Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Αραβίδης: «Χαρά μας που συνεχίζει ο Δέλλας»

Πόση ικανοποίηση προκάλεσε στ’ αποδυτήρια της ΑΕΚ η παραμονή του Τραϊανού Δέλλα έδειξε (και) ο Χρήστος Αραβίδης. Ο επιθετικός της «Ένωσης» τόνισε ότι είναι χαρά όλων που έμεινε ο «Κολοσσός».

Αραβίδης: «Χαρά μας που συνεχίζει ο Δέλλας»
Τον ευεργετικό αντίκτυπο που είχε στο εσωτερικό της ΑΕΚ η παραμονή του Τραϊανού Δέλλα εξέφρασε ο Χρήστος Αραβίδης.

Μιλώντας στο περιθώριο της γιορτής της ομάδας, ο πρώτος της σκόρερ έδωσε το σύνθημα της επιστροφής και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα δύο χρόνια περιπλάνησης της ομάδας σε δύσκολες κατηγορίες, που δεν αρμόζουν στο μέγεθός της τελείωσαν. Από ‘κει και πέρα πηγαίνουμε μπροστά, κοιτάζουμε την επόμενη μέρα και επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε. Θα προσπαθήσουμε σίγουρα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την επόμενη χρονιά, όπου οι στόχοι μας είναι υψηλοί», είπε αρχικά.

Και αναφερόμενος στον Δέλλα, απάντησε: «Ο κόουτς είναι ένας κρίκος που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας. Είναι χαρά μας που συνεχίζει στην ομάδα. Θέλουμε εμείς και πιστεύω και όλος ο κόσμος να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στον προπονητή και όπως είπα και πριν είναι χαρά μας να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: