Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Φαν Ντερ Βιλ: Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, θα νικήσουμε τον ΠΑΟΚ

Αισιόδοξος για νίκη στην Τούμπα και πρόκριση στα play off του Champions League εμφανίστηκε ο Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ.

Ο διεθνής Ολλανδός μπακ, με δηλώσεις του, τόνισε ότι ο Άγιαξ θα παρουσιαστεί καλύτερος στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν είμαστε η ομάδα που δείξαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Πρώτα την Τετάρτη και τώρα αυτό στον τελικό με την Τβέντε. Ήταν μία πολύ πικρή ήττα για εμάς. Είναι πολύ αρνητικό να ξεκινάει μία ομάδα τη χρονιά με αυτόν τον τρόπο.

Ελπίζω ότι στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα αλλάξουμε τα πράγματα. Όλοι είδατε στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, θα νικήσουμε πολύ απλά
», είπε ο Φαν Ντερ Βιλ.

"Τριάρα" της Ίντερ στη Μάντσεστερ Σίτι


Η Ίντερ ήταν ασταμάτητη στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Βαλτιμόρη (ΗΠΑ), φιλοδωρώντας με τρία γκολ την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για την αγγλική ομάδα, αφού μόλις στο 20ό λεπτό ο Πατρίκ Βιεϊρά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μάρκο Ματεράτσι, που συνέχισε τις.... αντιπαραθέσεις του με γάλλους ποδοσφαιριστές.

Το σκορ άνοιξε στο 38ο λεπτό ο Βίκτορ Ομπίνα με φοβερό διαγώνιο σουτ, ενώ ο Νιγηριανός διπλασίασε τα τέρματά του στο 54', με τη βοήθεια του Τζόλεον Λέσκοτ, ο οποίος άλλαξε την πορεία της μπάλας στο σουτ που επιχείρησε. Το τελικό 3-0 "έγραψε" στο 74ο λεπτό ο Κριστιάνο Μπιράγκι.

Να σημειωθεί πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν καθόταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, αφού αποχώρησε από τις ΗΠΑ, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο αγώνα δεν συμμετείχε ο Μάριο Μπαλοτέλι, αφού η Ίντερ διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι:
Χαρτ (46' Γκίβεν), Σαμπαλέτα, Κ. Τουρέ (65' Μπογιατά), Κομπανί (80' Άιρλαντ), Μπριτζ (46' Κάνινγκχαμ), Βιεϊρά, Τζόνσον, Γ. Τουρέ (46' Λέσκοτ), Μπάρι (55' Ράιτ-Φίλιπς), Ζο (30' Ρίτσαρντς), Αντεμπαγιόρ

Ίντερ: Καστελάτσι, Σανέτι (62' Ναταλίνο), Κόρδοβα, Ματεράτσι (84' Νουάκουο), Κίβου (62' Μπιράγκι), Μαριγκά (78' Ντελ'Ανιέλο), Καμπιάσο (62' Στάνκοβιτς), Ομπίνα (72' Μπιαμπιανί), Κουτίνιο (72' Μανσίνι), Όμπι (62' Άλιμπεκ), Πάντεφ (62' Ετό)

Tenorio-Στοίχημα..Καλό μήνα καί καλό Χειμώνα .!..

Επιμέλεια-Tenorio


Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Kαλό μήνα καλό χειμώνα, καλή στοιχηματική χρονιά να έχουμε, με υγεία
πάνω απ΄όλα, καί καθαρό μυαλό γιά σωστότερες προσεγγίσεις καί αποτελέσματα.
Στην ουσία, άμα ήρθε ο Αύγουστος, καλώς ήρθες χειμώνα να λές! Καί άμα 'ερθει καί η Παναγίτσα(Δεκαπενταύγουστος) κάτσε στη γωνίτσα, λέει ο σοφός λαός.

Η στήλη βέβαια ήταν παρών καθ΄όλη σχεδόν την δειάρκεια τού καλοκαιριού, καί έτσι θα συνεχίσουμε πρώτα ο Θεός, μιάς καί τον μήνα Αύγουστο μπαίνουν στο κόλπο σιγά σιγά καί αρκετά πρωταθλήματα , ήδη έχουμε πρεμιέρα στο Βέλγιο, καί γενικώς θα έχει καλή φάση το όλο θέμα από δω καί πέρα.

Πάμε τώρα ευθύς αμέσως στα σημερινά να δούμε τι υπάρχει.


Neustand - Austria Wien (2)

Εντυπωσιακότατο το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα γιά την Neustand , η οποία μετά την πεντάρα τiς πρεμιέρας επί της Lask Lintser, κέρδισε καί την Rapid Wien, εκτός έδρας με σκόρ1-2. Τα πράμματα σήμερα όμως γι΄αυτήν θα είναι δύσκολα ,καθώς θα αντιμετωπίση μία άλλη πολύ φορμαρισμένη ομάδα.Ο λόγος γιά την Austria Wien, πού επίσης δείχνει να τα πάει πολύ καλά , τόσο στο πρωτάθλημα όσο καί στην Ευρώπη.

Θεωρώ πως η Austria Wien θα πάει πίο διαβασμένη στο παιχνίδι με την Neustand σε σχέση με την Rapid, επίσης θεωρώ σαφώς μαγαλύτερη φανέλα την Austria η οποία βρίσκεται καί σε πολύ καλή φάση την περίοδο αυτή.Είναι καιρός νομίζω να φρενάρει η Neustand.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Austria Wien σε απόδοση (2.35)


Sporting Fingal - Samrock (2)

Mετά τα 2 γκόλ πού έφαγε μεσοβδόμαδα από την Juventus γιά το θεσμό τού Europa League, η ελπίδες καί οί όποιες βλέψεις είχε η Samrock έχουν πλέον σβήσει.Εντάξει μπάλα είναι, αλλά ας μην γελιόμαστε η υπόθεση πρόκριση, ήταν όνειρο καί πάει.Η προσοχή στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα, καί ειδικά μετά καί το προχθεσινό ισόπαλο 1-1 αποτέλεσμα στο Bohimian - Saint Patricks, έχει τεράστια ευκαιρία με νίκη να βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μπορεί να τα καταφέρει, καθώς σαφέστατα είναι η πίο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα αυτήν την στιγμή.Παραμένει αήττητη γιά 11 σερί αγωνιστικές ενώ προέρχεται καί από 4 σερί νίκες.


Επιλογή το διπλό της Samrock σε απόδοση (2.75)


Jonkopings - Sundsvall (2)

Από της πιό ασταθής ομάδες η Jokopings, με πολλά σκαμπανεβάσματα σε όλα τα παιχνίδια πού έχει δώσει εώς τώρα στο πρωτάθλημα.Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια, επίσης εντός έδρας προέρχεται από 4 σερί ήττες.

Σε καλύτερη κατάσταση καί με καλύτερη ομάδα η Sundsvall κυνηγά την απευθείας άνοδο.Γενικώς οί φιλοξενούμενοι είναι πιό σοβαρή καί πίο συμπαγής ομάδα από την Jonkopings.

Θα επιλέξω το διπλό της Sundsvall σε απόδοση (2.45)


Brage - Norrkoping (2)

Kαλή ομάδα είναι η Brage, διαθέτει σφιχτό σύνολο, καί ειδικά μέσα στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή.Μέχρι καί την πιό προηγούμενη αγωνιστική ήταν αήττητη εντός, όταν καί έκανε την πρώτη της ήττα από την Suntzval.Την περασμένη αγωνιστική βρήκε τεράστια ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίση ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι εκτός έδρας , εκεί πού έχανε 3-0 από την Trohalltan, κατάφερε καί ισοφάρισε το παιχνίδι σε 3-3, πού ήταν καί το τελικό αποτέλεσμα.

Γιά την Norrkoping να μην τα ξαναλέμε, τα έχουμε πεί πολλές φορές καί τα έχουμε γράψει, ειδικά η στήλη έχει φάει ψωμάκι από την Norrkoping, ειδικά σε κάτι πολύ ωραία διπλά στα εκτός έδρας.

Με το διπλό της Norrkoping είμαι σε απόδοση (2.20)



Wacker Tirol - Sturm Graz (2)

Nίκη στην πρεμιέρα γιά την Wacker Tirol πού επικράτησε με σκόρ 4-0 επί της Rapid.Tεράστια νίκη γιά τούς γηπεδούχους πού παίζουν δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι.Κανονικά θα έπρεπε να παίξει με την Saltsburg την προηγούμενη αγωνιστική , αλλά αναβλήθηκε το μάτς καί έτσι έμεινε άπραγη από αγωνιστικής πλευράς.

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να είναι η Sturm Graz, πού μετά της 2 σερί νίκες στο πρωτάθλημα νίκησε και στο Εuropa League.Δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι την δεδομένη στιγμή, η ομάδα ρολάρει καί έχει τα φόντα να περάσει με νίκη

Επιλογή το διπλό της Sturm σε απόδοση (2.50)


Aνακεφαλαιώνοντας οι επιλογές σε σύστημα με ζητούμενα με : Austria - Samrock - Sundsvall - Norrkoping - Sturm Graz




Kαλά να περνάτε, τα σέβη μου...