Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Προς Τραμπζονσπόρ ο Γκέκας!!

Κάτοικος «Χουσεΐν Αβνί Ακέρ» θα είναι τη νέα σεζόν ο Φάνης Γκέκας, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο 33χρονος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την Τραμπζονσπόρ και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του…

Μάλιστα και η Ακχίσασπορ (ομάδα που ανήκει ο Έλληνας φορ) έχει δώσει τα χέρια με τον σύλλογο της Τραπεζούντας και το… deal των δύο πλευρών έχει κλείσει περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Από την μεριά του ο Γκέκας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ για 1+1 χρόνο…Πηγή: metrosport.gr

"Καμιά πρόταση από τον ΠΑΟΚ"

Με δηλώσεις του στο ''gazetta.gr'' o Καπαρός ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχθεί καμιά πρόταση από τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει κάποια πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνω ότι το όνομα μου υπάρχει στα δημοσιεύματα, άλλα εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν.
Δεν ξέρω κάτι για ενδιαφέρον από Ελλάδα», τόνισε αρχικά ο Ισπανός από τη Μάλαγα, όπου και βρίσκεται και απάντησε... διπλωματικά όσον αφορά το ενδεχόμενο να αναλάβει μια ελληνική ομάδα: «Θα πρέπει να μιλήσετε με τον ατζέντη μου. Συγκεντρώνει τις προτάσεις και στη συνέχεια αποφασίζουμε. προς το παρόν εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα από Ελλάδα, οπότε δεν μπορούμε να συζητήσουμε για κάτι».

Το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη Άρη!!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε ξανά πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη και αντιπρόεδροι εκλέχτηκαν οι Ανδρεάδης και Βασιλείου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Την Τρίτη 28/5 το βράδυ, το νεοκλεγέν Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ, το οποίο προέκυψε μετά τις εκλογές της 24ης Μαΐου, είχε την πρώτη του συνάντηση. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και των υπευθύνων των τμημάτων, είναι η εξής:

Πρόεδρος: Παπαδόπουλος Νικόλαος

Γενικός Γραμματέας: Κάρλας Γεώργιος

Αντιπρόεδρος Α`: Ανδρεάδης Γιώργος

Αντιπρόεδρος Β`: Ευγενίου Ευστράτιος

Ειδικός Γραμματέας: Λεκίδης Νικόλαος

Γενικός Αρχηγός Τμημάτων: Οικονόμου Αναστάσιος

Υπεύθυνος εγκαταστάσεων "Κλεάνθης Βικελίδης": Μπάμπης Βασίλης

Υπεύθυνος Οικονομικών/Καλαθόσφαιρα με αμαξίδιο: Τσιφωντίδης Φώτης

Υπεύθυνος Νομικών Θεμάτων/Εντεταλμένος σύμβουλος σε σχέσεις ΑΣ - ΠΑΕ: Γρόλιος Χρήστος

Υπεύθυνος γυναικείου ποδοσφαίρου: Πλαγάκος Γεώργιος

Υπεύθυνος γυναικείου βόλεϊ: Σαρηγιαννίδης Άρης

Υπεύθυνος ΤΑΠ: Αναστασίου Σάββας

Υπεύθυνος οικονομικής επιτροπής: Λατσίνονγλου Χρήστος

Υπεύθυνος Στίβου: Κωνσταντινίδης Ηλίας

Μέλος: Γεωργιάδης Ελευθέριος

Εκπρόσωπος σε ΠΑΕ: Τσιφωντίδης Φώτιος

Εκπρόσωπος σε ΚΑΕ: Εμμανουηλίδης Θεόδωρος

Εκπρόσωπος σε Volleyleague: Γρόλιος Χρήστος

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου: Κουράκος Κωνσταντίνος

Yπεύθυνοι χάντμπολ: Αγγελούσης Ευάγγελος, Χαράλαμπος Παρασκευόπουλος

Υπεύθυνος Πάλης: Βίγκος Παύλος

Υπεύθυνος Πυγμαχίας: Δημαρέλης Ανδρέας

Υπεύθυνη Πόλο: Δημητρίου Ελένη

Υπεύθυνος ποδηλασίας: Θεοτόκης Κλεόβουλος

Υπεύθυνη Κολυμβητικού: Κιτσοκώστα Δέσποινα

Υπεύθυνος τζούντο: Παπανικολάου Αθανάσιος

Υπεύθυνος Μπάσκετ Παίδων – Εφήβων: Σιδεροηλίας Γεώργιος

Υπεύθυνος Roller-Hockey-Καλλιτεχνικού Πατινάζ: Σιδηρόπουλος Χαράλαμπος»

Χατζηνικολάου στο Metropolis: «Αισθάνθηκα απολογούμενος λόγω Άρη»

O τέως τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Χατζηνικολάου έσπασε τη σιωπή του μετά από πολύ καιρό και μίλησε για το "διαζύγιο" με τον Ηρακλή, αλλά και για την πιθανότητα συνεργασίας του με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον Δημήτρη Κανελλάκη και την εκπομπή του ΑΘλητικού Metropolis, Τρίτο Ημίχρονο:

"Ήταν δικαιολογημένη η απαίτηση για την άνοδο, αλλά θεωρεώ αδικαιολόγητη την τάση για την προπονητική μου απαξίωση για τα συναισθήματά μου. Ποτέ δεν έκρυψα τα συναισθήματά μου για τον Άρη.

Αυτό δε μου αφαίρεσε το δικαίωμα να προπονώ τις υπόλοιπες ομάδες, δε μου έθεταν ποτέ τέτοιο ζήτημα. Μόνο στον Ηρακλή αισθάνθηκα απολογούμενος που αγωνίστηκα στον Άρη. Συγκεντρώσαμε επί ημερών μου 46 βαθμούς και κάναμε σε όλο το 2ο γύρο μια ήττα στο Βόλο. Με τη διοίκηση είχαμε άριστη συνεργασία. Έτσι όπως είχαν διαμορφώσει κάποιοι το κλίμα ο Ηρακλής δεν θα είχε ηρεμία και θα έμπαινε με μίσος και φασαρία στα πλέι οφ. Έπρεπε κάτι να γίνει για να δημιουργηθεί ένα νέο ερέθισμα στους παίκτες σε συννενόηση με τη διοίκηση. Ούτε εγώ ήθελα να φύγω ούτε η διοίκηση να με διώξει. Απλά έπρεπε κάτι να γίνει", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όταν δέχομαι επιθέσεις κάποιοι είναι ηθικοί αυτουργοί αυτής της έντασης. Παρακινούμενοι ήταν οι οπαδοί, δεν ξέρω από ποιους. Δεν ήταν σίγουρα από τη διοίκηση. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές ξανά. Σαν μπάτζετ είχαμε το χαμηλότερο απ' τους άλλους διεκδικητές και τα έδωσαν όλα φέρνοντας τον Ηρακλή ως το τέλος να διεκδικεί την απευθείας άνοδο. Ήταν από τις καλύτερες διοικήσεις που συνεργάστηκα με καλή επικοινωνία σε όλα. Ευχαριστώ τους πάντες από τον Γενικό Αρχηγό τον Γιώργο Καραΐσκο, τους φυσιοθεραπευτές τους φροντιστές, όλους, ακόμη και τους ανθρώπους του εστιατορίου, τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής και τους φιλάθλους που πραγματικά στήριξαν την προσπάθεια και ιδιαίτερα τους οπαδούς από το πέταλο. Νομίζω ότι η αμφισβήτηση ήταν καθαρά επειδή προερχόμουν από τον Άρη. Δε μπορούσαν να δεχθούν ότι ένας αρειανός κάνει αυτή την προσπάθεια. Έβριζαν εμένα επειδή προέρχομαι από άλλη ομάδα".

Για το τι συνέβη και χάθηκαν τα δύο τελευταία ματς:

"Στο Βόλο ήταν ένα ματς με ιδιαίτερες συνθήκες, δε χρειάζεται να τα επαναλαμβάνω. Με τον Παναιτωλικό ξεκινήσαμε πολύ καλά. δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε και μετά με τα επεισόδια ήμασταν πίσω, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Δεν αποπροσανατολιστήκαμε από τα όσα έγιναν στο Βόλο γιατί ξεκινήσαμε πολύ καλά. Από τα επεισόδια και μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο αγωνιστικό κομμάτι".

Για τη συνέχεια των πλέι-οφ για τον Ηρακλή:

"Δε νομίζω ότι είναι βουνό. Όλες οι ομάδες ξεκινούν με τις ίδιες πιθανότητες. Ο Ηρακλής χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση, το έλεγα από την αρχή. Αν υπάρχει βοήθεια στα παιδιά οι πιθανότητες είναι οι ίδιες για όλες τις ομάδες. Μπορεί να υπάρχουν τα τρία σερί εκτός. Με μια νίκη είναι ψυχολογικά διαφορετικά τα πράγματα".

Για τον Σίνισα Γκόγκιτς είπε:

"Πιστεύω ότι βοηθήσει γιατί γνωρίζει τις ομάδες και τις αντιμετώπισε πρόσφατα".

Τέλος, για το αν έχει συζητήσει με τον Άρη και αν αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να παραιτηθεί τόνισε:

"Δε σχετίζεται η παραίτησή μου με τον Άρη. Από αλλού έχω πρόταση. Θα ήθελα να πάω στον Άρη, φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα". Πηγή: metrosport.gr

Απαγόρευσε την είσοδο στους δημοσιογράφους η ΕΠΟ!!

Η ΕΠΟ πέταξε στο δρόμο τους δημοσιογράφους που πήγαν να καλύψουν το ρεπορτάζ για την αδειοδότηση, προφανώς για να τους δείξει τον… αληθινό δρόμο πάνω στον οποίο βαδίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απαγόρευσε την είσοδο στους δημοσιογράφους η ΕΠΟ!
Για πρώτη φορά από τότε που η ΕΠΟ μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις (που της έχουν παραχωρηθεί), αποφάσισε να μην εισέλθουν σε αυτές οι δημοσιογράφοι για να κάνουν τη δουλειά τους, με τη διοίκησή της να δίνει εντολή στα… «παιδιά» στην πόρτα, να απαγορεύσουν την είσοδο στους διαπιστευμένους του ρεπορτάζ.

Την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, που οι αδειοδοτήσεις συζητούνταν σε πρώτο βαθμό, οι δημοσιογράφοι εισήλθαν κανονικά. Την Πέμπτη 30/5, για μια υπόθεση που ενδιαφέρει όλη την φίλαθλη κοινή γνώμη, δεν τους επέτρεψαν ούτε καν στον προαύλιο χώρο να βρίσκονται, αλλά τους πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο, χωρίς να υπάρχει έστω μια στοιχειώδης αιτιολογία για αυτή την απαράδεκτη και πρωτόγνωρη συμπεριφορά.

Άραγε, τι νομίζουν; Μας «τιμωρούν» για κάτι; Δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους για την κριτική που κάνουμε; Πιστεύουν ότι από το… δρόμο θα μάθουμε λιγότερα απ’ ότι θα μαθαίναμε αν ήμασταν μέσα;

Ό,τι και να νομίζουν… δεν πειράζει! Πάντα στο δρόμο κάναμε ρεπορτάζ άλλωστε… Μακριά και «αγαπημένοι»!

**Μετά τον ντόρο που έγινε για το εν λόγω θέμα και έπειτα από το δημοσίευμα μας (καθώς και άλλα δημοσιεύματα), η ΕΠΟ επέτρεψε στους 2-3 δημοσιογράφους που είχαν μείνει, να περάσουν την πύλη και να παραμείνουν στον προαύλιο χώρο, έπειτα από 5 ώρες παραμονής στο δρόμο! Από την ομοσπονδία τόνιζαν δε, ότι η εντολή που δόθηκε ήταν να μην μπουν οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα που συνεδρίαζε το όργανο αδειοδότησης και όχι γενικά στο χώρο και πως το λάθος που έγινε, βαραίνει τους σεκιούριτι που... δεν κατάλαβαν καλά! Πηγή: sport-fm.gr

Αφήνει τον… Στέφενς!!

Ο ΠΑΟΚ εγκαταλείπει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Χουμπ Στέφενς καθώς οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές.

Αφήνει τον… Στέφενς
Άμεσα να κλείσει το φλέγον ζήτημα του προπονητή προσπάθησε ο Ιβάν Σαββίδης την επομένη της ήττας του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ολλανδό τεχνικό για να του εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τα «θέλω» όμως του Στέφενς κρίθηκαν υπερβολικά για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις και πλέον να αναζητείται άλλη λύση.

Βάσει των ονομάτων που έχουν ακουσθεί μέχρι σήμερα ο Ντομίνγκος Πασιένσια φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι της ομάδας να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει στον Τύπο.

Η απόφαση αυτή του Ιβάν Σαββίδη να προσεγγίσει άμεσα τον Ολλανδό τεχνικό αλλά και η ανανέωση του συμβολαίου του Λίνο αποτελεί –υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες- μια προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις των οπαδών το οποίο είναι αρκετά βαρύ μετά την ήττα χθες στην Τούμπα από τον Ατρόμητο! Πηγή: sport-fm.gr

Μένει ο Λίνο!!

Ο Λίνο πέρασε από τα γραφεία και συμφώνησε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Μένει ο Λίνο
Ο Λίνο θα παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ!

Σήμερα ο άσος του Δικεφάλου του Βορρά πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και επισημοποίησε την συμφωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα συνεργασία του Λίνο αφορά και πάλι συμβόλαιο ενός έτους.

Μάλιστα, οι καλά γνωρίζοντες τα θέματα του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι η ανανέωση αυτή του συμβολαίου του Λίνο επιλέχθηκε να γίνει σήμερα -μια ημέρα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο-, ως μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις των οπαδών. Πηγή: sport-fm.gr

Και επίσημα «πράσινο» το Απήλιον!!

Την αγορά του προπονητικού κέντρου «Απήλιον» ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο –μάλιστα- όπως διευκρινίζεται θα ανήκει «εξ ολοκλήρου» στην ΠΑΕ.

Και επίσημα «πράσινο» το Απήλιον
Την αγορά του προπονητικού κέντρου «Απήλιον» ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο –μάλιστα- όπως διευκρινίζεται θα ανήκει «εξ ολοκλήρου» στην ΠΑΕ.

Σε αυτή δίδονται εξηγήσεις για την απόφαση της ΠΑΕ να αφήσει το προπονητικό κέντρο της Παιανίας. «Το κόστος εκμίσθωσης τους ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ενώ η συνολική τους έκταση είναι μικρότερη και οι εγκαταστάσεις παλαιότερες συγκριτικά με τις αντίστοιχες του νέου προπονητικού κέντρου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, επισημαίνει ότι στην συμφωνία συμπεριλαμβάνεται η αγορά και άλλων 50 στρεμμάτων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση των εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την αγορά του προπονητικού κέντρου «Απήλιον». Το νέο προπονητικό κέντρο, το οποίο θα αποτελεί στο εξής πυρήνα των δραστηριοτήτων τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής, είναι εξ ολοκλήρου ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το προπονητικό κέντρο «Απήλιον» εκτείνεται σε 50 στρέμματα και περιλαμβάνει υποδομές επαρκείς για τις ανάγκες της ομάδας μας. Αποκτήθηκαν ωστόσο, στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας, επιπλέον 50 στρέμματα με στόχο την επέκταση εγκαταστάσεων και υποδομών που θα αναδείξουν το νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού σε ένα από τα πλέον σύγχρονα και άρτια στην Ευρώπη.

Από την 1η Ιουλίου ο Παναθηναϊκός αφήνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Το κόστος εκμίσθωσής τους ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ενώ η συνολική τους έκταση είναι μικρότερη και οι εγκαταστάσεις παλαιότερες συγκριτικά με τις αντίστοιχες του νέου προπονητικού κέντρου.

Ο Παναθηναϊκός που ανήκει στους οπαδούς του θέτει στέρεες βάσεις για το μέλλον του και κοιτάζει μπροστά με αισιοδοξία στηριζόμενος στις δυνάμεις του, στη δουλειά και το όραμα των ανθρώπων του και την αγάπη και τη στήριξη των φιλάθλων του».

Μήνυση κατά της Sun από τον Μαρινάκη!!

Μήνυση κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά της βρετανικής “Sun” για συκοφαντικό δημοσίευμα της πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μήνυση κατά της Sun από τον Μαρινάκη
Νομικά κατά της βρετανικής εφημερίδας “Sun” κινήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταθέτοντας μήνυση, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, pressgazzette.co.uk.

Αφορμή για την νομική αυτή κίνηση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ένα δημοσίευμα της εφημερίδας πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, το οποίο τον χαρακτήρισε μέλος σε οργάνωση με εμπλοκή σε στημένους αγώνες και δωροδοκίες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης – όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα- ζητά αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ, κάνει λόγο για τεράστια ζημιά στην επιχειρηματική του φήμη.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει το άρθρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης οδηγήθηκε στην απόφαση να καταθέσει μήνυση καθώς η εφημερίδα δεν ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το δημοσίευμα αυτό παρά τις αρκετές επιστολές που είχε στείλει στα γραφεία της Sun. Πηγή: sport-fm.gr

Ντέμης: «Καταπληκτικός τύπος ο Ψωμιάδης»

Καταπληκτικό τύπο χαρακτήρισε τον Μάκη Ψωμιάδη ο Ντέμης Νικολαϊδης, τονίζοντας πως πάντα καταφέρνει να κερδίζει το Δημόσιο, την ΑΕΚ και τη Δικαιοσύνη και του βγάζει το καπέλο.

Ντέμης: «Καταπληκτικός τύπος ο Ψωμιάδης»
Απογοητευμένος από την εξέλιξη της εκδίκασης της υπόθεσης Ψωμιάδη εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ επισήμανε πως παρότι ο Μάκης Ψωμιάδης παίζει μόνος του απέναντι στο ελληνικό Δημόσιο, την ΑΕΚ και τη Δικαιοσύνη καταφέρνει πάντα να κερδίζει.

Διαβάστε όσα είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης αμέσως μετά την απόφαση της αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης Ψωμιάδη:

«Θέλω πολύ να πω ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Καταφέρνει και βγαίνει νικητής εννέα συνεχόμενα χρόνια. Παίζει μόνος του απέναντι στο ελληνικό Δημόσιο, την ΑΕΚ, τη Δικαιοσύνη και τη λογική, αλλά καταφέρνει πάντα να μας κερδίζει, εννέα συνεχόμενα χρόνια, με αποδεδειγμένα εγκλήματα σε βάρος του Δημοσίου και της ΑΕΚ. Δεν θέλω κάτι άλλο να δηλώσω, απλά ειλικρινά του βγάζω το καπέλο και ας προβληματιστεί ο οποιοσδήποτε σε αυτή τη χώρα που ζούμε, ποια θα είναι η συνέχεια από εδώ και πέρα».

Θεωρείτε κωμωδία αυτό που γίνεται;

«Δεν θέλω να κάνω κανέναν χαρακτηρισμό. Απλά εννέα χρόνια έρχομαι στα δικαστήρια. Και όχι μόνο εγώ. Και ο ΣΔΟΕ, και το ελληνικό Δημόσιο, και άλλοι άνθρωποι μαζί με μένα».

Θεωρείτε ότι έχει τελειώσει οριστικά αυτή η ιστορία;

«Καταρχήν, από τη στιγμή που πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο και απ' ότι μαθαίνω, διαβάζω η ΑΕΚ θα λυθεί ως εταιρεία μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να παρίσταται στο δικαστήριο απέναντι του, οπότε... Δεν είμαι νομικός. Νομίζω ότι οι πιθανότητες νίκης σε αυτό το επίπεδο θα είναι λιγοστές. Αλλά δεν είμαι νομικός για να σας απαντήσω».

Με Σπανό στο Champions League!!

Αν και πικράθηκε στη διάρκεια της σεζόν, ο Γιώργος Σπανός δηλώνει στον NovaΣΠΟΡ FM πως είναι έτοιμος να σχεδιάσει τον Ατρόμητο της επόμενης σεζόν που ενδέχεται να βρει την ομάδα στο Champions League!

Με Σπανό στο Champions League!
Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι Περιστεριώτες κρατούν τις τύχες τους στα χέρια τους καθώς υποδέχονται την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης και ξέρουν πως από αυτό το ματς μπορούν να φτάσουν στα… αστέρια.

Παράλληλα, ο κ. Σπανός ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο αναμορφωτής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σπανός στον Σωτήρη Κωσταβάρα και την εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ»:

«Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Λόγω της κακής εικόνας στα μέσα του δευτέρου γύρου που μας έφερε στα πλέι οφ με μηδέν βαθμούς, είχαμε βάλει ως ματς-κλειδί το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Βλέποντας τη δική μας κατάσταση και των αντιπάλων μας, πιστέψαμε πως μπορούμε να έρθουμε πρώτοι».

Για τον Παράσχο και τη συνεισφορά του στην επιτυχία:
«Ό,τι κι αν γίνει, η εικόνα της ομάδας μετά τον κ. Παράσχο είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας και δεν εξαρτόμαστε από κανέναν. Έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας κι ελπίζουμε να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία».

Για το αν ο Ατρόμητος θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Champions League:
«Θα το δούμε από Δεύτερα εφόσον πάνε όλα καλά. Όσον αφορά τα μεγέθη, έχουμε δει ομάδες στο Champions League που δεν διαφέρουν πολύ από τον Ατρόμητο, όπως οι κυπριακές με την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή διάκριση και για τη βαθμολογία της Ελλάδας.

Έχουμε συνεργαστεί 5 χρόνια στη Χαλκηδόνα και 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο. Το έχω ξεκαθαρίσει πως συνεχίζουμε με τον κ. Παράσχο στην τεχνική ηγεσία. Έχει δείξει μια μεγάλη διαδρομή με συνέπεια, ήθος και εργατικότητα και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να ανταμειφτεί για όσα έχει προσφέρει».

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα ο ίδιος:
«Σας είπα, από τη Δευτέρα όλοι μαζί θα σχεδιάσουμε την ομάδα της επόμενης σεζόν. Κάποιες στιγμές πικραίνεσαι από ορισμένες συμπεριφορές. Για να αφήσεις ένα δημιούργημά σου πρέπει να υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις. Δεν υπάρχει όμως τώρα κάποιο άτομο για να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση. Έχω κάνει στην άκρη άλλες υποχρεώσεις και ασχολούμαι μόνο με το παιχνίδι της Κυριακής. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και ελπίζω να φτάσουμε σε μια ιστορική επιτυχία».

Νέα αναβολή στη δίκη Ψωμιάδη!!

Για ακόμη μία φορά το δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλλει τη δίκη του Μάκη Ψωμιάδη. Νέα ημερομηνία εκδίκασης η 18η Σεπτεμβρίου του 2013.

Νέα αναβολή στη δίκη Ψωμιάδη
Για ακόμη μία φορά το δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλλει τη δίκη του Μάκη Ψωμιάδη. Νέα ημερομηνία εκδίκασης η 18η Σεπτεμβρίου του 2013.

Η πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη κατάφερε να πάρει νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για υπεξαίρεση 21,5 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, σε μια υπόθεση που πρωτόδικα είχε δικαιωθεί η Ένωση. Αυτή είναι η αναβολή με νούμερο «9»!

Το δικαστήριο δέχθηκε τους ισχυρισμούς του Μάκη Ψωμιάδη περί ανάγκης αναβολής, λόγω μη έκδοσης πρωτοβάθμιας απόφασης του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Σκοπίων και όχι έφεσης, όπως επίσης και για λόγους απουσίας των συνηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και για τον λόγο παραίτησης του δικηγόρου του Χαρίλαου Ψωμιάδη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η εξέλιξη δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση την ΑΕΚ, η οποία από τις 7 Ιουνίου μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης, κι έτσι δεν θα υφίσταται ΠΑΕ για να κυνηγήσει το ποινικό μέρος της υπόθεσης έτσι ώστε να επιστραφούν τα υπεξαιρεθέντα και να αποδοθεί το μεγαλύτερο μέρος στο ελληνικό Δημόσιο.Πηγή: sport-fm.gr

Εκδικάστηκαν οι αγωγές Βγενόπουλου-Τζίγκερ!!

Χωρίς αποκαλύψεις εκδικάστηκαν στο πολυμελές Πρωτοδικείο οι αγωγές Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλου. Παρών ο «Βγενό», απουσίασαν Τζίγκερ και «Καπετάνιος».

Εκδικάστηκαν οι αγωγές Βγενόπουλου-Τζίγκερ
Μια δίκη που αναμενόταν να ρίξει φως σε πολλά θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα την εποχή της περίφημης πολυμετοχικότητας, ολοκληρώθηγκε στο πολυμελές Πρωτοδικείο.

Εκεί εκδικάστηκε η αγωγή Βαρδινογιάννη κατά Βγενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση και αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και Βγενόπουλου εναντίον Βαρδινογιάννη (Γιάννη και Γιώργου) για συκοφαντική δυσφήμηση και αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος παρίστατο κανονικά στο δικαστήριο, ενώ αντίθετα, κανένα μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν δίνει το «παρών». Ως μάρτυρας υπεράσπισής τους όμως, βρέθηκε εκεί ο Βαγγέλης Σαμαράς, ο οποίος υπήρξε εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το γήπεδο του Βοτανικού.

Η διαδικασία διήρκησε 40 λεπτά -περίπου- χωρίς ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Η απόφαση αναμένεται να βγει σε 2 με 3 μήνες.

Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του Ανδρέα Βγενόπουλου και της προέδρου της έδρας, όταν ο πρώτος ζήτησε το λόγο, υποστηρίζοντας πως δεν ακούγεται η φωνή του και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να βγάλει ανακοίνωση. Πηγή: sport-fm.gr

Νέα πρόταση σε Μαρίν!!

Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Νικόλα Μαρίν έκανε η Ξάνθη, η οποία περιμένει την απάντηση του Γάλλου.

Νέα πρόταση σε Μαρίν
Τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς συνεχίζουν στην Ξάνθη με τους ανθρώπους της ομάδας να στοχεύουν στη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Νικόλα Μαρίν.

Η διοίκηση της ομάδας θέλει τον Γάλλο, ο οποίος τη φετινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές και τρία γκολ, για αυτό και είχε νέα επαφή με την πλευρά του Μαρίν.

Η ακριτική ομάδα κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον 33χρονο επιθετικό.

Ωστόσο, ο Μαρίν ακόμη δεν έχει απαντήσει στην ακριτική ομάδα, ζητώντας μάλιστα νέα παράταση, ώστε να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.Πηγή: sport-fm.gr

Συναντήσεις και εκκρεμότητες στην ΑΕΚ!!

Συναντήσεις με την εταιρεία που κάνει τα έργα στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα αλλά και με παίκτες που πρόκειται να παραμείνουν στην ΑΕΚ θα έχουν οι ιθύνοντες της Ένωσης.

Συναντήσεις και εκκρεμότητες στην ΑΕΚ

Αρχικά, ο Μπάγεβιτς θα έχει συνάντηση με την εταιρεία που κάνει τα έργα στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου των Σπάτων για να εισηγηθεί ορισμένες βελτιώσεις. Το βασικό θέμα με το προπονητικό κέντρο είναι η επέκταση της σύμβασης με τη «Μεσογαία Α.Ε.» αλλά κύριο μέλημα των ανθρώπων της Ένωσης είναι οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στον χώρο. Στο σημερινό ραντεβού του Σερβοέλληνα με τον υπεύθυνο της εταιρείας θα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, Βασίλης Σίμος.

Αναφορικά με τις παραμονές παικτών στην ομάδα, μετά τους Ανάκογλου, Τσουμάγκα και Τσουκαλά που συμφώνησαν σε όλα παίρνουν σειρά οι υπόλοιποι. Με τον Παυλή δεν πρόκειται να υπάρξει θέμα, ο Παύλος Μητρόπουλος είναι δύσκολη περίπτωση αφού μέχρι και την Παρασκευή η ΑΕΚ αν θέλει μπορεί να τον αγοράσει για 250.000 ευρώ (αυτή είναι η οψιόν αγοράς του), με τον Κουτρουμπή υπάρχει θετικό κλίμα ενώ θα γίνουν επαφές με τον Κορδέρο.

Δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Αρκούδα αφού δεν έχει γίνει πρόταση παραμονής ακόμα ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Γιάννη Καραλή. Πηγή: sport-fm.gr

Σήμερα κρίνεται!!

Καθοριστική είναι η σημερινή μέρα για τις ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια σε πρώτο βαθμό, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στις περιπτώσεις ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκού.

Σήμερα κρίνεται
Φυσικά, αυτές δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις, αλλά όπως και να το κάνουμε, εδώ μιλάμε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο…
Στις 10 το πρωί, λοιπόν, συνεδριάζει το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ προκειμένου να εξετάσει τις εφέσεις των Παναθηναϊκού, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Πανθρακικού που δεν πήραν άδεια σε πρώτο βαθμό.

Τόσο το «τριφύλλι», όσο και οι Γιαννιώτες έχουν προσθέσει στο φάκελό τους μια σειρά από έγγραφα που αφορούν κυρίως διακανονισμούς και οικονομικά στοιχεία, με τα οποία θεωρούν πως θα ξεπεράσουν το… «σκόπελο» της Επιτροπής και τους επιτρέπουν να εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως τελικά θα λάβουν άδεια συμμετοχής.

Το κατά πόσο αυτή η αισιοδοξία είναι βάσιμη ή όχι είναι –κυριολεκτικά- θέμα χρόνου να φανεί…Πηγή: sport-fm.gr

Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο Σο!!

Την περίπτωση του Χαμπίμπ Σο καλοβλέπει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος δίνει μέχρι και 200.000 ευρώ στον ΠΑΟ για να τον κάνει δικό του. Ντελαπλάς ή Μπόρεκ ο αντικαταστάτης του.

Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο Σο
Ψηλά στην μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως βρίσκεται ο Χαμπίμπ Σο. Οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Σενεγαλέζο χαφ και φαίνονται διατεθειμένοι να ξοδέψουν μέχρι και 200.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν. Άλλωστε, ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάουλο Σέρτζιο Μπέντο, γνωρίζει τον Σο από το πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχει βάλει προτεραιότητα τη μεταγραφή αυτή.

Έτσι κι αλλιώς, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολόγιζε τον Σο για το βασικό σχήμα. Για την θέση του αμυντικού χαφ, ο Έλληνας τεχνικός προορίζει είτε τον Μπόρεκ είτε τον Ντελαπλάς. Με τον πρώτο θα συναντηθεί άνθρωπος του Παναθηναϊκού το Σάββατο προκειμένου να κάνει διαπραγματεύσεις αλλά και να ρίξει τις απαιτήσεις της ομάδας του, Ντούκλα Πράγας, περίπου στις 100.000 ευρώ. Όσο για τον Ντελαπλάς, οι «πράσινοι» προσπαθούν να ρίξουν το κασέ του.
Πηγή: sport-fm.gr

Ηρεμία… αναζητείται!!

Η ήττα από τον Ατρόμητο φέρνει τον ΠΑΟΚ σε δύσκολη θέση, η πρώτη θέση στα πλέι-οφ δεν κρίνεται από εκείνον και ηρεμία αναζητείται!

Ηρεμία… αναζητείται
Ο Ναπολεόνι «σκότωσε» τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και προκάλεσε σεισμό στις τάξεις της ομάδας. Αυτή η ήττα δεν ήταν μόνο καταδικαστική για τον «Δικέφαλο του Βορρά» που δεν έχει πλέον το πάνω χέρι για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στα πλέι οφ αλλά αλλάζει ακόμα και την προσπάθεια επιλογής προπονητή.

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν κίνητρο για τον «δύσκολο» Χουμπ Στέφενς όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η περίπτωση του γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αγκίρε που δείχνει να επιλέγει Πριμέρα Ντιβιζιόν και την νυν ομάδα του, την Εσπανιόλ. Τώρα, επικρατέστεροι για την θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ είναι οι Καπαρός και Πασιέντσια.

Οι αποδοκιμασίες χθες ήταν έντονες, τα άκουσε ακόμα και ο Ιβάν Σαββίδης, από τον οποίο ζητήθηκε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αρχίσει τις ριζικές αλλαγές που θα φέρουν τον ΠΑΟΚ σε θέση πρωταγωνιστή. Πάνω από όλα όμως χρειάζεται πρώτα ηρεμία αφού δεν πρέπει όλο αυτό που γίνεται τώρα να ξεφύγει ακόμα περισσότερο. Πηγή: sport-fm.gr

Επιστρέφει ο Καρεμπέ!!

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο Κριστιάν Καρεμπέ έτσι ώστε να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό. Ικανοποιημένος ο Μίτσελ με την έγκριση του μεταγραφικού πλάνου.

Επιστρέφει ο Καρεμπέ!
Ο Κριστιάν Καρεμπέ επιστρέφει στον Ολυμπιακό! Αυτή είναι η είδηση χωρίς βέβαια να έχει διαρρεύσει κάτι από τους «ερυθρόλευκους». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συναντηθεί προ ημερών με τον βετεράνο άσο των Πειραιωτών και είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να συνεργαστούν. Τελικά, αυτό θα γίνει και με την βούλα από βδομάδα αφού ο Καρεμπέ θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Τρίτη, όταν και θα μαθευτεί ποιο πόστο θα αναλάβει στην ομάδα.

Όποιο ρόλο και αν αναλάβει ο Καρεμπέ το θέμα είναι πως το μεταγραφικό πλάνο του Μίτσελ έχει εγκριθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το μπάτζετ τον καλύπτει και έχει πάρει το «οκ» να φτιάξει μια ομάδα που θα μπορεί να διακριθεί στο Champions League. Ο Ισπανός τεχνικός σαφώς και είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή αφού η συζήτηση που είχε με τους Βρέντζο και Λορένθο πήγε πολύ καλά και πλέον απομένει αυτό το μεταγραφικό πλάνο να μπει σε ισχύ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, στους πρώτους στόχους του Μίτσελ είναι ο Γιόαν Βερδού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και ο Πέδρο Λεόν για τα άκρα. Ο Βερδού έχει μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ, δεν τα βρήκε μαζί της και ξαφνικά χθες έκανε πίσω και η Σοσιεδάδ, που φερόταν να του έχει κάνει εξαιρετική πρόταση. Προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά αν δεν έρθει πρόταση από άλλη ομάδα τότε θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει.

Όσον αφορά την περίπτωση του Λεόν, ο Μίτσελ θεωρεί πως η αξία του παίκτη είναι ικανή να κάνει τον Ολυμπιακό να παλέψει να τον αποκτήσει όσο μπορεί περισσότερο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά το έχουμε ξαναπεί πως η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει χρήματα, περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.

Οι υπόλοιποι της λίστας του Μίτσελ είναι οι τερματοφύλακες Αλβάρες, Ασένχο, Ρούμπεν, Κομπένιο, στα χαφ ο Ρούμπεν Πέρεθ της Ατλέτικο, που έπαιξε φέτος δανεικός στη Μπέτις και επίσης οι Μοσκέρα της Χετάφε, Τζόναθαν, Σάντσεθ από τη Μπαρτσελόνα Β. Λογικά θα υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από άλλες αγορές. Πηγή: sport-fm.gr

Συνεχίζει με Βοσνιάδη!!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπάρχει έντονη φημολογία περί μη ανανέωσης του συμβολαίου του Αλέκου Βοσνιάδη με τον Απόλλωνα, αλλά φαίνεται πως η πρόθεση της διοίκησης είναι να τον κρατήσει.

Συνεχίζει με Βοσνιάδη
Δεν πρόλαβε καλά- καλά ο Απόλλων Σμύρνης να τελειώσει με τους εορτασμούς για την άνοδο μετά από 13 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία και άπαντες έχουν ξεκινήσει τα… σενάρια περί αλλαγών στην ομάδα.

Πρώτο… θύμα αυτής της φημολογίας ο Αλέκος Βοσνιάδης για τον οποίο έχει ακουστεί ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την «ελαφρά ταξιαρχία», ώστε να αποκτηθεί ένας πιο έμπειρος τεχνικός, που θα οδηγήσει την ομάδα στη δύσκολη χρονιά της στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, αυτός που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε τέτοιου είδους θέματα είναι ο Σταμάτης Βελλής. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα είναι άκρως ικανοποιημένος με τον Βοσνιάδη και πρόθεσή του είναι οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και στα.. σαλόνια.

Όσα λοιπόν κι αν ακούγονται, όλα δείχνουν ότι ο άνθρωπος που ανέβασε τον Απόλλωνα στην πρώτη κατηγορία, θα είναι και αυτός που θα αναλάβει να τον διατηρήσει και εκεί.Πηγή: sport-fm.gr

Αποθέωση για τον Ατρόμητο!!

Την αποθέωση από περίπου 400 οπαδούς γνώρισε η αποστολή του Ατρόμητου στην επιστροφή της από την Θεσσαλονίκη.

Αποθέωση για τον Ατρόμητο
Η μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ 2-1 στην Τούμπα και η ελπίδα για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, έφεραν ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς του συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα επέστρεψε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Περιστέρι, περίπου 400 οπαδοί αψήφησαν το περασμένο της ώρας και αποθέωσαν τους μεγάλους νικητές της Τούμπας.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι όλη η ομάδα χειροκροτήθηκε έντονα, αυτός που ήταν ο πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Στέφανο Ναπολεόνι, που ήταν ο σκόρερ των δύο «χρυσών» γκολ του Ατρόμητο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πηγή: sport-fm.gr

Σωκράτη… εσύ σουπερστάρ!!

Κίνηση να ανανεώσει το συμβόλαιο του νέου… σουπερστάρ, Σωκράτη Διούδη, με αύξηση αποδοχών έκανε ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης.

Σωκράτη… εσύ σουπερστάρ!
Πρώτη κίνηση του Δημήτρη Ηλιάδη από την ώρα που ανέλαβε την προεδρία του Άρη είναι να δει τι θα κάνει με το ρόστερ της ομάδας, ξεκινώντας με τους παίκτες του ήδη υπάρχοντος ρόστερ. Προτεραιότητα δόθηκε στον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος είναι και αρκετά αδικημένος.

Μία ημέρα πριν αναχωρήσει για την Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί με την Εθνική Νέων, ο Διούδης συναντήθηκε με τον Ηλιάδη και ο πρόεδρος του Άρη του γνωστοποίησε την πρόθεση της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιο του με αυξημένες αποδοχές. Ο Διούδης είχε συμβόλαιο μέχρι το 2014 με οικονομικές απολαβές 5.000 ευρώ ετησίως!

Ο Ηλιάδης θέλει να αποκαταστήσει την αδικία αυτή και να αυξήσει κιόλας την ρήτρα αποδέσμευσης του (τώρα είναι 150.000 ευρώ). Επίσης, ενημερώθηκαν και οι Παπαζαχαρίας και Παπαστεριανός πως θα κληθούν τις επόμενες ημέρες να συζητήσουν για τα συμβόλαια τους που λήγουν αλλά και τα οφειλόμενα. Τέλος, ο πρόεδρος του Άρη επικοινώνησε με τον Τάτο και του διεμήνυσε πως στην περίπτωση που δεν εξασφαλίσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, την επόμενη σεζόν, τότε θα τον ήθελε στον Άρη.
Πηγή: sport-fm.gr

Επιστρέφει ως προπονητής ο Βλάνταν Ίβιτς!!

Ως προπονητής της ομάδας K20 θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς μετά από σχετική συμφωνία με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ.

Επιστρέφει ως προπονητής ο Βλάνταν Ίβιτς
O Βλάνταν Ίβιτς επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο πρώην άσος του Δικεφάλου του Βορρά έχει έρθει σε συμφωνία με τους υπεύθυνους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ20.

Ο Ιβιτς, παρακολούθησε μαθήματα σε σχολή προπονητικής στο Βελιγράδι για να αποκτήσει το πτυχίο της UEFA.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: sport-fm.gr

Αμπιντάλ: «Φεύγω αλλά θα επιστρέψω»

Συγκινητική ατμόσφαιρα επικράτησε στην συνέντευξη Tύπου όπου ανακοινώθηκε ο… προσωρινός επίλογος της συνεργασίας του Ερικ Αμπιντάλ με την Μπαρτσελόνα.

Αμπιντάλ: «Φεύγω αλλά θα επιστρέψω»
Με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν ανακοίνωσαν σήμερα τη λύση της συνεργασίας τους ο Έρικ Αμπιντάλ και η Μπαρτσελόνα, με εκπροσώπους τον πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ και τον τεχνικό διευθυντή, Άντονι Ζουμπιθαρέτα.

Σε μια συνέντευξη Tύπου που η συγκίνηση ήταν διάχυτη, ο Γάλλος αμυντικός ανέφερε πως ο ίδιος δεν ήθελε να αποχωρήσει, αλλά σέβεται την απόφαση της διοίκησης.

«Είναι μια δύσκολη μέρα. Έχω αγωνιστεί σ’ αυτή την ομάδα για έξι χρόνια και ήταν η πιο δυνατή εμπειρία της ζωής μου. Όταν έμαθα για την ασθένεια είχα δυο στόχους. Ο ένας ήταν να παλέψω για να δω τις δυο κόρες μου να μεγαλώσουν και ο άλλος για να παίξω ξανά», παραδέχτηκε ο Αμπιντάλ στις δηλώσεις του. «Θα μου άρεσε πολύ να μείνω, αλλά πρέπει να δεχτώ την απόφαση της διοίκησης. Φεύγω, αλλά σίγουρα θα ξαναγυρίσω. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη».

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, άφησε… ορθάνοιχτη την πόρτα για επιστροφή του Αμπιντάλ όταν ο ίδιος το αποφασίσει, προσφέροντας του θέση τεχνικού διευθυντή. «Δεν του λέμε αντίο, αλλά ότι θα συναντηθούμε ξανά. Όταν αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μπορεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών μας σε παγκόσμιο επίπεδο», ενώ σχετικά με την περιπέτεια υγείας του (όγκο, εξαιτίας του οποίου έκανε δύο μεταμοσχεύεσεις στο συκώτι), ανέφερε: «Ο Αμπιντάλ είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για όλους μας. Κέρδισε τις καρδιές μας. Μας έδειξε πως να μην τα παρατάμε ποτέ και πως με αποφασιστικότητα ξεπερνιούνται όλες οι δυσκολίες. Είναι ένα μάθημα ζωής που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Από την άλλη ο Αντονι Ζουμπιθαρέτα, τεχνικός διευθυντής των «Μπλαουγκράνα» εμφανώς συγκινημένος τόνισε: «Έχουμε γελάσει, κλάψει, υποφέρει και απολαύσει πράγματα μαζί. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη μέρα που τον επισκέφτηκα στην κλινική και μου είπε ότι θα επιστρέψει».

Ο Έρικ Αμπιντάλ αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια, τονίζοντας ότι έχει σκοπό να συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δύο επόμενα χρόνια.
«Υπάρχει χρόνος για να σκεφτώ τα πάντα. Οι γιατροί δεν είπαν ότι πρέπει να σταματήσω να παίζω, δεν βάζω σε κίνδυνο τη ζωή μου. Είμαι σε καλή κατάσταση. Όχι στην καλύτερη δυνατή, αλλά είμαι καλύτερα σχετικά με 6 μήνες πριν. Είμαι 33 ετών και θέλω να συνεχίσω μέχρι τα 35. πηγή: sport-fm.gr

Άτυχος και πάλι ο Κουένκα!!

Σε νέα επέμβαση στο γόνατο θα υποβληθεί ο Ισαάκ Κουένκα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες περίπου.

Άτυχος και πάλι ο Κουένκα
Και το όσκαρ… ατυχίας πηγαίνει στον Ισαάκ Κουένκα.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, που από τον Ιανουάριο αγωνιζόταν δανεικός στον Άγιαξ, θα αναγκαστεί να υποστεί το… νυστέρι για μία ακόμη φορά μέσα σε έναν χρόνο. Τον Μάιο του 2012 είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στο δεξί γόνατο και η αποθεραπεία του διήρκησε οχτώ μήνες.

Ο 22χρονος επιθετικός θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα απουσιάσει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για τρεις ή τέσσερις μήνες. Με αυτά τα νέα δεδομένα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Μπαρτσελόνα να τον δώσει σε άλλη ομάδα, ακόμη και πριν καλά- καλά τελειώσει με την αποθεραπεία του. πηγή: sport-fm.gr

Απειλή για όλο τον κόσμο ο νέος κορονοϊός τύπου SARS!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμιού Υγείας ο νέος κορονοιός τύπου SARS είναι απειλή για όλο τον κόσμο.

Απειλή για όλο τον κόσμο ο νέος κορονοϊός τύπου SARS
Απειλή για ολόκληρο τον κόσμο αποτελεί πλέον ο νέος κορονοιός που έχει πολλές ομοιότητες με τον SARS , σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμιού Υγείας.

Μέχρι στιγμής, παγκοσμίως έχουν χάσει τη ζωή τους 27 άνθρωποι - εκ των οποίων οι δύο στην Ευρώπη και οι υπόλοιποι στην Ασία.

Όπως ανακοίνωσε η Μάργκαρετ Τσαν, διευθύντρια του διεθνούς οργανισμού, καλώντας τις υγιειονομικές αρχές να βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως φθάνουν τα 49.

Σημειώνεται ότι ο νέος ιός «nCoV» ανήκει στην ίδια οικογένεια των ιών που προκαλούν το κοινό κρυολόγημα και στην ίδια οικογένεια ιών με αυτούς που προκάλεσαν την επιδημία του SARS που ξέσπασε στην Ασία πριν από 10 χρόνια.

Όπως εξηγεί η καθηγήτρια Τσαν, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποφάσισε να αυξήσει τον βαθμό ετοιμότητας αφού εξετάστηκε ο τρόπος με τον οποίο μεταδόθηκε ο ιός σε εργαζόμενους στον τομέα υγείας ύστερα από επαφή τους με ασθενείς".

Τα περισσότερα κρούσματα του κορονοιού εντοπίζονται στη Σαουδική Αραβία και την Τυνησία ενώ ο κορονοιός έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στη Γηραιά Ηπειρο.

Κρούσματα έχουν ήδη καταγραφεί σε Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία. Υπενθυμίζεται, ως προς τα συμπτώματα του ιού και όλων των παρεμφερών ιών, ότι αυτός ενδέχεται να προκαλέσει βήχα, πυρετό και πνευμονία.

Παράλληλα, οι ειδικοί βρίσκονται σε συναγερμό προκειμένου να εντοπίσουν πιθανές ενδείξεις ότι ο ιός μεταλλάσσεται και μεταδίδεται ευκολότερα, όπως ο SARS, ένα σενάριο που μπορεί να προκαλέσει πανδημία, την ώρα που επιστήμονες του ΠΟΥ που επισκέφτηκαν την Σαουδική Αραβία για συνομιλίες με τις αρχές σε σχέση με την επιδημία, δηλώνουν ότι φαίνεται πιθανό ο νέος ιός να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά μόνο ύστερα από παρατεταμένη και στενή επαφή.

Το πρωτο κρούσμα του νέου κορονοιού καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο του 2012.

Πηγή: Protothema.gr

Τα δύο όπλα του Παράσχου!!

Ο Τσάρλυ γράφει στο sport-fm.gr για τη νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ.

Τα δύο όπλα του Παράσχου
Χαίρετε κύριοι,

Ο Ατρόμητος πέτυχε το μεγάλο διπλό μέσα στην Τούμπα και έχει πλέον την τύχη στα χέρια του. Κερδίζει την Κυριακή την Τρίπολη και παίρνει το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα χρειαστεί μόνο μία πρόκριση για να μπει σε ομίλους και να καρπωθεί τα οικονομικά οφέλη ο Σπανός.

Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου τρίβει τα χέρια του, δικαιώθηκε για την αποπομπή του Αναστόπουλου αλλά κυρίως για την πρόσληψη του Παράσχου. Ο Παράσχος μπορεί να χάνει φυσιογνωμικά, όμως είναι κατά κοινή ομολογία κύριος και σοβαρός προπονητής.

Οι δουλείες του δεν έχουν εξάρσεις, σπάνια βλέπεις υπερβάσεις από τις ομάδες του, ποτέ όμως ομάδα του δεν είναι σε αποσύνθεση. Δεν υπήρχε δηλαδή περίπτωση ο Ατρόμητος με αυτό το υλικό στα χέρια του Παράσχου να είχε 1 γκολ ενεργητικό σε 9 παιχνίδια όπως είχε με τον Αναστόπουλο.

Μπορεί σε αυτήν τη μεταμόρφωση να στάθηκε και τυχερός. Δηλαδή να καρπώνεται αυτός το φορμάρισμα των Ναπολεόνι, Σουμπίνιο. Δύο πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών που όμως δεν έκαναν καλή χρονιά και στα πλέι οφ παρουσιάστηκαν φρέσκοι και με ενέργεια. Στις προπονήσεις δεν είμαι με τον Παράσχο, για να γνωρίζω αν είχε δουλέψει και ήταν βάσει σχεδίου να έχει τα δύο του όπλα σε καλή κατάσταση στα πλέι οφ, ή αν αυτό προέκυψε και λίγο συγκυριακά.

Ότι και να έχει συμβεί την εικόνα των ποδοσφαιριστών την πιστώνεται ή την χρεώνεται ο προπονητής. Τακτικά ο Παράσχος βοήθησε πολύ και τους δύο ποδοσφαιριστές. Στον Σουμπίνιο έδωσε τον ελεύθερο ρόλο του δημιουργού και τη δυνατότητα να έχει κάποιον να τροφοδοτήσει πάνω στην κίνησή του. Πρακτικά ο Παράσχος έβγαλε από την ενδεκάδα τους σέντερ φορ δεινόσαυρους και ελευθέρωσε βάζοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Ναπολεόνι όλη την ανάπτυξη του Ατρόμητου.

Θυμάμαι στο δεύτερο παιχνίδι του Αναστόπουλου, ο Ατρόμητος να πηγαίνει στην Τούμπα και να παίρνει το 0-0 παίζοντας μαζικά άμυνα. Σε εκείνον τον αγώνα η ομάδα του Περιστερίου δέχτηκε αφόρητη πίεση. ο αλενατόρε είχε βάλει στην γραμμή τον Σουμπίνιο στα πλάγια και τον Μπρίτο που δεν είναι δημιουργικός και δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα πίσω από τον βαρύ Κούτσι.

Τακτικά δηλαδή οδήγησε τον Ατρόμητο σε ταμπούρι και σε παιχνίδι κάνω το σταυρό μου να κρατήσω το μηδέν. Ο Παράσχος έκανε τα απλά. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Κάτσε δίνοντας εντολή να περνάει η μπάλα από τα πόδια του Σουμπίνιο που κινούταν στο χώρο μπροστά από τα στόπερ του ΠΑΟΚ και με τον Ναπολεόνι στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε τα στόπερ του ΠΑΟΚ πάνω στην αδυναμία τους.

Κάτω τη μπάλα και κάθετο ποδόσφαιρο ανάμεσά τους ή τραβώντας τον Ναπολεόνι ανάμεσα στον Κατσουράνη και στον δεξί μπακ. Η απουσία του Κάτσε σημαντική. Ήταν εύκολο να βρεθεί ξεμαρκάριστος ποδοσφαιριστής στον άξονα λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ και να στοχεύσει ανενόχλητος την κίνηση του Ναπολεόνι. Ο Παράσχος χτύπησε στην απουσία του Κάτσε και στα αργά πόδια των Κατσουράνη, Κουμάλο.

Το μεγάλο έγκλημα βέβαια το έκανε ο Γεωργιάδης. Ο άνθρωπος κοούτσαρε λες και δεν γνώριζε τη βαθμολογία. Σαν να μην είχε ενημερωθεί πως με 1 βαθμό είχε την τύχη στα χέρια του και θα χρειαζόταν ένα μικρό θαύμα για να χαθεί η πρώτη θέση. Ομολογώ πως αν δεν ήταν σημαντικό το διακύβευμα ή δεν άκουγα τις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου, θα πίστευα πως δεν είχε δώσει βάση στο τι χρειάζεται η ομάδα του. Η αλλαγή που κάνει στο 79ο λεπτό είναι για να σηκώσεις τα χέρια ψηλά. Σε ένα διάστημα που ο ΠΑΟΚ πιεζόταν, που ο αντίπαλός του είχε δύο δοκάρια και υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν το ρόλο τους ο Γ.Χ. στη θέση του Σταφυλίδη έβαλε τον Λόρενς. Έκανε ALL IN χωρίς να έχει ούτε φύλλα ούτε έχοντας πάρει την ψυχολογία του αντιπάλου και έκανε πιο εύκολο για τον Ατρόμητο να χτίσει στο τέλος επιθέσεις που θα του έδιναν αυτό το πολύτιμο τρίποντο.

Ο Σπανός σήμερα θα είναι ευτυχής. Αν πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ κανονικά θα πρέπει να δώσει και ένα πριμ στον Γ.Χ. καθώς τα δύο κοουτσαρίσματα που έκανε απέναντι στον Ατρόμητο ήταν για τα θηρία. Ο Σαββίδης δεν διαχειρίστηκε καλά τις κρίσεις που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς και πληρώνει τα λάθη του. θα πρέπει να καταλάβει πως το υπάρχων ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και το καλοκαίρι χρειάζεται να κάνει πολύ προσεκτικές επιλογές για να μπορεί ο σύλλογος να πετύχει τους υψηλούς στόχους που ο ίδιος έχει βάλει.

Χαιρετώ πηγή: sport-fm.gr

«Τεσσάρα» με Μιραλάς!!

Φιλική νίκη απέναντι στις ΗΠΑ πέτυχε το Βέλγιο με σκορ 4-2, με τον Κέβιν Μιραλάς να πετυχαίνει το πρώτο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του απέναντι στους Αμερικανούς.

«Τεσσάρα» με Μιραλάς
Σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς να… ιδρώσει ιδιαίτερα, το Βέλγιο επιβλήθηκε των ΗΠΑ 4-2 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Σκόρερ του πρώτου γκολ των Βέλγων ήταν μόλις στο 6ο λεπτό ο Κέβιν Μιραλάς, για να ισοφαρίσει στο 22’ ο Κάμερον.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικό, καθώς σημειώθηκαν τέσσερα γκολ. Ο Μπεντεκέ με δύο γκολ στο 56’ και στο 71’ και ο Φελαϊνί στο 64’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1, για να έρθει στο 80’ με πέναλτι ο Ντέμπσεϊ να διαμορφώσει το τελικό 4-2.

πηγή: sport-fm.gr

Brasileiro: Σόου από Σάο Πάολο!! (videos)

Το 5-1 της Σάο Πάολο σε βάρος της Βάσκο Ντα Γκάμα ξεχώρισε στα επτά παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής του Brasileiro, τα οποία διεξήχθησαν τα σήμερα τα ξημερώματα (30/05).
Το ματς σημαδεύτηκε από το κρύο, αλλά ο 32χρονος Λουίς Φαμπιάνο ζέστανε τους φίλους των «σομπεράνο» σημειώνοντας δύο γκολ. Από ένα κατέγραψαν οι Καρλέτο και Αλοΐσιο, ενώ ο Λουάν ενίσχυσε τη Σάο Πάολο με αυτογκόλ. Από την πλευρά της, η Μποταφόγκο επικράτησε με 2-1 της Σάντος, της οποίας η ζωή χωρίς Νεϊμάρ άρχισε με ήττα και με συνεχόμενα λάθη της άμυνας.
Στο μεταξύ, η Πόντε Πρέτα πέτυχε την έκπληξη της αγωνιστικής με εκτός έδρας 2-0 σε βάρος της Φλαμένγκο, ενώ η Ναούτικο «βυθίστηκε» στην τελευταία θέση της κατάταξης έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Βιτόρια, στην οποία ο Αργεντίνος Μάξι Μπιανκούτσι πέτυχε δύο γκολ. Σε άλλα παιχνίδια, η Κορίνθιανς πήρε εκτός έδρας 1-1 από την Γκοΐας, ενώ οι Μπαΐα και Κοριτίμπα αρκέστηκαν στο 0-0. Τέλος, η Ατλέτικο Παραναένσε παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 στην Κρουζέιρο, στο ματς που έγινε νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ατλέτικο Παραναένσε-Κρουζέιρο 2-2
Μποταφόγκο-Σάντος 2-1
Σάο Πάολο-Βάσκο Ντα Γκάμα 5-1
Μπαΐα-Κοριτίμπα 0-0
Φλαμένγκο-Πόντε Πρέτα 0-2
Ναούτικο-Βιτόρια 0-3
Γκοΐας-Κορίνθιανς 1-1
Και η βαθμολογία:
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Σάο Πάολο
2
6
Κρουζέιρο
2
4
Βιτόρια
2
4
Μποταφόγκο
2
4
Κοριτίμπα
2
4
Κρισιούμα
1
3
Γκρέμιο
1
3
Φλουμινένσε
1
3
Πόντε Πρέτα
2
3
Βάσκο Ντα Γκάμα
2
3
Κορίνθιανς
2
2
Ιντερνασιονάλ
1
1
Ατλέτικο Παραναένσε
2
1
Σάντος
2
1
Μπαΐα
2
1
Φλαμένγκο
2
1
Γκοΐας
2
1
Ατλέτικο Μινέιρο
1
0
Πορτουγκέζα
1
0
Ναούτικο
2
0
Σημείωση: Οι τέσσερις πρώτοι προκρίνονται στο Κόπα Λιμπερταδόρες και οι τέσσερις τελευταίοι υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.
















Πηγή: onsports.gr

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στους «4» η Ολίμπια!! (video)

Η Ολίμπια κέρδισε με 2-1 τη Φλουμινένσε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σάντα Φε από την Κολομβία.
Το πρώτο ματς μεταξύ των δύο συλλόγων έγινε στη Βραζιλία και έληξε χωρίς γκολ. Στην προκειμένη, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ράινερ στο 9ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το ευνοϊκό σκορ και αποχαιρέτησαν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Νότιας Αμερικής. Άλλωστε, στο 35ο λεπτό, ο 30άχρονος Χουάν Μανουέλ Σαλγκέιρο Σίλβα ισοφάρισε σε 1-1 με εκτέλεση φάουλ από δύσκολη θέση. Ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε την ανατροπή υπέρ των Παραγουανών με πέναλτι στο 40ό λεπτό, για τον καταλογισμό του οποίου διαμαρτυρήθηκαν οι Βραζιλιάνοι.
Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι επικεντρώθηκαν στην άμυνά τους, ενώ η Φλουμινένσε ξεχύθηκε στην επίθεση και άγγιξε τη «χρυσή» ισοφάριση σε πάμπολλες περιπτώσεις. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε, οπότε κλείστηκε ραντεβού ανάμεσα στην Ολίμπια και τη Σάντα Φε. Παράλληλα, οι Νιούελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο σιγουρεύτηκαν πως θα αντιμετωπίσουν την Τιχουάνα ή την Ατλέτικο Μινέιρο στους «4» του Λιμπερταδόρες.
Παρακάτω ο «χάρτης» του Κόπα Λιμπερταδόρες:
1. Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού)-ΣΑΝΤΑ ΦΕ (ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 1-3 και 0-2
2. Φλουμινένσε (Βραζιλία)-ΟΛΙΜΠΙΑ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ) 0-0 και 1-2
3. Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή)-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) 0-0 και 0-0 (9-10 στα πέναλτι)
4. Τιχουάνα (Μεξικό)-Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία) 2-2 και 30/05
Ημιτελικά:
Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή)-Τιχουάνα (Μεξικό) ή Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία)
Ολίμπια (Παραγουάη)-Σάντα Φε (Κολομβία)



Πηγή: onsports.gr

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στο… 13ο πέναλτι οι Νιούελς!! (videos)

Μετά από δύο 90λεπτα στο 0-0, οι Νιούελς Ολντ Μπόις και Μπόκα Τζούνιορς έλυσαν τους λογαριασμούς τους στα πέναλτι και η ομάδα του Νάτσο Σκόκο εξασφάλισε την πρόκριση στους «4» του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Η τελική διαδικασία, μάλιστα, έληξε με 10-9 μετά από… δεκατρείς εκτελέσεις πέναλτι των δύο ομάδων! Ο Μάξι Ροντρίγκεζ πέτυχε το νικητήριο, αφού πρώτα ο Χουάν Μανουέλ Μαρτίνεζ αποτέλεσε τον μοιραίο των «χεϊνέσες» στον 13ο γύρο των πέναλτι, ο οποίος αποδείχθηκε γρουσούζικος μονάχα για την Μπόκα. Σημειώνουμε πως ο Κλεμέντε Ροντρίγκεζ των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε στο 59ο λεπτό, οπότε τρεις παίκτες της Μπόκα βρέθηκαν για δεύτερη φορά στο σημείο του πέναλτι έναντι δύο των γηπεδούχων, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο «χρυσός» Ροντρίγκεζ.
Εν τέλει, ο πρώην μέσος των Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Εσπανιόλ χάρισε την πρόκριση στους «λεπρούς», αλλά οι Νιούελς θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση από την κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Άλλωστε διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και αγωνίστηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα έπειτα από την αποβολή του Κλεμέντε Ροντρίγκεζ. Πάντως η μεγαλύτερη ευκαιρία άνηκε στην Μπόκα, καθώς στο 58ο λεπτό ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε βρήκε τον Νικολάς Μπλάντι, αλλά η κεφαλιά του 23χρονου στράικερ προσέκρουσε στο δοκάρι της εστίας του Ναχουέλ Γκουζμάν.
Πλέον, οι Ολντ Μπόις αναμένουν τον επόμενο αντίπαλό τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Νότιας Αμερικής. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς ανάμεσα στη Φλουμινένσε και την Ολίμπια ή τη Σάντα Φε, σε περίπτωση πρόκρισης δύο βραζιλιάνικων συλλόγων στα ημιτελικά.
Παρακάτω ο «χάρτης» του Κόπα Λιμπερταδόρες:
1. Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού)-ΣΑΝΤΑ ΦΕ (ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 1-3 και 0-2
2. Φλουμινένσε (Βραζιλία)-Ολίμπια (Παραγουάη) 0-0 και (σε εξέλιξη)
3. Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή)-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) 0-0 και 0-0 (9-10 στα πέναλτι)
4. Τιχουάνα (Μεξικό)-Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία) 2-2 και 30/05
Ημιτελικά (Αν προκριθούν δύο ομάδες από την ίδια χώρα, τότε τίθενται αντιμέτωπες):
Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή)-Νικητής 4
Νικητής 2-Σάντα Φε (Κολομβία)





Πηγή: onsports.gr

Μαρόκο: Οπαδός εισβολέας έκλεψε τα γυαλιά ηλίου προπονητή!! (video)

Ένας οπαδός εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα στο Μαρόκο και πάνω στο χαμό που επικρατούσε βρήκε την ευκαιρία να κλέψει τα γυαλιά ηλίου του προπονητή της μιας ομάδας.
Ο προπονητής φέρεται να είναι ο Αμπντεραζάκ Καΐρι της Ράχα Μπένι Μελάλ, ο οποίος κατευθυνόταν με ανθρώπους της ασφάλειας, ώστε να προστατευτεί, εκτός γηπέδου, αλλά ένας οπαδός πρόλαβε να του αρπάξει τα γυαλιά ηλίου που είχε κρεμασμένα στο πουκάμισό του και να τα βάλει στην τσέπη του χωρίς να τον αντιληφθούν οι γύρω του! Πάντως, από την κάμερα δεν… ξέφυγε!
Δείτε το βίντεο:



 
Πηγή: onsports.gr

Αργεντινή: Σκύλος κάνει κεφαλιά!! (video)

Η Ροζάριο Σεντράλ επικράτησε 2-0 της Αλντοσίβι για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής, αλλά την παράσταση στον αγώνα δεν την «έκλεψαν» ο Βαλεντίνι και ο Μπαρέιρο που σκόραραν για τους νικητές, αλλά ένας… σκύλος.
Το σκορ ήταν στο 2-0 όταν η μπάλα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για κόρνερ μετά από μια αμυντική προσπάθεια ποδοσφαιριστή. Στο σημείο βρίσκονταν δύο αστυνομικοί με τους σκύλους τους, με την μπάλα να παίρνει τροχιά για να χτυπήσει το ένα από τα δύο συμπαθέστατα ζώα. Ο ένας σκύλος, όμως, έδειξε εκπληκτικά αντανακλαστικά και αντί να τον χτυπήσει η μπάλα, τη χτύπησε αυτός με το κεφάλι!
Δείτε το βίντεο:




Πηγή: onsports.gr

Σουάρες: «Δύσκολο να πεις όχι στη Ρεάλ»

Ο Λουίς Σουάρες με δηλώσεις του στην Ουρουγουάη ανοίγει την πόρτα για μεταγραφή στους Μαδριλένους.
Ο 26χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης τόνισε ότι παρ' όλο που αισθάνεται καλά στη Λίβερπουλ, θα ήταν δύσκολο να αρνηθεί ενδεχόμενη πρόταση της Ρεάλ.
«Έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου και δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχουν πολλές φήμες στη μεταγραφική περίοδο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αν δεν υπάρξουν χειροπιαστές προτάσεις. Θα ήταν όμως πολύ δύσκολο να πω όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο Σουάρες, ο οποίος πέτυχε 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στη σεζόν που τελείωσε, αλλά τιμωρήθηκε με δέκα αγωνιστικές λόγω της δαγκωνιάς στον Ιβάνοβιτς της Τσέλσι.
Όπως τόνισε, οι «περιπέτειες» που έχει περάσει στην Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να τον οδηγήσουν στην έξοδο από το «Άνφιλντ»: «Είμαι ευτυχισμένος στη Λίβερπουλ χάρη στους φιλάθλους. Έκανα ένα λάθος. Είμαι άνθρωπος. Όμως όλοι μιλούν για μένα με τρόπο που δεν πρέπει. Η οικογένειά μου έχει υποφέρει και τα όρια έχουν ξεπεραστεί. Έχω κουραστεί και δεν είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω να υποφέρω στα χέρια των Άγγλων δημοσιογράφων. Υπέφερα πολύ σαν παιδί για να φτάσω μέχρι εδώ και δεν μπορώ να μου επιτίθεται άδικα ο αγγλικός Τύπος. Δεν με έχουν εκτιμήσει σαν παίκτη και κρίνουν μόνο τη συμπεριφορά μου».

Είδε Κοροβέση και Γεωργίου

Τους δύο παίκτες του ΠΑΣ «κατασκόπευσε» ο Σαραβάκος στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Νταμπίζας είδε τον Μπάλλα στην Τούμπα.
Τα δύο χθεσινά παιχνίδια των πλέι-οφ έδωσαν την ευκαιρία για «κατασκοπευτικές» αποστολές στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
Συγκεκριμένα, στην Τρίπολη για το παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΣ βρέθηκε ο Δημήτρης Σαραβάκος και σύμφωνα με πληροφορίες αποστολή του ήταν να δει τους Νίκο Κοροβέση (φωτό) και Φώτη Γεωργίου.
Ο πρώτος θεωρείται δύσκολη περίπτωση μια και έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ ο δεύτερος μένει ελεύθερος.
Παράλληλα στην Τούμπα βρέθηκε ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος είδε το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος με «αντικείμενο» της «κατασκοπικής» αποστολής τον Μπάλλα ο οποίος μπήκε στο ματς ως αλλαγή.

Νέα «επίσκεψη» και πιέσεις σε ΝΕΧΙΑ για το πόρισμα!

Μπορεί οι εκλογές σε ΠΑΕ, ΚΜΑ και ΑΣ να έχουν ολοκληρωθεί μετά από έναν δύσκολο και περιπετειώδη Μάιο, όμως, κανείς δεν (πρέπει να) ξεχνάει στον Άρη, το θέμα του οικονομικού ελέγχου.
Ο κόσμος των κίτρινων περιμένει να μάθει τι έγινε σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα και το πώς έφτασε ο σύλλογος στο χείλος του γκρεμού.
Το θέμα του ελέγχου έχει επιφορτιστεί ουσιαστικά η Κοινωνία Μελών Άρη και το νέο δ.σ. Ήδη στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο πρόεδρος του φορέα Πάνος Στεφανίδης και ο γ.γ. Τάσος Ταμπακούλης βρέθηκαν στα γραφεία της ΝΕΧΙΑ της εταιρίας που έχει αναλάβει τον έλεγχο εδώ και πολλούς μήνες. Μια «επίσκεψη» για να υπάρξουν νέες πιέσεις σε ότι αφορά την χρονική παράδοση του ελέγχου. Για μια ακόμη φορά τα στελέχη της εταιρίας δεν δεσμεύτηκαν με συγκεκριμένη χρονική ημερομηνία, άλλα άφησαν να εννοηθεί ότι είναι οριστικά στην τελική ευθεία.
Το πλέον πιθανό, μάλιστα, είναι να είναι όλα έτοιμα την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου. Άλλωστε η ΚΜΑ ένας ακόμη λόγος που πιέζει είναι ότι θέλει να έχει στα χέρια της τα αποτελέσματα του ελέγχου ενόψει της τακτικής γενικής συνέλευσης και τον απολογισμό που τοποθετούνται χρονικά στο τέλος του Ιουνίου.pressaris gr