Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Αποχή στον Πανιώνιο!

Δεν προπονήθηκαν σήμερα οι παίκτες του Πανιωνίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές της διοίκησης προς τους ίδιους.

Η «κυανέρυθρη» διοίκηση είχε δεσμευθεί να καταβάλει ένα μέρος των οφειλομένων, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, να προσέλθουν μεν στο προπονητικό κέντρο, αλλά τελικά να μην κάνουν προπόνηση.

Στο μεταξύ, οι διοίκηση του Πανιωνίου, μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό πως δεν έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των Σουφλέρη, Κουτλίδη: "Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ και του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά το έργο τους". πηγή: metrosport.gr

Νέο πρόστιμο σε 'Άρη!

Πρόστιμο ύψους 2500 ευρώ επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Άρης από την Πρωτβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superlerague, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας κατά την 28η και 29η αγωνιστική.

Στο μεταξύ, η απόφαση για την ΑΕΚ αναμένεται να γίνει γνωστή αργά το απόγευμα.

Η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 29ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 28η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
* Αναμένεται η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ».

Σκαρμούτσος στο «Metropolis»: «Ο ΠΑΟΚ είναι «πικάντικος» και δεν σε αφήνει να τον βαρεθείς»

Ο σεφ του «Makedonia Palace», Δημήτρης Σκαρμούτσος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη και τις εντυπώσεις που του έχει αφήσει, για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που του έχουν κάνει εντύπωση αλλά και τι «γεύση» του βγάζει ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα.

Αρχικά αναφέρθηκε για το «Makedonia Palace» και τα εγκαίνια που γίνονται σήμερα:

«Σήμερα γίνονται τα εγκαίνια και όπως καταλαβαίνεται γίνεται ο σχετικός χαμός. Ήταν κρίμα που τόσο καιρό αυτό το ξενοδοχείο ήταν κλειστό. Ο κ. Σαββίδης έχει κάνει πολύ καλές επιλογές ανθρώπων που πλαισιώνουν «Makedonia Palace» . Αρχικά παραλάβαμε... στάχτες αλλά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάναμε πολύ καλή δουλειά.»

Στην συνέχεια μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη και τα συμπεράσματα που έβγαλε:

«Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει για το ποδόσφαιρο, θεωρώ όμως πως ο κ. Σαββίδης έκανε και συνεχίζει να κάνει εξαιρετικές επιλογές που ο κόσμος δεν μπορεί να δει. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όλοι οι συνεργάτες του είναι πολύ χαμηλών τόνων, προτιμούν να μιλούν με έργα και όχι με λόγια. Όταν κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι εννοούνε αυτά που λένε, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πω το ναι και να αναλάβω αυτή τη δουλειά..»

Για το αν του έχει κάνει κάποιος από τους παίκτες του ΠΑΟΚ εντύπωση:

«Με τον Κατσουράνη και τον Σαλπιγγίδη έχουμε γνωριστεί παλαιότερα και είναι δύο ξεχωριστά παιδιά. Ο Σαλπιγγίδης είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και όλοι ξέρουμε πως αγαπάει την ομάδα.»

Για τον Γιώργο Δώνη:

«Ξέρω και ακούω ότι γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα του Γιώργου Δώνη. Για ?μένα η δουλειά που κάνει ο κ. Δώνης είναι εξαιρετική. Θεωρώ πως είναι ο Έλληνας προπονητής που μπορεί να πάει μπροστά το Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και ΠΑΟΚτσής.»

Για το τι «γεύση» του βγάζει ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα:

«Ο ΠΑΟΚ και τώρα αλλά και σε άλλες εποχές είναι πολύ «πιπεράτος». Το πιπέρι δεν είναι κακό, σημαίνει δυναμισμός. Είναι «πικάντικος» ο ΠΑΟΚ και δεν σε αφήνει ποτέ να τον βαρεθείς.»

Για το αν έχει δει κάποιο ματς του ΠΑΟΚ:

«Είχα πάει στον αγώνα με τον Πλατανιά στην Κρήτη και στο ματς με την Βέροια στην Τούμπα. Μου είχε κάνει εντύπωση στον αγώνα με τον Πλατανιά, που ήταν 40 οπαδοί του ΠΑΟΚ και φώναζαν από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, χωρίς να σταματήσουν λεπτό.»
πηγή: metrosport.gr

Ανακοίνωση του Σ.Φ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ για τον Ζαγοράκη!

Ανακοίνωση με αφορμή την πρόσληψη του Θόδωρου Ζαγοράκη εξέδωσε ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επειδή δεν είμαστε αχάριστοι .. Θα θέλαμε να καλώς ορίσουμε τον ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ στην επιστροφή του στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

θοδωράκη ζαγοράκη θα σε παραδεκτώ .. Αν φας ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ έστω 1 ευρώ ..

Λαμόγια κυνηγούσαμε , ρουφιάνοι ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ .. και μας βρήκαν ..

Καλώς τον άφθαρτο και ηγέτη ..

Καλώς τον 75 σελίδες κακοδιαχείρηση ...

Καλώς τον REVOLOUSION no1 REVOLOUSION no2 και τωρα REVOLOUSION no3 .. και βλέπουμε..

Καλώς τον μέτοχο της ΤΟΥΜΠΑΣ ΕΠΕ...

Καλώς τον ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ του ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ...

Καλώς τον πρόεδρο που σε 4,5 θητείας , έχει , τεκμηριωμένο από την εφορία , 1 SOLD OUT ..

Καλώς τον πρόεδρο των τζαμπατζήδων ..

Καλώς τον καλύτερο πρόεδρο όλων των εποχών , που έριξε τα κάγκελα και τα έκανε δίχτυα ..

Καλώς τον πρόεδρο που μας είπε '' αν δεν σας αρέσει μην έρχεστε γήπεδο '' .. αφού είχε 21,199 διαρκείας..

Καλώς τον πρόεδρο -21,5 εκκατομύρια ευρώ ..

Καλώς τον "αλί μπαμπά" .... γιατί οι 40 δεν φύγανε ποτέ , έτσι και αλλιώς. .

Να τον χέρεστε .. Για όλους εσάς που σκόπιμα βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος ,και θα πιαστείτε από λέξεις π.χ. θωδοράκη .. πιαστείτε από τις λέξεις και κάντε μονόζυγο .. η ουσία είναι αλλού..

Υ.Γ 1 Επειδή κάποιοι θα μας πουν οτι ο Π.Α.Ο.Κ. άχει επενδυτή ..
και όπως λέει και ο λαός
'' ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ..
εμείς απαντάμε , ότι κάποτε στην αθήνα φωνάξαμε
'' ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ
ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 2 ''
φανταστείτε που γράφουμε τις κυράδες μας ..

Υ.Γ 2 .ΒΡΥΖΑ ήσουν είσαι και θα είσαι ένας από αυτούς .. τα περισσότερα ισχύουν και για εσένα ..

Υ.Γ 3 . Μας ενώνουν πολλά (Π.Α.Ο.Κ.) μας χωρίζουν πολλά (ΧΡΗΜΑ)

Υ.Γ 4 Καλώς ορίζουμε τον πρόεδρο "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ" ..

Σήμερα εγώ , αύριο εσύ , όλοι θα μπούμε φυλακή ..

Μετά τιμής, ΝΕΑΠΟΛΗ 1963

Γεωργιάδης: «Ας μας φέρουν πρόταση στη Γ.Σ. και εμείς θα περιμένουμε»

Ο Κώστας Γεωργιάδης, πρόεδρος Κοινωνίας Μελών Άρη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στη Γενική Συνέλευση που γίνεται στο σύλλογο και στην Κοινωνία Μελών Άρη αλλά και στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στο «Αθλητικό Metropolis» στις οποίες δήλωσε πως δεν έχει κάποιο θέμα με τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης:

Για τις δηλώσεις του κ. Καμμένου στο «Metropolis»

«Είναι σύνηθες φαινόμενο οι πολιτικοί να λένε κάτι και μετά να θέλουν να χαϊδέψουν αυτιά και να ανακαλούν. Είναι σύνηθες φαινόμενο στο ποδόσφαιρο, εμείς κοιτάμε τον Άρη. Τώρα ο άλλος ο Ερμείδης είπε ότι κατέβηκαν 5 πούλμαν για να κάνουν επεισόδια στο 87΄ στο ΟΑΚΑ και ενώ ο Άρης είχε βάλει 5 γκολ στο Χαριλάου στην Τρίπολη και το αποτέλεσμα της ΑΕΚ μας ήταν εντελώς αδιάφορο. Ο Άρης είχε τότε την κατάσταση στα χέρια του. Ήταν βλακώδες σενάριο. Όποιος συκοφαντεί την ομάδα ή το λαό του Άρη πρέπει να υφίσταται τις συνέπειες ώστε όποτε ανοίγει το στόμα του να προσέχει τι λέει για τον Άρη».


Για τη Γ.Σ. της Κοινωνίας Μελών και το γεγονός πως γίνεται εν τάχει:

«Αν βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά όλα είναι ξεκάθαρα. Δεν πρέπει να δημιουργούνται παρανοήσεις. Πριν από δυο εβδομάδες βρήκαμε ένα διοικητικό κενό στη Λέσχη φίλων Άρη. Ως αδειανοί που πονούσαμε την ομάδα τρέξαμε να καλύψουμε το διοικητικό κενό, να αλλάξουμε κάποιες αποφάσεις που είχε πάρει το προηγούμενο Δ.Σ. Να αλλάξουμε την κατάσταση και να αποφύγουμε το μοιραίο που ήταν ο υποβιβασμός . Βάλαμε κάποιους ανθρώπους που πιστεύαμε πως μπορούν να ταρακουνήσουν κάποιες καταστάσεις με σκοπό να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Ήμασταν διοικήσεις με προσωρινές διαταγές με στόχο την επίτευξη ενός συγκεκριμένου σκοπού. Εμείς δε θέλαμε να διοικήσουμε τον Άρη στο διηνεκές.

Δε μπορώ να δώσω εγώ το χρόνο σε κάποιον να έρθει αλλά ο μεγαλομέτοχος. Οποίος θέλει ή σκέφτεται να διοικήσει τον Άρη να εμφανιστεί μπροστά στη Γ Σ και να πει πως “είμαστε αυτοί αλλά δεν έχουμε ακόμα ετοιμαστεί για να εμφανίσουμε την πρόταση μας που θα σώσει τον Άρη. Θέλουμε χρόνο και ζητούμε να μην προκηρύξετε νέες διαδικασίες για αρχαιρεσίες, πηγαίνετε όπως είστε και θα βρούμε χρόνο να ετοιμάσουμε την πρόταση μας”. Τότε ο μεγαλομέτοχος θα αποφασίσει. Όσοι ήθελαν να διοικήσουν τον Άρη εμένα περίμεναν;»
πηγή: metrosport.gr

Γρόλλιος: «Πρώτα εκλογή Δ.Σ. Λέσχης, έπειτα Δ.Σ. ΠΑΕ"

Ο Χρήστος Γρόλλιος, ο νομικός που εκπροσώπησε τον Άρη σε πολλές φετινές δικαστικές του υποθέσεις, μεταξύ αυτών και του άρθρου 99, μίλησε στον «ARENA 89,4 FM», μιλώντας για την αντιμαχία ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΆΡΗ και την προσπάθεια της «Ένωσης» να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ εις βάρος των «κιτρινόμαυρων». Παράλληλα, εξέφρασε και την ανησυχία του για το γεγονός πως κηρύχθηκε Γενική Συνέλευση της Λέσχης για εκλογή νέας διοίκησης της ΠΑΕ, τονίζοντας πως είναι μια βιαστική κίνηση.

Αρχικά, για την παρουσία του Άρη στις δικαστικές αίθουσες και στις υποθέσεις του που τον «έκαιγαν»: «Εκτιμώ πως η ΠΑΕ Άρης πήγε όσο καλύτερα μπορούσε, αλλά δε θέλω να κάνω κάποια εκτίμηση. Θα περιμένουμε 40-50 μέρες για να βγει η απόφαση και τότε να εξάγουμε τα συμπεράσματα μας. Τότε θα φανεί και το κατά πόσο θα μπορεί ο Άρης να προσελκύσει επενδυτές".

Για την προσπάθεια της ΑΕΚ να αποδείξει πως συνέβησαν ίδια γεγονότα στην Βέροια και στο ΟΑΚΑ: «Παραβρέθηκα με τον κ. Κοντοβαζαινίτη στην πρωτοβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στη Βέροια. Δεν έχει καμία σχέση το ένα γεγονός από το άλλο. Δε χρειάζεται κιόλας να είσαι νομικός ή οτιδήποτε άλλο για να το καταλάβεις. Στο ΟΑΚΑ είδαμε είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στην Βέροια δεν είχαμε. Επίσης, οπαδοί της ΑΕΚ τραυμάτισαν παίκτες και παράγοντες, ενώ δεν έγινε κάτι ανάλογο στη Βέροια. Δεν υπάρχει σύγκριση και είναι άτοπη μια τέτοια σύγχυση".

Για το γεγονός πως παράγοντας της ΑΕΚ είπε πως θα κυνηγήσουν τον Άρη, επειδή προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια: «Από ότι ξέρω εγώ, από ότι έχω συζητήσει και με άλλους νομικούς, δεν υπάρχει πρόβλημα για την προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια. Κάποιες ομάδες προσπαθούν να τις συγχέουν. Μπορεί παράγοντες της ΑΕΚ να λένε πως θα μας κυνηγήσουν, αλλά εμείς προσφύγαμε στα πολιτικά δικαστήρια για την υπαγωγή μας στο άρθρο 99.

Πρόπερσι, κάποιες ομάδες προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια για να προσβάλλουν και να ακυρώσουν αποφάσεις από τα διαιτητικά δικαστήρια ή τις επιτροπές της ΕΠΟ. Αυτό που κάναμε εμείς και κερδίσαμε μια προσωρινή διαταγή για την υπαγωγή μας στο άρθρο 99, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ανέφερε πιο μπροστά».

Για τη Γενική Συνέλευση της Λέσχης για εκλογή νέας διοίκησης που συγκάλεσε η προσωρινή διοίκηση Σκόρδα: «Προτείνω το Δ.Σ. της Λέσχης να περιμένει την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, να τελειώσει και το ματς στην Ξάνθη και να εξασφαλίσουμε και τυπικά την σωτηρία. Όπως επίσης, να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση της Λέσχης, έχοντας ως πρώτο θέμα συζήτησης η εκλογή νέου Δ.Σ. της Λέσχης και μετά Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Σίγουρα, θα έλεγα πως είναι καλύτερο και ασφαλέστερο για τον κόσμο, να περιμένει να δημοσιοποιηθούν και να αξιολογήσει τα αποτελέσματα του οικονομικού πορίσματος αλλά και της προκήρυξης της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Δεν επεδίωξα ούτε πρόκειται πότε να γίνω μέλος της διοίκησης είτε της Λέσχης είτε της ΠΑΕ, αλλά θεωρώ πως θα ήταν φρόνιμο να μην υπάρχει κανείς στη διοίκηση από την περίοδο 2004-2012 σε αυτή την προσωρινή διοίκηση των 20 ημερών. Νομίζω πως είναι αδικαιολόγητη αυτή βιασύνη να κηρυχθούν οι εκλογές την Δευτέρα, ενώ νωρίτερα υπάρχει και το παιχνίδι στη Ξάνθη και όσοι θελήσουν να πάνε δε θα έχουν πολύ χρόνο για να πάνε να ψηφίσουν".

Για το τι υπάρχει και άλλη λύση: «Υπάρχει και άλλη λύση. Να υπήρχε προσωρινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης για έναν μήνα, να γίνουν οι εκλογές της Λέσχης και μετά να εκλεχθεί νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ".

Για το ματς στην Ξάνθη: «Καλή επιτυχία στην Ξάνθη. Εύχομαι να κερδίσει ο Άρης, γιατί η αγωνιστική σωτηρία, προηγείται και του άρθρου 99 και οποιασδήποτε άλλου ζητήματος».

Στεφανίδης:"Προσωπική μου τοποθέτηση και όχι του "Άρης Ενότητα, να παραμείνει πρόεδρος ο Σκόρδας"

Ο πρόεδρος του πρώην υποψήφιου σχήματος για τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης «Άρης Ενότητα», Παναγιώτης Στεφανίδης, φιλοξενήθηκε στον «ARENA 89,4 FM» και θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από μια τοποθέτηση που έκανε χτες, ενώ δήλωσε και την στήριξη του στον Σκόρδα και την παραμονή του στην προεδρεία των «κιτρινόμαυρων».

Αρχικά, επεσήμανε: «Για μένα δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί η ΑΕΚ, αν είναι να δικαιωθεί, ας μην ασχολούμαστε καλύτερα. Ο Άρης δύο φορές για ανάλογες περιπτώσεις τιμωρήθηκε, την μία υποβιβάστηκε για την είσοδο των φίλων του στο ματς με τον Ηρακλή και την άλλη για ένα πλαστικό μπουκαλάκι πέρυσι με τον Αστέρα Τρίπολης. Νομίζω το κατηγορητήριο και βάσει του ΚΑΠ, την «καίει».

Για την προσωπική τοποθέτηση που έκανε χτες: «Έκανα μια προσωπική τοποθέτηση. Καταρχάς υπήρχαν πολλές παρεξηγήσεις, καθώς δεν αποτελεί θέση του «Άρης Ενότητα». Με αυτούς που ήμασταν τότε και κατεβήκαμε να αλλάξουμε το καθεστώς που υπήρχε στον Άρη το 2011, τους αγαπάω όπως θα κάνω πάντα, ασχέτως αν τώρα έχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ ως μέλος του Αρειανού λαού, ήθελα να εκφράσω την άποψη μου κι αυτό έκανα, απλώς».

Για τις επερχόμενες εκλογές: «Θεωρώ πως δεν θα υπάρχει ενδιαφέρον να πάει κάποιος να διοικήσει τώρα την ΠΑΕ Άρης. Ούτε θεωρώ πως πρέπει να φύγει ο Λάμπρος Σκόρδας. Ακόμη και τώρα, ο Σκόρδας δεν μπορεί να σχηματίσει σχήμα για να πάει να κερδίσει τις εκλογές, καθώς δεν έχει καθαρή εικόνα για τα οικονομικά του συλλόγου, αφού χτες, από ότι ξέρω, του παραδόθηκε το λογιστήριο της ΠΑΕ".

Για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Σκόρδας ως πρόεδρος και την δυναμική του συλλόγου: «Κι εγώ ψήφισα να επιστρέψει ο Σκόρδας, αλλά να ξέρουμε που πορευόμαστε και πως. Να ξεκαθαρίσουμε ποιος θα είναι ο ρόλος της Λέσχης, θα είναι όντως μεγαλομέτοχος της ομάδας. Να δούμε αν μπορούμε να προσελκύσουμε επενδυτές ή αλλά επενδυτικά fund. Ο Άρης είναι τεράστιο κλαμπ, μέσα στα 5 κορυφαία της Ελλάδας, διαπίστωσα στους 5 μήνες που ήμουν εκεί πως έχει τεράστια έσοδα και για κάποιον που θα θέλει να επενδύσει, θα έχει και κέρδη".

Για το αν θα κατέβει ο Σκόρδας με υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές για Δ.Σ. της ΠΑΕ: « Είναι θέμα του κ. Σκόρδα αν θα κατέβει στις εκλογές με υποψηφιότητα. Θεωρώ και εγώ πως πρέπει να περιμένουμε λίγο, γίνονται λίγο βιαστικά οι διαδικασίες. Υπάρχει και το ενδεχόμενο που είπε ο κ. Γρόλλιος, δηλαδή να υπάρξει ένα προσωρινό Δ.Σ. και να γίνουν με ηρεμία και άνεση οι εκλογές".

Τέλος, είπε για το ματς στην Ξάνθη την επόμενη Κυριακή: «Το μυαλό όλων μας πρέπει να είναι στο ματς της Ξάνθης, πρέπει να κερδίσουμε, όλα τα άλλα θα τα δούμε μετά».

Χρήστος Πιπίνης: «Μπορούμε να πάρουμε τη πρόκριση».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το επαναληπτικό παιχνίδι μίλησε στον «ARENA FM 89,4» ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Χρήστος Πιπίνης. Αναλυτικά ο παίκτης σημείωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο και για τις δύο ομάδες, ωστόσο μέσα στη Τρίπολη πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τη πρόκριση. Όσον αφορά τον Σαλπιγγίδη που είχα στη πλευρά μου, όλοι ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι». Για τη καυτή έδρα της Τούμπας τόνισε: « Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και μας αρέσει να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα που αν και είχε πολύ κόσμο δεν υπήρχαν έκτροπα και όλα κύλησαν ομάδα. Σίγουρα όταν ακούς ένα σύνθημα ή οτιδήποτε, ίσως να δυσκολεύεσαι αλλά με τα χρόνια και την εμπειρία το ξεπερνάς. Αυτό που φοβήθηκα, ήταν πως μετά το πρώτο γκολ λόγω του κόσμου ίσως ο ΠΑΟΚ να ασκήσει πίεση σε εμάς αλλά αυτό δεν έγινε και παρά το ότι επηρεαστήκαμε μετά το πρώτο γκολ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Από εδώ και πέρα θεωρώ ότι όλα θα παιχτούν μέσα στη Τρίπολη, καθώς είναι ένας θεσμός που έχει δύο αναμετρήσεις οπότε πιστεύω ότι η ομάδα μου θα καταφέρει να ανταπεξέλθει».

Γιώργος Μπίκας: «Είναι υποχρεωτικό να γίνονται τέτοια σεμινάρια».

Για τη παρουσία του στη Μίκρα και το επιμορφωτικό σεμινάριο στους παίκτες του Ηρακλή μίλησε στον «ARENA 89,4» ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιώργος Μπίκας. Αναλυτικά τόνισε: «Έγινε αίτημα από τον Ηρακλή για να γίνει επιμόρφωση των παικτών, εγώ ορίστηκα από την ΕΠΟ για να αναλάβω να παρουσιάσω αυτό το μάθημα της διαιτησίας στους ποδοσφαιριστές αλλά και στο προπονητικό τιμ της ομάδας. Συγκεντρώθηκαν άπαντες, ενώ αυτό που συζητήθηκε ήταν κάποιες φάσεις αλλά και αποφάσεις από αναμετρήσεις για το τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται. Είναι υποχρεωτικό να γίνονται τέτοια σεμινάρια, κάτι που ήδη έχει γίνει στον Άρη αλλά στον ΠΑΟΚ.

Κόντης: «Κανένα λαμόγιο που δεν έχει 30 ευρώ δε θα μου πει πότε θα μιλάω»

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, ήταν για άλλη μια φορά καυστικός και αναφέρθηκε σε αυτούς που τον βρίζουν, χαρακτηρίζοντάς τους ως λαμόγια.

Ο κ. Κόντης μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για τις εξελίξεις στον Άρη, την έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών και το ενδεχόμενο να έρθει κάποιος επενδυτής το καλοκαίρι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


«Έχουν φτάσει τον Άρη να είναι ένα μικρό κλαμπ για τον ελέγχουν. Δε θα πάω στις εκλογές τις Κοινωνίας Μελών. Κάποτε ήμασταν 3.000 και τώρα είναι 300. Στην τελευταία ψηφοφορία είχε 700 άτομα. Η μια πλευρά έχει ένα ποσοστό συσπείρωσης. Αυτοί του Σκόρδα είναι πλέον και διοίκηση. Κάνουν με διαδικασία αστραπής μια Γενική Συνέλευση. Ρε λαμόγια έχετε αφήσει τον Άρη να μικραίνει και να τρώει ένα ψέμα τον τελευταίο χρόνο. 30 ευρώ δεν μπορείτε καν να βάλετε και βγαίνετε και λέτε γιατί βγαίνω και μιλάω; Όποτε θέλω θα βγαίνω και θα μιλάω. Εγώ δε φοβάμαι τίποτα και λέω την πραγματικότητα. Μιλάω για αυτούς που παραπιούν την πραγματικότητα και κατευθύνουν την σκέψη του κόσμου αλλού. Είναι δυο τρεις δημοσιογράφοι που μετά γίνανε παραγωγοί. Ο Σκόρδας έφυγε από το ραδιόφωνο και το πήραν κάτι τύποι που με πιάνουν στο στόμα τους από το πρωί μέχρι το βράδυ και με βρίζουν. Κατάφεραν και έπεισαν τον κόσμο ότι έπρεπε να φύγει ο Κόντης από τον Άρη γιατί έτρωγε τα χρήματα τους.

Εμένα μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως είναι. Κυριακή κοντή γιορτή, να ανοίξουν την αύξηση κεφαλαίου. Αφήστε αυτά που λέτε να εξετάσουμε και να κάνουμε. Οποίος θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε κάποιον να πάρει την ΠΑΕ να προκηρύξει αύξηση κεφαλαίου. Δεν υπάρχει ούτε ΦΕΚ ούτε τίποτα, είναι μονό στα λόγια. Ας προκηρύξουν την αύξηση κεφαλαίου, να πάει ο ενδιαφερόμενος να βάλει τα ωραία του και καθαρά λεφτά του για να μπορέσει να πάρει την ομάδα και να την οδηγήσει αλλού. Άκουσα πως υπάρχουν επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη που θέλουν να ασχοληθούν, ας τους αφήσουμε».


Για το αν θα μπει και ο ίδιος στον Άρη:

«Δεν έχω σταματήσει να προτρέπω ανθρώπους να συμμετάσχουν και να τους δείχνω το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Όμως εγώ τον Άρη δε τον βλέπω μικρό. Δε τους λέω άντε πάμε να σωθούμε και ευτυχώς μπήκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ και σωθήκαμε. Θέλω τον Άρη να τον βλέπω να κάνει ευρωπαϊκές πορείες. Ας έλεγαν τότε πως θα κάναμε μικρότερη πορεία, όχι όμως να ανέβαζαν το μπάτζετ. Με ενδιαφέρει να βλέπω τον Άρη να μεγαλουργεί.

Θα έμπαινα και εγώ αν αυτή η προσπάθεια είχε τις κατάλληλες προϋποθέσεις: διάλυση της Λέσχης, αυτό το παραμύθι που είναι δήθεν θεματοφύλακας. Πως φυλάς τα θέματα του Άρη, με δυο ανακοινώσεις που θα βγάλεις; Οι μετοχές να είναι σε έναν ιδιοκτήτη, να υπάρχουν καθαρές συμφωνίες και να είναι μια μη ανταγωνιστική ομάδα θα έλεγα ναι. Να γίνει η αύξηση αύριο και να δούμε που βρισκόμαστε. Ο ίδιος ο Σκόρδας έλεγε κάποτε πως πρέπει να έχεις τα οικονομικά στοιχεία για να καταθέσεις. Να ακυρωθεί αυτή η γενική συνέλευση. 32 εκατομμύρια είναι αυτά που χρωστάει ο Άρης. Πως ξέρουμε αν δεν υπάρχει κάποιος αν δεν ανοίξουμε το μετοχικό κεφάλαιο και να δούμε μήπως έρθει κάποιος να το καλύψει; Θα την πάνε Κυριακή του Πάσχα και θα πηγαίνουν να ψηφίζουν. Μόλις κλείσουμε θα βγάλουν και ανακοίνωση πως δε μπορώ να μιλάω».


Για το λόγο που ενδιαφέρεται για τον Άρη:

«Ήμουν πάνω από 7 χρόνια στον Άρη και με στενοχωρεί αυτή η κατάσταση. Δε μπορώ να βλέπω αυτούς να μικραίνουν τον Άρη. Εγώ θα μπορούσα να πίνω άνετα τον καφέ μου στο Κολωνάκι και να μην ασχολούμαι με το Άρη, όμως δε μπορώ να βλέπω αυτά τα πράγματα. Εγώ ζούσα εκεί μέσα από το πρωί μέχρι το βράδυ».
Πηγή: metrosport.gr

Τσιώλης: «Δε δέχομαι να βρίζουν τους γονείς μου, δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα»

O Σάκης Τσιώλης «άνοιξε» την καρδιά του και αναφέρθηκε στην πίεση που δέχτηκε αυτές τις μέρες, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τις αμφισβητούμενες φάσεις, στους γονείς του που ο κόσμος έβριζε, στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη αλλά και στον Άρη. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μας άφησε μια πικρή γεύση εν τέλει. Για το λόγο του ότι η ομάδα είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα προβάδισμα και να είναι κοντά στον τελικό. Δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες στο β΄ ημίχρονο και το ότι χάσαμε για δεύτερη φορά από τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο λεπτό μας στενοχωρεί.

Θέλαμε να έχουμε καλή ανασταλτική λειτουργιά και να πρεσάρουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Είδαμε στο πρώτο μέρος να τρώμε ένα πολύ τυχερό γκολ και να παίρνει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος αφού πετύχαμε το γκολ είχαμε με το μέρος μας το παιχνίδι. Μας δόθηκαν 3 ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ. Στο τέλος φάγαμε ένα γκολ από το πουθενά, δυο παίκτες δικοί μας τράκαραν μεταξύ τους και δεχτήκαμε το γκολ. Εγώ θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση τους και σε μια τόσο καυτή έδρα».

Για το αν έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ:

«Προβάδισμα έχει αυτός που έχει πάρει τη νίκη, έτσι λέει η στατιστική. Η ομάδα που έχει τη νίκη μπορεί να παίξει για δυο αποτελέσματα και δεν έχει να ρισκάρει, αντίθετα η άλλη ομάδα θα αρχίσει να απλώνεται και να ανοίγεται για να κάνει την ανατροπή. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος με τους Σαλπιγγίδη, Καμαρά, Αθανασιάδη».


Για το γκολ του Ναβάρο και αν ήταν οφσάιντ:

«Είναι ένα καθαρό γκολ, η μπάλα προήρθε από παίκτη του ΠΑΟΚ. Τώρα ήταν στην κρίση των διαιτητών να σφυρίξουν. Περισσότερο άδικο θα ήταν για τον Αστέρα Τρίπολης αν έδινε οφσάιντ. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να αδράνησε ο διαιτητής και να μην αντιλήφτηκε πως δεν υπήρχε οφσάιντ. Επίσης μπορεί ο τερματοφύλακας να αντιλήφτηκε το βοηθό που σήκωσε τη σημαία. Θα ήταν άδικο όμως για τον Αστέρα να μην έμπαινε το γκολ».


Για τη φάση με τον Σανκαρέ στο τέλος και το γεγονός πως ήταν σε θέση οφσάιντ:

«Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αδικίες και λάθη. Και στον πρώτο γύρο ο διαιτητής έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στον Τσαμπούρη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αντιλαμβάνεσαι αλλιώς τα πράγματα. Εγώ νόμιζα πως ο Σανκαρέ δεν ήταν οφσάιντ. Όπως και το γκολ του Σαλπιγγίδη πως ήταν από θέση οφσάιντ, ενώ δεν ήταν».


Για τον Σαλπιγγίδη:

«Ο Σαλπιγγίδης είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της εθνικής Ελλάδος και δεν έλαβε το μερίδιο που του αναλογεί. Να φανταστείτε πως χάρη σε αυτόν κερδίσαμε στο μουντιάλ, επειδή ξεκίνησε βασικός. Μπορεί να μας πίκρανε χθες αλλά του εύχομαι να είναι πάντα υγιής. Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός».


Για όσα είπε χθες για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Είπα για να το κλείσουμε, ότι 60 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη υπήρχε ένα ίδιο αποτέλεσμα. Ο Άρης έπαιζε την ύπαρξη του και εμείς παίζαμε χωρίς τέσσερις παίκτες, συν δύο τραυματίες Περόνε και Φούλοπ και τον Μπαρτολίνι που ήταν στο όριο. Τα 3 από 5 γκολ του Άρη δεν ξαναμπαίνουν ποτέ. Ήταν καραμπόλες. Το ποδόσφαιρο είναι και τύχη. Ας δούμε και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Αν ο Λεβαδειακός δεν είχε νικήσει στην Κέρκυρα και δεν ήταν σωμένος μπορεί να είχε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο αλλά είδαμε και πάλι ότι ο ΠΑΟΚ είχε τρεις μεγάλες αποκρούσεις και πήρε τη νίκη.

Δεν μπορούν να μιλάνε για μένα. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα και είμαι αρκετά μεγάλος για να αλλάξω χαρακτήρα. Πριν 1,5 χρόνο με τον Ολυμπιακό Βόλου πήγαμε και νικήσαμε τη Λάρισα, που εγώ έχω μεγαλώσει εκεί. Με τον Άρη είχαμε παίξει και νικήσαμε την Τρίπολη. Με πείραξε η κακία προς τον Αστέρα και το πρόσωπο μου. Ο Άρης είναι μια ξεχωριστή ιστορία για μένα, αλλά είμαι στον Αστέρα και πέρσι τους νικήσαμε. Εγώ θα παίζω αντίπαλος με όλες τις ομάδες, τι θα γίνει θα αντιμετωπίζομαι με αυτόν τον τρόπο; Βρήκα στο δρόμο μου στη Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚτσήδες και Αρειανούς και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έντεχνα το έπαιξαν το θέμα για να δημιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα για εμάς. Περάσαμε εφιαλτικά γιατί δεν αντέχω να χάνω, πόσο μάλλον με τέτοιο σκορ».


Για τα σενάρια μετά το ματς με τον Αρη:

«Βοήθησε για να μπορέσουν να το μεγαλώσουν και να δώσουν έκταση. Ας πάρει απόφαση η Super League να μην παίρνουν οι ομάδες στα πλέι οφ τις κάρτες. Επειδή τον ΠΑΟΚ τον βόλεψε στη Λιβαδειά και άφησε εκτός παίκτες με κάρτες; Αν έπαιζε η Λιβαδειά για τη σωτηρία της τι θα γινόταν; Ο Περόνε και ο Φούλοπ δεν έπαιξαν ούτε χθες στην Τούμπα».


Για το αν ένιωθε περαιτέρω πίεση:

«Είμαι 35 χρόνια στα γήπεδα, έχω παίξει παντού. Όταν ακούστηκε να βρίζουν τους αείμνηστους γονείς μου τρελάθηκα. Και αν έμπαινε το γκολ του Ράγιος θα πανηγύριζα έξαλλα. Μπορεί και να πήγαινα στη σέντρα να πανηγυρίσω. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ την ιστορία του. Οκτώ μήνες στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη, δεν είχα κανένα πρόβλημα».


Για το αν δε βγήκε από το ξενοδοχείο μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Εγώ δε θα σταματήσω πότε να κατεβαίνω στην Άγιου Δημητρίου και στην Παλιά αγορά και να πίνω τον καφέ μου. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα και ούτε έχω τώρα. Συναντήθηκα με αρειανούς και παοκτσήδες και δεν έγινε κάτι. Όλα καλά».


Για το γεγονός πως στον Άρη τον άφησαν να φύγει:

«Αν ψάξετε τα αποτελέσματα που είχα τότε με τον Άρη θα δείτε πως τα περισσότερα ήταν συγκυρίες. Είχαμε και πολύ δρόμο ακόμα. Όμως τα προβλήματα που είχαμε τότε δε θα μπορούσα να τα λύσω και δε μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα εκείνο το διάστημα. Κανείς δεν με έδιωξε όμως από τον Άρη, το “διαζύγιο” ήταν κοινή συναινέσει. Θα επέστρεφα στον Άρη γιατί είναι μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για κάποιον να δουλεύει για τον Άρη».


Για τη μάχη στα πλέι οφ:

«Έτσι όπως τα έχουν κάνει πρέπει να κοιτάξουμε πώς να διατηρήσουμε τους παίκτες μας σε υψηλό επίπεδο για να είναι ανταγωνιστικοί εκείνο το διάστημα. Σίγουρα θα έχουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια πάντως». Πηγή: metrosport.gr

Καμμένος στο «metropolis»: «Ο Άρης είναι και αυτός θύμα του καθεστώτος»

Ο Πάνος Καμμένος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του προ ημερών για το θέμα της ΑΕΚ, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στους φίλους του Άρη. Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τις παράγκες και τον Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για τις δηλώσεις του και το γεγονός πως προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο του Άρη:

«Παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μου. Εγώ αναφέρθηκα στην ΑΕΚ και στην ιστορική αυτή ομάδα που εξαιτίας κάποιων υποβιβάζεται και έχει φέρει σε άσχημη κατάσταση όσους είμαστε κοντά στην ομάδα. Δεν μίλησα για τον Άρη. Είμαι πολίτικος δεν κρύβω πως είμαι αεκτσής αλλά αυτήν την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα την πληρώνουν όλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα».


Για το αν είπε πως αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο δεν ήταν οπαδοί της ΑΕΚ:

«Αν κάποιος θέλει να λέει πως είναι οπαδός της ΑΕΚ και μπαίνει στο γήπεδο προκειμένου να υποστεί αυτά που θα υποστεί η ΑΕΚ, δεν είναι οπαδός, όπως δεν είναι οπαδός αυτός που θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του. Δεν έχω κάτι με τον Άρη που είναι ιστορικός σύλλογος και είναι και αυτός θύμα του καθεστώτος. Από όταν μπήκε στο στοίχημα το ποδόσφαιρο, ο καθένας κοιτάζει να πηγαίνει στο ταμείο εις βάρος των ομάδων και των πραγματικών φιλάθλων».


Για την εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ:

«Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, δε μπορώ να επιβάλω στη δικαιοσύνη τις αποφάσεις που θα πάρει».


Για το πώς έφτασε σε αυτή την κατάσταση το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Έγιναν κάποιοι εκατομμυριούχοι, παίζονται παιχνίδια με σκοπό το κέρδος. Βλέπουμε να στήνονται παράγκες, καλύβες και να εξαγοράζονται παιχνίδια. Όλα αυτά έχουν φέρει το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση».


Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπαίνει στον ΠΑΟΚ για να βγάλει λεφτά και να κάνει στοιχήματα. Άλλοι μπήκαν για να ξεπλύνουν χρήμα και εμφανίστηκαν ως εφοπλιστές. Οι περισσότεροι κλαίγονται πως χάσανε χρήματα αλλά έβγαλαν».


Για το τι πρέπει να γίνει για τη βελτίωση του αθλήματος:

«Να ξεκαθαρίσουν τις μαφίες που έχουν δημιουργηθεί και να γλιτώσουμε από αυτούς που χρησιμοποιούν το άθλημα για εξουσία και χρήμα».


Για το πως μπορούμε να πατάξουμε τη βία:

«Η βία των φιλάθλων έχει να κάνει με αυτούς που θέλουν να υπάρχει βία και επιδιώκουν να φύγουν οι φίλαθλοι μέσα από τα γήπεδα. Ας τα δούμε όλα, όλοι μας. Πιστεύω πως δεν υπάρχει οπαδός ομάδας που θέλει το κακό της άλλης ομάδας. Να παίρνουμε όλοι τα παιδιά μας και να πηγαίνουμε στο γήπεδο».


Για το αν θέλει να πέσει ο Άρης:

«Δεν υπήρχε αναφορά στον Άρη. Εγώ αναφέρθηκα στην ομάδα μου την ΑΕΚ. Στενοχωρήθηκα από την έκβαση της κατάστασης».


Για όσα ακούγονται περί αύξησης των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο καινούργιο πρωτάθλημα:

«Δε θέλω να πάρω θέση γιατί μετά θα παρεξηγηθώ. Δε νομίζω πως οι θέσεις αυτές πάντως είναι καθαρές».Πηγή: metrosport.gr

Στην προεδρική σουίτα ο Ζαγοράκης!!

Δεκαπέντε μήνες μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, ο Θόδωρος Ζαγοράκης πέρασε χθες το κατώφλι της Τούμπας. Ο σύμβουλος πλέον του μεγαλομετόχου, βρέθηκε στην Τούμπα μισή ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης μαζί με τον Σαββίδη.

Ο πρόεδρος οδηγούσε το τζιπ έχοντας ως συνοδηγό έναν φίλο του και στο πίσω κάθισμα ήταν ο Ζαγοράκης. Φορώντας μαύρο κοστούμι και μαύρα γυαλιά κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον υποδέχθηκαν οι άνδρες ασφαλείας της ΠΑΕ αλλά και ο Παναγιώτης Ποικιλίδης που τον ασπάστηκε. Εκεί ήταν και κάποιοι φίλοι της ομάδας που του φώναξαν «Θόδωρε καλώς ήλθες σπίτι σου» με τον Ζαγοράκη να χαμογελά και να περιμένει τον Σαββίδη στην είσοδο του ασανσέρ που οδηγεί στον 4ο όροφο.

Ο Ιβάν Σαββίδης με το ασπρόμαυρο κασκόλ οδήγησε τον Ζαγοράκη στη σουίτα του και εκεί βρέθηκαν λίγη ώρα μετά και οι Βρύζας, Τσιστιακόφ.

Ο Ζαγοράκης σε αυτή την επιστροφή του στην Τούμπα είχε την ευκαιρία να συναντήσει και πάλι τον Ζήση Βρύζα που βρέθηκε στην ίδια σουίτα και παρακολούθησαν την αναμέτρηση μαζί με τον Τσιστιακόφ, τον Σαββίδη και τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τον Φερνάντο Σάντος που είδε ένα ακόμη ματς του ΠΑΟΚ δίπλα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Η κάμερα κατέγραψε τους πανηγυρισμούς του Ζαγοράκη στη φάση του γκολ του Σαλπιγγίδη. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα παρέμεινε εκεί περιμένοντας τον Ιβάν Σαββίδη που κατέβηκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες. Μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα πέρασε την έξοδο της Τούμπας και αποχώρηση με τον ίδιο τρόπο που προσήλθε: με τον Ιβάν Σαββίδη να οδηγεί το αυτοκίνητο και χωρίς να θέλει να κάνει κάποια δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί.

Να αναφερθεί πως στην Τούμπα βρέθηκαν οι δύο γιοι του Σαββίδη αλλά και η σύζυγός του.

«Πάμε για την πρόκριση»

Με το τέλος της αναμέτρησης ο Ζήσης Βρύζας μαζί με τον Τσιστιακόφ κατέβηκαν από την σουίτα και πήγαν πρώτοι στα αποδυτήρια και στην συνέχεια βρέθηκε εκεί ο Ιβάν Σαββίδης χωρίς τον Ζαγοράκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά επισήμανε πως πρέπει η ομάδα να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στη ρεβάνς:

«Σας πιστεύω, πήραμε μια νίκη αλλά δεν σημαίνει τίποτε. Ξέρω ότι θα τα δώσετε όλα για να γυρίσετε από την Τρίπολη με την πρόκριση που τόσο πολύ θέλω και εγώ και όλος ο κόσμος που σήμερα βρέθηκε και στήριξε την προσπάθεια μας» ήταν μερικά απ? αυτά που τους είπε πριν αποχωρήσει από τα αποδυτήρια. Πηγή: metrosport.gr

Αγώνας δρόμου για την Ευρώπη!!

Είναι προφανές ότι από την στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε την είσοδο του στα play-off, έχει ξεκινήσει πια ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου από την διοίκηση της ομάδας, ώστε να εξασφαλιστούν όλα τα εχέγγυα για να παίξει η ομάδα κανονικά στην Ευρώπη.

Είναι αναμφίβολα πολύ κρίμα, μετά από μία τόσο μεγάλη προσπάθεια, να μην μπορέσει για εξωαγωνιστικούς λόγους να μην λάβει μέρος σε ευρωπαϊκό ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που τόσο πολύ θέλει ο κόσμος και άπαντες φυσικά στα Γιάννινα, όπως αποδείχθηκε και το βράδυ της Κυριακής, με τα πανηγύρια που ακολούθησαν της νίκης της Κέρκυρας.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι εφικτό και δυνατό για να μπορέσει ο ΠΑΣ να εξασφαλίσει κανονικά θέση στην Ευρώπη, κάτι που έμοιαζε να δίνεται και ως υπόσχεση από τον πρόεδρο της ομάδας που είναι γεγονός ότι έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και αυτός από την πλευρά του από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο μάλιστα για άμεση εξεύρεση λύσεων, οι οποίες δεν αποκλείεται να δοθούν μέσα από τα χρήματα που θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα από την συμμετοχή στα play-off και αποτελούν αναμφίβολα μεγάλη ανάσα για τα ταμεία του συλλόγου. Αυτό που έχουν φυσικά στο μυαλό τους οι άνθρωποι του ΠΑΣ, είναι πως υπάρχουν ομάδες που περιμένουν στην… γωνία για να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο και σαφέστατα δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα για κάτι τέτοιο. Πηγή: metrosport.gr

Παγώνης: «Ήρθαν στοχευμένα στη Μίκρα οι άνθρωποι της Γιουβέντους»

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 του Ηρακλή, Γιάννης Παγώνης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την επίσκεψη των ανθρώπων της Γιουβέντους στη Μίκρα επισημαίνοντας πως ήρθαν εδώ στοχευμένα.

Για την Κ20 και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται:

«Αυτήν η προσπάθεια που κάνουμε έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Ότι ο Ηρακλής έχει απ? τις πιο καλές ακαδημίες το ξέρουμε όλοι, έχουν βγει πολλοί καλοί παίκτες. Στόχος μας είναι να βγάζουμε παίκτες και στην συνέχεια να τους προωθούμε με νοοτροπία νικητή στην πρώτη ομάδα. Εγώ εδώ βρήκα μια αρκετά καλή κατάσταση, έχουμε τον πρόεδρο κοντά μας και ότι έχουμε ζητήσει το έχουμε πάρει. Έχουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις και αυτό είναι δέλεαρ για να φέρουμε παίκτες και από την επαρχία
αλλά και από το τοπικό.»

Για το αν το καλό όνομα που έχει ο Ηρακλής, για την δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομής, ήταν ο λόγος που ο κ. Τσερουμπίνι αποφάσισε να περάσει από τη Μίκρα:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτό, υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και επίσης υπάρχουν πολλοί καλοί αθλητές. Πιστεύω πως η δουλειά που κάνουμε γίνεται αρκετά καλά και γι? αυτό τον λόγο προκαλέσαμε ενδιαφέρον και στο εξωτερικό.»

Για το πιο ήταν το θέμα που απασχόλησε τους ανθρώπους της Γιουβέντους:

«Καταρχήν ήρθαν να δουν τις εγκαταστάσεις και πιστεύω τους άρεσε πάρα πολύ. Μου έκανε εντύπωση που σε φιλικό παιχνίδι καθίσαμε περίπου μια ώρα μαζί και είχαν βγάλει μπλοκάκι και σημείωναν για τα πάντα. Ήθελαν να ξέρουν μέχρι και για τον τελευταίο ποδοσφαιριστή πως λέγεται, ήρθαν εδώ στοχευμένα. Έδειξαν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν και στην τεχνογνωσία, αυτό είναι το πιο σημαντικό.»

Για το αν Ιταλοί είναι πιο μπροστά από εμάς σε ότι έχει να κάνει με τμήματα υποδομής:

«Αυτό είναι αυτονόητο. Μετά το 2004 αντί να κάνουμε βήματα προς τα μπρος, κάναμε προς τα πίσω. Πιστεύω πως με την οικονομική κρίση θα στραφούμε σε ποδοσφαιριστές δικούς μας, γιατί διαθέτουν πολύ ταλέντο, απλά χρειάζεται δουλειά.»

Για την πρώτη ομάδα του Ηρακλή και αν πιστεύει πως θα καταφέρει να πάρει την απευθείας άνοδο:

«Θέλω να πιστεύω πως ναι, θεωρώ πως οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει που βρίσκονται και ότι η φανέλα του Ηρακλή είναι πολύ βαριά. Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα για να μπορέσει να πάρει την απευθείας άνοδο είναι ηρεμία για να καταφέρει να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται.»
Πηγή: metrosport.gr

Χωρίς εισιτήριο δεν έχει… Ξάνθη!

Προκειμένου να αποφύγουν τις κακοτοπιές, η ΠΑΕ Άρης συνιστά στους φίλους της ομάδας που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αγώνα με την Ξάνθη (21/4), να μην μεταβούν στην ακριτική πόλη.

Χωρίς εισιτήριο δεν έχει… Ξάνθη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει προς τον κόσμο της ομάδας μας -για την καλύτερη εξυπηρέτησή του και την αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας της τελευταίας στιγμής- ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη (21/04, 19:00) όσοι μεταβούν στην πόλη της Θράκης θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η προσέγγιση του γηπέδου στα Πηγάδια χωρίς εισιτήριο.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή σε όλους που θα ταξιδεύσουν την Ξάνθη και επισημαίνει ότι θα υπάρχει συνεχής περιφρούρηση και προστασία, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή προβοκατόρικη ενέργεια, η οποία μπορεί να βλάψει τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Άλλωστε ο κόσμος του ΑΡΗ σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει η αγαπημένη μας ομάδα έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής αφοσίωσης, συμπαράστασης και συμπεριφοράς.

Η διάθεση των εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν 25 ευρώ, θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα (18/04) από το ARIS MOBILE (18:00-21:00) και είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το πέταλο του γηπέδου στα Πηγάδια, ενώ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κάνει γνωστό ότι δεν θα παραλάβει προσκλήσεις από την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη».

Η απολογία της ΑΕΚ!!

Διαβάστε αναλυτικά την απολογία της ΑΕΚ στην Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αλλά και την τοποθέτηση του Τραϊανού Δέλλα.

Η απολογία της ΑΕΚ
Ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, κατά την απολογία της ΠΑΕ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στάθηκε ιδιαίτερα στην συμπεριφορά του διαιτητή Τριτσώνη κατά του οποίου χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς αλλά και στο γεγονός ότι αποφάσισε για διακοπή του αγώνα, χωρίς να λάβει υπόψη του την γνώμη των υπόλοιπων εμπλεκόμενων φορέων, που έλεγαν ότι το ματς θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Aρχικά ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, είπε αρχικά: "Ζητήσαμε να κληθούν οι παρατηρητές, οι διαιτητές και ο διοικητής της αστυνομίας, δεν ανταποκριθήκατε. Ούτε η Σούπερ Λίγκα ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας. Μας είπαν ότι απαγορεύεται και δεν είναι επιτρεπτό ενώ η Επιτροπή Εφέσεων καλεί πάντα τους εμπλεκόμενους αξιωματούχους. Έπρεπε να είναι εδώ για να φωτίσουν την αλήθεια. Έχουν ευθύνη όλοι για την διακοπή που έγινε. Η ΑΕΚ δεν θέλει χάρες από κανέναν. Εσείς αποφασίζετε αν θα υποβιβαστεί η ΑΕΚ και όχι ο Τριτσώνης".

Πρώτος μάρτυρας κατέθεσε ο Τραϊανός Δέλλας που είπε: «Έχω βιώσει πολλά ως ποδοσφαιριστής, είναι λυπηρό και νιώθω αμήχανα όταν κρίσιμες αποφάσεις παίρνονται σε δικαστικές αίθουσες και όχι στο γήπεδο. Κρίμα ο κόπος των παιδιών να κρίνεται από μία απόφαση εκτός γηπέδων. Είχα την τύχη να αναλάβω την ομάδα αλλά και την ατυχία να βρεθώ σε θέση διαπραγματευτή για να τελειώσει το παιχνίδι. Ο διαιτητής ήταν συνέχεια με ένα τηλέφωνο. Μου είπε στην αρχή ότι δεν θέλει ο Πανθρακικός να γίνει το ματς. Όμως ο πρόεδρος του Πανθρακικού συναίνεσε τελικά να βγει η ομάδα και να γίνει το παιχνίδι. Το ίδιο και ο αστυνομικός διευθυντής που εγγυήθηκε, το ίδιο και οι παρατηρητές που με διαβεβαίωσαν ότι μπορεί το παιχνίδι να συνεχιστεί. Οπότε πήγα στον διαιτητή αλλά και πάλι ήταν αρνητικός. Οι τέσσερις από τους πέντε εμπλεκόμενους, συμφωνούσαν (ομάδες, αστυνομία, παρατηρητές), αρνούνταν μονάχα ο ένας. Αναρωτιέμαι γιατί ο διαιτητής μιλούσε συνέχεια στο κινητό, ποιος του έδωσε εντολή και γιατί δεν συμμερίστηκε τις απόψεις των υπολοίπων. Η ΑΕΚ δεν θέλει χάρη, θέλει ισονομία.

Σε εκείνο το σημείο παρουσιάστηκε το υπόμνημα που έχει στείλει ο Πανθρακικός, το οποίο σε αντίθεση με όσα φέρεται να υποστήριζε εκείνη την ώρα, λέει ότι ταυτίζεται με τον διαιτητή, υιοθετεί την απόφασή του να διακόψει το παιχνίδι και αναφέρει μάλιστα και την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Αμέσως μετά ο Τραϊανός Δέλλας σχολίασε: «Η διαφορά με τον Πανθρακικό ότι εγώ ήρθα εδώ και ορκίστηκα ενώ ο Πανθρακικός έστειλε ένα χαρτί».

Γρηγορίου σε επιτροπή: Εσείς οι ίδιοι με δεδικασμένο έχετε αναιρέσει το φύλλο αγώνα του Τριτσώνη που πέρυσι διέκοψε το Άρης-Αστέρας για το αντικείμενο που είχε χτυπήσει βοηθό. Και είχατε πει τότε ότι δεν υπάρχει επαρκής αιτιολογία για διακοπή. Τότε τον Τριτσώνη τον είχατε μετατρέψει σε ένα ανίσχυρο ανθρωπάκι που λέει ψέματα και ασάφειες. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Κατέθεσε ως μάρτυρας η κ. Βάλια Βρετάκου που είναι αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίες στο παιχνίδι και είναι οπαδός της ΑΕΚ που βρισκόταν στο γήπεδο. «Το γήπεδο ήταν σε απόλυτη τάξη μετά από 20 λεπτά. Όλα είχαν αποκατασταθεί όμως ο διαιτητής δεν το είδε αυτό γιατί δεν βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο να ελέγξει. Είναι αδικαιολόγητη η απόφασή του να διακόψει το παιχνίδι, ήταν ένα απόλυτα κενό γήπεδο και σε απόλυτη τάξη».

Ακολούθως ήρθε η σειρά για την αγόρευση του Χάρη Γρηγορίου που είπε: «Τόσο υψηλό διακύβευμα δεν έχετε δικάσει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Το αν δηλαδή θα υποβιβαστεί μία τόσο μεγάλη ομάδα. Ο διαιτητής γνωρίζει ότι ψευδή η πράξη του και σας λέω ότι ήταν και προμελετημένη και προειλημμένη. Το μόνο του μέλημα ήταν να μιλάει στο τηλέφωνο. Μας έλεγε ουσιαστικά σας γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια, εγώ είμαι ο άρχοντας, εγώ θα τελειώσω την ιστορία σας μετά από 89 χρόνια. Νομίζει ο Τριτσώνης ότι θα γίνει ο εφιάλτης για την ΑΕΚ αλλά εφιάλτες θα είναι 1.500.000 ΑΕΚτσήδες σε όλη του την ζωή»

Σε εκείνο το σημείο κατέθεσε φωτογραφικό υλικό από την αποκατάσταση των ζημιών αλλά και έγγραφο της διοίκησης του ΟΑΚΑ που αναφέρει ότι το προσωπικό συνέβαλε στην αποκατάσταση των ζημιών. «Αυτά έρχονται σε πλήρη αντίφαση με τον διαιτητή. Πείτε μου εσείς ποιος λέει ψέματα. Το δημόσιο έγγραφο του ΟΑΚΑ ή το φύλλο αγώνα του διαιτητή. Είναι ένας κουτοπόνηρος και αθεόφοβος. Προσπαθεί να αιτιολογήσει την διακοπή με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί μας. Το ΟΑΚΑ και η αστυνομία λένε στα έγγραφά τους ότι αποκαταστάθηκε πλήρως η τάξη. Ας ερχόταν εδώ να τα πει ο Τριτσώνης αλλά είναι ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που κρύβεται. Είναι ψεύτης και πολύ χαμηλής ποιότητα. Αποφάσισε μόνος του ο διαιτητής, δεν άφησε κανέναν να συνδράμει στην απόφασή του», είπε.

Σε εκείνο το σημείο ανέγνωσε την έκθεση του Kάκου από το περσινό ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και την τιμωρία του Παναθηναϊκού που αναφέρει ότι έκανε 3 συσκέψεις με αστυνομία και παρατηρητές και μετά το διέκoψε. «Ο Τριτσώνης δεν έκανε τίποτα απ όλα αυτά. Η απόφαση του διαιτητή είναι αναιτιολόγητη. Αυτός ότι ήταν να κάνει το έκανε. Το μπαλάκι πλέον είναι σε σας, εσείς θα αποφασίσετε αν θα υποβιβαστεί η όχι η ΑΕΚ», είπε ο Γρηγορίου. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο Βέροια-Άρης και είπε ότι: «έγιναν πέντε διακοπές. Έμπαιναν και έβγαιναν οπαδοί του Άρη. Η διαφορά με το ΑΕΚ-Πανθρακικός είναι ότι οι δικοί μας οπαδοί ήταν πιο γρήγοροι και είχαν καλύτερο σημάδι. Είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος ο Τριτσώνης, ανεπαρκής και μάλιστα υπότροπος αφού πήρε στο λαιμό του και άλλη ομάδα όπως έκανε πέρυσι με τον Άρη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ο διαιτητής επιχείρησε να αφανίσει 89 χρόνια ιστορίας, γράφοντας έξι γραμμές», πρόσθεσε ο Χάρης Γρηγορίου.Πηγή: sport-fm.gr

Κατέθεσε τη μήνυση η ΑΕΚ!!

Όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του διαιτητή της αναμέτρησής της με τον Πανθρακικό, Σταύρου Τριτσώνη.

Κατέθεσε τη μήνυση η ΑΕΚ
Τη μήνυση υπογράφουν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος και ο αντιπρόεδρος Ηλίας Μπρουσιανός.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, βασιζόμενη στο έγγραφο του ΟΑΚΑ, υποστηρίζει ότι υπάρχουν αναληθείς αναφορές στο φύλλο αγώνα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μετά τη διακοπή.

Το συγκεκριμένο έγγραφο κατατέθηκε και υπόψη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που εκδίκασε την υπόθεση της ΑΕΚ για το διακοπέν ματς με τον Πανθρακικό.Πηγή: sport-fm.gr

Αυξήθηκε το πρόστιμο για Άρη!!

Από 31.000 σε 40.000 ευρώ αυξήθηκε το πρόστιμο στην ΠΑΕ Άρης για όσα έγιναν στον αγώνα με τη Βέροια μετά από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αυξήθηκε το πρόστιμο για Άρη
Κατά 9.000 ευρώ αύξησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την ποινή στον Άρη για τα όσα έγιναν στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια. Αρχικά οι «κίτρινοι» είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο 31.000 ευρώ, αλλά μετά από παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα η υπόθεση επανεξετάστηκε και το πρόστιμο αυξήθηκε στις 40.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων:

«1. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 88/7-3-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται κατ΄επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τέλεσε το προβλεπόμενο από το άρθρο 15 παρ.5 περ.β,γ πειθαρχικό παράπτωμα και επιβάλλει σ΄αυτή χρηματική ποινή σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ.

2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 83/26-2-2013 απόφασης της ΠΕ/EΝΩΣΗΣ Β-Γ, του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΕΝΝΕ, προπονητή, του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗ, ποδοσφαιριστή, και της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΕΝΝΕΣ τέλεσε το πειθαρχικό παράπτωμα του άρθρου 10 παρ.1 εδ.β΄ (υβριστική συμπεριφορά) και ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ εκείνο της ανάρμοστης συμπεριφοράς του άρθρου 10 παρ.1 εδ.α΄. Επιβάλλει στον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΕΝΝΕ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους 10 ημερών και χρηματική ποινή 150 ευρώ, στον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 60 ευρώ και στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ χρηματική 150 ευρώ. (άρθρο 11 παρ.3 Π.Κ.)

3. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΝΕΣΤΟΡΑ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.159/10-4-2013 απόφασης της ΠΕ/EΝΩΣΗΣ Β-Γ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται κατ΄ επιτρεπτή μεταβολή κατηγορίας, ότι ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ τέλεσε το πειθαρχικό παράπτωμα της έργω εξύβρισης σε αντίπαλο παίκτη κατ΄ άρθρο 10 παρ.1 εδ. β΄ του Π.Κ./ ΕΠΟ και επιβάλλει σ΄ αυτόν ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 60 ευρώ.

4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, κατά της υπ΄αριθμ.126/28-3-2013 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.

5. Κάνει δεκτή την παραίτηση από το δικόγραφο της έφεσης της ΠΑΕ AEK κατά της υπ’ αριθμ. 94/14-3-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE. Κατόπιν τούτου η υπόθεση τίθεται στο αρχείο
».

Πρόβλημα με Ανάκογλου!!

Με κάκωση στο γόνατο εγκατέλειψε τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Δημήτρης Ανάκογλου και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πρόβλημα με Ανάκογλου
Όλα τα’ χε η ΑΕΚ, οι τραυματισμοί τής έλειπαν… Ο Δημήτρης Ανάκογλου χτύπησε στο γόνατο κι εγκατέλειψε με κάκωση τη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Δεδομένα απών θα είναι ο τραυματίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που έκανε φυσιοθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο, αλλά και ο τιμωρημένος Ξενοφώντας Φέτσης.

Ο Κώστας Τσούπρος και ο Αινείας Καλογέρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ κάκωση στο γόνατο έχει και ο Ηλίας Μακρυωνίτης.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Γιώργος Κουτρουμπής και Νίκος Κατσικοκέρης.Πηγή: sport-fm.gr

«Θα ήμουν βλάκας να έπαιρνα την ΑΕΚ έτσι…»

Τις οποιεσδήποτε φήμες περί κίνησης της ΑΕΚ για να πάρει το ΑΦΜ του Απόλλωνα Σμύρνης διέψευσε ο πρόεδρος της ομάδας, Σταμάτης Βελλής.

«Θα ήμουν βλάκας να έπαιρνα την ΑΕΚ έτσι…»
Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που έχουν να κάνουν με την ΑΕΚ σε ό,τι αφορά το μέλλον της. Ένα από αυτά έκανε λόγο περί αγοράς ΑΦΜ άλλης ομάδας και δη αυτό του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Σταμάτης Βελλής όμως διέψευσε ότι φήμες υπήρχαν και τόνισε πως αν έπαιρνε την ΑΕΚ με αυτόν τον τρόπο θα ήταν βλάκας!

Διαβάστε όσα είπε ο Σταμάτης Βελλής στον «Αrena 89,4 FM» της Θεσσαλονίκης:

«Είναι πολύ λογικό να εγείρονται τέτοια θέματα στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Το κατανοώ. Κοιτάξτε όμως, παιδιά, εγώ δεν είμαι παράγοντας, αλλά οπαδός. Για να καταλάβετε, πολλές φορές λέω πράγματα που δεν έπρεπε να τα λέω. Και αυτό γιατί έχω πιο πολύ οπαδιλίκι μέσα μου. Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που πηδάνε από ομάδα σε ομάδα, ας μην μπούμε σε ονόματα. Εγώ είμαι γέννημα-θρέμμα Απολλωνιστής. Έχω ζήσει χαρές και απίθανες στιγμές με αυτή την ομάδα και από τη στιγμή που είχα τη δυνατότητα να τη βοηθήσω, το θεώρησα χρέος μου και υποχρέωσή μου».

Για το ΑΦΜ για το οποίο ακούγεται πως έχει πάρει η ΑΕΚ από τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Αν, λοιπόν, αυτός ήταν ο σκοπός μου, να πάρω την ΑΕΚ, θα ήμουν βλάκας να το έκανα με αυτό τον τρόπο (σ.σ.: ΑΦΜ). Γιατί να μην την έπαιρνα πιο εύκολα με τόσες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που έχουν γίνει; Με όλα αυτά τα λεφτά που έχω ξοδέψει στον Απόλλωνα θα μπορούσα να πάρω την ΑΕΚ, αλλά δεν διανοήθηκα ποτέ κάτι τέτοιο».

«Μπάγιο μας λείπεις…»

Δύο χρόνια πέρασαν από τον απρόσμενο χαμό του παίκτη της Ξάνθης, Ολουμπάγιο Αντεφέμι και οι Ακρίτες δεν τον έχουν ξεχάσει.

«Μπάγιο μας λείπεις…»
Ο θάνατος του Ολουμπάγιο Αντεφέμι τον Απρίλιο του 2011 συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας και όχι μόνο. Ο Νιγηριανός άσος έχασε την ζωή του σε τροχαίο και η 18η Απριλίου έγινε μαύρη μέρα για την Skoda Ξάνθη.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Skoda Ξάνθη:

«Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν, στις 18 Απριλίου του 2011, ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι έφυγε από την ζωή και η οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ έχασε εκτός από έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή έναν εξαίρετο άνθρωπο με σπουδαίο χαρακτήρα.

Το βροχερό πρωινό της Μ. Δευτέρας τότε, έχει μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες των ανθρώπων της Ξάνθης εξαιτίας του τραγικού συμβάντος. Η είδηση του θανατηφόρου τροχαίου σκόρπισε την θλίψη, σε μία μαύρη μέρα της ιστορίας της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Ο Αντεφέμι μπορεί να αποτέλεσε μέλος της ομάδας για μία σαιζόν και να είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα (2010-11) όμως είχε ήδη προλάβει να αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, με το ήθος, τον επαγγελματισμό του, το χαμόγελό του και την θετική του αύρα.

«Μπάγιο», μας λείπεις...»

Οργισμένη απάντηση Original στον Super 3!!

Απάντηση στους ίδιους υψηλούς τόνους έστειλε η Original 21 της ΑΕΚ στον Super 3 του Άρη.

Οργισμένη απάντηση Original στον Super 3

«Ασπόνδυλοι καρπαζοεισπράκτορες του Χαριλάου...

...Το να τολμάτε να πιάνετε στο στόμα σας την ΑΕΚ και να προσπαθείτε να την χλευάζετε, είναι τουλάχιστον γελοίο. Γελοίο γιατί προέρχεται από οπαδούς μιας ομαδούλας που ιστορικά είναι μόνιμα το δεκανίκι του κόκκινου ή πράσινου κατεστημένου και αυτό το δείξατε άλλη μια φορά φέτος δεχόμενοι από το μεγάλο αφεντικό Μαρινάκη να σας ελεήσει με δανεικούς μπας και σωθείτε.

Να σας θυμίσουμε την περίπτωση Φετφατζίδη που ακούστηκε για δανεικός στην ΑΕΚ και την καθολική άρνηση του ΑΕΚτζή που δεν δέχτηκε δανεικούς από το "αφεντικό" γιατί η φανέλα μας και η ιστορία μας είναι πολύ βαριά για τέτοιους συμβιβασμούς.

Να μιλήσουμε για το επικό διπλό στο Περιστέρι ; Η ανύπαρκτη ομαδούλα σας θα έκανε το πρώτο διπλό με δέκα παίχτες (που μεταξύ μας και 20 να ήταν δεν θα κέρδιζε ποτέ) αν δεν άνοιγαν οι "αντίπαλοι" τα πόδια ; Να σας επιβραβεύσουμε και για την 5αρα στον τρίτο Αστέρα που "αγωνίστηκε" χωρίς 8 βασικούς και κατεβασμένα βρακιά δίνοντας σας το δικαίωμα να βάλετε όσα γκολ είχατε βάλει στις προηγούμενες αγωνιστικές.

Λέτε αυτά να τα κατάφερε ο Λάμπρος χωρίς την βοήθεια του "αφεντικού"; Σίγουρα όχι, τσιράκια της παράγκας.

Να μιλάτε για οπαδική επαναστατικότητα εσείς που επί χρόνια κάνετε περιουσίες εκμεταλλευόμενοι εμπορικά το σήμα της ομάδας σας ; Εσείς που ανοίγετε μπουτίκ και μπυραρίες ; Εσείς που οι άλλοι οπαδοί του Άρη αποκαλούν "Σουπερ-μάρκετ" ? ...επηρεασμένοι μάλλον από αυτό που πρεσβεύει η δική σας ομάδα, την εβραϊκή κοινότητα της πόλης.

Εμείς, την παραμικρή νύξη πρώην προέδρου μας να μας κάνουν πλούσιους υπαλλήλους τους, την απορρίψαμε κατηγορηματικά. Αυτά από εμάς και η συνέχεια από κοντά...

ΥΓ. Την Κυριακή να το παίξουμε στάνταρ διπλό στην Ξάνθη ? Εμείς λέμε σίγουρα ναι...

YΓ2. Προεγγραφές για νταβατζή νέας περιόδου άρχισαν για ομάδες τύπου Άρης, Λιβαδειά, Βέροια και σια. Τρέχτε να προλάβετε !

YΓ2. Σας αφήσαμε στη κακομοιριά σας αρκετό καιρό είναι η αλήθεια...από τώρα λοιπόν τα ξεβρακώματα θα γίνουν ξανά ο εφιάλτης σας κάθε φορά που θα ξεμυτίζετε από την κ...λογειτονιά σας!
».

«Κάτι βρώμικο παίζεται στην πλάτη της ΑΕΚ»

Σίγουρος πως κάτι… βρώμικο παίζεται στην πλάτη της ΑΕΚ, την οποία κάποιοι θέλουν να δουν να διαλύεται, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηλίας Ατματζίδης.

«Κάτι βρώμικο παίζεται στην πλάτη της ΑΕΚ»
Ο Ηλίας Ατματζίδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και τόνισε πως δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν προπονητή για το αγωνιστικό κομμάτι που εμφάνισε η Ένωση, δεν έριξε ευθύνες στον κόσμο, ο οποίος πικράθηκε πάρα πολύ από όλα αυτά τα γεγονότα ενώ επισήμανε πως κάποιοι θέλουν το κακό της ΑΕΚ και παίζουν βρώμικο παιχνίδι πίσω από την πλάτη της.

Διαβάστε όσα είπε ο Ηλίας Ατματζίδης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό, Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Κυφωνίδη:

«Νομίζω πως ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Όλα αυτά που συνέβησαν είναι ντροπή. Σε όλο το διάστημα και όχι μόνο στο ματς με τον Πανθρακικό. Πραγματικά, πίστευα πως με την παρουσία του κόσμου θα κερδίζαμε αλλά κάτι δεν πήγε καλά. Θεωρώ πως το ρόστερ που έχει αυτή την στιγμή η ΑΕΚ είναι υπεραρκετό για να μείνει κατηγορία. Οι πολλές αλλαγές προπονητών δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα. Είμαι της άποψης πως ο προπονητής που αρχίζει και σχεδιάζει την ομάδα πρέπει να τελειώνει και την περίοδο και να πάρει την ευθύνη που του αναλογεί. Τώρα ποιον θα πρωτοκατηγορήσουμε; Τον Βλάχο; Τον Λίνεν; Ή τον Δέλλα; Αν είναι δυνατόν!».

Για τον κόσμο: «Ο μόνος που δεν έχει ευθύνη για αυτό που συνέβη φέτος είναι ο κόσμος. Όταν παίζονται σε ένα ματς τόσα πολλά, θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη αστυνομική φύλαξη. Η αστυνομία είδε στο πρώτο συμβάν τι πήγε να γίνει. Και σκέφτομαι εγώ, δεν μπορούσε να επέμβει η αστυνομία για να προστατεύσει την ομάδα; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να έχει την ευθύνη αλλά σίγουρα δεν την έχει ο κόσμος που είναι πικραμένος».

Για το ποιος φταίει που έχει έρθει η ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση: «Η ΑΕΚ δεν χρειαζόταν παραπάνω ρόστερ για να μείνει στην κατηγορία. Μόνο η φανέλα φτάνει. Εγώ δεν θέλω να κάνω τα καραγκιοζιλίκια που είδα τελευταία πως κερδίζουν οι άλλες ομάδες. Δεν θέλω να ρίξω τα βάρη σε άλλους. Εγώ θέλω να με σέβονται και όχι να με λυπούνται. Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε Κομπότης και να λέει πως θα διαλύσει την ΑΕΚ και θα την ρίξει και να μην βγαίνει κάποιος να την υπερασπιστεί. Ή επίσης την Κυριακή με ποιο δικαίωμα ο Τριτσώνης δεν βγαίνει να συνεχίσει το ματς από την στιγμή που είχε όλες τις διαβεβαιώσεις; Από ποιον απειλήθηκε για να μην το συνεχίσει. Κάτι βρώμικο παίζει στην πλάτη της ΑΕΚ».

Για το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο: «Πλέον είναι πολύ δύσκολο από ψυχολογικής πλευράς. Πιστεύω πως από όλο αυτό θα βγει πιο δυνατή η ομάδα. Φυσικά και πιστεύω πως θα νικήσει στο Περιστέρι. Ποδόσφαιρο πάνε να παίξουν. Δεν είναι ακατόρθωτο. Τα παιδιά πρέπει να είναι πιο δυνατά και να ξεπεράσουν όλο το σοκ και πρέπει να παλέψουν για τη νίκη και για την ΑΕΚ».

«Πότε θα τιμηθούν Καραταϊδης και Καραπιάλης; Όταν πεθάνουν;»

Με τη φιέστα του Ολυμπιακού ασχολήθηκε ο Αλέκος Αλεξανδρής εκφράζοντας την απορία πότε θα τιμηθούν από τους «ερυθρόλευκους» οι Κυριάκος Καραταϊδης και Βασίλης Καραπιάλης.

«Πότε θα τιμηθούν Καραταϊδης και Καραπιάλης; Όταν πεθάνουν;»
Ο Αλέκος Αλεξανδρής μίλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook για τη φιέστα του Ολυμπιακού και συμφώνησε με την απόφαση των «ερυθρολεύκων» να τιμήσουν τους Κριστιάν Καρεμπέ και Ζιοβάνι αλλά επίσης εξέφρασε την απορία του για το πότε θα τιμηθούν οι Κυριάκος Καραταϊδης και Βασίλης Καραπιάλης.

Διαβάστε το status του Αλέκου Αλεξανδρή:

«Οκ, Ζιοβάνι και Καρεμπέ θα τιμηθούν στην φιέστα. Ο Καραταϊδης με τον Καραπιάλη πότε θα τιμηθούν; Όταν πεθάνουν; Ή αυτοί δεν είναι ιστορία του Θρύλου;». Πηγή: sport-fm.gr

Ολυμπιακός για Γιλμάζ!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο δεξιός μεσοεπιθετικός της Γαλατάσαραϊ, Αϊντίν Γιλμάζ.

Ολυμπιακός για Γιλμάζ
Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αϊντίν Γιλμάζ κάνουν λόγο τουρκικά δημοσιεύματα. Ο 25χρονος Τούρκος, που αγωνίζεται ως δεξιός μεσοεπιθετικός, μένει ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ στο τέλος της σεζόν και-όπως αναφέρει ο Τύπος της πατρίδας του-είναι και στο στόχαστρο των Μπεσίκτας και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Γιλμάζ έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της «Γαλατά» και μετά από διαδοχικούς δανεισμούς σε Μανίσασπορ, Ισταμπούλσπορ και Εσκίσεχιρσπορ, επέστρεψε για να μείνει στην πρώτη ομάδα από το 2010. Φέτος έχει 22 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρυσι είχε 17 εμφανίσεις και 2 τέρματα. Συνολικά στην καριέρα του έχει 131 συμμετοχές και 11 γκολ στην καριέρα του σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην εθνική Τουρκίας έχει αγωνιστεί μία φορά, στις 16 Οκτωβρίου του 2012 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ουγγαρία. Πηγή: sport-fm.gr

Βλέπει και Βαζέχα ο Αλαφούζος!!

Τον Κριστόφ Βαζέχα για την θέση του football manager σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος για τον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς.

Βλέπει και Βαζέχα ο Αλαφούζος
Είναι δεδομένο πως τα «κλειδιά» του νέου Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος τα έχει δώσει στον Γιάννη Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας της νέας περιόδου και όπως όλα δείχνουν έχει το πάνω χέρι σε όλα τα μεταγραφικά ζητήματα. Όμως σίγουρα δεν μπορεί να τα πάρει όλα μόνος του!

Για αυτό και θα χρειαστεί κάποιος να αναλάβει τη θέση του football manager και να έχει περισσότερο οργανωτικό ρόλο. Ο Γιάννης Αλαφούζος καλοβλέπει την περίπτωση του Κριστόφ Βαζέχα για την συγκεκριμένη θέση, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Πολωνός έχει τον σεβασμό όλων στο «τριφύλλι» αφού πρόκειται για μια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Παιανία. Για την ίδια θέση εξετάζεται και ο Δημήτρης Σαραβάκος. Πηγή: sport-fm.gr

Ομάδα και Λεωφόρος… πενταετίας!!

Νεανικό Παναθηναϊκό με 3-4 έμπειρους παίκτες και επιστροφή στη Λεωφόρο για τουλάχιστον πέντε χρόνια προβλέπει το πλάνο της ομάδας για το μέλλον.

Ομάδα και Λεωφόρος… πενταετίας
Με ένα πλάνο που έχει μακρινό ορίζονται σχεδιάζουν το μέλλον στον Παναθηναϊκό. Όπως προέκυψε από το χθεσινό ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, πρόθεση της διοίκησης είναι να υπάρξει ανανέωση στο ρόστερ, με τη συνεπαγόμενη μείωση του μπάτζετ, αλλά και πλαισίωση των νέων παιδιών της ομάδας με κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τα στηρίγματά τους.

Πρόθεση ή μάλλον απόφαση της διοίκησης, πέρα από την απόκτηση κάποιων νεαρών κι εξελίξιμων παικτών, αλλά και την προώθηση κάποιων άλλων με αυτά τα στοιχεία από τις ακαδημίες, είναι να πλαισιωθούν από παίκτες με παραστάσεις και δεδομένη ποιότητα. Οι σκέψεις αφορούν την απόκτηση δύο στόπερ, ενός χαφ κι ενός επιθετικού που θα κάνουν τη διαφορά. Η πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου είναι δεδομένη, αλλά ανοικτό παραμένει το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή.

«Θέλουμε έναν φορ που θα πλαισιώσει τον Φιγκερόα και τον Αποστολόπουλο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, «φωτογραφίζοντας» την αποχώρηση του ακριβού Τοτσέ και την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού. Όσο για την άμυνα, πρώτος στόχος είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ενώ ο δεύτερος στόπερ θα είναι ξένος.

Πάντως κατέστη σαφές πως τα οικονομικά είναι περιορισμένα. «Μπήκαν χρήματα και θα μπουν άλλα λίγα, ξέρετε από ποιον», τόνισε ο Χρήστος Παναγόπουλος εννοώντας προφανώς τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στη Λεωφόρο για πέντε χρόνια

Η έλλειψη χρηματοδότη για την κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό καθιστά μονόδρομο την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου. Μάλιστα αυτό δεν θα γίνει προσωρινά, αλλά για τουλάχιστον πέντε χρόνια. «Αν δεν έχει γίνει τίποτα με χρηματοδότη μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, μπορεί να το συζητήσουμε να μείνουμε κι άλλο στη Λεωφόρο», τόνισε ο Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ δόθηκαν διαβεβαιώσεις πως ήδη κάποια χρήματα που απαιτούνται για τα απαραίτητα έργα έχουν βρεθεί κι έχουν δοθεί, ενώ θα διατεθούν κι άλλα ποσά για επιπλέον βελτιωτικά έργα. Πηγή: sport-fm.gr

"Είμαι Άρης μέχρι τέρμα", είπε ο Σούλης!

"Άρης μέχρι τέρμα", δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον "ARENA 89,4" ο τεχνικός του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος που την Κυριακή κόντρα στην Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια θέλει την τρίτη συνεχόμενη νίκη.
"Εγώ έκανα μόνο τη δουλειά μου, οι ποδοσφαιριστές του Άρη αλλά και ο κόσμος έγιναν μια γροθιά σε συνδυασμό με τη διοίκηση, και είναι αυτοί που αξίζουν τα συγχαρητήρια.
Βαρύτητα έδωσα στο ψυχολογικό, ωστόσο κάποιοι άλλοι αφύπνισαν τους παίκτες, οι οποίοι έβαλαν πιο μπροστά από όλους τον Άρη. Σίγουρα η εμφάνιση στο Περιστέρι έδειξε πως άπαντες έδωσαν τον καλύτερο τους αυτό, εμείς από τον Πανθρακικό δεν χάσαμε, όπως η ΑΕΚ, και νομίζω πως αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με αυτό της Τρίπολης ήταν καθοριστικά.
Σχετικά με το παιχνίδι στη Ξάνθη, εμείς θα πάμε με σκοπό να "πολεμήσουμε" για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί η ομάδα να έχει παραμείνει σίγουρα στη κατηγορία, ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο πρέπει να βγει και η τελική απόφαση για την ΑΕΚ".
Για το αν παθιάζεται με τις ομάδες που αναλαμβάνει και το αν θα παραμείνει στον Άρη ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε: "Μπορεί να παθιάζομαι στα παιχνίδια, ωστόσο πάντα σέβομαι τις ομάδες που περνάω σαν προπονητής. Έχω πολλά αισθήματα γενικότερα και τώρα είμαι Άρης μέχρι τέρμα.
Αν ένας προπονητής δεν γίνει πρώτα οπαδός, δεν μπορεί να δουλέψει και πόσο μάλλον όταν έχεις ένα τέτοιο κόσμο πώς να μη δεθείς μαζί του. Με ενδιαφέρει όταν θα έρχομαι στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος του Άρη να αναγνωρίζει τη δουλειά που κάναμε και τι καταφέραμε. Σίγουρα οι στόχοι του Άρη πρέπει να είναι πάντα μια θέση στη πρώτη εξάδα αλλά και η διεκδίκηση του κυπέλλου".

Νίκη να ‘ναι…!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει για τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό, έστω και στο 89’.

Νίκη να ‘ναι…
Εδώ που έχουν φτάσει στον ΠΑΟΚ, κοιτούν μόνο τον στόχο και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με νίκες. Έστω κι αν εκείνες έρχονται στο 89’. Όλοι στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν κρύβουν πως έχουν βάλει στο μάτι το Κύπελλο και όχι μόνο την παρουσία τους στον τελικό.

Μπορεί η νίκη στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 να ήρθε με τα χίλια ζόρια και με αρκετά… μπερδέματα (λάθος Σανκαρέ και Μπαντή) αλλά αυτό δεν πτοεί τους Θεσσαλονικείς. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα που ήθελε και όπως να έχει, αυτός είναι που έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Βέβαια, υπήρχαν και οι σχετικές παραινέσεις από την διοίκηση για να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Ιβάν Σαββίδης ενθάρρυνε τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στους Αρκάδες αλλά ζήτηση να παίξουν ακόμα καλύτερα στην συνέχεια.
Πηγή: sport-fm.gr

Κάτι παραπάνω από ένας… ημιτελικός!!

Δεν είναι απλά ένας ημιτελικός Κυπέλλου, το ματς με τον Πανθρακικό για τον Ολυμπιακό (20:00, ΟΤΕ ΤV). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη με καλή εμφάνιση για να «ξεμπουκώσουν».

Κάτι παραπάνω από ένας… ημιτελικός
Μπορεί να έχει πάρει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα. Να βρίσκεται ένα βήμα από τον τελικό του Κυπέλλου καθώς σήμερα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης τον Πανθρακικό (20:00, ΟΤΕ TV), μια ομάδα που σαφώς είναι μικρότερης δυναμικότητας από εκείνον.

Για τον Ολυμπιακό όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Οι «ερυθρόλευκοι» σε κάθε ματς περνούν από την κρίση των φιλάθλων του και οι τελευταίες τους εμφανίσεις, ειδικά αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν ήταν ικανοποιητικές! Οπότε σήμερα αναζητούν πέρα από τη νίκη και έναν τρόπο να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ο Μίτσελ φαίνεται πως θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Αρχικά, το σίγουρο είναι η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στο βασικό σχήμα αφού ο Τζεμπούρ είναι εκτός αποστολής όπως θα ξεκινήσει και ο Βλαχοδήμος λόγω της απουσίας του Αμπντούν.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ρόι Κάρολ, στην άμυνα Μοντέστο και Χολέμπας θα είναι στα άκρα ενώ στο πλευρό του Σιόβα θα είναι ή ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ή ο Μανωλάς. Στον άξονα, Φέισα, Μανιάτης και Μασάντο φαίνονται σίγουρο πως θα ξεκινήσουν ενώ στην επίθεση πέρα από τους δύο που είπαμε παραπάνω, μία θέση διεκδικούν οι Φετφατζίδης και Φουστέρ.Πηγή: sport-fm.gr

Τα νευράκια του Τεόντοσιτς!! (video)

Στα χέρια με παίκτες της Κάχα Λαμποράλ λίγο έλειψε να έρθει ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Τα νευράκια του Τεόντοσιτς (video)
Ότι δεν είναι από τα πιο ήρεμα παιδιά το ξέραμε. Απλώς τώρα το επιβεβαίωσε. Ο Μίλος Τεόντοσιτς λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με παίκτες της Κάχα Λαμποράλ.

Διαμαρτυρόμενος για ένα (κατά τα άλλα καθαρό) κόψιμο του Ματσέι Λάμπε πάνω του, ο Αντρές Νοτσιόνι έπεσε πάνω του για να του πάρει την μπάλα και να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο μπήκε στον καυγά κι ευτυχώς ο Σόνι Γουίμς με τον Άαρον Τζάκσον έσπευσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα.




Πηγή: sport-fm.gr

«Do or Die» για Μπαρτσελόνα!!

Ματς ζωής ή θανάτου χαρακτηρίζεται στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα το αποψινό ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Do or Die» για Μπαρτσελόνα
Τα πράγματα είναι απλά για την Μπαρτσελόνα. Κερδίζει και πηγαίνει για πέμπτο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη, χάνει και επιστρέφει σπίτι της, αποκλεισμένη για δεύτερη φορά μέσα σε μια τριετία από τους «πράσινους».

«Ματς ζωής ή θανάτου» χαρακτηρίζει το αποψινό στο ΟΑΚΑ η ιστοσελίδα του συλλόγου. «Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να νικήσει τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και να επεκτείνει τη σειρά σε πέμπτο ματς, που θα γίνει στο ‘Παλάου Μπλαουγκράνα’», προσθέτει και καταλήγει:

«Η ιστορία του μπάσκετ είναι γεμάτη από ομάδες που κατάφεραν να επιστρέψουν από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. ‘Ποτέ μην υποτιμάτε την καρδιά του πρωταθλητή’, είχε πει το 1995 ο τότε προπονητής των Ρόκετς, Ρούντι Τομζάνοβιτς, όταν η ομάδα του είχε κερδίσει το πρωτάθλημα το 1994 και το 1995. Τώρα βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή, αλλά το ίδιο μπορεί να ισχύσει για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, που έδειξαν σε όλο τον κόσμο τι μπορούν να κάνουν στο Final 8 του Κυπέλλου στη Βιτόρια. Αυτή την Πέμπτη, στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε 20.000 θεατές, η Μπαρτσελόνα θα παίξει ένα ματς ζωής ή θανάτου. Τίποτα πλην της νίκης δεν θα είναι αρκετό. Έχει το ταλέντο και την εμπειρία για να φέρει ξανά τη σειρά στη Βαρκελώνη».Πηγή: sport-fm.gr

Ολυμπιακός… ξανά στην πρίζα!!

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τη χαλαρότητά του και έδωσε… θάρρος στην Αναντολού Εφές. «Να τελειώνουμε την Παρασκευή», λένε οι πρωταθλητές. Τα αίτια της ήττας, ο παράγων διαιτησία και ο οιωνός πρόκρισης.

Ολυμπιακός… ξανά στην πρίζα
Ήταν ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Το παραδέχτηκαν και όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού… Το μάτι των παικτών του δεν γυάλιζε, όπως στο ΣΕΦ, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των play offs της Ευρωλίγκας. Η Αναντολού Εφές, που έπαιζε για τη «ζωή» της κυριάρχησε στο παρκέ του «Αμπντί Ιπεκτσί» και επέκτεινε σε τέσσερα παιχνίδια τα προημιτελικά έχοντας την ευκαιρία πλέον να ισοφαρίσει την Παρασκευή (20:00) και να διεκδικήσει την πρόκριση σε πέμπτο ματς στο Φάληρο.

Το δείχνουν και οι αριθμοί

Η χαλαρότητα του Ολυμπιακού αποτυπώνεται πλήρως στους αριθμούς. Η άμυνα που είχε κρατήσει τους Τούρκους στα δύο πρώτα ματς στους 57,5 πόντους κατά μέσο όρο δέχτηκε χθες 83, ενώ από το τραγικό 8% (3/34) στα τρίποντα στα παιχνίδια του ΣΕΦ η Εφές εκτοξεύτηκε στο 53,3% (8/15). Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχασε για πρώτη φορά στη σειρά τον έλεγχο των ριμπάουντ και είχε πολύ μικρότερο αριθμό επιθέσεων (66 έναντι 56 σουτ), ενώ έγινε και πάλι κατάχρηση των μακρινών σουτ, παρότι τα ποσοστά από τα 6,75μ. δεν είναι καλά σε αυτή τη σειρά, μόλις 30% (21/70).

Ένας σημαντικός παράγων της ήττας ήταν και η εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη, που ήταν μακριά από τα συνήθη υψηλά στάνταρ. Με εξαίρεση το δεύτερο παιχνίδι της σειράς ο αρχηγός δεν έχει προσφέρει όσα περιμένει από αυτόν η ομάδα του. Έχει 9,3 πόντους με κακά ποσοστά σε δίποντα (37,5%, 6/16) και τρίποντα (7,1%, 1/14), αισθητά χαμηλότερα από τις επιδόσεις του στο Top 16, όπου είχε 15,4 πόντους με 46,2% στα δίποντα και 31,9% στα τρίποντα.

Παράπονα για τη διαιτησία

Ασφαλώς με τέτοια εμφάνιση ο Ολυμπιακός δεν περίμενε κάτι καλύτερο από το χθεσινό ματς. Όμως αλήθεια είναι πως υπήρχαν παράπονα από τη διαιτησία, καθώς υπήρχαν αρκετά λάθη υπέρ των γηπεδούχων και διαφορετικά κριτήρια στα σφυρίγματα και την… ανοχή της πίεσης στην άμυνα κάθε ομάδας.

«Να τελειώνουμε…»

Η χθεσινή ήττα, αλλά προπαντός η κακή εμφάνιση θορύβησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αντιλήφθηκαν όλοι πως η πρόκριση στο Λονδίνο δεν έχει εξασφαλιστεί από την περασμένη εβδομάδα και ότι η Αναντολού Εφές θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Για να μην δώσουν, λοιπόν, παραπάνω θάρρος στους δευτεραθλητές Τουρκίας, δηλώνουν αποφασισμένοι να τελειώνουν τη δουλειά την Παρασκευή. Να κάνουν το 3-1 και να μη χρειαστεί να αγχωθούν σε πέμπτο ματς στο ΣΕΦ.

Σύμμαχός τους είναι η παράδοση. Ουδέποτε σειρά που έχει αρχίσει με 2-0 δεν έχει οδηγηθεί σε πέμπτο ματς. Στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια εφαρμογής του συστήματος πρόκρισης στις τρεις νίκες, έξι ομάδες είχαν φτάσει στο 2-0 αξιοποιώντας το πλεονέκτημα έδρας. Στις τέσσερις περιπτώσεις πέρασαν με 3-1 και στις δύο «σκούπισαν» με 3-0. Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, και τις δύο φορές που έχει προηγηθεί με 2-0, το 2009 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και το 2010 απέναντι στην Πρόκομ, έχασε το τρίτο ματς και «καθάρισε» στο τέταρτο. Ώρα να τριτώσει το καλό…Πηγή: sport-fm.gr

«Και κάπου εμφανίζεται ο… Διαμαντίδης»

Ποιος εμφανίζεται στα δύσκολα του Παναθηναϊκού; Ο Δημήτρης Διαμαντίδης! Ο Μπράμος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον αρχηγό του, όπως δήλωσε στην Sportday και αναλύει το σημερινό ματς με την Μπαρτσελόνα.

«Και κάπου εμφανίζεται ο… Διαμαντίδης»
Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1 και σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμα μία νίκη και να «πετάξει» για Λονδίνο. Οι «πράσινοι» είχαν πρωταγωνιστή τον Μάικ Μπράμος, ο οποίος μίλησε όταν έπρεπε αλλά ο ίδιος πλέκει το εγκώμιο του αρχηγού του, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Διαβάστε όσα είπε ο Μάικ Μπράμος στην Sportday:

«Είμαστε χαρούμενοι για την ουσία. Ήταν ένα παιχνίδι που το πάνω χέρι άλλαζε. Ξεκινήσαμε εκπληκτικά, αλλά η άμυνα ζώνης της Μπαρτσελόνα άλλαξε τον ρυθμό και μας αποσυντόνισε. Σημασία έχει ότι βρήκαμε λύσεις, έγινε το 2-1 και κοιτάζουμε μπροστά. Θα αφήσουμε τα συναισθήματα στην άκρη κι αμέσως θα πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά και να δείξουμε στον τέταρτο τελικό ότι έχουμε διορθώσει τα λάθη μας».

Για το αν πέρασε από το μυαλό των παικτών ύστερα από το 1-1 πως είναι το αφεντικό της σειράς αφού ήταν καλύτεροι και στα 2 ματς: «Δεν νομίζω. Δεν το έχουμε έτσι στο μυαλό μας. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι είμαστε το αφεντικό της σειράς. Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα και ξέρει να αντιδρά, ενώ όπως είδες κάθε παιχνίδι κρίνεται στο τελευταίο σουτ. Οπότε το ζήτημα είναι να είμαστε καλύτεροι στις λεπτομέρειες, αν και οι δύο ομάδες έχουν κάνει καλά πράγματα, αλλά και αρκετά λάθη».

Για το τι πρέπει να κάνουν σήμερα οι "πράσινοι" για να πάρουν τη νίκη: «Θα πρέπει να βρούμε λύσεις στην άμυνα ζώνης που μας έπαιξε ο αντίπαλός μας γιατί δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί και είχαμε νεκρά διαστήματα. Μας περιμένει ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε τι θα συμβεί έτσι και νικήσουμε, αλλά το έχουμε βάλει στην άκρη του μυαλού μας. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν καλά. Τους έχουμε διαβάσει αρκετά. Μέχρι και τι ώρα ξυπνούν. Οπότε δεν υπάρχουν μυστικά. Οδηγός μας είναι η δυνατή άμυνα κι η εξυπνάδα στην επίθεση. Μπορεί ατομικά να μην είμαστε οι καλύτεροι, αλλά αυτό που ξέρουμε, το κάνουμε καλά».

Προσωπικά για εκείνον και τις… αμυντικές του επιδόσεις αλλά και για το σημείο που τραυματίστηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο του ματς της Τρίτης: «Την άμυνα τη λατρεύω. Χρειάζεται κι εξυπνάδα για να μαρκάρεις έναν ψηλότερο αντίπαλό σου και να ξέρεις τις κινήσεις του. Είναι μέσα στις δυνατότητές μου. Στα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου χτύπησα λίγο στον δεξί αστράγαλο, αλλά αμέσως το ξέχασα. Είπα στον εαυτό μου ότι “υπάρχουν ακόμη πέντε λεπτά και δεν θα αφήσω την ομάδα”. Έτσι το διέγραψα από τη μνήμη μου».

Για την παρουσία του κόσμου: «Φοβερό συναίσθημα, δεν έχω λόγια. Είναι απίστευτοι. Δημιούργησαν μια εξαιρετική γιορτή».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Απλά απίστευτος. Ό,τι και να πω θα είναι λίγο για τον αρχηγό μας. Όταν είμαστε σε δύσκολη θέση νιώθουμε ότι θα εμφανιστεί να δώσει τη λύση. Έβαλε δύο τεράστια τρίποντα. Αν χρειαστεί, εύχομαι να το ξανακάνει».

Για τον Τζέιμς Γκιστ: «Αν και τραυματίας έκανε καθημερινά αγώνα δρόμου για να μπορέσει να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα. Ο ίδιος έλεγε ότι δεν πρόκειται να χάσει αυτό το παιχνίδι. Κατάφερε να παίξει και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ ουσιαστικός στα ριμπάουντ και συνέβαλε στην αμυντική παρουσία της ομάδας». Πηγή: sport-fm.gr

Διαμαντίδης, Λάσμε και… κάρφωμα στην κορυφή!! (video)

Η απίθανη συνεργασία Διαμαντίδη-Λάσμε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην κορυφή του Top 5.

Διαμαντίδης, Λάσμε και… κάρφωμα στην κορυφή (video)
Έναν νέο… Μπατίστ στο πρόσωπο του Στεφάν Λάσμε έχει βρει ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει κάνει πλέον συνήθεια τα alley-hoop, που έκανε παλαιότερα με τον Αμερικανό, με τον Γκαμπονέζο σέντερ. Η back door πάσα του και το ανάποδο κάρφωμα του Λάσμε στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα είναι η κορυφαία φάση της τρίτης αγωνιστικής των play offs.

Στο «3» βρίσκεται η εντυπωσιακή τάπα του Κάιλ Χάινς στον Ντούσκο Σαβάνοβιτς στην ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές.




Πηγή: sport-fm.gr

Τέλειωσέ τη…!!

Την ευκαιρία να τελειώνει με την… Μπαρτσελόνα και με την πρόκρισή του στο Final 4 του Λονδίνου έχει ο Παναθηναϊκός, στο αποψινό τέταρτο ματς των play offs της Euroleague με τους Καταλανούς.

Τέλειωσέ τη…
Κερδίζει, σφραγίζει και… πανηγυρίζει. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα απόψε στις 21:45 στην τέταρτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης της Euroleague και θέλει να πάρει μπροστά στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4 του Λονδίνου.

Οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το πάνω χέρι στη σειρά (αφού προηγούνται με 2-1) και να μεταφέρουν το άγχος στο… αντίπαλο στρατόπεδο. Αυτό είναι που τους βοήθησε ακόμα περισσότερο στο χρόνο που είχαν για να προετοιμαστούν καθώς μεγαλύτερο ρόλο στα παιχνίδια με τους «μπλαουγκράνα» έχει η πνευματική κατάσταση των παικτών.

Οδηγός για το «τριφύλλι» και σε αυτό το ματς, αναμένεται να είναι η άμυνα. Πρώτο μέλημα των παικτών του Πεδουλάκη θα είναι να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να καταστρέψουν το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του Πασκουάλ.

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κανέναν απολύτως πρόβλημα καθώς ο Γκιστ έδειξε και στον αγώνα της Τρίτης ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσφέρει χωρίς πρόβλημα τις υπηρεσίες του.

Πλήρης και η Μπαρτσελόνα η οποία πρέπει να διαχειριστεί εκτός από τη σωματική κούραση, καθώς πέραν των αναμετρήσεων για τα play offs είχε και υποχρεώσεις στην ACB, και την ψυχολογική πίεση αφού δεν έχει άλλα περιθώρια.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Σέρβος Μιλιβόιε Γιόβτσιτς και ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ. Πηγή: sport-fm.gr

Κορυφαία η τάπα του Χάινς!

Η καλύτερη ασίστ της βραδιάς, στον Παπανικολάου. Η καλύτερη τάπα; Θέλει και ρώτημα; Ο Κάιλ Χάινς έκοψε πολύ εντυπωσιακά τον Ντούσκο Σαβάνοβιτς και η Ευρωλίγκα τον τίμησε…

Κορυφαία η τάπα του Χάινς
Παρά την ήττα τους στο «Αμπντί Ιπεκτσί», από την Εφές Αναντόλου, οι παίκτες τουΟλυμπιακού είχαν και καλές στιγμές. Εκτός από την ασίστ του Παπανικολάου που ήταν η καλύτερη της βραδιάς και ο Κάιλ Χάινς με το κόψιμο της βραδιάς είχε την τιμητική του.

Ο Αμερικανός σέντερ των Πειραιωτών απέτρεψε τον Ντούσκο Σαβάνοβιτς από το να πετύχει καλάθι δύο πόντων, με το σκορ να είναι 35-28 υπέρ της τουρκικής ομάδας αφού σηκώθηκε πολύ ψηλά. Δείτε τη φάση στο βίντεο που ακολουθεί και είναι μέσα από το επίσημο διαδικτυακό κανάλι τηςΕυρωλίγκας στο Youtube…




Πηγή: sport-fm.gr

Ασίστ της ημέρας από τον Παπανικολάου!!

Η Εφές Ανατολού λύγισε τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη αλλά η καλύτερη ασίστ της βραδιάς δόθηκε από ερυθρόλευκο, αφού ο Κώστας Παπανικολάου «έκρυψε» την μπάλα.

Ασίστ της ημέρας από τον Παπανικολάου
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Εφές Αναντόλου, αλλά ο Κώστας Παπανικολάου ξεχώρισε για την ασίστ που έδωσε. Ο 22χρονος φόργουορντ στον τρίτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας έκανε μία διείσδυση μπουκάροντας στην ρακέτα, σταμάτησε και με πάσα πίσω από την πλατη βρήκε τον Σερμαντίνι που έκανε το 17-17 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Δείτε τη φάση όπως την έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή μέσα από το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της στο Youtube…




Πηγή: sport-fm.gr

Το πρόγραμμα των play offs του ΝΒΑ!!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο αρχίζουν τα play offs στο ΝΒΑ.

Το πρόγραμμα των play offs του ΝΒΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγώνων:
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Χιούστον Ρόκετς Δευτέρα 04:30
Πέμπτη 02:00
Κυριακή 04:30

Σαν Αντόνιο Σπερς-Λος Άντζελες Λέικερς Κυριακή 22:30
Πέμπτη 04:30
Σάββατο 05:30

Ντένβερ Νάγκετς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς Κυριακή 00:30
Τετάρτη 05:30
Σάββατο 05:30

Λος Άντζελες Κλίπερς-Μέμφις Γκρίζλις Κυριακή 05:30
Τετάρτη 05:30
Παρασκευή 04:30

Μαϊάμι Χιτ-Μιλγουόκι Μπακς Δευτέρα 02:00
Τετάρτη 02:30
Πέμπτη 02:00

Νιου Γιορκ Νικς-Μπόστον Σέλτικς Σάββατο 22:00
Τετάρτη 03:00
Σάββατο 03:00

Ιντιάνα Πέισερς-Ατλάντα Χοκς Κυριακή 20:00
Πέμπτη 02:30
Κυριακή 02:00

Μπρούκλιν Νετς-Σικάγο Μπουλς Κυριακή 03:00
Τρίτη 03:00
Παρασκευή 03:30Πηγή: sport-fm.gr