Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Δερμιτζάκης: "Αναγκαία η νίκη"


Σκεπτικός ο τεχνικός του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης Ο προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης, παραχώρησε την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά και σε αυτή με την Σκόντα Ξάνθη. Μάλιστα χαρακτήρισε αναγκαία την νίκη για το... γόητρο της ομάδας του.

"Η παρουσία της ομάδας απέναντι στον Παναθηναικό ήταν πολύ καλή. Αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε τον αντίπαλο μας και γενικότερα η παρουσία μας ήταν πολύ καλή. Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω αν η φάση του Μπέλεκ κατέληγε γκολ και όχι στο δοκάρι. Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναικό είχαμε την ευκαιρία να το συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τετάρτης και πιστεύω πως θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν συγχωρεί", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη: "Το επόμενο ματς είναι πολύ καλό καθώς πρόκειται για ένα ντέρμπι απέναντι στην Σκόντα Ξάνθη. Είναι ένα παιχνίδι που το έχουμε ανάγκη όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς η χρονιά δεν ήταν όπως την περιμέναμε. Καταλαβαίνω επίσης και την ανάγκη που έχει ο κόσμος ώστε να νικήσουμε αυτό το ματς καθώς τους έχουμε στεναχωρήσει".

Για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του, είπε: "Υπάρχουν απουσίες όπως ο Μπαχαρίδης που είναι τραυματίας αλλά στον αντίποδα επιστρέφουν ποδοσφαιριστές που είχαν απουσιάσει όπως οι Μαρσελάο και Παπαδόπουλος που ήταν τιμωρημένοι".

Τέλος, αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Πανθρακικό: "Οι πρώτες μου εμπειρίες από τον Πανθρακικό είναι θετικές. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σύλλογο με πολύ καλές εγκαταστάσεις ενώ από ότι έχω ακούσει σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμες και οι αθλητικές εγκαταστάσεις κάτι που θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον σύλλογο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: