Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Μπέσιτς: «Θα είμαι καλύτερος του χρόνου»

Χρειάζεται απλώς λίγες μέρες… off. Ο Μοχάμεντ Μπέσιτς περιμένει πως και πως τις καλοκαιρινές του διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να επιστρέψει με γεμάτες «μπαταρίες» για την προετοιμασία της Έβερτον ενόψει της νέας περιόδου.
Ο Βόσνιος μέσος παραδέχτηκε ότι το φορτωμένο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ, συν του ότι δεν είχε πάρει ανάσες τα τελευταία δύο χρόνια με πρωτάθλημα, Μουντιάλ, προκριματικά, επηρέασε αρκετά τις επιδόσεις του στην πρώτη του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Παρόλο, λοιπόν, που οι περισσότεροι εντυπωσιάστηκαν με τις δυνατότητές του στο Νησί, ο ίδιος έσπευσε να τους προετοιμάσει ότι… ακόμη δεν είδαν τίποτα!
«Όταν ήρθα πέρυσι δεν πήρα ούτε μία μέρα ρεπό. Θέλω μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου με την εθνική ομάδα να βρω δύο-τρεις εβδομάδες να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ. Εδώ και δύο χρόνια δεν είχα καθόλου χρόνο για διακοπές και αυτό με επηρέασε όταν ήρθα σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα. Θα ηρεμήσω και μετά θα επιστρέψω ακόμη καλύτερος», ήταν το σχόλιο του διεθνούς χαφ, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στην τρομερή επιρροή που έχουν οι φίλοι της Έβερτον στην υπόλοιπη ομάδα:
«Θυμάμαι τους οπαδούς στο ματς με τη Λιλ στη Γαλλία. Είχαν έρθει περίπου 10.000. Είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις τόσο κόσμο μαζί σου. Δεν ήξερα ότι η ομάδα ήταν τόσο μεγάλη. Βρίσκονταν σε κάθε γήπεδο της Πρέμιερ Λιγκ. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι από τους κορυφαίους της Αγγλίας»!
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: