Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

«Η ιστορία της ΑΕΚ επιβάλλει να πρωταγωνιστεί»!

Υποχρεωμένη απ’ την ιστορία της να πρωταγωνιστεί χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Δημήτρης Ανάκογλου. «Ο Δέλλας κατάφερε να μας κάνει οικογένεια», το σχόλιο του για τον Τραϊανό Δέλλα.

«Η ιστορία της ΑΕΚ επιβάλλει να πρωταγωνιστεί»
Ξεκάθαρος για το στόχο της ΑΕΚ με την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Σε δηλώσεις του στη NOVA κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας γιορτής της «Ένωσης», ο εκ των αρχηγών τόνισε ότι η ιστορία της επιβάλλει να πρωταγωνιστεί.

«Είναι ένα ευχαριστώ για τον κόσμο αυτή η εκδήλωση. Για δύο δύσκολα χρόνια, η ομάδα έπαιξε σε κατηγορίες που δεν της αρμόζουν, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά τελειώσαμε με τις ανόδους και είναι μια γιορτή για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας έδωσε μεγάλη στήριξη και έκανε υπομονή για να δει και πάλι την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία», είπε αρχικά ο Ανάκογλου αναφερόμενος στην εκδήλωση.

Ερωτώμενος, δε, για τη νέα σεζόν, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά από τρία χρόνια επιστρέφουμε. Η ιστορία της ΑΕΚ σημαίνει ότι οφείλει να πρωταγωνιστεί και αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Ο προπονητής μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι εγώ στην ΑΕΚ, δούλεψε πολύ μαζί μας και κατάφερε να μας κάνει μια οικογένεια, κάτι που δεν είναι ποτέ εύκολο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: