Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Ηρακλής Όρκος τιμής


Το παρών στην προπόνηση του Ηρακλή έδωσε την Παρασκευή ο Αντώνης Ρέμος. Ο πρόεδρος του Γηραιού ταξίδεψε από την Αθήνα στις Θεσσαλονίκη και βρέθηκες στις εγκαταστάσεις της Μίκρας προκειμένου να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τους ζήτησε να δώσουν τα πάντα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους καθησύχασε αναφορικά με τα οικονομικά.«Υπάρχει μια προσωπική εγγύηση από εμένα για τις οικονομικές εκκρεμότητες. Μη σας απασχολεί αυτό. Ήδη άλλωστε κάποιοι πήρατε κάποια χρήματα. Θέλω να βοηθήσετε την ομάδα. Είναι όρκος τιμής για εμένα. Δείξετε αγωνιστικότητα», ήταν τα λόγια του Ρέμου προς τους παίκτες του Σάββα Κωφίδη. Ο γνωστός τραγουδιστής έμεινε για λίγο στην προπόνηση και εν συνεχεία επέστρεψε με αεροπλάνο στην Αθήνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την Λάρισα ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση. Μετά το τέλος της οποίας ο Σάββας Κωφίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους… νέους Φερνάντζε και Μάρα να βρίσκοντα σε αυτή. Αντιθέτως εκτός έμειναν οι Ιάκομπ, Λέκι, Σαρακατσάνος και Περπερίδης.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους:

«Μπαντή, Φερνάντες, Κατσαμπή, Κατσικά, Παπαζαχαρία, Γιαννούλη, Ιωαννίδη, Μάρτος ,Μιλάνο, Επστάιν, Τούμα, Μάρα, Παπαστεριανό, Ηλιάδη, Κονέ, Βουτσιά, Γιάντση, Βέλλιο και Μπόσνιακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: