Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Μπάρτσα, έμπλεξες!!

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται για την Μπαρτσελόνα η Μάλαγα! Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν εύκολα 77-66, ισοφάρισαν την ημιτελική σειρά σε 2-2 και τα πάντα θα κριθούν σε πέμπτο ματς στη Βαρκελώνη.

Μπάρτσα, έμπλεξες!

Οι Ανδαλουσιάνοι ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, έχοντας απ' τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα συνεχώς διψήφιες διαφορές, που έφτασαν και στο +20 (46-26). Οι Καταλανοί ήταν σε κακό βράδυ επιθετικά, βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν και ουσιαστικά... έπεσαν δίχως καν να προσπαθήσουν.

Προς το τέλος επιχείρησαν μια απέλπιδα προσπάθεια για αντεπίθεση, μείωσαν ακόμα και στους 7 (59-52), ωστόσο οι γηπεδούχοι -με τον κόσμο στο πλευρό τους- τους έκοψαν οποιαδήποτε ελπίδα είχαν, φτάνοντας σχετικά άνετα στο ροζ φύλλο αγώνα.

Κάπως έτσι λοιπόν, το ποια απ' τις δύο θα περάσει στους τελικούς της φετινής ACB (και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης) θα ξεκαθαρίσει οριστικά στο πέμπτο μεταξύ τους ματς, την προσεχή Κυριακή (14/6), στην Βαρκελώνη.

Πλουραλισμός στην επίθεση για τους νικητές, με τον Γκρέιντζερ να πετυχαίνει 11, τους Στέφανσον-Βάσκεθ από 9 και τον Σουάρεθ 8 (με 12 ριμπάουντ). Ο Βασιλειάδης σε 10’ συμμετοχής μέτρησε 3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Για τους «μπλαουγκράνα» που απογοήτευσαν 14 σημείωσε ο Χουέρτας και από 12 οι Σατοράνσκι, Τόμιτς.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 41-24, 55-40, 77-66
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: