Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Λίστα με… ερωτηματικά από τον Ιβάνοβιτς!

Την προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ ανακοίνωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Μέσα οι Μιλόσεβιτς (ΑΕΚ) και Πάσαλιτς (Άρης), ερωτηματικό οι Τελέτοβιτς, Νούρκιτς και Τζέντοβιτς.

Λίστα με… ερωτηματικά από τον Ιβάνοβιτς
Με αρκετά και σημαντικά ερωτηματικά ανακοίνωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς την προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Κανονικά βρίσκονται στη λίστα οι Μίλαν Μιλόσεβιτς της ΑΕΚ και Μουχάμεντ Πάσαλιτς του Άρη.

Από ‘κει και πέρα, άγνωστο αποτελεί το αν θα συμμετέχουν τα βαριά… χαρτιά, Τελέτοβιτς, Νούρκιτς και Τζέντοβιτς, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ έχουν ανακοινωθεί δύο «νατουραλιζέ», οι Ζακ Ράιτ και Άλεξ Ρένφρο, όπου θα πρέπει να «κοπεί» ο ένας.

Αναλυτικά η λίστα:

Γκόρντιτς, Πάσαλιτς (Άρης), Ρένφρο, Κνέζεβιτς, Μούσα, Ζακ Ράιτ, Τζέντοβιτς, Σούταλο, Μιλόσεβιτς (ΑΕΚ), Γιόσιλο, Πέρσιτς, Βράμπατς, Μπούζα, Άτιτς, Χάσαντιτς, Τελέτοβιτς, Τόντιτς, Χαλίλοβιτς, Καράχοτζιτς, Γκλόγκοβατς, Κικάνοβιτς, Στιπάνοβιτς, Νούρκιτς, Αλμπίγιανιτς και Χουϊντούροβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: