Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

«Ηγεμονικό» συμβόλαιο προσφέρει η Νάπολι στον Καβάνι!!

Νέο συμβόλαιο είναι έτοιμος να προσφέρει στον Έντινσον Καβάνι ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στους «παρτενοπέι».

«Ηγεμονικό» συμβόλαιο προσφέρει η Νάπολι στον Καβάνι
Είναι ένας από τους επιθετικούς που θα μονοπωλήσουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το καλοκαίρι, αφού οι ομάδες που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν είναι πολλές. Ο Έντινσον Καβάνι, όμως, ενδέχεται να μην αποχωρήσει από τη Νάπολι, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, αφού η διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμη να κάνει μεγάλες οικονομικές θυσίες, προκειμένου να τον δελεάσει και να τον κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια στον ιταλικό Νότο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports» ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προτίθεται να προσφέρει νέο, «ηγεμονικό» συμβόλαιο στον Ουρουγουανό, διάρκειας πέντε ετών, με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν στα 7 εκατ. ευρώ!

Η κίνηση αυτή θεωρείται επιβεβλημένη από τον πρόεδρο της Νάπολι, καθώς ο νέος τεχνικός, Ράφα Μπενίτεθ, ζήτησε την παραμονή του Καβάνι με κάθε κόστος.

Να σημειωθεί πως όποια ομάδα καταθέσει 63 εκατ. ευρώ, μπορεί να αποκτήσει τον Ουρουγουανό. Μέχρι αυτή την ώρα στα γραφεία της Νάπολι δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση που να πλησιάζει στο ποσό αυτό και ο Ντε Λαουρέντις έχει ξεκαθαρίσει πως θα περιμένει μέχρι τις 10 Αυγούστου. Μετά την καταληκτική ημερομηνία, οποιαδήποτε πρόταση θα θεωρείται εκπρόθεσμη και θα απορρίπτεται. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: