Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

«Με τα πόδια στη Μαδρίτη για τον Κάρλο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Φάμπιο Καναβάρο για τον Κάρλο Αντσελότι, μόλις έγινε γνωστό πως ο Ιταλός τεχνικός τον θέλει για βοηθό στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Με τα πόδια στη Μαδρίτη για τον Κάρλο»
Αν και ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί οι αντικειμενικές δυσκολίες που εμποδίζουν τον Κάρλο Αντσελότι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, όλα δείχνουν πως ο… γάμος του Ιταλού προπονητή και της «Βασίλισσας» είναι πολύ κοντά. Πληροφορίες που φτάνουν από την Μαδρίτη θέλουν τον Αντσελότι να έχει παραδώσει στον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ, λίστα με τους πιθανούς συνεργάτες του, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν τα ονόματα του Ερνάν Κρέσπο και του Φάμπιο Καναβάρο.

Ο τελευταίος μίλησε από το Ντουμπάι, όπου βρίσκεται, σε ραδιοφωνική εκπομπή της Ισπανίας και έδειξε ενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Αντσελότι. «Ο Κάρλο, εκτός από καταπληκτικός προπονητής, είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του έμειναν ενθουσιασμένοι από το χαρακτήρα του και δούλεψαν με μεγάλη όρεξη. Περισσότερο από προπονητής, θα έλεγα πως είναι σαν αδελφός για όλους. Για αυτό οι παίκτες του τον στηρίζουν και δίνουν τα πάντα για εκείνον», είπε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ακούγεται πως ο Καναβάρο ενδέχεται να αναλάβει χρέη βοηθού, αν ο Αντσελότι μετακομίσει στη Μαδρίτη. «Δεν γνωρίζω κάτι, κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου. Αλλά αν αληθεύει κάτι τέτοιο, θα ήταν φανταστικό. Θα πήγαινα από το Ντουμπάι στη Μαδρίτη με τα πόδια, αν ήταν να συνεργαστώ με τον Κάρλο», υπογράμμισε με έμφαση ο Φάμπιο Καναβάρο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: