Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Τέλειωσέ τη…!!

Την ευκαιρία να τελειώνει με την… Μπαρτσελόνα και με την πρόκρισή του στο Final 4 του Λονδίνου έχει ο Παναθηναϊκός, στο αποψινό τέταρτο ματς των play offs της Euroleague με τους Καταλανούς.

Τέλειωσέ τη…
Κερδίζει, σφραγίζει και… πανηγυρίζει. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα απόψε στις 21:45 στην τέταρτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης της Euroleague και θέλει να πάρει μπροστά στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4 του Λονδίνου.

Οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το πάνω χέρι στη σειρά (αφού προηγούνται με 2-1) και να μεταφέρουν το άγχος στο… αντίπαλο στρατόπεδο. Αυτό είναι που τους βοήθησε ακόμα περισσότερο στο χρόνο που είχαν για να προετοιμαστούν καθώς μεγαλύτερο ρόλο στα παιχνίδια με τους «μπλαουγκράνα» έχει η πνευματική κατάσταση των παικτών.

Οδηγός για το «τριφύλλι» και σε αυτό το ματς, αναμένεται να είναι η άμυνα. Πρώτο μέλημα των παικτών του Πεδουλάκη θα είναι να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να καταστρέψουν το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του Πασκουάλ.

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κανέναν απολύτως πρόβλημα καθώς ο Γκιστ έδειξε και στον αγώνα της Τρίτης ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσφέρει χωρίς πρόβλημα τις υπηρεσίες του.

Πλήρης και η Μπαρτσελόνα η οποία πρέπει να διαχειριστεί εκτός από τη σωματική κούραση, καθώς πέραν των αναμετρήσεων για τα play offs είχε και υποχρεώσεις στην ACB, και την ψυχολογική πίεση αφού δεν έχει άλλα περιθώρια.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Σέρβος Μιλιβόιε Γιόβτσιτς και ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: