Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Έτοιμη η νέα Ευρωλίγκα της… FIBA!!


Από τη θεωρία στην… πράξη η FIBA! Η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ έχει ήδη ετοιμάσει το πλάνο της για τη νέα… Ευρωλίγκα και μάλιστα υπόσχεται πολλά περισσότερα οικονομικά οφέλη στους συμμετέχοντες!

Έτοιμη η νέα Ευρωλίγκα της… FIBA!

Όπως αποκάλυψε η σερβική ιστοσελίδα «Blic», η FIBA παρουσιάζεται αποφασισμένη να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει ήδη έτοιμο το πλάνο για τη νέα… Ευρωλίγκα! Η παγκόσμια ομοσπονδία έχει συμφωνήσει με μία αγγλική εταιρία «κολοσσό» για βασικό χορηγό, που θα αποφέρει πολλά περισσότερα οικονομικά οφέλη στις ομάδες που θα συμμετάσχουν, σε σχέση με αυτά που λαμβάνουν με το παρόν σύστημα.

«Η Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή έχει ένα μπάτζετ μεταξύ 25 και 30 εκατ. ευρώ, ενώ από την άλλη αυτό που ετοιμάζει η FIBA θα έχει πολύ μεγαλύτερο και θα αποδώσει ακόμη περισσότερα στους συμμετέχοντες», δήλωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ζαν-Πιερ Σιουτά.

Στο μεταξύ, η FIBA κατέθεσε μήνυση στην Ευρωλίγκα, καθώς την κατηγορεί πως δεν κατέβαλε ένα πόσο ύψους 400.000 ευρώ που αφορά φόρους του 2012. Από την πλευρά της, η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αρνείται να πληρώσει, κατηγορώντας την παγκόσμια ομοσπονδία για παρέμβαση στο καλεντάρι των ομάδων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: