Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

«Ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις τη Δευτέρα»!

Κοντά στην πρόσληψη του Ρομπέρτο Μαρτίνες βρίσκεται η Έβερτον, όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος ο προπονητής.

«Ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις τη Δευτέρα»!
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες βρέθηκε στο «Γουέμπλεϊ» για να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό της Αγγλίας κόντρα στην Ιρλανδία και ερωτηθείς από τους εκπροσώπους του Τύπου για την Έβερτον, είπε ότι «ενδεχομένως να υπάρξουν ανακοινώσεις από Δευτέρα»!

Ο Ισπανός τεχνικός, λίγες ώρες νωρίτερα συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «ζαχαρωτών», Μπιλ Κενράιτ, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου και οι δυο τους συνομίλησαν για περίπου τρεις ώρες, αναλύοντας όλες τις παραμέτρους της πιθανής σύναψης συνεργασίας.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην αγγλική πρωτεύουσα, ο Ρομπέρτο Μαρτίνες βρέθηκε και στο «Γουέμπλεϊ» για να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιρλανδία. Φυσικά, μόλις έγινε αντιληπτός, περικυκλώθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου.

Δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για την πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον και αυτός, με ταχύ βήμα για να μπει στο γήπεδο, αρκέστηκε να τονίσει ότι: «Ακόμα δεν υπάρχει κάτι… Ίσως να έχουμε κάτι ανακοινώσιμο από Δευτέρα»! πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: