Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Άρης Κόντης: "Κύπελλο και 2η θέση στο πρωτάθλημα"


Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και η δέυτερη θέση το πρωτάθλημα είναι οι στόχοι του Άρη, σύμφωνα με τον Γιάννη Κόντη, που στάζει... μέλι για τον Κούπερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας: "Δεν υπάρχει εύκολη και δύσκολη κλήρωση σε αυτή τη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσεις τον αντίπαλο και να βρεθείς προ απροόπτου".

Για τον Κούπερ: "Η αγωνιστική ανάταση της ομάδας, οφείλεται στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Έβαλε πολλά πράγματα σε τάξη και έδωσε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι η διαχείριση του υλικό. Δεν υπάρχει νόημα να έχεις έναν προπονητή που θα τσακώνεται με όλους τους ποδοσφαιριστές και θα δίνει την εντύπωση ότι μεροληπτεί υπέρ κάποιων. Ο Κούπερ είναι ένας προπονητής που εμπνέει τους παίκτες".

Για τα καλοκαιρινά λάθη στο σχεδιασμό της ομάδας: "Η πλειοψηφία των παικτών που αποκτήσαμε έχουν "βγει". Το καλό είναι ότι παλιοί παίκτες της ομάδας έχουν αναγεννηθεί, όπως ο Κάλβο και ο Χαβίτο. Το γεγονός ότι αποχώρησαν οι Αμπρεου και Γκρασιάν δεν οφείλεται αποκλειστικά στο ότι η ομάδα δεν ήταν ευχαριστημένη από την προσφορά τους. Αμφότεροι ήθελαν να επιστρέψουν στην Νότια Αμερική".

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας: "Σκοπός μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για να διεκδικήσουμε την κατάκτησή του. Εάν η διαφορά με τους πρωτοπόρους δεν μεγαλώσει τότε η κατάκτηση της 2ης θέσης στο τέλος της χρονιάς είναι εφικτός στόχος".

Για την τιμωρία της μίας αγωνιστικής: "Δεν ήταν υπερβολή αυτά που ισχυριστήκαμε στον αθλητικό δικαστή. Τα τελευταία δύο χρόνια στο οπαδικό θέμα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον Άρη. Οι φίλαθλοί μας είναι υπόδειγμα.

Σε ότι αφορά τα κυριακάτικα επεισόδια: Οι αστυνομικοί είχαν στριμώξει δύο χιλιάδες οπαδούς σε θύρα των χιλίων. Έτσι όταν μπήκε το γκολ της ομάδας μας οι φίλαθλοι άνοιξαν την πόρτα που οδηγούσε στον αγωνιστικό χώρο γιατί δεν χωρούσαν στη θύρα. Οι φίλαθλοι δεν το γνωρίζουν αλλά οι πόρτες που οδηγούν στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι κλειδωμένες, για λόγους ασφαλείας.

Οι Γιαννιώτες νόμισαν ότι οι οπαδοί του Άρη εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο για να δημιουργήσουν επεισόδια. Το αίσθημα αδικίας που υπάρχει στην ομάδα, οφείλεται στο γεγονός ότι και ο Ολυμπιακός και ο Άρης τιμωρηθήκαν με την ίδια ποινή. Νομίζω ότι δεν έχουν καμιά σχέση αυτά που έγιναν στην Καβάλα και στα Γιάννενα".

Ροναλντίνιο: "Προσεκτικοί και τα 90' με την Ίντερ"


O Ροναλντίνιο αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει του κυριακάτικου "ντέρμπι της Μαντονίνα", όπως έχει παραδεχτεί δημόσια και ο Μάσιμο Μοράτι, παρόλα αυτά ο πλέον φορμαρισμένος παίκτης της Μίλαν εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζει με συγκρατημένη αισιοσοξία την σύγκρουση κορυφής με την Ίντερ.

Με σημερινές δηλώσεις του στο "Sky Sport" ο 29χρονος Βραζιλιάνος άσος χαρακτήρισε τους "νερατζούρι" μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, εκθείασε παράλληλα τον πρόεδρο και τον τεχνικό της Ίντερ, ενώ ζήτησε από τους συμπαίκτες του να δείξουν την μέγιστη αυτοσυγκέντρωση σε αυτό τον αγώνα ώστε να μην ξαναζήσουν το εφιαλτικό σενάριο του πρώτου γύρου όπου διασύρθηκαν με το βαρύ 4-0.

"Είμαι ευτυχισμένος για την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκομαι αλλά ακόμα περισσότερο για τη φόρμα της ομάδας. Εγώ προσπαθώ να βοηθώ πάντα τους συμπαίκτες μου με γκολ και ασίστ, είναι η δουλειά μου αλλά δεν παίζω μόνος", υπογράμμισε ο Ροναλντίνιο και συνέχισε:

"Οποιοσδήποτε μπει στο γήπεδο μπορεί να γίνει ο άνθρωπος του ντέρμπι, εγώ είμαι ευχαριστημένος που φτάνω σε αυτό το ματς όντας σε καλή κατάσταση και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη.

Θα πρέπει να τους προσέξουμε όλους. Η Ίντερ έχει έναν πολύ μεγάλο πρόεδρο, έναν πολύ μεγάλο προπονητή, παίκτες υψηλότατου επιπέδου: είναι μία από τις πιο ισχυρές ομάδες στον κόσμο και θα πρέπει να είμαστε συνέχεια συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε άσχημες εκπλήξεις.

Εάν είμαστε προσεκτικοί και για τα 90 λεπτά δεν θα έχουμε άσχημες εκπλήξεις και δεν θα περάσουμε αυτό που περάσαμε στο πρώτο ντέρμπι. Διαφορετικά ίσως τελειώσει με το ίδιο αποτέλεσμα. Μαθαίνουμε από τα λάθη εκείνης της βραδιάς και αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε".

Για το γεγονός ότι θα έχει προσωπικό αντίπαλο στο ντέρμπι τον συμπατριώτη του Ντάγκλας Μάικον, που είναι αυτή την εποχή ίσως το καλύτερο δεξί μπακ στον κόσμο (μαζί με τον επίσης Βραζιλιάνο Ντάνιελ Άλβες), ο Ροναλντίνιο δήλωσε:

"Όταν είμαστε μαζί δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Είναι πάντα ευχαρίστηση να τον συναντώ, στον ρόλο του είναι ο καλύτερος στον κόσμο". Φυσικά, ο σούπερ σταρ των "ροσονέρι" δεν θα μπορούσε να μην κάνει ειδική μνεία για την συμβολή του Λεονάρντο στην φετινή αναγέννησή του στα γήπεδα. "Με βάζει να παίζω σε μία θέση που έχω συνηθίσει, όπου έπαιξα για πολλά χρόνια στη Μπαρτσελόνα, και το να δουλεύω για έναν προπονητή που είναι επίσης και φίλος είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα. Ξέρει τι είναι αυτό που μου αρέσει και με βοηθάει. Η Εθνική Βραζιλίας; Τώρα το μυαλό μου είναι 100% στη Μίλαν, με νοιάζει μόνο να πηγαίνω καλά εδώ και αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν. Η επιθυμία μου; Εδώ είμαι πολύ ευτυχισμένος, τα πάντα μπορούν να συμβούν αλλά ελπίζω να παραμείνω ροσονέρο για πολλά χρόνια ακόμα".

Ηρακλής Όρκος τιμής


Το παρών στην προπόνηση του Ηρακλή έδωσε την Παρασκευή ο Αντώνης Ρέμος. Ο πρόεδρος του Γηραιού ταξίδεψε από την Αθήνα στις Θεσσαλονίκη και βρέθηκες στις εγκαταστάσεις της Μίκρας προκειμένου να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τους ζήτησε να δώσουν τα πάντα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους καθησύχασε αναφορικά με τα οικονομικά.«Υπάρχει μια προσωπική εγγύηση από εμένα για τις οικονομικές εκκρεμότητες. Μη σας απασχολεί αυτό. Ήδη άλλωστε κάποιοι πήρατε κάποια χρήματα. Θέλω να βοηθήσετε την ομάδα. Είναι όρκος τιμής για εμένα. Δείξετε αγωνιστικότητα», ήταν τα λόγια του Ρέμου προς τους παίκτες του Σάββα Κωφίδη. Ο γνωστός τραγουδιστής έμεινε για λίγο στην προπόνηση και εν συνεχεία επέστρεψε με αεροπλάνο στην Αθήνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την Λάρισα ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση. Μετά το τέλος της οποίας ο Σάββας Κωφίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους… νέους Φερνάντζε και Μάρα να βρίσκοντα σε αυτή. Αντιθέτως εκτός έμειναν οι Ιάκομπ, Λέκι, Σαρακατσάνος και Περπερίδης.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους:

«Μπαντή, Φερνάντες, Κατσαμπή, Κατσικά, Παπαζαχαρία, Γιαννούλη, Ιωαννίδη, Μάρτος ,Μιλάνο, Επστάιν, Τούμα, Μάρα, Παπαστεριανό, Ηλιάδη, Κονέ, Βουτσιά, Γιάντση, Βέλλιο και Μπόσνιακ.

Καβάλα Αργοναύτης ο Ντιέ



Μόνο οι υπογραφές απέμεναν σήμερα το πρωί προκειμένου ο Σερζ Ντιέ να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ. Τελικά υπήρξε πλήρη ανατροπή δεδομένων και ο Ιβοριανός μέσος υπέγραψε με την Καβάλα συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2011.Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή είχε συμφωνήσει σε όλα με τα Γιάννενα και οι άνθρωποι της ομάδας τον περίμεναν την Παρασκευή το πρωί με το στυλό στο χέρι. Ο Ντιέ όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αντιθέτως βρέθηκε στην Καβάλα στην οποία και θα ανήκει για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.

Ο Ανρί προσφέρει 56.000 ευρώ για την Αϊτή


Την ώρα που ο λαός της Αϊτής συνεχίζει να δοκιμάζεται μετά τον καταστροφικό σεισμό που ισοπέδωσε τα πάντα στο πέρασμά του πριν από 10 ημέρες, ο Τιερί Ανρί έδειξε την τεράστια ευαισθησία που τον διέπει.

Ο Γάλλος άσος της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του τα θύματα από τον εγκέλαδο, προσφέροντας το ποσό των 56.000 ευρώ στην διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση "Γιατροί Χωρίς Σύνορα", ενώ με δηλώσεις του θυμήθηκε ότι κάτι ανάλογα κακό είχε συμβεί πριν 20 χρόνια στη Γουαδελούπη από όπου έχει ρίζες ο ίδιος. "Είμαι πολύ συγκινημένος από αυτή την τραγωδία και είναι πολύ καλό που όλοι τρέχουν για να βοηθήσουν την Αϊτή. Με συγκινεί επειδή σχεδόν 20 χρόνια πριν κάτι παρόμοιο συνέβη στη Γουαδελούπη και ξέρω ότι οι Αϊτινοί πρέπει να βρουν τον τρόπο και να συνεχίσουν. Έχω πολλούς φίλους εκεί", τόνισε ο "Τιτί" με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των "μπλαουγκράνα", για να προσθέσει: "Η Αϊτή είναι μία πρώην γαλλική αποικία. Είναι σαν ξαδέλφια μας. Χρειάζονται βοήθεια. Ένιωσα ότι ήμουν υποχρεωμένος να κάνω κάτι. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να κάνω δωρεά στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα".

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν δεχόμαστε υποδείξεις"


Ο Μάνος Παπαδόπουλος με την κούπα στα χέρια Την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Μάνου Παπαδόπουλου εξέφρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, ανταπαντώντας στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. "Δεν δεχόμαστε υποδείξεις και "μαθήματα" φιλάθλου πνεύματος και αγωνιστικού ήθους από την ΚΑΕ Ολυμπιακός", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Παναθηναϊκός ΚΑΕ επιθυμεί να καταστήσει σαφές προς όλες τις πλευρές ότι δεν δέχεται υποδείξεις και "μαθήματα" φιλάθλου πνεύματος και αγωνιστικού ήθους από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δεν επιθυμούμε να ανοίξουμε διάλογο με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τα εμέσματα, που περιλαμβάνει η πρόσφατη δημόσια ανακοίνωσή της.

Ο Παναθηναϊκός απαντά εμπράκτως στον Ολυμπιακό -διαχρονικά- μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και κατακτά το σεβασμό των Ελλήνων και Ευρωπαίων φιλάθλων με τις νίκες της και όχι με ανούσιες δημόσιες ανακοινώσεις, που το μόνο που προσφέρουν είναι να πυροδοτούν τη βία και να επιχειρούν να επηρεάσουν τη διαιτησία.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος χαίρει της εμπιστοσύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός".

Στη Θεσσαλονίκη ο Ρέμος


Αντώνης Ρέμος.. Κι όμως, ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το ηθικό τους ενόψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα, έκανε λόγο για νίκη και σταθερή πορεία μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, πλήρωσε χθες έναντι των οφειλομένων και έσπευσε σήμερα να συναντήσει τους ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση.

Να σημειωθεί ότι αποχώρησε και πάλι για την Αθήνα, ολοκληρώνοντας το ταξίδι αστραπή.

Ήρθε έγγραφο για το δανεισμό του Καστίγιο


Ο Καστίγιο πανηγυρίζει το γκολ επί της Καλαμαριάς Μία κρύο, μία ζέστη. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η υπόθεση μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό, "ναυαγούσε" οριστικά, υπήρξε νέα ανατροπή δεδομένων. Από την πλευρά του Μεξικανού τονίζεται ότι ήρθε το έγγραφο για τον δανεισμό του από τη Σαχτάρ και ότι σήμερα θα "τελειώσει" το θέμα.

Μάλιστα τονίζεται ότι τις επόμενες ώρες ο πρώην "ερυθρόλευκος" επιθετικός θα βρεθεί ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να παρουσιάσει το συγκεκριμένο έγγραφο και να βάλει οριστικό τέλος στην υπόθεσή του.

Στο Ρέντη ο Κόκκαλης
Ο Σωκράτης Κόκκαλης επέστρεψε στην Ελλάδα και αν όχι σήμερα, τότε σίγουρα μέχρι την Κυριακή και πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να πάει στο Ρέντη, προκειμένου να μιλήσει στους "ερυθρόλευκους". Ο "ισχυρός" άνδρας της ομάδας του Πειραιά, αναμένεται να τρίξει τα δόντια στους παίκτες για τις απογοητευτικές τους εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, που είχαν ως συνέπεια από το +1 να βρεθεί ο Ολυμπιακός στο -7!

Με 4-2-3-1
Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ετοιμάζει τους πρωταθλητές να αγωνιστούν στο κυριακάτικο ντέρμπι με το "δικέφαλο" του Βορρά με σύστημα 4-2-3-1. Ουσιαστικά λοιπόν δε διαφοροποιεί σε μεγάλο βαθμό την τακτική που χρησιμοποιούσαν οι "ερυθρόλευκοι" το τελευταίο διάστημα...

Σηφάκης:"Πρόκληση ο Παναθηναϊκός"


Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης, απένειμε στον Μιχάλη Σηφάκη το βραβείο για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League μετά από την σχετική ψηφοφορία για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα την περασμένη Κυριακή στους «Ζωσιμάδες».

"Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Μιχάλη και να πω ότι χαίρομαι που η ομάδα έχει έναν τόσο ικανό τερματοφύλακα με την παράδοση να συνεχίζεται", σχολίασε ο Αλέκος Κατσιαούνης.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Σηφάκης αφού ευχαρίστησε τον βετεράνο τερματοφύλακα της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε: "Η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της και μέσα από τις νίκες αναδεικνύονται όλοι οι παίκτες. Η ομάδα έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα και είναι σημαντικό να υπάρχουνε προσωπικές διακρίσεις αλλά πιο σημαντικό είναι οι ομαδικές όπως και το ποδόσφαιρο που είναι ομαδικό άθλημα".

Για το αν η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι η καλύτερή του δήλωσε: "Θα σας φανεί λίγο αστείο αλλά για προσωπικούς λόγους πιστεύω ότι δεν είναι η καλύτερη χρονιά μου. Από εδώ και πέρα θα έρθουν τα καλύτερα γιατί μέχρι τώρα σωματικά και πνευματικά δεν ήμουν όσο καλός θα ήθελα. Θεωρώ ότι την περσινή χρονιά ήμουν καλύτερος αλλά δεν συνοδεύτηκε με καλή πορεία της ομάδας και δεν το χάρηκα τόσο πολύ".

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό σχολίασε: "Είναι πρόκληση να παίζεις με την ομάδα που ηγείται στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα όμως είναι σε καλή κατάσταση και θα διεκδικήσει επί ίσης όροις την νίκη".

Κι όσο για την κλήρωση του Κυπέλλου hellas online είπε: "Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εύκολα να τα κάνουμε μόνοι μας. Ας τελειώσει πρώτα από όλα το ματς με τον Παναθηναϊκό, στην συνέχεια έχουμε να παίξουμε Ξάνθη και Πανθρακικό για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα δούμε το Κύπελλο".

Το Σάββατο κρίνεται του Ίβιτς


Συνεχίζεται η αγωνία στον ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την συμμετοχή ή όχι του Βλάνταν Ίβιτς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο Ντάριο Κρέσιτς μπήκε κανονικά σε ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ Βλάνταν Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το Σάββατο θα γίνει γνωστό αν τελικά προλαβαίνει το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Σαβίνι υποβλήθηκε σε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ενώ οι ΦΙλομένο και Τσιρίλο ακολούθησαν και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης. Πριν από την προπόνηση ο Fernando Santos μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο.

Μαλεζάς: «Δεν είναι εύκολη η κλήρωση»


Το εγκώμιο του ΠΑΣ Γιάννινα έπλεξε ο Στέλιος Μαλεζάς, με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου “Hellas On Line”. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα των Ιωαννίνων είναι «δυνατή» και έχει ως πλεονέκτημα την έδρα της και τον… κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. «Είναι ακόμη μακριά. Θα δούμε τότε τι θα κάνουμε και πώς θα το διαχειριστούμε», τόνισε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέλιος Μαλεζάς:

Για την κλήρωση: «Δεν είναι εύκολη κλήρωση. Μέσα στην έδρα του ο ΠΑΣ είναι δυνατός, ενώ δεν είναι και καλό το γήπεδο, όπως θυμάμαι. Πρώτα όμως έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μετά βλέπουμε. Είναι πολύ μακριά ακόμη. θα δούμε τότε τι θα κάνουμε και πώς θα το διαχειριστούμε».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι και πάμε για τη νίκη. Είναι μία μεγάλη ομάδα και τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με καλά αποτελέσματα. Εμείς δεν θα το δούμε σαν μειονέκτημα. Για εμάς είναι ευκαιρία να πάρουμε αποτέλεσμα, γιατί είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν μπορούν να παρακολουθούν ένα παιχνίδι οι οπαδοί και των δύο ομάδων. Σε αυτό φταίνε και οι διοικήσεις και οι οπαδοί… όμως το θέμα για εμάς είναι το παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Έξι εβδομάδες εκτός ο Εσιέν!


Μέχρι και έξι εβδομάδες εκτός δράσης ενδέχεται να μείνει ο Εσιέν λόγω του προβλήματος που έχει στο γόνατο. Ο άσος της Τσέλσι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αγκόλα με την Εθνική ομάδα της Γκάνας για το Κόπα Άφρικα. Μετά από τον τραυματισμό του επέστρεψε στην Αγγλία, όπου υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις στο αριστερό του γόνατο, όπου διαπιστώθηκε πρόβλημα στον μηνίσκο. Η είδηση αυτή δεν ικανοποίησε καθόλου τον Κάρλο Αντσελότι. «Δεν είναι καθόλου καλά νέα», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου. «Ακόμη και χωρίς αυτόν, πιστεύω πως θα τα πάμε καλά», κατέληξε. Ο Εσιέν θα απουσιάζει από τον πρώτο αγώνα την Τσέλσι με την Ίντερ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στις 24 Φεβρουαρίου. Αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον επαναληπτικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 16 Μαρτίου.

Χαβίτο: Νίκη με Παναθηναϊκό


Σίγουρος πως ο Άρης θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Φρανσίσκο Χαβίτο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στους φιλάθλους της ομάδας. Επίσης, ο Χαβίτο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους εφετινούς στόχους της ομάδας και στην προσωπική του απόδοση.

Αρχικά, ο Ισπανός δήλωσε: «Το 2008 δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Δεν μπορεί μια ομάδα όλη τη σεζόν να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, αλλά στη συνέχεια πήγαμε πολύ καλύτερα, κυρίως τη νέα χρονιά. Η εμπειρία του καινούριου μας προπονητή είναι τεράστια. Οι ποδοσφαιριστές όμως είναι οι ίδιοι. Ο χρόνος έπαιξε πάντως σημαντικό ρόλο, μέχρι να αφομοιώσουμε τα νέα δεδομένα στην ομάδα, μετά την προετοιμασία του καλοκαιριού».

Στην συνέχεια, δήλωσε για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο αντίπαλός μας ήταν ξεκούραστος, εμείς παίξαμε συνεχόμενα παιχνίδια στο κύπελλο. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς, αλλά τελικά τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Το γήπεδο παίζει σημαντικό ρόλο, με τον αντίπαλο να το έχει συνηθίσει, καθώς είναι η έδρα του».

Όσον αφορά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Αυτό που περιμένουν όλοι είναι να απολαύσουν όμορφο θέαμα. Θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Άρης θα βγει νικητής, γιατί θέλουμε πολύ τους τρεις βαθμούς της νίκης. Με τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα, μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο, πόσο μάλλον όταν παίζουμε μέσα στην έδρα μας μπροστά στους οπαδούς μας. Αυτό έγινε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Σχετικά με τους οπαδούς της ομάδας τόνισε: «Είναι κάτι το αναμενόμενο το σολντ άουτ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί μας στηρίζουν σε όλα τα ματς και κυρίως κόντρα σε αντιπάλους με μεγάλο όνομα. Είναι αντίθετος με την απαγόρευση των μετακινήσεων. Η βία δεν είναι καλή, αλλά είναι κακό για το θέαμα του ποδοσφαίρου, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους ίδιους τους οπαδούς. Η απόφαση αυτή είναι κατά του θεάματος, δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω, αλλά με βρίσκει εντελώς αντίθετο».

Για τους εφετινούς στόχους του Άρη τόνισε: «Ο δικός μας στόχος ήταν από την αρχή να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και να επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο. Για τη διαφορά με τις άλλες ομάδες στον πίνακα της βαθμολογίας, θα πω ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, γιατί μέσα μόνο σε μερικούς αγώνες μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Δεν έχω προτίμηση για αντίπαλο στο κύπελλο. Από τη στιγμή που θέλουμε να το κατακτήσουμε, πρέπει να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο θεσμός του κυπέλλου εγκυμονεί κινδύνους, γιατί μικρότερες ομάδες παίζουν χωρίς άγχος και μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά».

Τέλος, δήλωσε για την προσωπική του απόδοση: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, δεν έχω σταθερό ρυθμό. Σιγά-σιγά βρίσκω τα πατήματα μου και θα καταφέρω να επιστρέψω στα επιθυμητά επίπεδα».

Ολυμπιακός Με Ντάτολο η αποστολή


Με νέο πρόσωπο στην αποστολή τον Χέσους Ντάτολο θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα συμπεριλήφθη στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπάντοβιτς αλλά η συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής θα εξαρτηθεί από το πότε θα φτάσει η μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή, ώστε να εκδοθεί και το δελτίο του από την ΕΠΟ

.Η προετοιμασία των Πειραιωτών συνεχίστηκε με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, όπου ο Μήτρογλου ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα. Και οι δύο όπως αναμενόταν τέθηκαν εκτός μάχης, όπως επίσης και οι Γκαλέτι, Ντουντού και Λεντέσμα. Ο Μπάντοβιτς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ και Λούα Λούα. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον δικέφαλο του Βορρά θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ηπειρώτης ο Ντιέ



Ο Σερζ Ντιέ παρά την αποχώρησή του από τον Ηρακλή φαίνεται πως δεν θα φύγει και από την Ελλάδα. Ο 32χρονος μέσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Άγιαξ».Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου με τη φανέλα του Ηρακλή ο Σερζ Ντιέ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Γηραιό και αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ιβοριανός άσος διαπραγματεύεται την ένταξή του στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα με τις δυο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους.Μάλιστα όπως αναφέρεται ο Αφρικανός χαφ αναμένεται την Παρασκευή να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη, ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και να προχωρήσουν στις υπογραφές. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξει κανένα εμπόδιο δεν αποκλείεται ο τεχνικός του «Άγιαξ», Νίκος Αναστάπουλος, να έχει στη διάθεσή του τον παίκτη ακόμη και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ Ένας μέσα, ένας έξω


Πολύ δύσκολα φαίνεται ότι ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να υπολογίζει τον Βλάνταν Ίβιτς για το ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Ο Σέρβος μέσος έχει οίδημα στους προσαγωγούς και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Θα προσπαθήσει να το κάνει στην τελευταία προπόνηση. Αν δε νιώθει ενοχλήσεις είναι πιθανό να βρεθεί στην αποστολή αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.Αντίθετα, στην Αθήνα θα ταξιδέψει ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός από τις αρχές της εβδομάδας προπονείται σε φουλ ρυθμούς και θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Δεν αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αλλά θα είναι στον πάγκο και αν κριθεί απαραίτητη η παρουσία του θα χρησιμοποιηθεί.

Η κλήρωση των "8"


Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τη συνέχεια του κυπέλλου hellas online με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει... ο τυχερός της υπόθεσης.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

SKODA Ξάνθη-Αρης

Παναθηναϊκός-Καλλιθέα

Καβάλα-Πανιώνιος

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Παναθηναϊκός ή Καλλιθέα-ΠΑΣ Γιάννινα ή ΠΑΟΚ

Ξάνθη ή Άρης-Καβάλα ή Πανιώνιος

Η τύχη χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό και μετά την κλήρωση με τον Πιερικό στην προηγούμενη φάση, οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν πλέον στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, την πιο αδύναμη ομάδα που απέμεινε στον θεσμό, την Καλλιθέα. Στην ημιτελική φάση ωστόσο το "τριφύλλι" θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, έχοντας το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά στο ζευγάρι του ""Άγιαξ της Ηπείρου" με τον "Δικέφαλο του Βορρά", η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα καθώς τα παιχνίδια στους "οκτώ" είναι μονά ενώ από την άλλη πλευρά οι "ασπρόμαυροι" θα προσπαθήσουν και πάλι μακριά από την Τούμπα μετά την πρόκριση στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον Παναθηναϊκό σε ένα ημιτελικό με...όψη τελικού.

Κατά τα άλλα από την κλήρωση προέκυψαν δύο αμφίρροπα ζευγάρια, ομάδων της Σούπερ Λίγκα. Η Ξάνθη που έχει ως όνειρο εδώ και χρόνια την παρουσία σε ένα τελικό θα αντιμετωπίσει τον Άρη και θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την έδρα της, όπου και φέτος στο πρωτάθλημα αποτελεί την μεγάλη της δύναμη.

Οι "κίτρινοι" στην αντίπερα όχθη έχουν υψηλές φιλοδοξίες και στον δεύτερο τη τάξει θεσμό και παρότι αγωνίζονται εκτός έδρας, φιλοδοξούν να πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Αντίπαλος του νικητή του ζευγαριού της Ξάνθης με τον Άρη, θα είναι αυτός του Καβάλα-Πανιώνιος.

Οι "Αργοναύτες" θα αγωνιστούν στην έδρα τους και αντικρίζουν την ευκαιρία να βρεθούν στα ημιτελικά κόντρα στους "κυανέρυθρους" που έχουν μεγάλη παράδοση στο Κύπελλο και θα κυνηγήσουν τη νίκη με την οποία θα βρεθούν στους "4". Αναφορικά με τα ημιτελικά, το πρώτο παιχνίδι θα γίνει είτε στην Ξάνθη, είτε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" απέναντι στην Καβάλα ή τον Πανιώνιο.

Το σύστημα διεξαγωγής

Στην προημιτελική (6η) φάση θα διεξαχθούν 4 απλοί αγώνες στο γήπεδο της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα διεξαχθεί επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Το εκτός έδρας γκολ δεν θα υπολογίζεται διπλό.

Στην ημιτελική (7η) φάση θα διεξαχθούν 2 διπλοί αγώνες, εκ των οποίων ο πρώτος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη. Αν βάσει των αποτελεσμάτων στους αγώνες της 7ης φάσης δεν προκύπτει ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα τα οποία πέτυχε κάθε ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της υπολογίζονται διπλά.

Αν και οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στους αγώνες τους, τότε ο δεύτερος αγώνας παρατείνεται κατά δύο δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα.

Αν ο αριθμός των τερμάτων των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια της ημίωρης παράτασης είναι ο ίδιος, τότε τα τέρματα της φιλοξενούμενης ομάδας υπολογίζονται διπλά και παίρνει αυτή την πρόκριση. Σε περίπτωση που στην παράταση δεν σημειωθεί τέρμα, τότε ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία της εκτέλεσης πέναλτι.

Ο τελικός του Κυπέλλου Hellas OnLine 2009-2010 θα διεξαχθεί το Σάββατο(24/4) στο ΟΑΚΑ, εκτός αν προκριθούν ΠΑΟΚ και Άρης, οπότε και θα γίνει στη Θεσσαλονίκη (Καυταντζόγλειο).

Πρόκριση για Ζάμπια και Καμερούν


Ετό και Ιντρίσου πανηγυρίζουν την πρόκριση του Καμερούν Σε "θρίλερ" εξελίχθηκε ο Δ' όμιλος του Κόπα Αφρικα. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα (Καμερούν-Τυνησία 2-2 και Ζάμπια-Γκαμπόν 2-1), τρεις ομάδες ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς και ίδια διαφορά τερμάτων! Πιο τυχερές στάθηκαν η Ζάμπια και το Καμερούν.

Αμφότερες εξασφάλισαν τις δύο προνομιούχες θέσεις, λόγω καλύτερης επίθεσης από τη Γκαμπόν, και πήραν την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Νιγηρία και την Αίγυπτο, αντίστοιχα.

Καμερούν - Τυνησία 2-2
Η Τυνησία προηγήθηκε δύο φορές με τον Τσερμίτι στο 1ο λεπτό και αυτογκόλ του Τσέτζου στο 63ο, όμως ο Ετό στο 47ο και ο Νγκουέμο στο 64ο είχαν τις "απαντήσεις" για την ομάδα του Καμερούν.
ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Καμενί, Μαντιέκ, Ν'Κουλού, Σεντιού, Μπινιά (69' Ρικομπέρτ Σονγκ), Αλέξ Σονγκ Μπιλόνγκ, Μακούν (46' Βεμπό), Ενό, Ν'Γκουεμό (90' Μπικέ), Ετο'ο, Ιντρισού.
ΤΥΝΗΣΙΑ: Ματλουϊντί, Σουϊσί, Χαγκουΐ, Ζεμάλ, Μικαρί, Κορμπί, Ραγκουέντ (84' Μραμπέ), Ναφκά (5'1 Μπεν Σααντά), Νταουαντί, Ζεμαά, Σερμιτί (81' Ακαϊσί).

Γκαμπόν - Ζάμπια 1-2
Στον άλλο αγώνα έγινε η έκπληξη, όπου η Ζάμπια με τέρματα των Καλάμπα (28ο), Τσαμάνγκα (62ο) πήρε την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο, αφήνοντας έξω τη Γκαμπόν, που μείωσε στο 83ο με τον Ντο Μαρκολίνο.
ΓΚΑΜΠΟΝ: Οβονό, Μουντουγκά, Μπρου Απανγκά, Αμπουρό, Κεσανί, Μπανανγκό, Ντισικαντιέ (78' Ντε Μαρκολινό), Μουλουνγκί, Μεγέ (61' Αουμπαμεγιάνγκ), Κουζέν.
ΖΑΜΠΙΑ: Μβέενε, Μουσόντα, Σουνζού, Καμπάμπα, Μπόλα, Νιρέντα, Κρίστοφερ Κατόνγκο, Φέλιξ Κατόνγκο (85' Χιμόοντο), Καλάμπα (64' Νιόμπνου), Τσαμάνγκα, Μουλένγκα (79' Σιβούτα).

Προημιτελικά
1. Ανγκόλα - Γκάνα (Λουάντα, 24/01, 18:00)
2. Ζάμπια - Νιγηρία (Λουμπάνγκο, 25/01, 20:30)
3. Ακτή Ελεφαντοστού - Αλγερία (Καμπίντα, 24/01, 20:30)
4. Αίγυπτος - Καμερούν (Μπενγκουέλα, 25/01, 18:00)

Ημιτελικά
5. Νικητής 1 - Νικητής 2 (28/01, 18:00)
6. Νικητής 3 - Νικητής 4 (28/01, 20:30)

Μικρός τελικός
Χαμένος 5 - Χαμένος 6 (30/01, 18:00)

Τελικός
Νικητής 5 - Νικητής 6 (31/01, 18:00)

Φωτο Ημέρας

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/e33174d949651d421082c476a926d18c_L.jpg?1264078426?1264078426?1264078426Greek bouzouki για τον χρηματοδότη της Newcastle, Douglas Hall,αριστερά στη φωτό, μπροστά από τη λουλουδού, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα κι είπε να το… κάψει.

Αθλητικός Τύπος 22/1/2010

Sportday
Goal news
Εξέδρα

Φως
Φίλαθλος
Ώρα των σπορ

Πρωταθλητής
Πράσινη
Score

Derby news
Η Γάτα
Metrosport

Σπορ του Βορρά
Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης
Αθλητικά Νέα

The Match
Πατρίς Sport

Καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.sport.gr/files/news/00roussos/2009/09/1256167984_435107.jpg

«Τρέλα» για τον Άρη

«Τρέλα» για τον Άρη

Στιγμές από το… ένδοξο παρελθόν ξαναζούν στον Άρη. Αυτό που βιώνουν οι άνθρωποι του συλλόγου, οι υπάλληλοι των γραφείων της ΠΑΕ και κυρίως όσοι ασχολούνται με το σημαντικό θέμα της διακίνησης των εισιτηρίων, μαρτυράει ότι κόντρα στον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, ο Άρης θα αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που θα «βράζει από ενθουσιασμό και θα σφύζει από ζωντάνια και παλμό», σε ένα γήπεδο του οποίου η εικόνα -όσον αφορά στην πληρότητα-θα είναι πολλή καλύτερη από αυτή του τοπικού ντέρμπι με τον Ηρακλή και ισάξια με εκείνη κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς, στις 4 Αυγούστου, αλλά και με την Σαραγόσα λίγο παλιότερα(το Σεπτέμβριο του 2007).
Όλες οι ενδείξεις, με βάση την κίνηση που παρατηρείται όλες αυτές τις μέρες και τη ζήτηση που κορυφώνεται ώρα με την ώρα, συνηγορούν ότι τα εισιτήρια θα εξαφανιστούν μέχρις ενός και το βράδυ της Κυριακής, οι πάντες πλέον θα μιλούν για το νέο φετινό ρεκόρ(το προηγούμενο με τον Ηρακλή όπου κόπηκαν 15.910 εισιτήρια).

Ζωηρή κίνηση και ατελείωτο πάθος

Τη Δευτέρα το πρωϊ σήμανε ο πρώτος συναγερμός για τον κόσμο του Άρη. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έδωσε το έναυσμα για τις συνηθισμένες ουρές. Περισσότερα από 500 εισιτήρια(όπως γράψαμε και στο ρεπορτάζ της Τρίτης) έγιναν καπνός εν ριπή οφθαλμού. Η κίνηση διπλασιάστηκε την επόμενη μέρα και τις δύο τελευταίες ο ενθουσιασμός και η ζήτηση χτύπησαν …κόκκινο.
«Αυτό που γίνεται με την αγορά των εισιτηρίων και τα τηλέφωνα που μας παίρνουν τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από την επαρχία είναι φοβερό», μας είπαν από τα γραφεία του ARIS MOBILE. «Το πάθος του κόσμου για να δεί την ομάδα από κοντά είναι ατελείωτο».
Με δεδομένο ότι όσο πλησιάζει η μέρα του ματς και το ενδιαφέρον θα γίνεται μεγαλύτερο , κύκλοι της ΠΑΕ και άτομα που γνωρίζουν πολύ καλύτερα πρόσωπα και καταστάσεις εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι θα καλυφθεί- και με το παραπάνω- η πληρότητα του γηπέδου. Δηλαδή με βάση τα 11.000 διαρκείας και τα 10.000 -περίπου-εισιτήρια που τυπώθηκαν, στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν πρόκειται να πέφτει ούτε …καρφίτσα. Πηγη Μετροσπορ

Προσωρινό… κώλυμα με Κουρζ για Άρη

Ο χρόνος περνάει και στον Άρη θέλουν να τελειώνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα με το θέμα του Ντράγκαν Λάμποβιτς. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται με το πέρας της αγωνιστικής που έρχεται και πλέον ο Άρης θα έχει το δικαίωμα για δύο αλλαγές στο ρόστερ του μέχρι την έναρξη των πλέι οφ. Βέβαια το ζήτημα του δανεισμού του Ντράγκαν Λάμποβιτς βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με αυτό του Ρομπ Κουρζ, που ενδεχομένως να είναι ο αντικαταστάτης του Σέρβου.
Στο θέμα λοιπόν του Αμερικανού παρατηρήθηκε ένα προσωρινό… κώλυμα που έχει να κάνει με το «μπάι άουτ» που έχει στο NBDL, μιας και τώρα αγωνίζεται στα «Τρελά Μυρμήγκια» του Φορτ Γουέιν όπου έχει 17.8 πόντους, 11.1 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο (80.9% στις βολές, 52.3% στα δίποντα, 44.3% στα τρίποντα) και το ύψος του οποίο αγγίζει τις 35.000 δολάρια. Ένα νούμερο αρκετά υψηλό για να φέρεις έναν παίκτη που θα παίξει για περίπου τέσσερις μήνες αλλά στον Άρη υπάρχει η σκέψη να του κάνουν συμβόλαιο με όψιον για την επόμενη χρονιά, εφόσον ικανοποιήσει με την απόδοση του. Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον θέλει, θεωρώντας ότι μπορεί να κάνει την διαφορά και στο οικονομικό κομμάτι θα ζητηθεί η συνδρομή της «SARISA», τα μέλη της οποίας θα βρεθούν το Σάββατο για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως ο προπονητής του Άρη εξετάζει και άλλες επιλογές από την αμερικανική αγορά.
Αν το θέμα Κουρζ έκλεινε άμεσα, τότε θα… έτρεχαν οι εξελίξεις και για τον Ντράγκαν Λάμποβιτς. Η παρουσία του Σέρβου στο ρόστερ δεν σημαίνει ότι του δίνεται κάποια ευκαιρία, δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία δύο παιχνίδια, με τους «κίτρινους» να συζητάνε με τρεις ομάδες για να τον παραχωρήσουν ως δανεικό.

Προτάθηκε ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ (2.05, 23), προτάθηκε στην ομάδα του Άρη έχοντας ξεκινήσει την χρονιά στην Ρωσική Κράσνογιαρσκ. Ο Αμερικανός διαθέτει εξαιρετικό σουτ, πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπιέλα όπου είχε 12.5 πόντους με 49.4% στα τρίποντα ενώ μάζευε και έξι ριμπάουντ.

Παπάζογλου: «Νίκη και στο Καραϊσκάκη»

Παπάζογλου: «Νίκη και στο Καραϊσκάκη»

Την πεποίθηση και την αισιοδοξία του ταυτόχρονα για το κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» εξέφρασε με δηλώσεις του στο «Μetrosport» ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο υψηλόσωμος φορ, που πέτυχε το δεύτερό του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα ξανά στο κύπελλο, αυτή τη φορά απέναντι στον Πανσερραϊκό, τόνισε ότι η ομάδα του Δικεφάλου δε φοβάται κανένα και παίζει παντού για τη νίκη. «Κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, αλλά για μας ο στόχος είναι ένας σε όλα. Η νίκη. Γι’ αυτό και θα κατέβουμε στο «Καραϊσκάκη» για το διπλό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Παπ» και συμπλήρωσε: «Γνωρίζουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε στον Πειραιά, ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Ήδη αναλύουμε το παιχνίδι του και θα τον αντιμετωπίσουμε αναλόγως. Θα παρουσιαστούμε σοβαροί και σε αυτό το ματς, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εκτιμώ πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι κομβικός. Με νίκη θα ανέβουμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα συνεχίσουμε με άλλο αέρα τη συνέχεια».

«Να χαροποιήσουμε ξανά τον κόσμο μας»

Για το γεγονός ότι στον Πειραιά δε θα βρεθούν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ο Παπάζογλου επισήμανε: «Θα δώσουμε τα πάντα για χαροποιήσουμε ξανά τον κόσμο μας, έστω κι αν αυτή τη φορά δεν θα τον έχουμε δίπλα μας. Ξέρουμε τι σημαίνει ένα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρουμε τη νίκη».
Ο ΠΑΟΚ διανύσει περίοδο μεγάλης φόρμας και αναφερόμενος σχετικά, ο 22χρονος επιθετικός σημείωσε: «Δεν υπάρχει μυστικό για την επιτυχία. Βασικό στοιχείο είναι η σταθερότητα, αλλά και η σοβαρότητα, που μας διακατέχει σε όλους τους αγώνες. Η προσπάθεια που κάνουμε τόσο στην προπόνηση, όσο και στα επίσημα παιχνίδια είναι πολύ μεγάλη και τα αποτελέσματά της βγαίνουν μέσα στο γήπεδο».

«Τύχη και ατυχία»

Ο ίδιος έχει σκοράρει μόνο στο κύπελλο, έχοντας εξελιχθεί σε παίκτη της διοργάνωσης για το Δικέφαλο. «Καταρχήν πρέπει να ξαναπώ ότι προέχει πάντοτε η πρόκριση, σε κάθε φάση του κυπέλλου. Το ποιος πετυχαίνει τα γκολ είναι δευτερεύουσας σημασίας» σχολίασε ο ξανθομάλλης κυνηγός και πρόσθεσε: «Βεβαίως, είμαι πολύ χαρούμενος, που κατάφερα ξανά να σκοράρω και να συμβάλλω σε μια νέα πρόκριση της ομάδας μου. Είναι θέμα τύχης και ατυχίας ταυτόχρονα. Έχω πετύχει δύο γκολ στο κύπελλο, αλλά σημασία έχει να βοηθάω την ομάδα».

«Μεγάλος στόχος το κύπελλο»

Τέλος, για το αν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ φέτος, ο Θανάσης Παπάζογλου, δήλωσε: «Σίγουρα είναι ένας μεγάλος στόχος για μας. Θα τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε. Διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και πλούσιο ρόστερ. Βλέπετε ότι όποιος ποδοσφαιριστής καλείται να αγωνιστεί, ανταποκρίνεται».

Ο ΛεΜπρόν νίκησε τον Μπράιαντ!

Ο ΛεΜπρόν νίκησε τον Μπράιαντ!

Οι Καβαλίερς νίκησαν για δεύτερη φορά φέτος τους πρωταθλητές Λέικερς με 93-87!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς τελείωσε το ματς με 37 πόντους, έχοντας 12 πόντους στη σειρά και πανηγύρισαν την επιτυχία τους, παίζοντας για πρώτη φορά φέτος χωρίς τον τραυματία Μο Ουίλιαμς. Πολύτιμη και η συνδρομή του Τζέι Τζέι Χίκσον με 11 πόντους και 14 ριμπάουντ που αποτελούν ρεκόρ καριέρας.

Από την άλλη, οι «λιμνάνθρωποι» ξεκίνησαν με τον χειρότερο τρόπο τον πρώτο από τους οκτώ συνεχόμενους αγώνες που θα δώσουν μακριά από το Λος Αντζελες. Ο Μπράιαντ, αν και τελείωσε το ματς με 31 πόντους, ενώ ξεπέρασε τους 25.000 πόντους στην καριέρα του, δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Σάλλο ματς που έγινε τα ξημερώματα, οι Νάγκετς επικράτησαν στο Ντένβερ των Κλίπερς με 105-85.

Γεωργιάδης-Βόκολος στην Ελπίδων


Ο Γιώργος Γεωργιάδης με τη φόρμα της Εθνικής Ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Λεωνίδας Βόκολος, θα αναλάβουν να καθοδηγήσουν την Εθνική ομάδα των Ελπίδων στην εκτός έδρας κρίσιμη αναμέτρηση με την Αγγλία. Μετά τον αγώνα αυτό, η θέση του προπονητή που έχει μείνει κενή μετά την φυγή του Νίκου Νιόπλια.

Στην συνέχεια, όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Γεωργιάδης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ελπίδων και έτσι ο Λεωνίδας Βόκολος θα μείνει μόνος του στην ομάδα των Νέων.

Πάντως η Εθνική Νεών θα δώσει και φιλικά παιχνίδια τα οποία είναι με την Σερβία, στο Κικλίς, στις 22 και 24/Φεβρουαρίου και με το Ισραήλ εκτός έδρας στις 22 και 24 Μαρτίου.

"Οχι μεταγραφές μεσούσης της περιόδου"


Το σήμα της ΕΠΟ Αναφορικά με αιτήματα ποδοσφαιριστών, των οποίων οι ομάδες αποχώρησαν για οποιονδήποτε λόγο από τα διεξαγόμενα πρωταθλήματα, για να καταστεί δυνατή η μετεγγραφή τους μεσούσης της περιόδου σε άλλα σωματεία, το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε να μην επιτρέψει παράβαση των κανονισμών.

Μάλιστα η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας αναφέρει: "Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι υφιστάμενοι κανονισμοί, οι οποίοι απαγορεύουν τις μετεγγραφές αυτές".

Μαραντόνα: "Ο Μέσι θα είναι ο πρωταγωνιστής"


Ο Μέσι έχει ανοίξει το σκορ και πανηγυρίζει Σε 24 ώρες λήγει η ποινή αποκλεισμού δύο μηνών που είχε επιβληθεί στον Ντιέγκο Μαραντόνα, για τα... αλησμόνητα σχόλιά του σε δημοσιογράφους, μετά την πρόκριση της Αργεντινής στους τελικούς του Μουντιάλ 2010. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο προπονητής της "αλμπισελέστε" έμεινε ανενεργός για το συγκεκριμένο διάστημα. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, βρίσκεται στη Νότια Αφρική και επιθεωρεί το "ορμητήριο" της ομάδας του στο Πανεπιστήριο της Πρετόρια, αλλά και το "Σόκερ Σίτι" του Γιοχάνεσμπουργκ, όπου θα διεξαχθούν ο εναρκτήριος αγώνας και ο τελικός της διοργάνωσης.

"Είναι ένα υπέροχο στάδιο. Θα ήθελα να παίξω εδώ, αλλά τα χρόνια πέρασαν", είπε το "Χρυσό Παιδί", που έδειξε να μην υπολογίζει ιδιαίτερα τους αντιπάλους της Αργεντινής στη φάση των ομίλων, ανάμεσα στους οποίους είναι και η εθνική Ελλάδας. Αντιθέτως, μίλησε μόνο για την... τελική έκβαση, θεωρώντας ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι αυτός που θα λάμψει στη διοργάνωση της Νότιας Αφρικής. "Είναι ένας μεγάλος παίκτης και με τη βοήθειά του θα πάμε στον τελικό. Πιστεύω ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής. Εχει ό,τι χρειάζεται κι εμείς θα τον βοηθήσουμε".

Οσο για τα θέματα ασφαλείας που απασχολούν τους διοργανωτές και τη FIFA, πέντε μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Μαραντόνα είπε: "Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γίνει μια σπουδαία διοργάνωση. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ασφαλείας. Ο κόσμος δεν έχει κάτι να φοβάται".

Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Δώστε λύση, αλλιώς...


Οι παίκτες της Δόξας πανηγύρισαν και στη Ρόδο Η κατάσταση στη Δόξα Δράμας έχει φτάσει στο απροχώρητο και για αυτό το λόγο οι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν να πάρουν δραστικές αποφάσεις. Με επιστολή τους, την οποία παρέδωσε αντιπροσωπεία παικτών στη διοίκηση, γνωστοποιούν ότι επειδή τίθεται θέμα επιβίωσης αν δεν βρεθεί λύση θα κοιτάξουν από την Τρίτη το μέλλον τους.

Αναλυτικά η επιστολή:
"Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, προκειμένου να διαφυλάξουμε την ηθική και επαγγελματική μας υπόσταση απέναντι στα όσα ακούστηκαν περί ομιχλώδους αγώνα και εφόσον εμείς είμαστε οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ σε κάθε αγώνα, αποφασίσαμε να απαντήσουμε:

Η ομάδα, όπου αγωνίστηκε, έπαιξε παθιασμένα και καθαρά, αποσπώντας έτσι τα εύσημα, τόσο του κόσμου μας, όσο και των αντιπάλων μας. Εμείς καταφέραμε, παρά τη διοικητική αστάθεια, να είμαστε μέσα στους στόχους μας, αποδεικνύοντας, πως πέρα από επαγγελματίες, είμαστε αθλητές που αγωνιζόμαστε για τη φανέλα και τον υπέροχο κόσμο μας.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε τόσο εμείς, όσο και η τεχνική ηγεσία, αυτά τα προβλήματα να μη βγουν έξω από τα αποδυτήριά μας. Επειδή όμως έχουμε ανεχτεί πολλά και πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης για τους περισσότερους από εμάς, στέλνουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:

Αν δεν βρεθεί οριστική λύση στα διοικητικά, εμείς οι ποδοσφαιριστές με μεγάλη λύπη για την ομάδα και τον υπέροχο κόσμο μας, θα αναγκαστούμε να κοιτάξουμε το ποδοσφαιρικό μας μέλλον και από την Τρίτη θα αναγκαστούμε να αναζητήσουμε αλλού την επαγγελματική μας τύχη. Δε ζητούμε τίποτε παραπάνω από την άμεση καταβολή των νόμιμων δεδουλευμένων μας.

Υ.Γ.: Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί τελικά, θέλουμε να πούμε για ακόμη μια φορά, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο μοναδικό φίλαθλο κόσμο της ΔΟΞΑΣ, που ακολούθησε και χειροκρότησε την προσπάθειά μας παντού.
ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ".

"Αγγλικό" ενδιαφέρον για Ντουγκλάο


Φάση από τον αγώνα Καβάλα - Ηρακλής Ο Ντουγκλάο έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του τις τελευταίες ημέρες. Ο Βραζιλιάνος στόπερ της Καβάλας, δεδομένα έχει απασχολήσει και ελληνικές ομάδες, ενώ πλέον η φήμη του πέρασε και τα σύνορα. Συγκεκριμένα η Μπέρμιγχαμ φαίνεται πως ετοιμάζει πρόταση.

Μάλιστα άνθρωπος της ομάδας, παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και πλέον θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο παίκτης θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για τον ΑΟΚ.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Βαγγέλης Γούτης συνεχίζει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα από τραυματισμούς παικτών του.

Χωρίς Μπούντιμιρ με Λεβαδειακό ο Εργοτέλης


Ο Μπούντιμιρ πλασάρει τον Μπλάζιτς Ο Μάριο Μπούντιμιρ δεν θα είναι στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο στάδιο. Ο Κροάτης επιθετικός άλλωστε είναι στην πατρίδα του με άδεια από την διοίκηση της ομάδας, καθώς έχει επικαλεστεί προσωπικούς λόγους.

Από κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν την Πέμπτη οι Χρυσοφάκης, Αθανασίου, Ρομάνο και Σεληνιωτάκης. Αντίθετα ο Μπέτο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα είναι στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου.

Κοντά σε Σαγκανόφσκι ο Ατρόμητος


Ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι της Σαουθάμπτον Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρεκ Σαγκανόφσκι είναι ο Ατρόμητος. Ο Πολωνός επιθετικός φαίνεται διατεθειμένος να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει καταθέσει η ομάδα του Περιστερίου, ενώ μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και η παρουσία του συμπατριώτη του Μάρτσιν Μπαζίνσκι.

Αλλωστε οι δύο παίκτες, εκτός από φίλοι, έχουν και τον ίδιο μάνατζερ με αποτέλεσμα το έργο της διοίκησης του Ατρόμητου για την απόκτηση του παίκτη να γίνεται αυτομάτως και πιο εύκολο.

Στον αγωνιστικό τομέα, το παιχνίδι με την Καβάλα έχει κεντρίσει πλέον το ενδιαφέρον όλων στις τάξεις της ομάδας. Ο Κάρλος Μπλένχιο προβληματίζει τον Γιώργο Δώνη, καθώς δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Την Παρασκευή το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 17.30 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με την Καβάλα. Το Σάββατο θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 14.00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρες 1- 2- 4: 20 Ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής ταυτότητας), Θύρα 7: 15 ευρώ.

Δερμιτζάκης: "Αναγκαία η νίκη"


Σκεπτικός ο τεχνικός του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης Ο προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης, παραχώρησε την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά και σε αυτή με την Σκόντα Ξάνθη. Μάλιστα χαρακτήρισε αναγκαία την νίκη για το... γόητρο της ομάδας του.

"Η παρουσία της ομάδας απέναντι στον Παναθηναικό ήταν πολύ καλή. Αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε τον αντίπαλο μας και γενικότερα η παρουσία μας ήταν πολύ καλή. Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω αν η φάση του Μπέλεκ κατέληγε γκολ και όχι στο δοκάρι. Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναικό είχαμε την ευκαιρία να το συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τετάρτης και πιστεύω πως θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν συγχωρεί", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη: "Το επόμενο ματς είναι πολύ καλό καθώς πρόκειται για ένα ντέρμπι απέναντι στην Σκόντα Ξάνθη. Είναι ένα παιχνίδι που το έχουμε ανάγκη όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς η χρονιά δεν ήταν όπως την περιμέναμε. Καταλαβαίνω επίσης και την ανάγκη που έχει ο κόσμος ώστε να νικήσουμε αυτό το ματς καθώς τους έχουμε στεναχωρήσει".

Για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του, είπε: "Υπάρχουν απουσίες όπως ο Μπαχαρίδης που είναι τραυματίας αλλά στον αντίποδα επιστρέφουν ποδοσφαιριστές που είχαν απουσιάσει όπως οι Μαρσελάο και Παπαδόπουλος που ήταν τιμωρημένοι".

Τέλος, αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Πανθρακικό: "Οι πρώτες μου εμπειρίες από τον Πανθρακικό είναι θετικές. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σύλλογο με πολύ καλές εγκαταστάσεις ενώ από ότι έχω ακούσει σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμες και οι αθλητικές εγκαταστάσεις κάτι που θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον σύλλογο".

"Πρώτη" για Σόλα στην Λιβαδειά


Ο Κίκε Σόλα του Λεβαδειακού Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Λεβαδειακού, πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Κίκε Σόλα. Μάλιστα έδειξε να βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται από τον Ερνάντεθ για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη το Σάββατο στο Παγκρήτιο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βασιλείου, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Μπλάζιτς και Σερτζίνιο. Αντίθερα συνέχισαν την θεραπεία τους και πλέον η συμμετοχής του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Χωρίς κόσμο, αλλά με Εστογιανόφ στην Τρίπολη


Φάση από τον αγώνα Πανιώνιος - ΑΕΚ Ο Πανιώνιος δεν θα μπορέσει να έχει την συμπαράσταση των οργανωμένων οπαδών του στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης πάντως, αναμένεται να διαμαρτυρηθούν, καθώς οι δικοί τους οπαδοί δεν έχουν προξενήσει πουθενά επεισόδια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, αναφέρει: "Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στην Τρίπολη για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα, λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που επιβάλλεται σε όλες τις Π.Α.Ε.

Τη συγκεκριμένη απόφαση κοινοποίησε τηλεφωνικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Super League κ. Κομνηνός στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ κ. Κορκίδη Παύλο".

Στο μεταξύ, ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι μετά από τη σύσκεψη των αστυνομικών μέτρων που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τον αγώνα Πανιώνιος - Ολυμπιακός, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2009 - 2010, αποφασίστηκε οτι, αφενός δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας και αφετέρου οι φίλαθλοι του Πανιωνίου θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια ΜΟΝΟ με την επίδειξη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ μπορούν να εκδόσουν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μέχρι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου από τα γραφεία της Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. Από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ΔΕΝ θα εκδίδονται άλλες κάρτες φιλάθλου, οπότε και θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα.

Όσοι διαθέτουν Κάρτα Φιλάθλου ή Διαρκείας θα μπορούν να εκδόσουν εως δυο εισιτήρια επιπλέον".

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να είναι δεδομένη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τρίπολης. Αντίθετα ο Τζαβέλλας δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον η συμμετοχή του θα κριθεί την Παρασκευή.

Ο Εμίλιο Φερέρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω των 4 καρτών που έχει συμπληρώσει, ενώ φυσικά δεν υπολογίζεται και ο Ομο που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στην Φυλή.