Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Σηφάκης:"Πρόκληση ο Παναθηναϊκός"


Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης, απένειμε στον Μιχάλη Σηφάκη το βραβείο για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League μετά από την σχετική ψηφοφορία για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα την περασμένη Κυριακή στους «Ζωσιμάδες».

"Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Μιχάλη και να πω ότι χαίρομαι που η ομάδα έχει έναν τόσο ικανό τερματοφύλακα με την παράδοση να συνεχίζεται", σχολίασε ο Αλέκος Κατσιαούνης.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Σηφάκης αφού ευχαρίστησε τον βετεράνο τερματοφύλακα της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε: "Η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της και μέσα από τις νίκες αναδεικνύονται όλοι οι παίκτες. Η ομάδα έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα και είναι σημαντικό να υπάρχουνε προσωπικές διακρίσεις αλλά πιο σημαντικό είναι οι ομαδικές όπως και το ποδόσφαιρο που είναι ομαδικό άθλημα".

Για το αν η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι η καλύτερή του δήλωσε: "Θα σας φανεί λίγο αστείο αλλά για προσωπικούς λόγους πιστεύω ότι δεν είναι η καλύτερη χρονιά μου. Από εδώ και πέρα θα έρθουν τα καλύτερα γιατί μέχρι τώρα σωματικά και πνευματικά δεν ήμουν όσο καλός θα ήθελα. Θεωρώ ότι την περσινή χρονιά ήμουν καλύτερος αλλά δεν συνοδεύτηκε με καλή πορεία της ομάδας και δεν το χάρηκα τόσο πολύ".

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό σχολίασε: "Είναι πρόκληση να παίζεις με την ομάδα που ηγείται στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα όμως είναι σε καλή κατάσταση και θα διεκδικήσει επί ίσης όροις την νίκη".

Κι όσο για την κλήρωση του Κυπέλλου hellas online είπε: "Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εύκολα να τα κάνουμε μόνοι μας. Ας τελειώσει πρώτα από όλα το ματς με τον Παναθηναϊκό, στην συνέχεια έχουμε να παίξουμε Ξάνθη και Πανθρακικό για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα δούμε το Κύπελλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: