Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Απαγόρευσε την είσοδο στους δημοσιογράφους η ΕΠΟ!!

Η ΕΠΟ πέταξε στο δρόμο τους δημοσιογράφους που πήγαν να καλύψουν το ρεπορτάζ για την αδειοδότηση, προφανώς για να τους δείξει τον… αληθινό δρόμο πάνω στον οποίο βαδίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απαγόρευσε την είσοδο στους δημοσιογράφους η ΕΠΟ!
Για πρώτη φορά από τότε που η ΕΠΟ μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις (που της έχουν παραχωρηθεί), αποφάσισε να μην εισέλθουν σε αυτές οι δημοσιογράφοι για να κάνουν τη δουλειά τους, με τη διοίκησή της να δίνει εντολή στα… «παιδιά» στην πόρτα, να απαγορεύσουν την είσοδο στους διαπιστευμένους του ρεπορτάζ.

Την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, που οι αδειοδοτήσεις συζητούνταν σε πρώτο βαθμό, οι δημοσιογράφοι εισήλθαν κανονικά. Την Πέμπτη 30/5, για μια υπόθεση που ενδιαφέρει όλη την φίλαθλη κοινή γνώμη, δεν τους επέτρεψαν ούτε καν στον προαύλιο χώρο να βρίσκονται, αλλά τους πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο, χωρίς να υπάρχει έστω μια στοιχειώδης αιτιολογία για αυτή την απαράδεκτη και πρωτόγνωρη συμπεριφορά.

Άραγε, τι νομίζουν; Μας «τιμωρούν» για κάτι; Δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους για την κριτική που κάνουμε; Πιστεύουν ότι από το… δρόμο θα μάθουμε λιγότερα απ’ ότι θα μαθαίναμε αν ήμασταν μέσα;

Ό,τι και να νομίζουν… δεν πειράζει! Πάντα στο δρόμο κάναμε ρεπορτάζ άλλωστε… Μακριά και «αγαπημένοι»!

**Μετά τον ντόρο που έγινε για το εν λόγω θέμα και έπειτα από το δημοσίευμα μας (καθώς και άλλα δημοσιεύματα), η ΕΠΟ επέτρεψε στους 2-3 δημοσιογράφους που είχαν μείνει, να περάσουν την πύλη και να παραμείνουν στον προαύλιο χώρο, έπειτα από 5 ώρες παραμονής στο δρόμο! Από την ομοσπονδία τόνιζαν δε, ότι η εντολή που δόθηκε ήταν να μην μπουν οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα που συνεδρίαζε το όργανο αδειοδότησης και όχι γενικά στο χώρο και πως το λάθος που έγινε, βαραίνει τους σεκιούριτι που... δεν κατάλαβαν καλά! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: