Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Αγώνας δρόμου για την Ευρώπη!!

Είναι προφανές ότι από την στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε την είσοδο του στα play-off, έχει ξεκινήσει πια ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου από την διοίκηση της ομάδας, ώστε να εξασφαλιστούν όλα τα εχέγγυα για να παίξει η ομάδα κανονικά στην Ευρώπη.

Είναι αναμφίβολα πολύ κρίμα, μετά από μία τόσο μεγάλη προσπάθεια, να μην μπορέσει για εξωαγωνιστικούς λόγους να μην λάβει μέρος σε ευρωπαϊκό ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που τόσο πολύ θέλει ο κόσμος και άπαντες φυσικά στα Γιάννινα, όπως αποδείχθηκε και το βράδυ της Κυριακής, με τα πανηγύρια που ακολούθησαν της νίκης της Κέρκυρας.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι εφικτό και δυνατό για να μπορέσει ο ΠΑΣ να εξασφαλίσει κανονικά θέση στην Ευρώπη, κάτι που έμοιαζε να δίνεται και ως υπόσχεση από τον πρόεδρο της ομάδας που είναι γεγονός ότι έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και αυτός από την πλευρά του από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο μάλιστα για άμεση εξεύρεση λύσεων, οι οποίες δεν αποκλείεται να δοθούν μέσα από τα χρήματα που θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα από την συμμετοχή στα play-off και αποτελούν αναμφίβολα μεγάλη ανάσα για τα ταμεία του συλλόγου. Αυτό που έχουν φυσικά στο μυαλό τους οι άνθρωποι του ΠΑΣ, είναι πως υπάρχουν ομάδες που περιμένουν στην… γωνία για να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο και σαφέστατα δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα για κάτι τέτοιο. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: