Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ευθύνες στους παίκτες από τον Γεωργιάδη!!

Στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έριξε ευθύνες ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που συνοδεύτηκε με ήττα 2-1.

Ευθύνες στους παίκτες από τον Γεωργιάδη
Στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έριξε ευθύνες ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που συνοδεύτηκε με ήττα 2-1.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά επεσήμανε ότι παρά τις εντολές που έδινε να παίξουν αμυντικά για να κρατήσουν την νίκη εκείνοι «ήταν συνεχώς μπροστά», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης ανέφερε:

-για την ήττα από τον Ατρόμητο:
«Χάσαμε τρία παιχνίδια με γκολ στο τέλος. Για να πετύχει τους στόχους σου θέλει και λίγη τύχη. Υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμα αλλά το κακό είναι ότι δεν εξαρτάται πλέον από εμάς. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε και να δούμε το παιχνίδι της Κυριακής.
Τρία παιχνίδια τα χάσαμε στα τελευταία λεπτά. Είχαμε ευκαιρίες με Αθανασιάδη και Γεωργιάδη και στην αντεπίθεση δεχτήκαμε το τέρμα. Τα παιδιά προσπάθησαν, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Δεν είχαμε παίκτες στον πάγκο, είχαμε μόνο τον Κατσικά και τον Κίτσιου. Μακάρι να είχαμε κάποιον που να κρατήσει τον ρυθμό, ακόμη και ο Λόρενς που του το ζητήσαμε παρασύρθηκε από τον ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας».

-γιατί η ομάδα δεν προσπάθησε να κρατήσει τη νίκη:
«Όσο και να φωνάζαμε πίσω, ήταν το μόνο που λέγαμε από τον πάγκο. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί ήταν συνεχώς μπροστά. Σίγουρα μας έλειπαν παίκτες από τα αμυντικά χαφ και όλοι μας οι επιθετικοί και η τετράδα προσπαθούσε να βάλει γκολ. Αυτό μας στοίχισε».

-για το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή:
«Ο Σταφυλίδης ζήτησε αλλαγή. Νομίζω ήταν ο καλύτερός μας παίκτης αλλά δεν μπορούσε άλλο. Ο Φωτάκης νομίζω είχε κι αυτός πρόβλημα δυνάμεων, έπαιξε μετά από πολύ καιρό και χρειάστηκε να βάλουμε δύο παίκτες και ο Ρομπέρ και ο Λόρενς που δεν είναι η θέση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: