Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Τέσσερις συν τρεις στην πόρτα εξόδου


Ο Ταμαντάνι Ενσαλίβα κατά την παρουσίασή του από την ΑΕΚ Η συνάντηση του Νίκου Θανόπουλου με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βασίλη Δημητριάδη, είχε ως αποτελέσματα 4 παίκτες να αποχαιρετούν οριστικά την ΑΕΚ και άλλοι 3 να προορίζονται ως δανεικοί. Χουανφράν, Αρτσε, Ενσαλίβα και Ιορντάκε ανήκουν στη πρώτη κατηγορία, Παυλής, Ρίκκα και Γιαχάγια στην δεύτερη. Πρόβλημα με Σκόκο, εκτός ο Ζεράλδο, προβλήματισμός για Ταχτσίδη.

Η αρχή έγινε στη πρωινή συνάντηση του Νίκου Θανόπουλου με τους Βασίλης Δημητριάδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αμέσως μετά Γενικός Αρχηγός και προπονητής της ΑΕΚ αναχώρησαν για τους Θρακομακεδόνες και τη μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας, όπου ο "Μπίλαρος" και ο Ντίνος Παπαποστόλου ανέλαβαν να ενημερώσουν τους παίκτες που θα πρέπει είτε να ψάξουν να βρουν ομάδα καθώς δεν υπολογίζονται, είτε θα πρέπει να δοθούν δανεικοί.

Στη πρώτη κατηγορία ανήκουν ο Χουανφράν, ο Αρτσε, ο Ενσαλίβα και ο Ιορντάκε. Ο Ισπανός άκουσε πως το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί το καλοκαίρι και μπορεί να μείνει ελεύθερος από τώρα, έστω και με μία μικρή αποζημίωση. Όσον αφορά τον Αργεντίνο, ο δανεισμός του θα τελειώσει γρηγορότερα καθώς δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του. Ο Καναδός μέσος θα πρέπει να ψάξει να βρει ομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται. Τέλος ο Ρουμάνος ενημερώθηκε για την επίσημη πρόταση της Ραπίντ και πήρε το ΟΚ για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ομάδα της πατρίδας του.

Όσον αφορά τους άλλους τρεις, αυτοί είναι οι Ρίκκα, Παυλής και Γιαχάγια. Οι περιπτώσεις των τριών αυτών είναι διαφορετικές, καθώς μπορεί να μην υπολογίζονται στην παρούσα φάση αλλά δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αποδεσμευτούν τελείως από την ΑΕΚ. Για αυτό και θα δοθούν ως δανεικοί προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους.

Πρόβλημα με Σκόκο, νοκ άουτ ο Ζεράλδο
Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Πέμπτης είχε και αυτή κάποια απρόοπτα. Αρχικά με τον Σκόκο, ο οποίος μολις έφτασε στο προπονητικό κέντρο ενημέρωσε τον προπονητή και το τεχνικό τιμ πως ένιωθε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να μην γυμναστεί κανονικά. Μάλιστα την Παρασκευή θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Όπως είναι λογικό σε κάποιους αμέσως ήρθε στο μυαλό πως η κίνηση αυτή αποτελεί μοχλό πίεσης προκειμένου να πουληθεί (μετά την αρνητική απάντηση του Νίκου Θανόπουλου στους εκπροσώπους του), όμως κάτι τέτοιο κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Όπως και να έχει πάντως η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Παράλληλα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είχε και αυτός ενοχλήσεις στη μέση και δεν κατάφερε να προπονηθεί, όπως και ο Ζεράλδο Αλβες. Αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ για τον νεαρό μέσο η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: