Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Δεν… κρατιέται ο Νεϊμάρ!!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νεϊμάρ για τον Λιονέλ Μέσι, ενώ χαρακτήρισε απόφαση καρδιάς την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Δεν… κρατιέται ο Νεϊμάρ
Ο 21χρονος, στο πλαίσιο της παρουσίασης των καινούργιων παπουτσιών του, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις συνθήκες της Μπαρτσελόνα αλλά και στο στυλ παιχνιδιού του Μέσι τονίζοντας, παράλληλα, πως είναι ευτυχισμένος για την οριστικοποίηση του deal με τους Καταλανούς.

«Ο Μέσι είναι ένας φανταστικός παίκτης. Τον θαυμάζω και ελπίζω να μπορέσω να τον βοηθήσω. Είναι πανέξυπνος, ο καλύτερος στον κόσμο και μακάρι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο στυλ παιχνιδιού του», ήταν το αρχικό σχόλιο του Νεϊμάρ.

Όσον αφορά για το σήριαλ της μεταγραφής του στη «Μπάρτσα», τόνισε: « Πέρασα αρκετούς μήνες και μέρες και σκεφτόμουν πολλά πράγματα, αλλά τώρα όλα τελείωσαν. Είμαι χαρούμενος και ανακουφισμένος. Την απόφαση να έρθω στην Μπαρτσελόνα την πήρε… η καρδιά μου, μίλησα με το θεό και πιστεύω ότι έκανα τη σωστή επιλογή».

Κλείνοντας, αναφερόμενος στο καινούργιο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον ο Βραζιλιάνος επιθετικός είπε: «Πάντα οι αλλαγές είναι δύσκολες, θέλω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ήταν ένα παιδικό όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα και τώρα επιθυμία μου είναι να τα κατακτήσω όλα». 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: