Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Σουάρες: «Δύσκολο να πεις όχι στη Ρεάλ»

Ο Λουίς Σουάρες με δηλώσεις του στην Ουρουγουάη ανοίγει την πόρτα για μεταγραφή στους Μαδριλένους.
Ο 26χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης τόνισε ότι παρ' όλο που αισθάνεται καλά στη Λίβερπουλ, θα ήταν δύσκολο να αρνηθεί ενδεχόμενη πρόταση της Ρεάλ.
«Έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου και δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχουν πολλές φήμες στη μεταγραφική περίοδο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αν δεν υπάρξουν χειροπιαστές προτάσεις. Θα ήταν όμως πολύ δύσκολο να πω όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο Σουάρες, ο οποίος πέτυχε 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στη σεζόν που τελείωσε, αλλά τιμωρήθηκε με δέκα αγωνιστικές λόγω της δαγκωνιάς στον Ιβάνοβιτς της Τσέλσι.
Όπως τόνισε, οι «περιπέτειες» που έχει περάσει στην Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να τον οδηγήσουν στην έξοδο από το «Άνφιλντ»: «Είμαι ευτυχισμένος στη Λίβερπουλ χάρη στους φιλάθλους. Έκανα ένα λάθος. Είμαι άνθρωπος. Όμως όλοι μιλούν για μένα με τρόπο που δεν πρέπει. Η οικογένειά μου έχει υποφέρει και τα όρια έχουν ξεπεραστεί. Έχω κουραστεί και δεν είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω να υποφέρω στα χέρια των Άγγλων δημοσιογράφων. Υπέφερα πολύ σαν παιδί για να φτάσω μέχρι εδώ και δεν μπορώ να μου επιτίθεται άδικα ο αγγλικός Τύπος. Δεν με έχουν εκτιμήσει σαν παίκτη και κρίνουν μόνο τη συμπεριφορά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: