Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο πρώτος κόουτς που τέλειωσε αγώνα χωρίς χαφ!

Πόσες φορές έχετε δει ομάδα να τελειώνει αγώνα χωρίς χαφ; Το έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο! Και ποιο είναι το πιο φοβερό; Ο μοναδικός χαφ έπαιζε σε όλο το ματς …στόπερ!
Πάμε, όμως, να τα πάρουμε από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ είχε δυο βασικές απουσίες στα κεντρικά του χαφ. Τον Κάτσε και τον Λάζαρ. Με τον Κατσουράνη στα στόπερ, το κενό έγινε ακόμα μεγαλύτερο.
Έτσι το ματς ξεκίνησε με μετακίνηση …ανάγκης και τον Σταφυλίδη να βαφτίζεται αμυντικό χαφ. Στα χαφ επίσης αγωνίστηκε και ο Φωτάκης. Στις πτέρυγες ήταν οι πιο επιθετικογενείς Ολίσε και Ρομπέρ, ενώ στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης με τον Βούκιτς.

Στο β΄ μέρος κι ενώ ο ΠΑΟΚ ακόμα και με το 1-1 ήταν μια χαρά, άρχισαν οι αλλαγές του Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν φανερό ότι πήγαινε για το 2-1. Πώς, όμως; Δίχως χαφ; Με άδειο το κέντρο του Δικεφάλου, ο Ατρόμητος άρχισε από ένα σημείο και μετά να κάνει πάρτι. Και ειδικά όσο το ματς πλησίαζε στο τέλος. Αποτέλεσμα; Δυο δοκάρια από το 76΄ και μετά, χαμένες ευκαιρίες και το γκολ στο φινάλε!

Νωρίτερα, όμως, στο 69΄, ο ΠΑΟΚ είχε κάνει τη δεύτερή του αλλαγή (η πρώτη στο 55΄ με τον Γεωργιάδη να αντικαθιστά τον Βούκιτς). Ποιος βγήκε; Ο χαφ Φωτάκης. Ποιος μπήκε; Ο σέντερ φορ Αθανασιάδης.

Στο 79΄ γίνεται κι άλλη αλλαγή. Ποιος βγήκε; Ο άλλος “χαφ”, ο εκτάκτως εξάρι, ο Σταφυλίδης. Ποιος μπήκε; Ο μεσοεπιθετικός και βαρύς όταν τρέχει, ο Λόρενς.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά χωρίς κέντρο παραδόθηκε στις ορέξεις του Ατρομήτου, που πυροβολούσε. Και ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε το παιχνίδι χωρίς χαφ. Με τον Κατσουράνη να παραμένει στόπερ... Απίστευτα πράγματα!  sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: