Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Πλατέλλας: «Δίκαιη η παραμονή Δέλλα»

Ένα ακόμα δείγμα της εκτίμησης που απολαμβάνει ο Τραϊανός Δέλλας από τους παίκτες του έδωσε ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε δίκαιη την παραμονή του «Κολοσσού» στην ΑΕΚ.

Πλατέλλας: «Δίκαιη η παραμονή Δέλλα»
Η δουλειά του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ ήταν λογικό να έχει ως επακόλουθο την παραμονή του στον πάγκο της «Ένωσης», σύμφωνα με όσα είπε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Μιλώντας στη NOVA στο περιθώριο της αποχαιρετιστήριας γιορτής των «κιτρινόμαυρων», ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δήλωσε ευτυχισμένος που βρίσκεται στο σύλλογο και εξήρε τη δουλειά του προπονητή του.

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να είμαι σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για όσα περάσαμε μαζί φέτος και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Ξέρουμε ότι η Σούπερ Λίγκα είναι δύσκολη, η ΑΕΚ θα πάει για πρωταθλητισμό και στο γήπεδο θα φανούν όλα. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε»
, είπε χαρακτηριστικά.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «η παραμονή του κ. Δέλλα είναι δίκαιη», κατέληξε: «Έχει βοηθήσει πολύ, ήταν σημαντικό κομμάτι αυτής της διαδικασίας. Ο κόουτς αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και μας έχει βοηθήσει πολύ όλο αυτό το διάστημα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: