Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Δώστε λύση, αλλιώς...


Οι παίκτες της Δόξας πανηγύρισαν και στη Ρόδο Η κατάσταση στη Δόξα Δράμας έχει φτάσει στο απροχώρητο και για αυτό το λόγο οι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν να πάρουν δραστικές αποφάσεις. Με επιστολή τους, την οποία παρέδωσε αντιπροσωπεία παικτών στη διοίκηση, γνωστοποιούν ότι επειδή τίθεται θέμα επιβίωσης αν δεν βρεθεί λύση θα κοιτάξουν από την Τρίτη το μέλλον τους.

Αναλυτικά η επιστολή:
"Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, προκειμένου να διαφυλάξουμε την ηθική και επαγγελματική μας υπόσταση απέναντι στα όσα ακούστηκαν περί ομιχλώδους αγώνα και εφόσον εμείς είμαστε οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ σε κάθε αγώνα, αποφασίσαμε να απαντήσουμε:

Η ομάδα, όπου αγωνίστηκε, έπαιξε παθιασμένα και καθαρά, αποσπώντας έτσι τα εύσημα, τόσο του κόσμου μας, όσο και των αντιπάλων μας. Εμείς καταφέραμε, παρά τη διοικητική αστάθεια, να είμαστε μέσα στους στόχους μας, αποδεικνύοντας, πως πέρα από επαγγελματίες, είμαστε αθλητές που αγωνιζόμαστε για τη φανέλα και τον υπέροχο κόσμο μας.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε τόσο εμείς, όσο και η τεχνική ηγεσία, αυτά τα προβλήματα να μη βγουν έξω από τα αποδυτήριά μας. Επειδή όμως έχουμε ανεχτεί πολλά και πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης για τους περισσότερους από εμάς, στέλνουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:

Αν δεν βρεθεί οριστική λύση στα διοικητικά, εμείς οι ποδοσφαιριστές με μεγάλη λύπη για την ομάδα και τον υπέροχο κόσμο μας, θα αναγκαστούμε να κοιτάξουμε το ποδοσφαιρικό μας μέλλον και από την Τρίτη θα αναγκαστούμε να αναζητήσουμε αλλού την επαγγελματική μας τύχη. Δε ζητούμε τίποτε παραπάνω από την άμεση καταβολή των νόμιμων δεδουλευμένων μας.

Υ.Γ.: Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί τελικά, θέλουμε να πούμε για ακόμη μια φορά, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο μοναδικό φίλαθλο κόσμο της ΔΟΞΑΣ, που ακολούθησε και χειροκρότησε την προσπάθειά μας παντού.
ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: