμμετοχή του Πάου Γκασόλ στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, παρά αυτή του αδερφού Μαρκ, όπως αποκάλυψε ο Τύπος της Ιβηρικής Χερσονήσου!

Θέλει Ευρωμπάσκετ ο Πάου Γκασόλ!

«Αυτή τη στιγμή, ο Πάου έχει όλη την καλή διάθεση να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ, την ώρα που η συμμετοχή του Μαρκ ολοένα και απομακρύνεται», αναφέρεται στην ισπανική ιστοσελίδα, με τον σέντερ των Μπουλς να μην έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ να έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την 1η Ιουλίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πλησιάζει σε Φαλκάο η Τσέλσι!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο φέρεται να βρίσκεται η Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Πλησιάζει σε Φαλκάο η Τσέλσι
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε προαναγγείλει πως θα γίνει κίνηση για τον Ρανταμέλ Φαλκάο από την Τσέλσι και σήμερα προκύπτουν νέες πληροφορίες που θέλουν τους Λονδρέζους να είναι μια… ανάσα από την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού.

Συγκεκριμένα, σημερινά δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου αναφέρουν πως οι «μπλε» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μονακό για τον δανεισμό του διεθνούς άσου και θα δώσει τον Πάσαλιτς ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Η Τσέλσι, από την πλευρά της, θα ορίσει οψιόν αγοράς για τον Πάσαλιτς και το ίδιο θα συμβεί και με τον Φαλκάο που θα παραμείνει στη Premier League μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανανεώνει με Γαλατά ο Μίτσοβ!!

Στη Γαλατασαράι θα παραμείνει ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ, καθώς σύμφωνα με τους Τούρκους αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία του για άλλα δύο χρόνια!

Ανανεώνει με Γαλατά ο Μίτσοβ!
Μετά την οικονομική σιγουριά, το… χτίσιμο! Το χρήμα είναι «ζεστό» στη Γαλατασαράι, ύστερα από τη νέα –και πολύ σημαντική- συμφωνία με το χορηγό, με αποτέλεσμα οι παίκτες να έχουν λάβει ήδη τις απαραίτητες εγγυήσεις και να αρχίσουν τις θετικές απαντήσεις.

Έτσι, σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας, καθώς απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια! Μάλιστα, αυτή δεν είναι η μοναδική καλή είδηση για την «Τσιμπόμ», καθώς στο ρόστερ θα παραμείνουν ακόμα οι Τζάστιν Κάρτερ, Κερέμ Γκονλούμ, Σινάν Γκιουλέρ και Ζόραν Έρτσεγκ! *Πηγή: sport-fm.gr*

«Συμφωνία με ΠΑΟΚ για Λούκας»

Στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Πέρεθ, αφού ραδιοφωνικός σταθμός της Ισπανίας υποστηρίζει ότι ο σύλλογος της Γαλικίας συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ.

«Συμφωνία με ΠΑΟΚ για Λούκας»

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Χάβι Τόρες στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Galega» μετέδωσε πως ο σύλλογος της Γαλικίας συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό του τον 26χρονο μέσο.

Μάλιστα, εκείνο που προκύπτει από την Ισπανία είναι πως ο εκπρόσωπος του Λούκας μετέφερε στους Θεσσαλονικείς πως επιθυμία του πελάτη του είναι να παραμείνει στην Ντεπόρ, στην οποία έπαιξε φέτος ως δανεικός και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό για την παραμονή της στην Primera Division.

Όσον αφορά το οικονομικό, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στα 2 εκατ. ευρώ, αν και στη ρήτρα που είχε μπει κατά τον δανεισμό του παίκτη είχε μπει οψιόν που έφτανε τα 3,5 εκατ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*