Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Ήρθε έγγραφο για το δανεισμό του Καστίγιο


Ο Καστίγιο πανηγυρίζει το γκολ επί της Καλαμαριάς Μία κρύο, μία ζέστη. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η υπόθεση μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό, "ναυαγούσε" οριστικά, υπήρξε νέα ανατροπή δεδομένων. Από την πλευρά του Μεξικανού τονίζεται ότι ήρθε το έγγραφο για τον δανεισμό του από τη Σαχτάρ και ότι σήμερα θα "τελειώσει" το θέμα.

Μάλιστα τονίζεται ότι τις επόμενες ώρες ο πρώην "ερυθρόλευκος" επιθετικός θα βρεθεί ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να παρουσιάσει το συγκεκριμένο έγγραφο και να βάλει οριστικό τέλος στην υπόθεσή του.

Στο Ρέντη ο Κόκκαλης
Ο Σωκράτης Κόκκαλης επέστρεψε στην Ελλάδα και αν όχι σήμερα, τότε σίγουρα μέχρι την Κυριακή και πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να πάει στο Ρέντη, προκειμένου να μιλήσει στους "ερυθρόλευκους". Ο "ισχυρός" άνδρας της ομάδας του Πειραιά, αναμένεται να τρίξει τα δόντια στους παίκτες για τις απογοητευτικές τους εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, που είχαν ως συνέπεια από το +1 να βρεθεί ο Ολυμπιακός στο -7!

Με 4-2-3-1
Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ετοιμάζει τους πρωταθλητές να αγωνιστούν στο κυριακάτικο ντέρμπι με το "δικέφαλο" του Βορρά με σύστημα 4-2-3-1. Ουσιαστικά λοιπόν δε διαφοροποιεί σε μεγάλο βαθμό την τακτική που χρησιμοποιούσαν οι "ερυθρόλευκοι" το τελευταίο διάστημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: